Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pirlo stopt definitief en spreekt dank uit: ‘Voor altijd in mijn hart'

Laatste update:

Andrea Pirlo heeft zijn afscheid als profvoetballer aangekondigd. De 38-jarige middenvelder speelt sinds 2015 voor New York City FC en heeft maandag voor die club zijn laatste wedstrijd als prof gespeeld. Op Twitter laat de 116-voudig international van Italië weten dat zijn voetbalcarrière 'ongelooflijk' was en dat hij het niet zover heeft kunnen schoppen zonder de steun van familie, teamgenoten en de fans.

"Mijn laatste wedstrijd in de MLS... Aangezien mijn tijd bij NYFC ten einde lijkt, wil ik nog wat dingen kwijt. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun en vriendelijkheid die men in deze stad toont. Dank aan alle geweldige fans, de geweldige staf, mijn teamgenoten en iedereen die achter de schermen werkt. Niet alleen mijn avontuur in New York is ten einde, ook mijn avontuur als profvoetballer."

"Dat is waarom ik ook mijn dank wil uitspreken aan mijn familie en kinderen, die me altijd veel liefde gaven. Ook wil ik al mijn teamgenoten bedanken waarmee ik heb gespeeld. Ook wil ik alle mensen bedanken die hebben geholpen om mijn carrière zo ongelooflijk te maken. En tot slot wil ik alle fans van over de hele wereld bedanken die me altijd steunden. Jullie zijn voor altijd in mijn hart."

Andrea Pirlo is een van de beste middenvelders ooit

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pirlo, held, legende, bedankt voor al het mooie wat je aan het voetbal hebt gegeven! Wat een geweldige speler is dit geweest zeg. Pure klasbak en niet meer dan lof voor zijn persoonlijkheid en carriere.

6 november 2017 om 16:32

Het is een echte 'meneer' Pirlo! Wat een voetballer was hij! Elke pass die hij gaf leek het alsof hij aan het trainen was, zo ontspannen en zo rustig aan bal.

6 november 2017 om 17:35

Pirlo is één van dé voetballers die behoort tot de definitie van voetbal. Een legende!

Absolute legende! Wat een geweldige voetballer is hij zeg! Ik denk niet dat er ook maar iemand is die iets negatiefs over die man kan zeggen, dat vind ik toch een geweldige kwaliteit!

6 november 2017 om 16:20

Heeft Pirlo trouwens de CL gewonnen? Met Milan toch?

6 november 2017 om 16:23

Ja, in ieder geval in 2007! Ik weet niet of hij er in 2003 ook al bij was..

6 november 2017 om 16:29

Jazeker 2x zelfs.

Het ga je goed; een van de, zo niet de allersierlijkste voetballers aller tijden.

Geweldige voetballer en icoon. Het leek allemaal zo makkelijk wat Pirlo deed op het veld, en net dat was het mooie want hij verstuurde de moeilijkste passes. Geweldige vrije trap ook. Blijf een naam die de geschiedenisboeken ingaat als 1 van de beste middenvelders ooit.

Wat een legende! Ik zal nooit zijn inzicht en passjes vergeten. Bedankt voor alles, held!!

Wat was hij een sieraad voor de sport. Ik hoop op trainersvlak nog van hem te horen.

Ik zou die penalty bij Italië - Engeland tegen Joe Hart nooit vergeten. Wat maakte dat een indruk op mij als kind van 15 jaar. Z'n jonge jaren heb ik nooit gezien helaas maar bij Juventus was hij zo goed.

Gentleman, precies en wat een traptechniek. Hij zal, net als zoveel grote helden, gemist worden. Vind tegenwoordig maar eens een CVM met zijn balgevoel..

Top 3 beste middenvelder aller tijden. Man met de beste pass en visie aller tijden. Nooit komt er meer een voetballer die aan zijn niveau kan tippen. Dit was een alien, ver verwijderd van alle andere topmiddenvelders. De beste allertijden!

6 november 2017 om 17:15

Top 3 beste middenvelder en later zeg je de beste allertijden? En hoe kun je weten dat er niet meer een betere middenvelder zal komen? Op het moment is die er zeker niet maar wie weet over een paar jaar. Pirlo was geen Messi of Maradona, maar Pirlo is inderdaad wel een van de allerbesten ooit. Een genot om hem te zien voetballen

6 november 2017 om 17:22

Zidane?

Met alle respect, Pirlo was een briljante speler en zo'n enorm sieraad voor de sport. Maar er zijn in de loop der jaren veel ongelofelijke middenvelders geweest, die zeker niet onderdoen voor Pirlo. Ik akan er zo vijf opnoemen die gelijkwaardig of zelfs beter waren dan Pirlo; Zizou, Platini, Matthaus, Maradonna en Xavi.

Desalniettemin is het een legende.

Nooit zo'n fan van zo'n stoet vol held, legende, baas, koning reacties, maar over Pirlo kan je toch weinig nefatiefs bedenken.

Top speler, top haar, top baard, goede vrijetrap, veel prijzen gewonnen.

held.

Pffff als je in een kerstboomopstelling zou spelen dan waren Guti, Pirlo en Xavi mijn middenvelders. Niet normaal die kwaliteit van passing! Legend!

Blijven steeds minder helden over: Gerrard,totti,xavi allemaal stoppen ze helaas.
Zou ook niet 1,2,3 iemand kunnen aanwijzen als toekomstige held.
Het ga je goed Pirlooo

6 november 2017 om 17:44

Zijn jeugdhelden he, voor de jeugd nu zijn dat waarschijnlijk Pogba, Isco etc

6 november 2017 om 18:22

Dat is ook zo idd. Alleen heb ik er persoonlijk minder binding mee dan eerst. Tuurlijk een actie van Neymar kan ik van genieten maar als ik dan dat vergelijk met Ronaldinho My god wat een held Haha.

6 november 2017 om 19:08

Ronaldinho is dan ook echt onnavolgbaar. Neymar is goed, beweeglijk en leuk om te zien zo nu en dan. Messi ook, wat een speler. Cristiano Ronaldo is zo doeltreffend en leeft voor de sport, wat minder flair, maar ook een geweldige speler. En zo zijn er wel meer wereldspelers. Ze komen en gaan. De volgende generatie staat al klaar.

Maar ik kan me niet voorstellen dat ik nog een speler ga meemaken waar ik meer van ga genieten dan van Ronaldinho. Hij straalde het plezier uit. Altijd met een lach. Kon vanuit het niets even onvoorspelbaar als geniaal uit de hoek komen. Voor mij de nummer 1.

(pirlo heb ik overigens ook gewoon gigantisch hoog zitten. Een echte gentleman op het veld ook. Geweldige voetballer, zowel in kwaliteit als in stijl.

6 november 2017 om 19:08

Heb het precies hetzelfde hoor, ik denk dat dat voor eigenlijk iedereen wel geldt

7 november 2017 om 16:06

Echte dribbelaars zijn zeldzaam geworden. Ronaldinho was een geweldenaar, de beste dribbelaar die ik ooit heb gezien. Daarnaast ook een fantastische voetballer en spelmaker, wie doet dat nog tegenwoordig? Vandaag de dag wordt je afgebrand als je een verkeerde dribbel doet, terwijl ook Ronaldinho af en toe zich verslikte zijn acties. Dat is onderdeel van het spel. Isco, Di Maria en Dybala zijn nog rasechte dribbelaars, maar ook zij moeten zich houden aan de regeltjes van de coach of ze zullen banken. De tijd van een dribbelaar met vrije rol is zo goed als voorbij. We zitten in het tijdperk van lange slungels die kunnen koppen, dabben en een beetje fysiek sterk zijn.

Andrea Pirlo.Prachtige speler. Een diamant. Maar niet 1 van de beste middenvelders ooit. Er waren beteren. Maradona, Cruijff, zidane , platini. Laudrup. Mattheüs ,Zico. Maar pirlo behoort wel tot de top 10.

6 november 2017 om 18:26

Cruijff en Maradona waren aanvallers. Ik vond pirlo in de spelverdelende rol met Vidal en marchisio naast zich echt de beste die ik heb gezien in die positie. Wat een legende

Dat is zowat de laatste legende van mijn puberteit zeker. Een spelverdeler die laag speelt, echt een stijl apart. Hoe hij het spel kon verleggen was prachtig. Bij fifa kocht ik hem bij Barca en liet hem achter Xavi en Iniesta spelen, ik had het graag in het echt gezien! Een ware voetballer, respect.

6 november 2017 om 17:17

Alleen buffon is nog overgebleven

6 november 2017 om 20:14

Niet lang meer, ook dit is het laatste jaar van Buffon, jammer maar helaas.

Top voetballer, altijd voor de sport geleefd. Het is hem gegund de mooie carrière wat een klasbak was hij zeg, helaas stopt hij ermee.

Het gaat je goed Maestro. Elegantie op den top. Prachtige voetballer en persoonlijkheid. Hoop hem echt nog te zien als een trainer. Denk dat hij zijn filosofie over kan brengen op de jeugdige voetballers.

Jaren lang mijn held geweest, briljant, magisch en lust voor het oog, het gaat je goed kanjer.

Geweldige speler die nooit naast zijn schoenen liep, zijn inzicht en traptechniek is uniek, ik heb hem niet meer gevolgd nadat hij naar de MLS ging maar hij blijft een legende voor mij.

Fantastisch speler en mens! Een van de weinige moderne middenvelders die zonder versnelling in huis toch een wedstrijd kon domineren. Supersnelle denker, met een ongelooflijke techniek en tactisch vermogen. Daarnaast zeer sportief, nederig en een voorbeeld voor miljoenen! Vaarwel parel, keep on rockin' 😎

Wat mis ik die oude generatie, pirlo, ronaldinho, totti, zidane, trezeguet, nedved, figo.. tegenwoordig speelt iedereen voor het geld en is voetbal veel en veel minder leuk als toen. Toen kon je alles van voetbal verwachten nu niet meer. Geld wint van iedere tegenstander tegenwoordig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren