Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes schittert opnieuw en sluit in bloedvorm aan bij Nederlands elftal

Laatste update:
/

Quincy Promes heeft zaterdag in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen opnieuw zijn visitekaartje afgegeven. De aanvaller had met twee doelpunten een bijzonder belangrijk aandeel in de puntendeling tussen Spartak Moskou en Amkar Perm: 3-3.

De bezoekers uit Perm namen in de eerste helft een 0-2 voorsprong. Promes zorgde na ruim een uur spelen voor de aansluitingstreffer, waarna Vyacheslav Krotov de gelijkmaker liet noteren. Amkar Perm kwam daarna nog op 2-3, maar Promes bepaalde in de laatste minuut met zijn dertiende competitietreffer de eindstand in Moskou.

Promes sluit zijn eerste seizoen in de Premjer Liga met dertien doelpunten af, evenveel als José Salomon Rondón van Zenit Sint-Petersburg. Alleen Hulk scoorde meer in de competitie van Rusland; vijftien treffers. Spartak grijpt als nummer zes naast Europees voetbal en heeft zich al officieel van trainer Murat Yakin ontdaan. Promes, die zich spoedig bij het Nederlands elftal meldt, wordt de voorbije weken met tal van clubs in verband gebracht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu Robben er niet bij is, verwacht ik dat deze man basis staat. Het was al belachelijk dat Hiddink Ibi boven Promes koos.

30 mei 2015 om 15:33

Zie Hiddink zo weer iemand anders kiezen dan Promes. Een Narsingh bijvoorbeeld..

30 mei 2015 om 15:41

Dat narsingh er sws al bij zit is al te gek.

30 mei 2015 om 15:51

Ik persoonlijk zie Hiddink ook nog wel voor Berghuis kiezen

30 mei 2015 om 22:06

Dat zou ik eerder achter van Gaal zoeken. Weer een debutantje op z'n erelijst.

30 mei 2015 om 16:03

Hiddink koos Afellay ook omdat ze goed samenwerkten bij Psv. Hij speelde de laatste 2 seizoenen ook CL met Olympiakos...gewonnen van Man U, Benfica, Juventus, Atletico Maar Afellay speelt al zeker langer dan een half jaar waardeloos dus Promes verdient zijn plek. Gewoon bijna topscorer geworden in de Russische competitie waar dat gewoon een mooi aantal is.

Ondanks dat hij in Rusland een beetje uit beeld is blijkt dus wel dat hij het daar erg goed doet.

Zou ook gewoon in de basis in het Nederlands elftal moeten staan, kan de positie van Robben overnemen zolang die er niet bij is.
Kun je achterlijke constructies met Hidiink zijn vriend Affelay op rechtsbuiten achterwege laten.

Wat een schandalig optreden was dat van Spartak zeg. Ze speelden de eerste helft echt inspiratieloos en dat het 3-3 is geworden is naast Promes ook te danken aan Amkar die bij de goals van Krotov en de laatste treffer van Promes niet vrijuit gingen. Vind het overigens jammer dat niet benoemd wordt dat Cska zich dankzij Wernbloom op het nippertje heeft geplaatst voor de voorronde van de CL.

30 mei 2015 om 15:41

Dat komt omdat in nl het alleen boeiend is wat nederlanders doen in het buitenland. Mocht promes niet in rusland hebben gespeeld had je nooit wat gehoord over de russische competitie, en misschien stom dat ik t zeg maar dat begrijp ik volkomen..

30 mei 2015 om 15:47

En dat is iets wat ik belachelijk vind aangezien de Russische competitie inmiddels wel meer dan genoeg goede clubs heeft die ook zonder de Nederlanders aandacht verdienen.

30 mei 2015 om 16:31

Ik denk dat Rusland pas aandacht zal krijgen wanneer meerdere clubs Europees een keer heel goed presteren (het liefst met goed voetbal). Hoe jammer het ook is, mensen zijn heel erg bevooroordeeld over de Russische competitie.

30 mei 2015 om 16:34

In Nederland worden verschuivingen mentaal maar langzaam doorgevoerd. Wanneer men het over Oekraïne heeft, heeft men het ook over een of ander nietszeggend Oostblokland, terwijl zij in de afgelopen 5 jaar 2 Europa Cup finalisten hebben gehad (1 winst) en structureel meer bereiken in de Champions League.

30 mei 2015 om 16:57

@lennonturbo,

Ik denk dat zelfs dan de meeste nog neerbuigend zullen doen over de Russische competitie omdat men simpelweg veel te lui is om de competitie te volgen en dus daarom maar lukraak vooroordelen roepen zonder zich te verdiepen.

31 mei 2015 om 08:30

Inderdaad weer een slecht optreden. Ze zijn nog redelijk weggekomen. Ik ben wel heel blij dat Yakin de kansen geeft aan de jeugd. Krotov en Davydov allebei in de basis! Schitterend. Daarnaast kwam pareltje Timofeev er ook nog in. Alleen balen dat hij aan de matige oude garde achterin blijft vasthouden, die kunnen er geen pepernoot van.
Onderin blijft het ook spannend, Tula lijkt kansloos en verder blijft ik hopen dat Torpedo erin blijft. Een schopploeg als Amkar, Ural of Rostov mag er van mij uit.

31 mei 2015 om 14:28

Je kunt wel blijven hopen maar zowel Tula als Torpedo zijn toch echt gedegradeerd. Dit was de laatste competitie wedstrijd en alles is dus beslist.

Daarnaast vind ik niet dat de jongere garde het zoveel beter heeft gedaan hoor. Krotov vind ik echt veel te kort komen voor Spartak en de Russen Bryzgalov, Makeev, Parshivlyuk, Kombarov etc hebben ook niet hun normale niveau gehaald.

31 mei 2015 om 14:32

Dat meen je niet... dit was de laatste speeldag? Ik dacht echt de een na laatste... wat stom zeg. Heel erg jammer dan dat Torpedo en Tula zijn gedegradeerd. God dangit.

Promes doet het erg goed. Verdient zeker een plek bij oranje

dit is voor mij als iedereen fit is de sterkste opstelling voor oranje.

cilessen
janmaat
de vrij
vlaar
willems
sneijder
de jong
strootman
promes
RVP
robben
30 mei 2015 om 16:57

Hoezo geen Robben op rechts (waar hij het best speelt) en Depay op links?

30 mei 2015 om 17:09

ik dacht een beetje aan de toekomst. Als rvp stopt heb je alleen maar huntlaar, dost en de jong. deze zijn alle 3 afhankelijk van voorzetten. Daarom een rechts op rechts en een links op links.

Maar robben houdt het ook niet lang meer vol dus wrs promes en depay op de vleugels

30 mei 2015 om 17:27

gast, wtf, Huntelaar en RVP zijn even oud hoor

laat maar, fout gelezen

Zo goed dat deze jongen het zo snel waarmaakt in het buitenland. Veel mensen zeiden dat hij het niet gaat redden en nu gewoon in het nl elftal topp (27tal ) maar je begrijpt het.

hopelijk maakt promes snel de overstap naar een suptop team uit west europa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren