Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtige late treffer Galeno absolute hoogtepunt bij FC Porto - Arsenal

Laatste update:

FC Porto is er op haast wonderbaarlijke wijze in geslaagd te winnen van Arsenal. De Portugezen speelden, net als de Engelsen, een ronduit matige wedstrijd. 0-0 leek het logische gevolg te worden, totdat Wenderson Galeno in blessuretijd schitterend raak schoot voor Porto: 1-0. Zodoende moet Arsenal in de return, op 12 maart, flink aan de bak om de kwartfinale van de Champions League te halen.

Aan de kant van Porto stond Ajax-huurling Francisco Conceição aan de aftrap. Samen met Pepê, Galeno en Evanilson moesten zij voor de dreiging voorin zorgen. Bij Arsenal was Kai Havertz de voorste man. De Duitser zag Bukayo Saka (rechts) en Gabriel Martinelli (links) aan zijn zijde staan. Martin Ødegaard was de meest creatieve man op het middenveld, dat verder bestond uit Declan Rice en Leandro Trossard.

Van een dominant Arsenal was in de openingsfase geen sprake. Hoewel het het balbezit had, kon het daar weinig mee doen tegen het compact spelende Porto. Bovendien liepen the Gunners al tegen een vroege tegenvaller aan, nadat Rice al in de tweede minuut een gele kaart ontving van arbiter Serdar Gözübüyük wegens het neerhalen van zijn tegenstander.

De eerste kans voor Porto was direct ook een enorme. Na prima voorbereidend werk van Conceição kwam de bal terecht bij Galeno, die eerst van dichtbij keihard tegen de paal schoot. Ook de rebound was voor de Braziliaan en hoewel het merendeel van Dragão dacht aan een treffer, bleek de inzet van de spits naast te zijn gegaan.

De wedstrijd viel bijzonder tegen. Beide ploegen leken vooral geen treffer tegen te willen krijgen en dat was te zien aan het tegenvallende spel. Arsenal had het balbezit, maar hanteerde een dusdanig laag tempo dat het enige gevaar uit spelhervattingen kwam.

Het eerste Engelse gevaar na rust kwam van de voet van Leandro Trossard, wiens keiharde volley een meter of twee over het Portugese doel vloog. Een startsein voor een spectaculaire fase was het bepaald niet. Ook na rust toonden beide ploegen weinig spelplezier.

Dat plezier toonde Galeno plots diep in blessuretijd, toen hij de bal vanaf een meter of twintig op schitterende wijze in de verre hoek krulde: 1-0. De treffer viel in de 94ste minuut en dus had Arsenal geen tijd meer om iets aan die achterstand te doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke treffer, erg knappe prestatie van Porto. Die blijven het toch jaar na jaar uitstekend doen in de Champions League!

21 februari 2024 om 23:22

Die overwinteren inderdaad vaker wel dan niet. Maar na achtste finales en zo nu en dan een kwartfinale is het vaak wel afgelopen natuurlijk. Neemt niet weg dat het knap is.

22 februari 2024 om 08:45

Ook wel deels een keeper fout hoor, ja hij schiet hem aardig binnen. Echter staat de keeper ook wel raar gepositioneerd.

Ja dat krijg je ervan. Wat een slechte wedstrijd was dit zeg. We hebben 1,5 uur naar hele saaie pot gekeken, waar het geen moment aantrekkelijk leek te worden. En dan kan krijg je m in de 93ste minuut tegen. Raya staat er niet goed bij die goal. Arsenal haalde totaal niet het niveau van de afgelopen weken. Porto was daarnaast alleen maar bezig met liggen en de scheids trapt er nog telkens in ook. Zeer frustrerend om naar te kijken. De enige die een voldoende scoorde bij Arsenal is Odegaard. Persoonlijk vond ik dat G.Jesus erg gemist werd in zo’n wedstrijd. Hopelijk gaan ze het thuis afmaken, want tegen Porto eruit in de CL is beschamend

21 februari 2024 om 23:06

Ik vond Odegaard buiten zijn werklust ook niet goed voetballen. Tegen dit soort kleine verdedigende clubs mis je inderdaad Jesus maar zeker ook Zinchenko. Iemand enig idee of zij er bij de return weer bij zijn? Een van de slechtste wedstrijden die ik heb moeten aanschouwen. Arsenal speelde compleet waardeloos, Porto speelde naar hun mogelijkheden en op zijn Portugees, bij ieder contact liggen. Onze Nederlandse topscheidsrechter is daar 90 minuten lang ingetrapt. Zon slechte wedstrijd en hem dan ook nog helemaal kapot fluiten. 4 minuten blessuretijd sloeg ook nergens op, in de Premier League zouden er 8 tot 10 minuten zijn bijgekomen. Misschien maar beter ook want anders was het misschien nog erger uitgevallen voor Arsenal. Man man man wat een frustrerende wedstrijd, compleet aan jezelf te danken. Het gebrek aan goede wisselspelers breekt je vandaag misschien ook wel op.

21 februari 2024 om 23:12

Ik vind het wel opvallend dat er naast Jorginho niet gewisseld is. Laat Vieira en Nketiah 10 minuten invallen. Het kon toch niet slechter dan het al was. Martinelli was vreselijk, die moest er allang uit.

21 februari 2024 om 23:16

Vieira zat voor het eerst weer bij de selectie dus dat snap ik wel. Nketiah lijkt uit de gratie en valt alleen nog in als het nergens meer om gaat

21 februari 2024 om 23:21

Heb Raya nog nooit een redding zien maken waarmee hij punten pakt, geen slechte keeper, maar ook geen punten pakker.

21 februari 2024 om 23:54

Dat zeg ik al sinds hij op doel staat.
Cruciale reddingen heeft hij nooit niet dat hij deze had moeten hebben maar ik begrijp wel wat je bedoelt.

21 februari 2024 om 23:07

Scheids was verrot maar hij floot voor beide kanten lichte overtredingen. Arsenal is te groen. Kan er niet mee omgaan.

21 februari 2024 om 23:30

Wel wat meer respect voor de club die wel een CL in de trofeeën kast hebben liggen.
Daarnaast is Porto uit al-tijd lastig!
Geen druk, thuis maken jullie het af, 3 - 0 (3 - 1)

22 februari 2024 om 08:07

Odegaard een voldoende? Voetbalde ook absoluut niet goed en vrij slordig voor zijn doen.

Vond Rice en White nog degelijk. Zeker in balverovering zo nu e ndan.

22 februari 2024 om 09:26

Wat is het lastig om objectief te blijven he?
Arsenal maakte 22 overtredingen, tegen Porto 14, waarvan een aantal redelijk zware.
Gele kaarten 3-2 voor Arsenal. En als je niets beters weet te zeggen, dan beweer je dat het allemaal theater was, want Portugezen bla bla. en dat de scheids erin trapte.
Het leek er juist op, of Arsenal naar Porto was gekomen voor een gelijk spel. Het bal bezit was voornamelijk om geen risico op te lopen en bij balverlies maakten ze overtredinge, Vaak ook zware.
Diego Costa heeft niet een echte redding hoeven te verrichten. Alleen bij hoekschoppen moest hij een enkele bal uit de lucht plukken. Als de bal al door Arsenaal werd gekopt, dan was dat velledig uit de richting.
Schoten op doel Porto 8, Arsenal 4. Reddingen keeper 0-1
Schoten op de paal 1-0.

Natuurlijk was Porto bedeesd voor Arsenaal. Als je ziet hoe zij in de PL spelen. Arsenal was/is toch een van de favorieten om de CL te winnen?
Deze overwinning van Porto was tenminste niet gestolen. Of uiterst discutabel zoals het gelijkspel van PSV tegen Dortmund.

22 februari 2024 om 09:46

Deze overwinning niet gestolen? Nou, daar ben ik het niet mee eens.
Het was duidelijk een 0-0 wedstrijd waar beide teams er met de rem op speelde.

Misschien kan Porto ook wel niet meer momenteel...

Arsenal kwam duidelijk voor een 0-0 of een lucky 0-1, maar gaat beduusd naar huis helaas.

Helemaal niks laten zien. Dit leek op de Arsenal voordat ze naar Dubai gingen. Niemand had er zin in.

Wat zuur om hem zo laat tegen te krijgen. En wat was het ergeren aan Arsenal en ook Gozobuyuk. Laatsgenoemde heeft de wedstrijd helemaal dood gefloten al was Arsenal ook belabberd vandaag. Martinelli en Saka waren verschrikkelijk, maar eigenlijk gaf het hele team niet thuis. Heb er een hard hoofd in dat we dit thuis gaan recht zetten tegen die vervelende Portugezen.

22 februari 2024 om 09:42

Er stonden 2 Portugezen tegen 3 Engelsen in de basis.

Arsenaal maakte 22 overtredingen tegen Porto 14.
Gele kaarten 3 om 2.
Wie waren dan de vervelende gasten? Juist. De gasten!

22 februari 2024 om 10:43

Dat er gefloten wordt voor theater van porto maakt het nog geen overtreding van Arsenal hè!

Arsenal heel zwak niks gecreëerd alleen maar balbezit gehad en daar win je geen wedstrijden mee. Prachtige goal van Galeno. Wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar.

22 februari 2024 om 09:29

Niet waar. Porto heeft terecht gewonnen. Met die bal op de paal en het onmogelijk rebound. Arsenal heeft helemaal niets tegenover gesteld. Dan verdien je geen gelijkspel.

22 februari 2024 om 09:41

Ik zou zeggen, lees maar de statistieken op Sofa Score in plaats van onzin uit te kramen.
Op basis waarvan? Portugal haat? Het zal dan wel.
Meestal als ik neutrale kijker ben, dan kies ik voor de underdog. Dat doen de meeste mensen.
Arsenal speelt meestal fantastisch in de PL. Werden/worden zelfs getipt als mogelijk CL winnaar dit seizoen. Zij gingen af.
Als een bijna 41 jarige (over 4 dagen) CV het met slechts 1 lichte overtreding af kan, (2 overtredingen tegen) en Arsenal 22 overtredingen nodig hadden tegen 14 van Porto, wie waren dan de vervelende gasten?

Tsja eerlijk is eerlijk: Porto was de betere. Maar wat een heerlijke goal zeg, echt heel goed geschoten! Arsenal zal in de wedstrijd in Londen vast wel winnen, maar het was verre van overtuigend.

21 februari 2024 om 23:18

De betere? Op basis van? Een mooi zondagsschot? Kom op zeg. Porto was echt onthutsend zwak, stond defensief alleen goed en fel. Constant liggen en janken.
Nee, Arsenal was gewoonweg nog slechter dan onthutsend zwak en speelde op een 0-0 of een stiekeme 0-1 via een corner: maar Diogo Costa heerste in goal

21 februari 2024 om 23:25

Op basis van de bij elkaar gespeelde kansen, het aantal schoten weggegeven, de xG, het superieure verdedigen en natuurlijk de goal..

21 februari 2024 om 23:38

Als de ene onthutsend zwak is en de andere nog slechter dan onthutsend zwak dan is die eerste toch per definitie de betere?

21 februari 2024 om 23:45

Nee hoor. Arsenal had het beste van het spel. Welke zogenaamde kansen heeft Porto gehad? Die bal op de paal, that’s it.

Iedere keer als Arsenal er van door ging pakte ze een kaart

21 februari 2024 om 23:57

Nou GLENN overdrijven is ook kunst.
Arsenal is al goed weg gekomen met dat moment op de paal en dat de rebound dan nog naast gaat.
Arsenal heeft het doel van Porto niet echt getest ik heb die Costa niet echt aan het werk gezien.

Ja misschien balbezit maar balbezit heb je niks aan balbezit moet je omzetten in kansen en doelpunten.

22 februari 2024 om 07:56

Goed weggekomen bij dat moment ja, maar that's it.
Verder had Arsenal vooral de bal en probeerde ze eruit te komen. Als het dan een keer lukte, pakte FC Porto professioneel een kaart (volgens mij 2 keer, 1 x sowieso Nico Gonzalez bij Havertz en 1x bij Martinelli).

Ze werden overigens ook wel gesteund door één van de meest matige scheidsrechters in Europa zeg. Gozubuyuk wilde de wedstrijd weer om hem laten draaien & floot voor nagenoeg iedere valpartij van de Brazilianen en Portugezen bij FC Porto. Lachwekkend.

Arsenal had vooral de 0 moeten houden & meer moeten halen uit de corners/vrije trappen. Diogo Costa heerste in de lucht rond zijn eigen 5 tot de 11 meter. Dan had Arsenal eens een variant uit de hoge hoed moeten toveren zoals dat wel vaker gebeurd is dit seizoen.

22 februari 2024 om 09:45

Jeetje maar je zuigt de leugens uit je duim.
Arsenaal maakte 22 overtredingen tegen Porto 14.
Gele kaarten 3 om 2.
Ik zag 2 van Porto geblesseerd het veld verlaten tegen 0 van arsenaal.
Het doet pijn he, als Portugal inloopt op Nederland in de coëfficiënten ranglijst.

22 februari 2024 om 09:49

Wat maakt mij het uit of Portugal inloopt op Nederland? Waar kom jij ingodsnaam mee? Ik heb alleen wat met Arsenal, meer niet.

Ik zuig leugens uit mijn duim? Volgens mij moet je de wedstrijd nog eens terugkijken en ook lezen wat ik zeg...

Gozubuyuk floot als een mietje, klaar. Dat Arsenal dan ''22 overtredingen'' maakte en Porto maar 14, dat slaat nergens op.

Heb je de gele kaart van Havertz gezien? Als jij durft te beweren dat die terecht is, snap je het niet.

Daarnaast gingen met name Pepe en Conceicao bij ieder licht contact naar de grond.

En die rechtsback & Galeno gingen ook met regelmaat liggen, waarbij Galeno vooral minder vaak de scheids mee had gek genoeg...

Bij Porto verlaten twee ''geblesseerd'' het veld? Ja? En die spelen komende week gewoon beiden weer, let maar op. Dat waren gewoon wissels om alles te ontregelen en het tempo uit de wedstrijd te blijven halen...

Je kan Arsenal niet eens fatsoenlijk schrijven. Waar kom je mee. Met je beschuldigingen dat ik leugens verkondig. Lol. Ga een wedstrijd kijken voordat je reageert gast.

22 februari 2024 om 09:57

Jullie zijn zo voorspelbaar he.. Je hebt een wedstrijd verloren en je kunt gewoon niet toegeven dat de andere partij beter was en begint instinctief op de scheidsrechters te fitten.. Onvoorstelbaar

22 februari 2024 om 10:26

Voorspelbaar?
Ja, we hebben verloren. Nee, we hebben niet terecht verloren.

Het was een echte 0-0 wedstrijd in mijn ogen.

Verder was de scheids totaal geen goede voor deze pot. Werkte volledig in de hand van Porto en dan vooral de lichtgewichten zoals ik al zei (met al het vallen en liggen).

We hebben verloren, maar niet terecht in mijn ogen. En ik feliciteer FC Porto en hun fans wel.

De andere partij was absoluut niet beter. Dan heb jij misschien Liverpool Luton zitten kijken, maar als jij zegt dat FC Porto beter was, dan snap je er niet veel van. En kom mij niet aan met ''gecreerde kansen'' of expected goals, wat dat is nonsense. FC Porto had net zo weinig kansen.

De enige bal was de bal op de paal.

Arsenal had ook gemakkelijk kunnen scoren met 2 kopkansen, maar er werd erg slecht gekopt door Gabriel en Saliba.

No big deal. Je kan het thuis makkelijk afmaken. Maar jemig. Wat waren ze slecht vandaag. Geen schot op doel. Traag tempo en veel verkeerde keuzes. Arsenal speelt ook te graag fysiek. Die corners waren lachwekkend. PL laten ze veel toe.
Het is nog nieuw voor veel spelers en over drie weken krijgt Arsenal een hoop spelers terug van blessures. Het is nog niet gedaan en ik vertrouw dat het in The Emirates klusje geklaard wordt.

21 februari 2024 om 23:08

Onder Arteta gaat het wel vaak mis tegen Portugeze teams. Lijkt een beetje op de Hollandse ziekte. Echt geen fijne ploeg om met een achterstand de return in te gaan hoor. Ik hoop maar dat het nog goedkomt

21 februari 2024 om 23:14

EL neem ik niet echt als een maatstaf omdat Arsenal vaak begon met een halve b selectie.
Arsenal was vandaag te passief en miste spelers om de wedstrijd te kantelen. Jorginho was de enige wissel vandaag.
Partey, Zinchenko en Jesus breken dit soort ploegen makkelijker open. Misschien hebben we Jesus onderschat. Want hij was erg goed in de CL als spits.

Gare wedstrijd zeg waarin Arsenal helemaal niks heeft gedaan. Die scheids was wel echt drie keer niks. Ik kijk alleen naar de PL maar is dit normaal in de Eredivisie? Floot de wedstrijd kapot

21 februari 2024 om 23:12

Ik dacht dat de scheidsrechters in de PL slecht waren maar deze Nederlander kan er ook behoorlijk wat van. Heeft de wedstrijd bijna dood gefloten door al dat theatrale gedrag van die Portugezen te belonen.

22 februari 2024 om 00:02

Komt net kijken op dit podium Gozubuyuk.
Maar in de Eredevisie is hij al bekend dat hij op zijn punten staat maar misschien na deze wedstrijd wordt hij wat milder in de Eredivisie want dit is gewoon alsof je naar Atletico Madrid 2.0 zit te kijken.
Ze hebben toch ingevoerd dat je geel krijgt als je gaat vragen om kaart en bij ingooi er lang over doet? Nou voor dat vallen mag je van mij ook geel gaan geven.
3x aanstellen is geel daarna nog 1x is meteen 2de geel en douche.

22 februari 2024 om 08:06

Geel geven is misschien overdreven. Maar op zijn minst niet telkens fluiten. Zeker als zo'n Conceicao telkens gaat liggen... Dat is echt een lichtgewicht en een jankbal eerste klas.

En die gele van Havertz is echt absolute onzin. Havertz staat gewoon en die Pepe van 1 meter 50 loopt tegen zijn arm aan, volgens mij niet eens echt zijn elleboog. Krijgt hij gewoon geel omdat Pepe zo klein is? Of wat?

Bijzonder hoe Portugese clubs het altijd zo goed blijven doen, terwijl Porto op papier toch helemaal niet zon bijzonder elftsl heeft. Elk jaar overwinterd wel 1 a 2 Portugese clubs, tegenover slechts 4 uit Nederland vanaf 2010.

Vorig seizoen eruit tegen Sporting, dit seizoen tegen tegen Porto? Het portugese voetbal ligt Arsenal duidelijk niet.

21 februari 2024 om 23:09

Arsenal zijn poeslief en dom. Die gaan begrijpen niet dat die portugezen niet willen voetballen, maar vallen bij de kleinste vergrijp. Waardeloze clubs daar in Portugal, maar uiterst efficiënt tegen clubs als Arsenal die overal mooi willen voetballen…

21 februari 2024 om 23:15

Daarvoor kom je ook naar het stadion toch?
Waar ga je liever heen naar Arsenal-Everton wat 2-2 wordt of naar Porto-Gil Vicente 1-0 met 24 minuten zuivere speeltijd?

Kijk het zal efficient zijn als ze thuis spelen uit heeft dit al minder effect. Zeker als je dan ook nog een scheidsrechter hebt die niet houd theatraal gedrag dan kan je zo tegen een 7 klapper aanlopen in een uitwedstrijd.

Haha voor de mensen die denken we gaan het klusje makkelijk klaren in the Emirates. We waren slecht en dom. Dat je niet weet dat Porto spelers meer vallen dan voetballen dat je daar niet op anticipeert. Arteta wat is hij een domoor door maar een keer te wisselen en met havertz voorin??? Arsenal heeft geen een schot op doel en dat was het verdiensten van Porto. Dit gaat voor Arsenal een gevalletje Olympiacos en Sporting worden.

21 februari 2024 om 23:10

Arsenal was slecht dat klopt. Gelukkig is Jesus, Partey en Zinchenko terug in de return. Ik maak me geen zorgen.

21 februari 2024 om 23:12

Als Nketiah en Nelson je aanvallende wissels zijn dan snap ik dat je het laat staan zoals het staat. Hij had beter Jorginho (hoe dramatisch hij ook inviel) kunnen laten starten in plaats van Havertz of Trossard. Dan had je nog een prima aanvallende optie op de bank om impact te maken.

22 februari 2024 om 08:04

Havertz vind ik nou ook geen echte supersub hoor, maar goed.

Ik had Nketiah misschien niet gebracht, zeker niet tegen Pepe.

Maar Nelson had ik nog wel de kans gegeven. Wil 1 op 1 nog wel eens een goede actie eruit gooien.

Martinelli zat absoluut niet in de wedstrijd (saka ook niet), maar ik had Martinelli er dan echt afgehaald. Op het einde verspeeld hij ook nog zo de bal, waaruit die goal komt.

Ik weet niet of ik de enige ben maar ik maak me nog helemaal nergens druk om.

Porto heeft nog nooit op Engelse bodem gewonnen in de Champions League en buiten dat als Arsenal thuis gewoon hun spel spelen hoe ze dat de laatste weken doen kunnen ze makkelijk thuis winnen met 2-0/3-0.
Ik vind Porto niet zo heel erg sterk ze hebben wat sierlijke aanvallers maar is een soort Atletico Madrid bij iedere vrije trap of hoekschop tegen gaat er eentje in de 16 liggen alsof hij geduwd getrokken of omver gerent is zodat de scheids fluit voor een aanvallende fout.
Porto weet natuurlijk ook dat bij spelhervattingen dit seizoen de kracht van Arsenal ligt.

Vind zowieso Arsenal nooit overtuigend als tegen clubs uit Portugal in Portugal moeten spelen.
Hebben het altijd lastig daar.
Vorig jaar Sporting ook lastig en paar jaar geleden tegen Guamaraes volgens mij ook in de Europa League verloren.
Komt allemaal goed in de return.

22 februari 2024 om 00:08

Mwah ķlinkt vooral als ik steek m'n hoofd in het zand en in zie het wel. Is Arsenal veel beter dan de tegenstander?]

22 februari 2024 om 00:49

Arsenal is altijd een uitzondering op de regel. Als er een Engelse team die verslagen kan worden door een Portugese club dan is dat Arsenal wel…

Niet verwacht dit, maar ook met een 1-0 achterstand zie ik Arsenal gewoon door gaan in de return. Portugeze clubs doen het altijd wel goed in de CL, maar op eigen veld zie ik Arsenal het wel afmaken.

Ze leken echt niet scherp vandaag, jammer. Waarschijnlijk komt het nog wel goed thuis, maar deze wedstrijd had je met de juiste instelling gewoon gewonnen.

Passing was totaal niet zuiver, aannames slecht. Guzubuyuk was ook niet bevorderlijk voor Arsenal die floot alles af bij iedere onderschepping. Thuis mogen ze wel heel anders voor de dag komen.

Het is de 94e minuut en niemand zet druk op de bal...

Tsja. Ik vond de loting sowieso niet super fijn. Niet omdat FC Porto een topploeg is, maar meer omdat het Portugezen zijn. Die liggen ons de laatste jaren toch beduidend minder dan andere teams zeg...

Sporting Portugal, Braga een tijd terug en nu FC Porto.

Je moet hier gewoon op 0-0 spelen en het thuis afmaken. Dan krijg je door een fout van Martinelli en Raya nog een zondagsschot om de oren, lachwekkend (vanuit Arsenal, gefeliciteerd FC Porto fans hier!)

Arsenal had qua spel het betere van FC Porto, maar FC Porto stond vooral defensief ijzersterk en die rechtsback en Pepe vond ik uitstekend spelen. Idem dito voor Diogo Costa. Goede doelman is dat, die ik ijzersterk vond ogen in de lucht/eigen 16.

Waar ik mij wel aan heb geergerd is de scheidsrechter. Toen ik al zag dat Gozubuyuk de scheids was, had ik er al een hard hoofd in. Gozubuyuk, CL voetbal & Portugezen/brazilianen... Dat leek mij een prima cocktail voor een Gozubuyuk show.
Nu was het niet zo'n show, maar hij gaf wel heel erg rare gele kaarten en hij floot wel erg snel als FC Porto spelers gingen liggen (en dan heb ik het vooral over lichtgewicht Conceicao & over die Pepe op het middenveld. Galeno kon er ook wel wat van, die kreeg hem echter ook vaker niet mee...

Arsenal moet thuis de rug rechten en het beter gaan doen dan nu. Hopelijk zijn spelers als Tomiyasu, Jesus, Zinchenko en Partey er dan weer bij.

ESR was er ook niet bij (?) en Vieira was eindelijk terug.

Kiwior heeft het de laatste tijd goed gedaan, maar je ziet dat Conceicao zich goed had voorbereidt op deze pot. Kiwior kwam te vaak aan de bal, idem dito voor Gabriel Magalhaes. Terwijl je eigenlijk White en Saliba (die vond ik echt matig spelen aan de bal en uiterst onrustig/onzeker) aan de bal moet hebben vanuit achter.

Met Tomi of Zinny op linksback krijg je veel meer voetbal hopelijk en daarnaast zou het fijn zijn als Partey eens fit kan blijven en erin komt samen met Rice en Ode op het middenveld.

Saka was ook geen schim van zichzelf. Eigenlijk was niemand echt heel sterk. Rice vond ik bij vlagen nog wel wat klasse tonen in balverovering(en) en White ook. That's it. Zegt genoeg.

FC Porto fans nogmaals: gefeliciteerd. Hopelijk is het over 3 weken een hele andere pot! Druk eraf (niks te verliezen) en gas erop Arsenal!!

Ps:
Hoop op deze opstelling & dat Trossard op links start en wij Martinelli nog als back-up met snelheid hebben om te brengen. Die vond ik pover.

Raya
White
Saliba
Gabriel
Tomi/Zinny
Partey
Rice
Saka
Odegaard
Trossard
Jesus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren