Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pogba: ‘Ik zei: ‘Paul, je moet gaan, ze zullen overal van je houden’

Laatste update:

Paul Pogba keerde afgelopen zomer terug bij Manchester United, nadat hij de Engelse grootmacht in 2012 achter zich had gelaten voor een avontuur bij Juventus. De middenvelder koos destijds op aanraden van zijn broer Mathias, die dit seizoen voor Sparta Rotterdam speelt, voor een vertrek naar Italië.

/

"Ik heb hem toen verteld dat hij voor zijn carrière moest vertrekken bij United. Je kan het hem vragen als je hem ziet", zegt de spits tegen De Telegraaf. "Ik zei tegen Paul dat hij met zijn kwaliteiten niet moest worden verhuurd, zoals met andere talenten, waaronder Danny Welbeck en Tom Cleverley, gebeurde. Later zei ik tegen hem: 'Je móét gaan, hoeveel je ook van Manchester en deze club houdt, maar wanneer jij je ding doet op het veld zullen ze wáár je ook komt van je houden.' Hij ging en kijk wat er van hem is geworden."

Pogba maakte uiteindelijk naam bij Juventus en werd in augustus vorig jaar de duurste speler aller tijden: United telde een recordbedrag van 105 miljoen euro neer voor de Fransman. De 23-jarig international speelde dit seizoen al 34 wedstrijden in alle competities voor the Red Devils, waarin hij zevenmaal doel trof.

Vind jij dat Paul Pogba er goed aan heeft gedaan door te vertrekken bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pogba doet het uitstekend dit seizoen met 7 goals hij heeft nog zo vaak paal lat geraakt kon makkelijk 13 goals zijn

18 februari 2017 om 17:11

Zo geweldig doet hij het nog niet. Leuk die 7 doelpunten, leuk dat het er 13 konden zijn (als, als, als..). Maar nee, hij moet nog wel wat meer laten zien. Je ziet natuurlijk wel vaak genoeg de klasse

Vind dat united echt een geweldenaar heeft gehaald jammer dat ze Kante niet konden halen anders had je een middenveld waar clubs over dromen met martial mata mkitaryan pogba en kante maar in de zomer nog ff een pepe en kante gelijken halen en je gooit een gooi naar de titel

18 februari 2017 om 20:24

Ff een Pepe en en kante.
En misschien willen Messi Ronaldo en neuer ook komen, raken Chelsea ManC Tottenham en Arsenal hopeloos uit vorm. En geven de scheidsrechters hen elke wedstrijd 7 penalty's.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren