Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pirlo leidt met handigheidje eenvoudige oefenzege Juventus in

Laatste update:

Juventus heeft de trainingstour in Azië afgesloten met een overtuigende overwinning op een sterrenteam uit Singapore. De Italiaanse kampioen opende een nieuw stadion in het Aziatische land en deed dat met een 0-5 overwinning, die werd ingeleid door een fraaie vrije trap van specialist Andrea Pirlo: hij schoot de bal nu niet over de muur, maar onder de springende muur door.

Het handigheidje van Pirlo betekende de openingstreffer en viel even nadat Paul Pogba met een kopbal de lat had geraakt. Een eventueel doelpunt had echter toch niet geteld, want Pogba stond buitenspel. Kort voor rust verdubbelde Pirlo de marge met een benutte strafschop, die was gegeven omdat Shakir Roberto Pereyra had neergetrokken.

Direct na de pauze maakte Pogba er met een handige actie 0-3 van, voordat Sebastian Giovinco met een heerlijke volley na een hoekschop van Pirlo de 0-4 binnen werkte. Twintig minuten voor tijd verzorgde Kwadwo Asamoah het slotakkoord. Bij Juventus deed Arturo Vidal niet mee, maar volgens Massimiliano Allegri had dit niets te maken met een mogelijke transfer.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Simpele overwinning tegen een 'amateurelftal', als ik het zo mag noemen. Alles verliep zonder al te veel moeite. Het was leuk om Vitale, Moreno en Buenacasa te hebben zien spelen, maar zo'n oefenpotje zegt niets over deze jongens.

Prachtig doelpunt. Ronaldinho heeft ook al eens zo gescoord. Ben even de ploeg kwijt waar hij tegen scoorde op deze manier. Je moet toch veel zelfvertrouwen hebben om een vrije trap zo te durven nemen. Echt werelds!

16 augustus 2014 om 14:44

Werder bremen dacht ik

16 augustus 2014 om 14:49

Dit is inderdaad door Ronaldinho voor het eerst gedaan.

Wat dacht je dan van Cristiano Ronaldo die het in de finale tegen Bayern zo deed.

Over zelfvertrouwen gesproken

16 augustus 2014 om 18:29

Bij die van Ronaldo was juist weinig lef nodig want ze stonden toen al met 2 of zelfs 3-0 voor als ik me niet vergis

16 augustus 2014 om 14:51

Je hemelt deze vrije trap wel op zeg! Ronaldo deed dit laatst nog tegen Bayern in de halve finale CL. Leuke goals maar niets bijzonders in mijn ogen.

16 augustus 2014 om 16:24

Als de muur blijft staan, heb je gewoon een bedroevend slechte vrije trap geproduceerd. Vandaar ik het gewaagd vind om de vrije trap zo te nemen. Zelfs in een oefenpotje als deze. Die van Ronaldo was helemaal lef hebben inderdaad, maar toch, ik vind het wel iets hebben.

16 augustus 2014 om 14:53

Ronaldinho paar keer gedaan. Kan me in ieder geval nog tegen Bremen en Santos herinneren.

16 augustus 2014 om 17:37

Van Hooijdonk dacht ik ook.

Wie van de Juve liefhebbers kan mij iets vertellen over Elvis Kabashi? Op twitter wordt namelijk gemeld dat hij naar Den Bosch komt dus ik ben wel benieuwd wat voor speler het is.

16 augustus 2014 om 14:58

Jonge Albanees. middenvelder liefst wat van de linkerkant. Best handig spelertje. Wel leuk zoveel Juventini bij Den Bosch. Zou dan de 3de zijn na Penna en Ceria.

16 augustus 2014 om 15:16

Wordt waarschijnlijk de opvolger van Maguire. Gisteren allebei de goals door Ceria gemaakt waarvan de eerste echt een wereldgoal is. Ben zelf ookal jaren liefhebber van Juventus dus ik vind het echt super dat ze gewoon samen werken met mijn clubje

16 augustus 2014 om 15:34

Denk dat vooral Ceria het Fcdb publiek kan vermaken. Heb de goals gezien en als dat voorbode is van dit seizoen....enjoy. Weet niet of hij naast de goals ook aardig spel laat zien?

16 augustus 2014 om 15:44

Ik vind m heel goed voetballen, heel actief en 90 min de bal vragen. Maakt steeds dezelfde acties en VVV bleef er maar intrappen. Je ziet duidelijk dat hij geniet op het veld wat natuurlijk ook belangrijk is

Kent er iemand de opstellingen van 1ste en 2de helft? Speelden ze in 4-3-3 of 3-5-2?

16 augustus 2014 om 14:56

Juventus: Buffon (storari 46); Lichtsteiner (marrone 52), Bonucci (caceres 46), Ogbonna (chiellini 46), Evra (asamoah 46); Pirlo (pepe 58), Pogba (blanco 80), Vitale (marchisio 46); Pereyra (buenacasa 73), Giovinco, Llorente (motta 58)

Dit was de formatie:

Buffon
Lichtsteiner
Bonucci
Ogbonna
Evra
Pogba
Pirlo
Vitale
Pereyra
Giovinco
Llorente
16 augustus 2014 om 15:14

Had meer het idee dat ze 4-3-3 speelden, met Giovinco van links en Pereyra van rechts. Hoewel het een vriendschappelijk potje was, heeft deze match me toch twee dingen wijzer gemaakt: Ten eerste moet Pereyra lekker centraal op het middenveld of meer vooruit op de as van het veld spelen. Kwam totaal geen dreiging van hem via die vleugel, terwijl in de match tegen Indonesië hij het een stuk beter deed als een soort Vidal. Daarnaast heeft Allegri gelukkig wél door hoe hij Giovinco opgesteld moet worden. Vanaf de vleugel of achter twee spitsen heeft hij een stuk meer ruimte die hij met zijn snelheid en behendigheid optimaal kan benutten. Hem tegen twee beren van centrale verdedigers laten spelen in de Serie A heeft geen nut.
Maar ja, het is wat je al zei: Stelletje amateurs waren het, op een vreselijk hobbelveld.

En oh ja, Vitale is een leuk spelertje. En ook nog pas eens 16 jaar oud

16 augustus 2014 om 15:34

Ziet er een mooie opstelling uit! Heb het gevoel dat Giovinco dit jaar wat gaat tonen!

Pirlo kan ze vanuit alle hoeken nemen, erover, ernaast, eronder en ga zo maar door. Mooie vrijetrap trouwens.

Deed Coman ook mee? Zo ja hoe speelde hij dan? Ik ben benieuwd naar hem, of hij ook een potentiele topper kan worden.

Pirlo is een overschatte speler, als je echt wedstrijden van hem kijkt dan geeft hij 60 steek pasen waarvan er twee 1op 1 met de keeper is. heel veel balverlies dus, als je de samenvattingen kijkt dan is het een wereldspeler.

16 augustus 2014 om 18:59

Als er een term is die jarenlang aan Pirlo gebonden is (in het buitenland althans) dan is dat eerder "onderschatting". In zijn Milan periode heeft hij ik weet niet hoeveel succes geboekt, maar in het buitenland schonk men liever altijd aandacht aan spelers als Kaka, Schevchenko en later spelers als Ibrahimovic en Ronaldinho. Voor één of andere reden begon hij pas echt voor het buitenland op te vallen toen hij Juve aan haar landstitel hielp in 2011/2012.

Overigens weet ik niet waar je die nummers vandaan haalt met z'n balverlies en steekballen, maar die kloppen niet lijkt me. Pirlo komt zelden onder een passconversie van 85 procent. Bovendien is hij als regista niet bepaald het type speler dat echt veel steekballen geeft, maar degene die het spel verdeelt en de pionnen zodoende neerzet voor een offensief. Zodra hij een steekbal geeft, komt die ook vaak direct terecht in de samenvattingen, aangezien dat bijna altijd tot gevaar leidt, in tegenstelling tot de mistrappen die Bonucci altijd produceert van achteruit.

16 augustus 2014 om 19:21

Mooi verhaarl, maar heel veel onzin.pak pen en papier bijdehand en bekijk een wedstrijd is objectief. noteer de stats. en doe daarna het zelfde met een speler als iniesta. dan praten we verder.

16 augustus 2014 om 20:03

Een pen en papier pakken is niet nodig, aangezien er genoeg gegevensbureaus zijn die zulke statistieken bijhouden (bovendien werkt m'n geheugen ook nog prima). Whoscored.com beaamt bijvoorbeeld mijn verhaal. Daarnaast begrijp ik niet zo zeer waarom ik Pirlo met Iniesta zou moeten vergelijken. Zijn twee totaal verschillende type spelers die verschillende functies hebben binnen hun team. Iniesta heeft een veel directere rol in het tot stand brengen van doelpunten en is vaak de laatste link tot het eindstation.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren