Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Problemen stapelen zich op bij Vitesse: Hadj-Moussa wacht reserverol tegen PSV

Laatste update:

Vitesse kent bepaald geen optimale voorbereiding voor het Eredivisie-duel met PSV. Het Algemeen Dagblad weet dat de geplaagde Arnhemmers het donderdag en vrijdag op de training moesten doen zonder trainer Edward Sturing, die kampt met griep. Daarnaast zijn er liefst vijf spelers niet bij tegen PSV en heeft het er alle schijn van dat sterspeler Anis Hadj-Moussa op de bank begint.

Sturing moest donderdag noodgedwongen afhaken op de training van Vitesse toen duidelijk werd dat hij te veel last had van griep. Die dag werd de training overgenomen door Tim Cornelisse, daar Nicky Hofs niet aanwezig was. De oud-middenvelder was in Birmingham bij Aston Villa als onderdeel van de trainerscursus.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook de training van vrijdag kwam nog te vroeg voor Sturing, waardoor de oefensessie op Papendal geleid werd door de inmiddels teruggekeerde Hofs. Sturing hoopt zaterdag wel weer fit genoeg te zijn om op de bank plaats te nemen, wanneer Vitesse het zaterdagmiddag (16:30 uur) in het Philips Stadion opneemt tegen koploper PSV.

Een resultaat meenemen uit Eindhoven lijkt vooraf een vrijwel onmogelijke opgave voor Vitesse, dat hard op weg is naar degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast verloor PSV onlangs pas voor de eerste keer in de Eredivisie dit seizoen en heeft de ploeg van Bosz de landstitel binnen handbereik, gezien de voorsprong van negen punten op naaste achtervolger Feyenoord en het geringe aantal van vijf wedstrijden dat nog op het programma staat.

Bovendien moet Vitesse vijf spelers missen. Zo zit er voor Marco van Ginkel geen ontmoeting met zijn ex-club in. De aanvallende middenvelder haakte vrijdag af met een enkelblessure. Daarnaast kampt Mexx Meerdink met een lieskwetsuur en hinderen knieproblemen Davy Pröpper, Fodé Fofana en Miliano Jonathans van deelname aan de wedstrijd.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat er geen wijzigingen zullen plaatsvinden in de opstelling van de Gelderlanders ten opzichte van de verloren derby tegen NEC (0-3). Dat zou betekenen dat Hadj-Moussa andermaal niet aan de aftrap verschijnt. De Algerijn, die na dit seizoen naar Feyenoord vertrekt, was er tegen NEC niet bij wegens darmklachten en lijkt niet op tijd fit te raken om aan de aftrap te verschijnen.

Hadj-Moussa is inmiddels wel aan de betere hand en trainde de hele week mee, maar zat vrijdag op de afsluitende training bij de reserves. Gyan de Regt lijkt de voorkeur te krijgen boven Hadj-Moussa. Vitesse is momenteel de hekkensluiter in de Eredivisie met vijf punten achterstand op nummer zestien Excelsior. FC Volendam, dat twee punten meer heeft dan Vitesse, neemt het vrijdagavond op tegen Excelsior. Dat affiche alleen al is slecht nieuws voor Vitesse, dat weet dat minimaal één van zijn concurrenten een of meerdere punten zal pakken.

Bekijk PSV - Vitesse live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben altijd wel overdreven optimistisch dat een concurrent van Feyenoord punten kan laten liggen.
Maar ik schat de kans dat Vitesse een punt haalt op 0.0%. Kan je gerust 1000 euro op winst PSV zetten, al zal je niet veel winnen.

12 april 2024 om 17:50

PSV is toch geen concurrent (meer) ... die freewheelen lekker naar de titel.

Gelukkig ga ik over anderhalve week twee weken op vakantie en zal ik er niets van meekrijgen (ben ver buiten Europa)

12 april 2024 om 18:01

Nee niet echt meer, maar ik beschouw een Ajax/psv/az altijd als een concurrent eigenlijk. Ook toen we niet in de buurt kwamen een paar jaar terug. Puntenverschil alleen al wil je niet te groot hebben.

12 april 2024 om 17:51

Maar als die ene keer in 10 jaar dat Vitesse daar wint nu gaat gebeuren kun je met 1000 euro op Vitesse lekker binnenlopen

12 april 2024 om 18:00

Optimistische gokker. Als ik een casino had kreeg je een warm welkom

12 april 2024 om 19:02

Voor je duizend euro kun je toch nog 1070 euro terugkrijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren