Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Piepjonge aanvoerder van Galatasaray beleeft horroravond in Ankara

Laatste update:

Galatasaray weet de weg omhoog nog altijd niet in te slaan. De nummer vijf van van de Süper Lig verloor zondagavond met 1-0 van hekkensluiter Ankaragücü en wacht daardoor al acht opeenvolgende competitiewedstrijden op een overwinning. De laatste drie duels gingen zelfs verloren. Galatasaray had nummer vier Besiktas in ieder geval tijdelijk kunnen passeren en daarmee virtueel op een plek kunnen staan die recht geeft op plaatsing voor de groepsfase van de Europa League, maar dreigt nu verder af te haken.

In Ankara waren veel ogen gericht op Emin Bayram. De zeventienjarige verdediger startte voor het eerst in de basiself van Galatasaray, nadat hij dit seizoen viermaal mocht invallen, en droeg nota bene de aanvoerdersband bij zijn basisdebuut. De eerste vier aanvoerders, Selçuk Inan, Ryan Donk, Fernando Muslera en Mario Lemina waren er allemaal niet bij. Bayram, 17 jaar en 101 dagen oud, was de jongste basisspeler van Galatasaray in de Süper Lig sinds Emre Belözoglu in het seizoen 1996/97.

Wellicht kwam het door de druk, maar de piepjonge aanvoerder maakte geen goede beurt tijdens zijn vuurdoop in de basis. Na ruim een uur spelen leverde hij vanuit zijn eigen strafschopgebied, onder druk van Michal Pazdan, een zwakke pass richting de rechterflank. De bal werd onderschept door Konrad Michalak, die direct het strafschopgebied opzocht. Daar struikelde hij over het uitgestoken been van Bayram en dus wees arbiter Atilla Karaoglan naar de strafschopstip. Óscar Scarione schoot door het midden raak.

Na het doelpunt zocht Galatasaray tevergeefs naar de gelijkmaker. De ploeg van trainer Fatih Terim, zonder Radamel Falcao, Fernando Muslera en Ryan Babel, was echter niet in staat om de voorsprong van Ankaragücü echt te bedreigen. Voor Ankaragücü gloort plots weer licht: de nummer laatst heeft nog maar drie punten achterstand op de virtueel veilige nummer vijftien Rizespor en mag nog dromen van lijfsbehoud na de verrassende overwinning op Galatasaray.

Eindigt Galatasaray dit seizoen in de top vier van de Süper Lig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ik binnenkort een ziekte krijg als ik dit team blijf volgen. Hoe kan je tegen de laatste van de Super Lig zo dramatisch spelen? Zoveel passen waar geen gedachte achter zit. Hoe willen we groeien om te meten met de (sub)top teams als we zóóó slecht spelen??? Ik snap het serieus niet. We hebben niet eens 1 Gala-waardige vleugelaanvaller, hoe kan het zo zijn dat de selectie zo uit balans is? Geen combinatievoetbal, variaties en het belangrijkste geen strijd!!! Niemand die even het team wakker schudt en spelers op zijn flikker geeft, zoals een Ujfalusi of Melo. Fatih Terim’s tijd is ook geweest, wat mij betreft is dit zijn laatste jaar en gaan we de hele selectie vernieuwen.

13 juli 2020 om 03:40

Met welk geld 😂

De prestaties ban gs zijn eigenlijk al bergawaarts gegaan na de eerste wedstrijden van de hervatting. Zeer slechte start de corona hervatting. Heel vreemd want op papier hadden ze toch de beste ploeg in het begin van de seizoen. Deze gs kan van iedereen verliezen heeft totaal geen identiteit meer. Tis een hopeloos seizoen geworden voir hun.

12 juli 2020 om 19:43

Als je goed hebt opgelet is de helft van onze selectie geblesseerd en vertrokken, dus gooi dat papiertje maar de prullenbak in, dit GS is klaar en totaal niet gemotiveerd.

12 juli 2020 om 19:50

Blessures horen er eenmaal bij of denk je dat alleen gs blessures heeft? Mss teveel verwacht van een colombiaan? Teveel sterren die niet renderen? Ik weet nog dat omer bayram de beste man op het beld was een laand of 4 geleden. .dat zegt toch genoeg denk ik.

12 juli 2020 om 19:56

Half elftal geblesseerd, dat voelt elke club wel, niet specifiek Falcao, weet niet waar je nu heen wilt.

12 juli 2020 om 19:59

Blessures horen er inderdaad bij, dat zeker, en deze vrije val valt op geen enkele manier goed te spreken. Maar het zit ons ook zeker niet mee na corona. Galatasaray heeft letterlijk zijn drie belangrijkste spelers verloren; Muslera, Onyekuru, en Lemina. Dat is hetzelfde als een Trabzon die Sorloth, Sosa en Wakayeme tegelijkertijd verliest. Maar goed, een topclub moet dit kunnen opvangen. Onze wissels zijn schandalig slecht, dan denk ik aan Durmaz, Sener etc.

12 juli 2020 om 20:01

Veranderd niet het feit dat je elftal niet draait als je de helft van je elftal mist, ons bank was vanaf het begin al drama en nu moeten zij GS naar Europa schieten, je ziet het het is helemaal niks.

Emin Bayram, 17-jaar. Bij zijn basis debuut in de competitie is hij als aanvoerder het veld in gestuurd. Ik denk echt serieus dat Fatih Terim de regie kwijt is. Een goedkope, naar de buitenwereld popi jopie actie, om die mensen die meteen na zo een verlies de prijzenkast van Terim erbij halen te pleasen. Wie heeft deze horde aan middelmatige spelers gehaald ? Taylan, Jimmy, Omer, Sener, Siktirdika ? Absolute schande. Geen Europa = Terim out.

12 juli 2020 om 19:58

En als Terim wordt ontslagen komt hij over 4 jaar weer terug bij Galatasaray.

12 juli 2020 om 20:02

Om weer paar keer achter elkaar kampioen te worden.

12 juli 2020 om 20:10

Nee dan eindigd hij net zoals Mourinho en zal zijn tactiek hoogstwaarschijnlijk niet werken. Neemt niet weg dat hij de beste Turkse trainer aller tijden is.

12 juli 2020 om 20:03

Ja maar dat is het probleem. Jij begrijpt dat het een popi jopi actie is, ik begrijp dat en velen zullen dat hier ook wel begrijpen, maar die man heeft zo een enorme achterban en lobby die hem de hemel in prijst om deze lachwekkende actie. Terim is het helemaal kwijt.

12 juli 2020 om 20:07

Maanden geleden zag ik Galatasaray misschien wel het beste voetbal in vijftien lange jaren spelen. We hebben gewoon heel veel pech gehad. Muslera, Lemina, Onyekuru, Falcao - allemaal geblesseerd. Dan de operatie van Cengiz başkan, en zo kan ik nog tientallen andere excusus verzinnen. Ja, deze vrije val valt niet goed te spreken, maar wie wil je dan als vervanger? De enige naam die ik kan bedenken is Okan, en ik denk dat hij eerder Başak volgend jaar in de Cl wil leiden. Als volgend jaar Terim niet van zijn lessen leert, dan zal ik hem pas ontslaan. Ten eerste moet er een grote schoonmaak plaatsvinden, en ten tweede moeten we dit keer wel vroegtijdig transfers doen. Lemina, Onyekuru en Sarachi moet je zo snel mogelijk binnenhalen, een jonge spits, Belhanda en Feghouli verkopen, enzovoort.

12 juli 2020 om 20:17

Bozkurt. Met alle respect, maar voor mij is de maatstaf de Europese wedstrijden. Daar zijn we roemloos tenonder gegaan met maar 1 doelpunt in 6 wedstrijden. Jaar ervoor met pijn en moeite 3de geworden in de makkelijkste poule. Zelfs toen we kampioen werden, speelden we matig. Met publiek en zonder corona waren we waarschijnlijk gewoon kampioen geworden, maar daarmee redden we alleen de dag.

12 juli 2020 om 22:12

Oeps, volgens mij heb ik je bericht foutief gemeld als spam? Wat hebben ze dat op een rare plek gezet, vlak naast het knopje 'versturen' op mijn mobiel. Maar over je tekst; ja, je hebt helaas gelijk. Europa moet natuurlijk de graadmeter zijn voor een club als Galatasaray, en helaas falen we daar al jaren, ook onder Terim. In dat opzicht heb je gelijk. Maar ik ben al zo gewend geraakt aan het Europees falen van onze clubs, dat ik het soms vergeet.

12 juli 2020 om 20:37

Ik zie het eerder als een message richting de TFF met alweer de 3e x een regelverandering in 10 jaar tijd(?) Nergens anders veranderen ze zo vaak van regels als in onze competitie. We hebben niet eens stabiele regels laat staan dat we verwachten dat clubs stabiel en goed beleid voeren lmao... Terim out ja? Jimmy en Sener waren opties voor in de breedte omdat ze gratis waren maar ze voegen echt 0,0 toe had iedereen wel wat meer van verwacht als je kijkt naar hun verleden in onze competitie denk ik toch..

12 juli 2020 om 20:56

Meer verwacht van Sener ? Wat verwachtte jij van Sener ? Een speler die bij het meeste slechte Fb allertijden niet eens is verlengd, ondanks dat ze geen andere rechtsback hebben. Jimmy ? Reservespeler bij het Zweeds elftal. 13 in een dozijn spelers. Waarom speelt zo een Emin pas als de helft van de selectie dood is ? Evenals met Ozan Kabak ? We hebben een gouden lichting in de jeugd, we doen er niks mee !

Lijkt me niet slim om een ventje van 17 die band om te geven, hoe veel talent hij ook heeft.
Het gaat al niet super bij Galatasaray, en zoals iedereen weet zijn het zeer fanatieke supporters, zo'n ventje moet lekker minuten maken en keihard zijn best doen zonder een onnodige druk te voelen, daar zijn de ouderen voor.

12 juli 2020 om 19:56

Dit is een goedkope actie van Terim, om een signaal af te geven aan die andere tien oelewappers in het veld. Maar in werkelijkheid is dit puur om zijn trouwe achterban te pleasen. Zo van: "Ik vind dit net zo een rotzooi team als jullie"

12 juli 2020 om 23:38

Mhua, De Ligt droeg ook de aanvoerdersband op zijn 17e (of hij was net enkele weken 18). Maar het is inderdaad gedurfd, al kan het dus ook goed uitpakken.

12 juli 2020 om 23:54

Nadat de ligt inderdaad speelminuten had gemaakt emin bayram heeft volgensmij geen 1 keer 90 minuten voltooid dan slaat deze actie nergens op

13 juli 2020 om 00:53

Toen de Ligt aanvoerder werd was hij al onbetwist basisspeler met een tiental eredivisie wedstrijden in de benen, had al bewezen erg volwassen voor zijn leeftijd te zijn, denk dat Bayram eerst nog moet laten zien het niveau aan te kunnen, al doet dat niks af aan zijn talent.

Als Galatasaray echt afhankelijk is van Muslera dat ze 8 wedstrijden achter elkaar niet kunnen winnen dan zit het probleem wel degelijk wel bij die zogenaamde 'imparator' Fatih Terim. Je zou maar een speler van 17 die vrijwel geen professionele ervaring heeft als aanvoerder aanwijzen. Het Fener van vorig jaar was zelfs nog beter dan dit Galatasaray.

Ankaragucu mag wat mij betreft meteen degraderen, die spelen echt totaal waardeloos. Maar wat is er met gala gebeurd? Ik ben zelf in hart en nieren voor Besiktas en kan zeggen dat wij ook zeer slechte vleugelspelers hebben, maar wat er rondloopt bij gala is echt ongelofelijk. Ongemotiveerde spelers allemaal, waar in mijn ogen alleen maar de turkse spelers nog een beetje zin hebben om te ballen. Fatih Terim die mede dankzij de achterban weer teruggehaald is, zal nu wel weer mede dankzij de achterban moeten vertrekken denk ik.

In de tekst staat: de negende nederlaag op rij. Dat lijkt me toch niet te kloppen of wel? Dat zou namelijk echt een schande zijn en dan had Terim al niet meer op de bank gezeten lijkt me. Apart dat Gala (en alle traditionele topclubs uit Istanbul) het dit jaar ronduit dramatisch doen. Ik heb altijd wel sympathie gehad voor Cim Bom door een oude vriend van me die voor Gala is en me daar een beetje mee heeft aangestoken. Vind ook zo'n club zonder echte historie als Basaksehir wat minder mooi, dus zou leuker zijn als Trabzonspor nog kampioen wordt, wat ik kijkend naar het programma van de ploegen echter niet meer zie gebeuren.

12 juli 2020 om 20:06

Klopt niet GS speelde de laatste 7 wedstrijden 4 x gelijk 3 x verlies, ik hoop dat het Basaksehir word, heb helemaal niks met Trabzon.

12 juli 2020 om 20:12

Wat heb je dan wel met Basaksehirspor dan? Daar heb ik pas niks mee, maar goed dat zal wel komen omdat ik ook niks met die gare Erdogan heb. Een club oprichten zonder 0,0 schuld, actief in de hoogste divisie, stadion van de overheid en ook nog miljoenen kunnen uitbesteden aan met name salaris. Daar waar alle andere clubs moeten zweten voor elke cent in deze tijd zijn zij doodleuk kerngezond. Wat mij betreft gaat elke club als basak per direct finito.

12 juli 2020 om 20:21

Basaksehir speelt leuk voetbal en zijn al vaker dichtbij geweest, in Europa doen ze het ook ontzettend goed, Basaksehir verdiend het dit jaar.

Ik hield mijn hart vast voor die jongen toen ik de titel las en de foto zag. Blijkt dat hij alleen een fout had gemaakt die tot het uiteindelijk verlies had geleid. Ik zet dit toch echt niet in de categorie 'horror'... Eerder ongelukkige uitkomst van een rare actie van de coach.

De Turkse top dit seizoen is nergens te bekennen in de strijd om de titel op Trabzonspor na natuurlijk.

12 juli 2020 om 23:57

Ook weer na een lange tijd dat trabzon meedoet met de titel Turkse top zou ik het niet noemen

Terim
Jeeft een Terimmetje gedaan. Als het goed was uitgepakt, kon hij weer zijn Ego boosten. Terim heeft een duur van vier jaar. Eerste twee jaar wanneer hij komt, wordt er geinvesteerd. Daarmee wordt hij kampioen. Daarna zie je zijn teams als los zand uit elkaar vallen. En dan is het de schuld van iedereen en alles. Hierna dient hij zijn ontslag in. Ben blij dat Senol het goed doet, want anders was hij volgend seizoen alweer bij het Turkse elftal.

Ik volg het Turkse voetbal niet heel aandachtig, maar als je ziet naar de ranglijst is het toch wel opvallend wie er op nummer 1 en 2 staan. Zijn de traditionele top 3 ploegen allemaal uit vorm ofzo daar.

Deze Galatasaray is simpelweg niet om aan te zien deze club bouwt op leenspelers en opa’s heel snel veranderding in de transferbeleid aub investeer in jongeren talenten inplaats van dat je de volle pond salaris betaalt aan spelers zoals falcao belhanda enzovoort en ik denk dat het ook genoeg is geweest met fatih terim.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren