Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pröpper keert terug: ‘Of ik ga spelen? Geen idee, we gaan eerst trainen’

Laatste update:

Davy Pröpper is fit voor de oefenwedstrijd tegen Roemenië van dinsdag. De middenvelder van het Nederlands elftal moest het oefenduel met Schotland nog aan zich laten voorbijgaan vanwege een bovenbeenblessure, maar laat aan FOX Sports weten dat hij is hersteld. Of Dick Advocaat een beroep op hem gaat doen, weet hij niet.

"Het gaat goed. Ik heb vrijdag alles meegedaan, dus ik denk dat ik fit genoeg ben", vertelt Própper zondagmiddag. Acht dagen geleden speelde hij met Brighton & Hove Albion nog negentig minuten tegen Swansea City (0-1 zege). "In de laatste wedstrijd en de weken daarvoor had ik last van mijn bovenbeen. Dat duurde langer dan verwacht. Of ik ga spelen? Geen idee, we gaan eerst trainen."

Pröpper speelde tot dusver zeven interlands, waarin hij driemaal scoorde. De ex-PSV'er had een basisplaats in de laatste vier interlands waarin hij op het veld stond: tegen Frankrijk (0-1 nederlaag), Ivoorkust (5-0 zege), Bulgarije (3-1 zege) en Wit-Rusland (1-3 zege). Vrijdag tegen Schotland bestond het middenrif uit Georginio Wijnaldum, Daley Blind en Kevin Strootman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste middenvelder van het nederlands elftal, moet een basisplek krijgen. Het huidige middenveld kan wel een propper en van ginkel gebruiken.

12 november 2017 om 18:09

Vindt dat v.Ginkel te weinig krediet krijgt. Aanvoerder van PSV, speelt goed en scoort erop los ( is in vorm ). Toch wordt hij nooit opgesteld, wel een Vilhena of Strootman bijvoorbeeld.

12 november 2017 om 18:24

Ik teken voor een middenveld met Blind als verdedigend ingestelde controleur, Van Ginkel als loper en Pröpper als stilist.

Je moet nu echt wat jongens gaan lozen. Een Strootman, Sneijder of Wijnaldum doen het gewoon niet in Oranje.

Desnoods ga je compleet verjongen en zet je De Ligt, Kluivert , Frenkie de Jong of weet ik wie er allemaal in. Wat er nu staat is vergaan, je moet opnieuw bouwen naar mijn mening.

De opstelling zoals ik hem nu heb zou ik wel eens willen zien. Cillessen zit op de bank, simpelweg omdat hij dat ook doet bij Barca. Wedstrijdritme is zo belangrijk bij keepers en daarnaast keept Zoet gewoon goed.

Voorhoede is moeilijk. Vooral omdat Dost voorzetten nodig heeft. Ik zou echter niet weten wie die moet gaan geven.

Zoet
Tete
De Vrij
Van Dijk
Haps
Propper
Blind
Van Ginkel
Promes?
Dost
Depay
12 november 2017 om 22:59

Niet overdrijven. De reservebank van Ajax heeft niks te zoeken in het Nederlands elftal. Verder geloof ik niet in een verjonging. Natuurlijk moeten er een paar weg zoals Sneijder aangezien die over een jaar al niet meer mee kan, maar ik hoop vooral dat er een coach komt die de huidige spelers beter laat voetballen want we hebben geen betere spelers maar de spelers kunnen wel beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren