Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prima donna aan de Maas

Laatste update:

Het gaat de laatste weken niet zo goed met Graziano Pellè. De ballen vliegen er wat minder makkelijk in. De voorzetten van Ruben Schaken zijn allemaal net iets te scherp en zijn haar zit na een kopbal af en toe zelfs een beetje in de war. Vloekend, tierend en jammerend wandelt hij over het veld. Soms lijkt het wel strompelen. Afgelopen zondag was de maat dan echt vol. Na ruim tachtig minuten geen bal te hebben gehad, knapte er iets in het perfect-symmetrische hoofd van Pellè. Hij stormde op Mike te Wierik af en gaf hem een kopstoot. Fans roepen achteraf dat hij hem niet raakte. Ze missen het punt compleet. Pellè zelf protesteerde niet eens tegen de kaart. Een niet protesterende speler is schuldig, dat weten we allemaal.

/

In Rotterdam-Zuid is het inmiddels alarmfase rood. Pellè is voor drie wedstrijden geschorst en de enige vervanger die we hebben is Samuel Armenteros. De van Anderlecht gehuurde aanvaller raakt tot op heden geen knikker. Mooi is dat, zou je denken. Ik denk het wel. Armenteros is een spits. Vraag maar aan Klaas-Jan Huntelaar of die jongen graag rechtsbuiten staan. Bij Heracles Almelo was hij een zeer verdienstelijk speler, die interesse genoot van meerdere Nederlandse topclubs. Dat zijn uiteindelijke overstap naar onze zuiderburen op een teleurstelling uitliep, zegt mij niet zo veel. Nederland is voor matige spitsen wat Monaco is voor mensen met een volle bankrekening. Overal mislukt? Geen probleem, kom naar Nederland en scoor twintig doelpunten in één seizoen. Voor Pellè in de Kuip op negen ging lopen, scoorde hij ook niet bepaald aan de lopende band.

Sowieso begin ik persoonlijk een beetje moe te worden van de Italiaan. Natuurlijk stond ik als een dolle te springen bij zijn fabelachtige gelijkmaker tegen Ajax vorig seizoen. Natuurlijk moet ik lachen als hij weer zo raar die tong naar buiten steekt na een goal. Een leuke winnaar zijn is makkelijk. Een waardig verliezer bewonderenswaardig. In Rotterdam houden we over het algemeen van harde, degelijke voetballers: John de Wolf, Henk Fräser, Rinus Israel. Keiharde werkers die zonder enige franje óf de bal, óf de tegenstander de tribune in trapten. Hoe groot is het contrast met de emotionele, goed gekapte mooi-boy uit Italie, die als het even tegenzit als een klein kind staat te stampvoeten dat hij de bal, of een vrije trap wil. Zolang hij scoort, vinden we het mooi. Zodra hij daarmee ophoudt willen we hem zien zweten. Niet lullen maar poetsen!

Persoonlijk hoop ik daarom dat Armenteros er in de komende drie wedstrijden tien in schiet. De een nog mooier dan de ander. Goals waarvan Zlatan Ibrahimovic in zijn volgende boek zegt dat zelfs hij ze niet zo kan maken. Pellè heeft een hete adem in zijn nek nodig. Pellè moet weten dat we het niet zomaar pikken als hij niet presteert en als een verwend nest over het veld sjokt. De enige die dit kan doen is Armenteros. Als zelfs een speler als Michael Higdon er zes in kan schieten in zo'n korte tijd, waarom Armenteros dan niet? Ik wil bij dezen dan ook een oproep doen aan Jean-Paul Boëtius en Ruben Schaken: alle ballen op Samuel! Zeker Boëtius heeft het recht om alleen te gaan na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles wel een poosje verloren. Het leek wel FIFA met een kapotte controller.

Ik besef heel goed dat dit allemaal erg ondankbaar overkomt. Onze Graziano schoot ons vorig jaar immers, ik bedoel met Immers, naar de derde plek. Vrijwel elke week kwam de beslissende goal van zijn schoen en tijdens interviews gaf hij braaf aan dat het een teamprestatie was. Het is ook niet zo dat ik klaar ben met Graziano Pellè, integendeel. Ik denk dat hij nog steeds de perfecte nummer negen is voor het huidige Feyenoord. Alleen heeft hij het even nodig dat zijn concurrent er tijdens zijn afwezigheid zo veel in schiet dat wij er als Feyenoorders aan beginnen te twijfelen. Dat Pellè er daarmee ook aan gaat twijfelen en vervolgens zijn stinkende best gaat doen om ons vertrouwen terug te winnen. De bal ligt bij jou Graziano.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig stuk. Ik ben het ook helemaal met je eens. Je stuk leest goed door, het loopt als een trein. Ik heb hier werkelijk niks op aan te merken.

5 sterren.

Ik vind het knap dat je er als Feyenoord fan zo vooruit komt, het is zeg maar een soort open brief richting Pelle, waarvan ik hoop dat hij hem ontvangt.

Verder geen commentaar.

Leuk stuk en ben het met je eens.

Het is alleen jammer dat die Armenteros mogelijk nog erger is....

31 oktober 2013 om 22:26

Daarom gaan we ook voor Te Vrede

mooi stuk, goed geschreven ook, maar ik betwijfel of Armenteros onze verlosser word de komende (2) wedstrijden, Ik hoop persoonlijk dat Of Immers weer eens scoort, of dat Bakkal gaat brengen waarvoor hij gehaald is, namelijk een extra scorende optie.

Bakkal is een speler die er, net als Immers in een seizoen makkelijk om en nabij 10 zou moeten kunnen maken dus waarom niet de komende weken.

Vind het persoonlijk een heerlijk stuk.

Als je het op jouw manier bekijkt, is Pele inderdaad alles behalve een Feyenoord voetballer. Hard werken is niet aan hem besteed, en als het even tegen zit dan is het meteen huilen geblazen.

De Feyenoord mentaliteit was toch gewoon kei hard werken, en als het even tegen zit dan zetten we de schouders er nog eens onder.

Verder heb je natuurlijk ook gewoon gelijk. Armenteros is geen spits voor de absolute top in Europa, maar voor Feyenoord is het gewoon een prima spits. Het is zelfs wel een beetje luxe om een spits als Armenteros als 2de spits te hebben.

Het enige jammere vind ik dat je op het einde zegt dat je niet klaar bent met Pele. Ik verwacht niet van je dat je Pele helemaal afbrand, en ook nog eens zegt dat je het helemaal met hem gehad hebt. Maar ik vind het wel altijd mooi om te zien hoe iemand even stevig op zijn plaats wordt gezet. Ook al leest Pele het zelf nooit, het is toch jammer voor mij om te zien dat het dan allemaal met een sisser af loopt. Maar dat is een persoonlijke mening en hier zal ik je ook niet op afrekenen.

Grammaticaal was het prima in orde, en het leest heerlijk weg.

5 Sterren, keep it up!

Leuk stuk maar ben het niet helemaal met je eens, zowel Pelle als Armenteros zijn degelijke spitsen, maar ze vragen beide om een andere tactiek, armenteros rendeert het beste in een voetballende ploeg. Momenteel hebben we die niet, zeker met een immers erachter, een harde werker die er heerlijk lomp in kan vliegen, werkt de lange bal en de voorzet gewoon goed. Op korte termijn denk ik ook dat te vrede een betere optie is, minder aantal aanpassingen.Zodra bakkal in vorm begint te raken en vilhena wat verder naar voren speelt, kunnen we met armenteros in de spits spelen.

Dank voor jullie reacties en opmerkingen. Of Armenteros het daadwerkelijk kan brengen betwijfel ik ook. De wens is meer de vader van de gedachte :
Nogmaals dank iedereen.

4 november 2013 om 18:23

"vraag maar aan Klaas-Jan Huntelaar of die jongen graag rechtsbuiten staan. "
Die zin klopt niet, en ik kan er niet de juiste zin in vinden. Dus wat is het?

Verder een mooi en oprecht stuk, leest goed ( niet de hele tijd korte/lange zinnen). Grammaticaal ook in orde. En het onderwerp is ook leuk.

Dus ik heb er helemaal niks op aan te merken

5 sterren

4 november 2013 om 21:15

Dat is een foutje inderdaad. Het moest zijn "vraag maar aan Klaas-Jan Hunterlaar of die jongens graag rechtsbuiten staan." Daarmee refereer ik aan zijn tijd bij Milan dat hij opeens rechts moest staan en daar niet bepaald blij mee was. De s van jongens was ik alleen vergeten

Verder dank voor de stem en reactie.

Goed stuk! Ik lees eigenlijk maar heel weinig Ce's. Maar ik was even benieuwd naar de primadonna van Feyenoord. Je stuk leest echt als een trein en je hebt een punt.
Ik vraag me echter wel af of Armenteros gaat spelen. Misschien wordt het ook wel Te Vrede, na diens goede invalbeurt in de beker.

leuk stuk, ik ben benieuwd hoe het verder gaat lopen met feyenoord.
in mijn ogen zijn er dit seizoen al té veel tegenslagen en rare momenten langsgekomen in rotterdam.

ik ben bang dat koeman de grip op de groep een beetje kwijtraakt, en nu door 'statements' te maken heel hard (lees: te hard) probeert weer respect af te dwingen binnen de spelersgroep.
achteraf gezien is het natuurlijk makkelijk praten, maar feyenoord had zich niet hoeven schamen voor een nederlaag bij een leuk voetballend pec zwolle, maar koeman wilde zich laten gelden door stefan de vrij in de pers aan te pakken, voor lul te zetten zelfs, in mijn ogen.

daarna dat gedoe met de aanvoerdersband en de extra trainingen, waardoor dezelfde jongen opnieuw word gekleineerd, en nu het gedoe rond pèlle die met waterflessen gooit, wat in eerste instantie wordt weggewuifd door diezelfde trainer.
pèlle gedraagt zich inderdaad als de grote vedette en koeman houd hem een hand boven zijn hoofd.
maar na een domme rode kaart speelt koeman ineens de strenge schoolmeester.
ik vind koeman steeds inconsequenter reageren en optreden, en ik ben bang dat het daar nog wel eens op stuk kan gaan lopen.

zelf zou ik voorstellen de aanvoerdersband aan clasie te geven en pèlle even uit de wind te houden.
het zou inderdaad heel leuk zijn voor feyenoord als armenteros of te vrede opstaan en pèlle op scherp zetten, maar laat ze daar eerst maar een weekje mee wachten forza cambuur!

1 november 2013 om 17:21

Ben ik het mee eens. Ik zat ook te twijfelen of ik een CE over Pellè of Koeman zou schrijven. Voor Koeman geldt ook heel erg dat hij vooral leuk is als hij wint, maar als hij begint te verliezen een vervelende vent wordt. Vooral die acties met De Vrij zijn gewoon onnodig en schadelijk voor zo'n jonge speler.

Helaas hoop ik wel dat we zondag al tegen jullie opstaan en er een half dozijn injassen, sorry

Ik ben het eens met het gros van de rest, je stuk leest lekker, er zijn niet zo snel inhoudelijke of grammaticale fouten in te ontdekken en je schrijft leuk.

Overigens ben ik het ook eens met de stelling die je neerzet: Pellè heeft een goede concurrent nodig.

Tot slot nog een petje af voor deze leuke zin: "onze Graziano schoot ons vorig jaar immers, ik bedoel met Immers, naar de derde plek. "

Ondanks, dat ik vijf sterren alleen voorbehoud vind voor exceptionele stukken met een prachtige schrijfstijl, wil ik je 'winning-streak' niet verpesten, dus ook vijf sterren van mij.

1 november 2013 om 23:57

Haha, als je het geen 5 sterren waard vindt, hoef je het niet te geven hoor maar wel bedankt natuurlijk.

2 november 2013 om 00:39

Haha, nee zo bedoelde ik het niet. Zoals je merkt ben ik lyrisch over het stuk, maar ik vind persoonlijk dat mensen te pas en te onpas vijf sterren uitdelen. Heb ik ook opmerkingen over gemaakt bij mijn eigen CE.

Kijk het is uiteraard leuk om vijf sterren te ontvangen of te geven, maar de bedoeling is dat je een '10' geeft voor een pareltje. Nu geeft iedereen zo maar vijf sterren weg en heeft het geen waarde meer in mijn ogen.

Vandaar die opmerking. In cijfers vertaald had je van mij bijvoorbeeld wel een 8.5 gekregen. Maar goed, met maar vijf sterren zou dat een vijf betekenen, en dat vind ik dan weer net te veel van het goeie.

Om een lang lul verhaal, wat samen te vatten: toontje99 is een schoolvoorbeeld van iemand die vijf sterren verdiend. Als je zijn Ce's leest begrijp je mijn verhaal wellicht beter.

2 november 2013 om 15:53

Ben wel met je eens, ik heb dat met de clubexperts van S.l.b. vind het heel jammer dat hij hier niet meer schrijft. Zijn echt hele mooie en de enigste die ik wel eens met 5 sterren heb beloond.
Hier de link naar zijn profiel, als je wilt kun je ze dan (terug)lezen.
http://www.voetbalzone.nl/profiel.asp?uid=118373

2 november 2013 om 22:41

Inderdaad, er zaten inderdaad een paar pareltjes tussen. Voor dat stuk over Féher. In dat opzicht moet je anders ook toontje99 even opzoeken. Die kan er ook wat van!

Ik vond het grammaticaal niet overhouden en qua spelfouten is er ook heel wat op jouw stuk aan te merken. Maar de inhoud was wat uitgemolken... Niks nieuws geleerd. Echt jammer, want met het onderwerp had je meer kunnen doen...

2 november 2013 om 01:45

Gezien jouw taalgebruik en post-historie vind ik het erg lastig om je serieus te nemen. Uiteraard jammer dat m'n CE je niet heeft kunnen boeien. Bedankt voor je kritiek.

4 november 2013 om 18:26

Je hoeft ook niets nieuws te leren van een CE. Altijd van die zeikerds die stoer willen doen door een ster te geven op een goed stuk en vervolgens met *** argumenten komen.
Heb ik echt een schijthekel aan, gebeurt ook bij mij wel eens.
Hou op man!

Klasse stuk. Lekker geschreven.

Kei mooi en eerlijk stuk 5 sterren.
P.s. ik lees het op mn mobiel en alles is dikgedrukt hoe kan dat?

4 november 2013 om 18:27

Is soms een lagg, nu is de intro bij mij niet eens vetgedrukt (al kijk ik niet op mijn mobiel.

Eerlijk stuk. Zo'n Italiaanse mooiboy is leuk als je wint, als het tegen zit en hij loopt de ballen niet uit zijn broek, dan is het behoorlijk storend. 4 sterren van mij...

Er staat een fout in de tekst. Het woord Armenteros moet vanaf nu Te Vrede zijn

4 november 2013 om 22:35

Hahaha, dat kan je van tevoren toch ook niet weten

Ik vind dat je behoorlijk wat open deuren intrapt. Je had dit stuk ook in 2 alinea's kunnen doen. Pas sinds zijn geweldige doelpunt tegen Ajax is Pellè echt goed gaan voetballen vorig seizoen, daarvoor was hij ook heel matig. Hij kreeg daarna heel veel zelfvetrouwen en daardoor vloog zowat alles wat hij aanraakte erin. Dit seizoen loopt het allemaal wat stroeftjes bij Feyenoor, Immers en Schaken geven minder vaak een perfecte bal waar Pellè alleen nog maar tegenaan hoeft te lopen. Hij scoort hierdoor ook minder snel (alhoewel hij er al wel 10 gemaakt heeft), hij loopt vaker te mopperen en haalt zichzelf hierdoor uit zijn spel. Al met al blijft Pellè gewoon een hele beperkte spits, die het voornamelijk moet hebben van goede voorzetten van de zijkant of perfecte steekballen van het middenveld.
Al met al krijg je van mij 3 sterren voor je moeite.

Ik vind het knap dat een Feyenoord-supporter op deze manier zijn mening uit over het gedrag van Pelle want het is niet meer dan terecht dat er kritisch naar hem wordt gekeken. Als je even niet in de wedstrijd zit en het loopt allemaal niet lekker dan is het minste wat je kan doen en wat je ook verplicht bent aan in de eerste plaats je teamgenoten, maar ook aan Ronald Koeman en alle supporters om keihard te werken en dat vertikt deze diva. Ik vind dat je goed je mening hierover hebt verwoord in je stuk.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren