Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Polen beleeft ondanks zege op Turkije gitzwarte avond door uitvallen Lewandowski

Laatste update:

Polen heeft maandag een oefenzege geboekt op wat uiteindelijk een gitzwarte avond werd. In het uitzwaaiduel was de ploeg van bondscoach Michal Probierz weliswaar met 2-1 te sterk voor Turkije, maar hield het team een bittere nasmaak over. Zowel Robert Lewandowski als Karol Swiderski viel nog voor rust geblesseerd uit, zes dagen voor het groepsduel met het Nederlands elftal.

Kort na de twaalfde speelminuut ging het voor het eerst mis voor Polen, dat Swiderski kwijtraakte. Opvallend genoeg raakte de aanvaller geblesseerd bij het juichen na het maken van de openingstreffer tegen de Turken.

Na een tikje opzij van Lewandowski kon Swiderski in de twaalfde minuut van dichtbij makkelijk binnenschieten. De doelpuntenmaker vierde dat met een knieschuiver. Daarna maakte Swiderski nog een sprongetje, waarna de speler van Hellas Verona uiterst ongelukkig terechtkwam bij de landing.

Na een half uur ging Lewandowski plots op het gras zitten. Het is onduidelijk wat de aanvaller van FC Barcelona mankeert, maar hij liet zich direct vervangen.

In de tweede helft ging het ook op sportief vlak mis voor de Polen, want een kwartier voor tijd kwam Turkije op gelijke hoogte. Na fraai combinatievoetbal belandde de bal net buiten de zestien voor de voeten van Baris Alper Yilmaz, die met een harde, lage schuiver raak schoot in de rechterhoek: 1-1.

In de blessuretijd van de wedstrijd pakte Polen de overwinning alsnog. Het was Nicola Zalewski die op aangeven van voormalig Feyenoorder Sebastian Szymanski de 2-1 aantekende.

Drie dagen geleden liep Arek Milik tegen Oekraïne (3-1 winst) ook al een blessure op, waardoor de ex-aanvaller van Ajax EURO 2024 moet missen. Op zondag 16 juni speelt Polen zijn openingswedstrijd op het EK tegen Nederland. Beide landen zitten in Groep D samen met Frankrijk en Oostenrijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Montella gaat er een potje van maken vermoed ik. Kijk met die zogenaamde sterspelers als Kerem,Irfan,Samet,Merih ga je niks bereiken dat blijkt elke wedstrijd maar weer, waarom ga je dan gwn niet elke wedstrijd starten met je meest talentvolle lichting. Dus Kaplan naast Apo, Kenan links, Arda 10 Baris alper rechts en Semih spits. Zet Hakan en Ismail er achter en bouw naar een draaiend team, de spelers die je nu elke wedstrijd laat spelen bakken er toch helemaal niks van.

10 juni 2024 om 22:49

Semih spits? Nee, dit kan niet waar zijn. Die jongen moet nog veel melk drinken.

10 juni 2024 om 22:52

De jongen heeft 45 minuten gespeeld met een zwakke Kerem. Eerlijk is eerlijk je kan Semih niet de schuld geven. Als hij evenveel minuten/wedstrijden krijgt als Enes Unal kan hij zeker beter worden.

10 juni 2024 om 22:53

Wie dan wel bay???? Hoe veel wedstrijden heeft die bij gs in de spits gespeeld. Je ziet overduidelijk dat spelers voorkeuren hebben om te passen naar bepaalde spelers.

10 juni 2024 om 22:56

Denk dat Semih idd de beste keuze is in de spits ander Baris maar Kerem
Moet zeker niet in de basis. Die man is zelfs onvoorspelbaar voor zichzelf laat staan zijn team genoten. Enige wat je Kermen toe kan geven is zijn arbeidsethos. Verzadigd niet snel maar loopt wel alles dicht voor in.
Abdulkerim heeft echt een fatsoenlijk partner nodig naast hem. Zowel Samet als Merih zijn echt drama.

10 juni 2024 om 22:56

Veel melk drinken? Jongen heeft met zijn 17/18 jaar de Turkse competitie zoek gespeeld. Zou maar even een aantal goals van hem terugkijken. Tis een megatalent. We hebben geen prime Burak rondlopen. Speel met Baris rechts want ook hij kan er weinig van in de spits en zal veel dreigender zijn vanaf de flank.

10 juni 2024 om 22:59

Zulke prestaties neerzetten bij het slechtste Besiktas in de afgelopen 30 jaar is van een ander niveau. Mooi dat mensen hem alsnog durven te bekritiseren op basis van 45 min hahahha. Jullie gs fans denken volgens mij dat voerbal alleen lichamelijk is en niet mentaal.

10 juni 2024 om 23:26

Besiktas fans moeten echt ophouden met dat “megatalent”, “gigatalent”, etc. Ja, Semih is inderdaad een talent, maar laten we niet overdrijven. Daar heeft niemand wat aan.

Verdediging is Turkije echt slecht, en met Demiral word het helemaal kansloos

10 juni 2024 om 23:16

Besef dat deze gast bestempeld werdt als parel voor in de verdediging voor de komende jaren en zogenaamd beter dan de Ligt...

Abiler, ik weet niet wat ik moet vinden van milli takim. Ik denk dat Tsjechië en Portugal ons af gaat maken en dat het EK snel klaar is.

10 juni 2024 om 22:53

Ga me niet zeggen dat je serieus hoop had dat Turkije iets zou presteren.

Onze "sterspeler" is de grootste NPC op het veld. Miss een voorbeeld nemen aan Gareth Bale die wel voor main character kon spelen voor zijn land met minder materiaal om zich heem

10 juni 2024 om 23:25

Je gaat een regista toch niet vergelijken met één van de beste buitenspelers van deze eeuw? Hakan speelde vandaag gewoon een goeie wedstrijd. Tegenwoordig lijkt het wel dat Turken op hem zeiken om het zeiken. Je moet van hem niet verwachten dat hij drie man eruit kapt en de bal vervolgens in de kruising schiet. Dat heeft hij nooit gedaan. Hij is altijd al een dienende speler geweest.

Grappig dat de ongeschoolde turken weer Semih durven te bekritiseren. Die jongen speelt zijn eerste wedstrijd in de basis. Verwachten mensen nou serieus dat hij een hattrick gaat maken? Het is algemeen bekend dat turken geen voetbalverstand hebben blijkt maar weer. Dat gezegd te hebben vraag ik me echt af wie montella in de spits gaat zetten. Als het BAY gaat worden kunnen we beter stoppen met voetbal kijken. De spelers die dit seizoen het meeste in vorm zijn moeten sowieso basis staan. Voor de rest wil ik vragen of hakan en orkun per direct willen stoppen. Wat een saboteurs zeg..

10 juni 2024 om 22:53

BAY heeft gescoord, of heb je het niet gezien?

10 juni 2024 om 22:53

Hakan was nogmaals één van de beste? Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gekeken?

10 juni 2024 om 23:36

En dan leden hier ongeschoold noemen omdat zij kritiek hebben op Semih, vervolgens jezelf voor lul zetten door te vragen of Hakan wilt stoppen, wederom een zwakke reactie van hem zoals het gehele jaar.

10 juni 2024 om 22:54

Dat je Semih na deze wedstrijd verdedigt is één ding, maar dat je dan ook nog Hakan en Orkun en BAY gaat afkraken terwijl zij toch wel goed hebben gespeeld is echt van de zotte.

10 juni 2024 om 22:57

Ik verdedig Semih niet. Hoe kan je een speler op zijn 1e wedstrijd beoordelen op basis van 45 minuten waarbij die 3 ballen heeft gekregen? Hakan en orkun presteren letterlijk niks bij het nationaal elftal. Bay hoort niet in de spits maar op de flank.

Ik verwacht een simpele overwinning van Nederland tegen Polen. Nederland beschikt in tegenstelling tot Turkije niet over Samet en Merih. En maar gelukkig ook. Die twee voetballers zijn het dieptepunt van het Turkse voetbal.

10 juni 2024 om 23:05

Je zou haast denken dat onze Italiaan de boel aan het saboteren is met het telkens opstellen van deze klunzen, aangevuld met Muldur, Ayhan, Celik, Kahveci en Ozcan, Kokcu en Akturkoglu.

Nederland gaat Polen helemaal opeten want dit Polen stelt niets voor. Er was 1 land waar ze van konden winnen en dat was tegen ons.

Ben bang dat we weer met 0 punten naar huis gaan!

10 juni 2024 om 23:30

Vond Müldür wel prima spelen eigenlijk.

11 juni 2024 om 10:09

Hij denkt dat hij Roberto Carlos is. Loopt telkens verkeerd en heeft geen oog voor z’n tegenstander in de omschakeling. Bovendien ook nog te traag voor een back.

Verdediging van Turkije zal dit team in de groepsfase naar huis sturen. Ongelofelijk hoe deze koekenbakkers verdedigen. Als Samet ook maar 1 minuut speelt op het EK heeft deze coach gefaald. Mert heeft vandaag laten zien dat hij de vaste keeper is. Over de verdediging ga ik geen eens praten. Hakan de ster op het middenveld en daarnaast snap ik niet hoe Kerem 80 minuten heeft gespeeld...

Middenveld/aanval moet Turkije het van hebben. Ik ben bang dat Portugal deze verdediging helemaal gaat *****

Arda, Hakan, Baris moeten ten alle tijden basis staan.
Ahmetcan erin hoe jong en onervaren hij ook is het kan niet slechter dan een Merih of Samet.
Ik heb een sprankje hoop gezien maximale wat ik van het turkse elftal verwacht is uit de groep komen we moeten realistisch zijn dit team komt op alle vlakken tekort.

Dit toernooi wordt een excursie voor Turkije! Misschien krijgen ze een deelnamecertificaat van de UEFA, dan kunnen ze later tegen hun kinderen zeggen dat ze er in ieder geval bij waren. Montella zal het allemaal worst wezen, die krijgt zijn geld toch wel.

Over een aantal dagen begint het EK en we puzzelen nog steeds met onze basis, dramatisch. Het uitvallen van Ozan gaat ons nog veel stress bezorgen, hoe is Samet Akaydin opgeroepen? Merih ook zeer slecht, Orkun ook. Arda, Baris Alper, Abdulkerim, Kenan en Hakan zijn de enige spelers die de volle 90 minuten moeten spelen.

10 juni 2024 om 22:53

Ik kan 5 verdedigers opnoemen die niet geselecteerd zijn maar wel beter zijn dan samet en merih

10 juni 2024 om 22:57

Abdulkerim is ook gewoon te traag

Twee wedstrijden al vreemde opstellingen vind ik. Weet iemand wat montella nou van plan is? Arda banken en geen “normale” linksback?

Verwacht helaas niet veel goeds op het EK, hoop dat ik het mis heb..

Die Samet moet echt per direct opdonderen. Hij heeft bij beide doelpunten megafouten gemaakt. Ongelooflijk. Montella, wat zie jij in deze idioot????

10 juni 2024 om 22:54

Zeker in de selectie opgenomen op aanrader van fatih terin

10 juni 2024 om 23:13

Hij werdt al opgenomen voordat Terim de trainer was van Pana.

10 juni 2024 om 23:38

Ssst zeg dat nou niet, hij wilt een reden hebben om zijn gal te spuwen naar alles wat met GS te maken heeft, door “Terin” is hij geselecteerd!

11 juni 2024 om 13:40

Wie Terzic??

Dit worden weer 0 punten in de poule let maar op, Samet had niet eens opgeroepen moeten worden en sinds Merih in de zandbak speelt valt ie ook echt tegen.
Gewoon bouwen op de jeugd en die veteranen gewoon thuis laten(alleen Hakan meenemen van de oude garde want die kan wel eens belangrijk zijn)want die laten niet eens 1% procent van de passie zien die jongens zoals Arda en Kenan laten zien en dat Oğuz niet eens opgeroepen werdt is echt schandalig.

10 juni 2024 om 23:44

Kan allemaal heel gek gaan allemaal, voorheen hadden we een ijzersterke verdediging, tegenwoordig lopen ze erdoorheen alsof er niemand staat, Caglar - Demiral waren echt toppers jaren terug, jammer dat beide zo erg gedaald zijn, Abdulkerim zonder Nelsson is drama, zo zie je maar weer dat Nelsson hem beter liet voetballen doordat hij al zijn fouten recht trok, grootste grap van vandaag was Samet die in de basis stond en 93 min mocht spelen, bij Pana was hij verantwoordelijk voor vele fouten, vandaag mocht meneer doodleuk starten, Montella is onze geduld aan het testen kan niet anders.

11 juni 2024 om 13:41

Vorige ek: 1 doelpunt. Doelstelling EK2024: 2 doelpunten.

Man man man Montella, wat ben je in godsnaam aan het doen??? Of ging het erom om je slechtste verdedigers in het veld te sturen? Akaydin troep, Demiral troep, Kaan troep, Muldur troep, Ozcan troep en Kokcu en Akturkoglu bijna troep..!

Wat heeft Ahmetcan je aangedaan dat je deze jongen geen kans geeft naast die klungels die je telkens opstelt?? Buiten Calhanoglu is er niet 1 speler die van achteruit het spel kan maken en toch ben je nog steeds niet wakker.

Het enige dat deze wedstrijd jou geleerd heeft is dat je weet welke keeper je moet opstellen.

Guler, Yildiz, Baris, Hakan, Gunok en Bardakci; met deze spelers moeten we het helaas doen want de rest is trash!

10 juni 2024 om 23:03

Volgens mij was ahmet can licht geblesseerd maar ik hoop echt dat hij gaat spelen. Abdulkerim en merih wordt helemaal trage zooi. Elke diepte bal werd opeens gevaarlijk. Ze kunnen beide niet belopen

10 juni 2024 om 23:09

Als wij het al vanuit hier kunnen zien wat heeft Montella meer dan ons zou je denken? Buiten het feit dat hij dikbetaald krijgt om het elftal te saboteren.

Heb gisteren een interview gezien waarin Kaplan aangaf klaar te zijn om te spelen. Er werd niet om een blessure gerept.

10 juni 2024 om 23:11

Abdülkerim is een van de betere verdedigers die we hebben, gewoon centraal achterin opstellen met Ahmetcan.

Merih mag van mij heel het toernooi de bank warm houden.

10 juni 2024 om 23:16

Ja je hebt niets beters. Abdulkerim vind ik in de lucht nog sterk. Gebruikt zijn lichaam ook wel goed. Fysiek sterk maar snelheid is niet zijn sterkste punt. Als je daarnaast nog ergere slome neerzet zoals merih dan wordt dat een doodsteek. Ahmetcan kan naast abdulkerim beetje gaten dicht lopen en opbouwen.

10 juni 2024 om 23:19

Al zet je daar iemand van straat neer die een beetje kan koppen, is al beter dan die klungels als Merih en Samet.

Bardakci is niet verkeerd maar zijn manco is dat hij ontzettend traag is. Vandaar dat ik opper voor Kaplan zodat ze elkaar kunnen aanvullen. Die andere troep CV’s wil ik het al helemaal niet over hebben.

Ik had hoop bij deze Italiaan maar na vanavond weet ik het zeker; bij het selecteren van spelers had hij teveel limoncello op!

10 juni 2024 om 23:20

Misschien laatste moment geblesseerd. Ik had het volgens mij op ajax showtime gelezen dat hij wedstrijd tegen polen zou missen. Weet niet hoe ver dat waar is.

Turkije verdedigt niet goed, opbouwend zwak en erg kwetsbaar bij de counter, met grote ruimtes. Geen idee wie de opties zijn daar, jammer dat Kabak is uitgevallen. Maar hoe slecht zou Kaplan het kunnen doen?

Als Montella niet met Arda Güler begint, dan zal ik mijn slippers naar de tv gooien. Arda kwam niet heel vaak aan de bal, maar was wel dreigend. Had hem graag langer zien voetballen.

Hakan Çalhanoglu speelde erg goed, een van de weinige lichtpuntjes.

Team is nog niet echt ingespeeld. Wat ook vervelend is: ze beginnen met een fletse wedstrijd tegen Italie en verlies tegen Polen aan het EK. Ik hoop dat het EK toch anders wordt.

10 juni 2024 om 23:05

Dat dus, hoe slecht zou Kaplan het kunnen doen als je kijkt naar Samet of een Merih. Als ik Montella was zou ik tegen de verdediging zeggen dat ze alle ballen van achteren naar voren moeten rammen omdat ze simpelweg niet kunnen opbouwen.

Ik ben bang dat na Baris zijn goal hij Baris in de spits gaat zetten ipv een Semih. Terwijl je hele gevaarlijke flanken zou kunnen hebben met Ferdi, Baris, Irfan en Kenan... We gaan het meemaken.

Wat een wanvertoning weer van Turkije vanavond.... De voorbereiding in aanloop naar het EK zit erop maar Montella heeft nog steeds geen vast basiselftal in gedachten en loopt nog steeds te puzzelen/experimenteren. Er missen gewoon een hoop belangrijke punten aan dit elftal. Wij hebben geen structuur, Tactiek en spirit om het maximale uit ons selectie te halen er zit potentie in 100% maar met dit beleid ga je niet ver komen dit EK.

Onze verdediging staat elk moment op uitbarsten met als hoofdrol Samet en Demiral laatsgenoemde is me toch zwaar op niveau gedaald..... Ik Hoop dat ik een ander Turkije nog ga zien op het EK maar ik ben er bang voor.

Het helpt ook niet mee wanneer Ismail, Ferdi nog niet beschikbaar zijn.

Mijn EK elftal: Günok, Ferdi, Bardakci, Kaplan, Mert, Ismail, Hakan, Orkun, Kenan, Arda en Baris.

10 juni 2024 om 23:17

Ik ben het met je eens. Echter zou ik Orkun wissel laten, vind hem toch niet zo bijzonder, en Hakan naast Yuksek. Rechtsbuiten yunus akgün.

Of baRis rechts, Kenan links, semih in de spits met ada op 10. Arda moet niet op de flanken vind ik.

10 juni 2024 om 23:37

Yunus Akgun zou eigenlijk niet eens bij de selectie moeten horen en jij wilt hem in de basis ?

Turkije is al jaren het zwarte schaap van het EK

İk denk toch dat Turkije makkelijk doorkomt in de poel. İedereen is heel negatief maar Ferdi, İsmail komen er nog bij. Basis, Mert, Ferdi, Abdülkerim, Kaan, Mert, İsmail, Hakan, Orkun, Kenan, Barış en Arda. İk denk echt dat Merih en Samet niet moeten spelen. Liever Kaan centraal.

Ik heb eigenlijk niet echt het idee dat we zo slecht zullen zijn als we met onze beste 11 gaan spelen. Wil ook niet zo zwaar tillen aan deze oefenwedstrijden, want Montella is nog duidelijk aan het experimenteren. Daar is hij wel een beetje laat mee, maar ik vind het voor de rest wel meevallen. Onze grootste probleem lijkt de verdediging, vooral na het uivallen van Çağlar en Ozan. Samet en Merih verdienen het duidelijk niet om mee te gaan, hopelijk probeert Montella alsnog Ahmetcan uit naast Apokerim. Op Ferdi na is het ook niet duidelijk wie er op de backposities gaan spelen. Spits is ook niet duidelijk. Aan de ene kant is het misschien wel beter zo, dat niemand hoge verwachtingen heeft.

Mert gunok
Zeki celik - Kaplan - Abdulkerim - Ferdi
Hakan - Orkun ( tegen Georgie ) en tegen Portugal Ismail Yuksek naast Hakan
Arda
Irfan can - Cenk tosun - Baris Alper.
Helaas heb je geen goede Turkse spitsen dus dan maar Cenk Tosun en Semih mag gaan invallen.
Merih Demiral, Samet , Mert Muldur zo min mogelijk laten spelen.
Kerem Akturkoglu net als Semih Kilicsoy alleen maar laten invallen.
Is toch niet zo moeilijk Montella

Je mag best kritisch blijven en allemaal een coach willen zijn, maar laten we eerlijk zijn. Onze trainer is gewoon aan het kijken wie hij in zijn eerste 11 gaat opstellen. Van mij persoonlijk zou ik mijn voorhoede met semih in de punt, baris rechts arda midmid links kenan. De rest is te wisselvallig. We moeten het van onze aanval hebben. Maak je niet druk want hebben een leuke mix selectie. Als centraal achterin mag je allemaal keuzes hebben. Als je maar abdulkerim en ferdi erin zet de rest is niet echt boeiend..

Denk niet dat Nederland veel moeite zal hebben tegen Polen. Ik vond Turkije veel beter voetballen.
Ik probeer te begrijpen wat Montella van plan is, maar ik snap niet waarom die constant met een andere opstelling speelt. Speel gewoon met je basis, dit is je laatste test voor het echte werk.
Ik denk dat wij de slechtste verdediging hebben van het toernooi. Sjeze wat zijn Samet en Merih dramatisch slecht. Kaan en Mert matig/voldoende alle druk komt op Abdulkerim en Ferdi.
Vandaag is het ook echt duidelijk geworden dat Baris Arda Kenan Hakan Abdulkerim en Mert Gunok zeker een basisplaats krijgen.

11 juni 2024 om 00:21

De geluiden die ik van Polen zelf hoor is dat zij er ook niet echt fiducie in hebben. Ze hebben een aantal aardige voetballers, ook zonder Lewandowksi, maar een machine zoals Oostenrijk zijn ze niet.

Dit is de enige en de juiste opstelling voor Turkije:
Mert
Baris - kaplan - abdulkerim - ferdi
Ismail - hakan - orkun
Arda - semih - kenan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren