Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Platini de rechter? Hij is niets meer dan een arrogante Fransman’

Laatste update:

Voorzitter Claudio Tavecchio van de Italiaanse voetbalbond (FIGC) is door de UEFA gestraft voor racistische opmerkingen. Tijdens zijn verkiezingscampagne had Tavecchio het over een fictieve speler. “Vroeger at hij bananen, nu speelt hij voor Lazio. In Engeland zou hij eerst een cv moeten laten zien”, zei Tavecchio over het verschil tussen Italië en Engeland. Het kwam hem op een schorsing van zes maanden te staan.

/

Maurizio Zamparini snapt helemaal niets van die schorsing. De flamboyante voorzitter van Palermo is nooit te beroerd om bijzondere uitspraken de media in te slingeren en ook nu laat hij zich gaan. “UEFA-voorzitter Michel Platini denkt dat hij rechter kan spelen, maar hij is niets meer dan een arrogante Fransman”, aldus Zamparini tegen Radio 24.

“Tavecchio wordt gestraft voor een grapje, maar iedereen wil hem aanvallen omdat er sprake is van een machtstrijd tussen de families Agnelli en Lotito”, aldus Zamparini. Claudio Lotito, de eigenaar van Lazio, is een aanhanger van Tavecchio. Andrea Agnelli, voorzitter van Juventus, is echter faliekant tegen Tavecchio.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Die mensen leven in een andere wereld die 200 jaar achter loopt. Zullen we nooit kunnen begrijpen.

18 oktober 2014 om 12:21

Niet iedereen hoor, maar het blijft opvallend dat de vriendjes van bijvoorbeeld Lotito (Voorzitter Lazio) al zijn vrienden naar een hoge functie weet te slepen.

18 oktober 2014 om 12:46

Ik heb altijd het gevoel dat er in Italië nog altijd een maffia cultuur heerst, mensen met geld beheren daar alles en zetten de juiste mensen op hun plek.

18 oktober 2014 om 13:17

Zo werkt de wereld, niet alleen in Italië.. Mensen met geld bepalen alles (voor iedereen)..

On: belachelijke uitspraak natuurlijk over die 'fictieve' speler en terecht dat hij geschorst is.

18 oktober 2014 om 13:24

Zo gaat dat in de hele wereld, wake up!!

20 oktober 2014 om 17:46

En hier niet?

18 oktober 2014 om 13:22

Klopt, Zamparini en Tavecchio leven in een andere tijd.

Schors hem ook maar voor een paar maanden..Hoebedoel je je begrijpt niet waarom Claudio geschorst werd...

Zamparini, Tavecchio en Lotito zijn samen met De Laurentiis de grootste koekwausen in heel italië. Niet serieus te nemen die mannn.

Tijdens de verkiezingscampagne zoiets zeggen en dan nog verkozen worden. Triestig dat zoiets kan.

18 oktober 2014 om 12:28

Dankzij alle clubs uit Serie C (en D) op hem stemde. Hij had daar namelijk goede ideen over.

we weten dat de heer Platini niet de juiste man is voor de voorzitterschap bij de Uefa maar ik denk dat hij hier wel juist gehandeld heeft want als je goed nadenkt ,dan weetje waar die grap naar toe leidt.

Ohh dit is discriminerend naar franzen toe. Dat Platini fransman is heeft er toch nika mee te maken? Hahah

18 oktober 2014 om 12:58

Inderdaad dit is een idiote opmerking van iemand die een gaatje in zijn hoofd heeft. Moet je niet serieus nemen deze man. Niet teveel aandacht aan besteden. Een van de grootste voetballers ooit "niets meer dan een arrogante Fransman" noemen. Dan ben je niet helemaal 100. Ook nog eens denigrerend naar het Franse volk toe.

18 oktober 2014 om 14:28

Platini is wel degelijk een arrogante Fransman.
Ik zal die beelden nooit vergeten hoe meneer Platini stond te dansen op het graf van 39 doden in het Heizel stadion......

18 oktober 2014 om 14:37

Stond te dansen? Hij maakte volgens mij toen een heel belangrijk doelpunt waardoor Juve de Europacup 1 won. Kunnen de spelers er wat aan doen dat die wedstrijd per se gespeeld moest worden ondanks dat verschrikkelijke drama? Misschien had hij wel wat minder uitbundig moeten juichen maar wat heeft dat met arrogantie te maken. Het was hooguit een tikkeltje ongepast.

18 oktober 2014 om 15:15

Geen arrogantie misschien, maar wel egocentrisch. Blijkbaar leeft meneer dusdanig in zijn eigen wereld dat hij enkel pure blijdschap voelde, ondanks het moment.

18 oktober 2014 om 18:39

Hoezo dan arrogante fransman. Ik zeg ook niet van bakkali dat hij een irritante marrokkaan is. Alleen dat hij irritant is.

Zamparini is een complete idioot dat was al bekend. Soms heeft die gelijk maar veel te vaak slaat ie helemaal door. Deze uitspraak ook weer he, compleet gestoord. Niet meer serieus te nemen. Ik zou me als Palermo supporter kapot schamen.

18 oktober 2014 om 13:41

Ach jij schaamt je toch ook niet voor je supportersschap van AC Milan?
Die club is van de grootste maffioos die in Italië de door het volk gekozen president was.
Een lange lijst van misdaden en misstanden die hij dan maar voor het gemak in de wetgeving aanpaste.
Beetje raar dus dat standpunt van je.

18 oktober 2014 om 14:44

Euhm jawel ik schaam me soms wel daarvoor. Wel grappig dat jij hem een Maffioso noemt. Dat is nogal een opvatting. Dan zie ik die ook graag onderbouwd eerlijk gezegd. Je kunt wel zomaar van alles gaan roepen maar zorg dan dat het geen onzin is. Het ging mij puur om het feit hoe onfatsoenlijk en onbeschaafd Zamparini is. Natuurlijk is Berlusconi ook vaak genoeg onfatsoenlijk en doet ie de raarste uitspraken maken maar Zamparini is echt veel erger en spant echt ruim de kroon.

18 oktober 2014 om 14:51

Ik noem Rubygate, ik noem nationale televisie, ik noem corruptie.
Hij was meer bezig wetgeving er door te drukken om zichzelf van alles en nog wat vrij te pleiten.

18 oktober 2014 om 15:18

Sowieso altijd onvoorstelbaar gevonden hoe hij in godsnaam zowel eigenaar van een tv-station, voorzitter van een voetbalclub én de leider van het land mocht spelen. Heel Nederland staat op zijn kop als de Minister van Landbouw ergens een verdwaalde boerderij blijkt te hebben. Belangenverstrengeling enzo.

Die Zamparini is knettergek, Platini kon niet veel anders dan die straf uitdelen daar is niks arrogants aan. Eerlijk gezegd hadden die domme uitlatingen net zo goed van Zamparini zelf geweest kunnen zijn, Palermo is een prachtige club laat hem zich daar maar lekker op concentreren en zorgen dat hij niet vier trainers per seizoen de laan uitstuurt.

Heeft natuulrijk ook gewoon groot gelijk. Die Platini is nog corrupter dan de gemiddelde Amerikaanse senator. Platini trekt nu lekker aan de touwtjes en werkt iedereen tegen die daar wat aan wil doen. Zo wordt de huidige corrupte status quo nooit weg gezet en iedereen in dit topic lijkt dat nog prima te vinden ook.

Juve en Roma zijn tegen Lotito en pro Agnelli. De rest van de serie A heeft Tavecchio(Lotito) gekozen. De rest is blij met de plannen voor hervorming die de twee hebben ingevoerd. Juve(tuttosport) & asroma(corsport) doen er alles aan... mafia...capisc

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren