Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz mist toptalenten; Noa Lang wel mee op trainingskamp PSV

Laatste update:

PSV is onderweg naar het Spaanse Estepona voor een zesdaags trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Trainer Peter Bosz beschikt daar over een 28-koppige selectie.

Bosz neemt iedereen van de A-selectie mee naar Spanje, op twee spelers na. Ismael Saibari ontbreekt in de selectie, hij is opgenomen in de selectie van Marokko voor de Afrika Cup. Armel Bella-Kotchap is nog steeds herstellende van zijn schouderblessure.

Voor Bella-Kotchap is dit seizoen nog geen succes te noemen. De huurling van Southampton kwam in de eerste seizoenshelft slechts 246 minuten in actie voor PSV, verdeeld over vijf optredens.

Verder ontbreken er nog twee spelers bij de Eindhovenaren. Toptalent Jason van Duiven is ziek en is daarom niet meegereisd naar Spanje. Ricardo Ledezma wacht nog op een werkvergunning en is er daarom niet bij.

Bosz heeft daarom gekozen om een aantal andere talenten mee te nemen naar de trainingsweek. Doelman Niek Schiks, verdediger Emmanuel van de Blaak, middenvelder en uitblinker bij Jong PSV Tygo Land en de aanvallers Tai Abed en Emir Bars zijn toegevoegd aan de selectie.

Ook Noa Lang is in Spanje van de partij. Hij ontbrak de laatste maanden vanwege een hamstringblessure, maar gaat in Spanje weer verder werken aan zijn fitheid.

PSV oefent komende zondag tegen zowel Heracles Almelo als het Duitse HSV. Op 13 januari hervatten de Eindhovenaren het Eredivisie-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Zuur dat ABK en Van Duiven niet mee kunnen. Vooral eerstgenoemde ligt er nu echt al een poos uit. Verder knallen op het trainingskamp, zin in tweede seizoenshelft.

2 januari 2024 om 11:39

Zuur voor van Duiven, maar ABK hebben we weinig tot niets aan gehad. Blij met de huur in dit geval!

Leuk voor Bars dat hij mee mag. Samen met Land en Tai Abed toch wel opvallende verschijningen bij Jong PSV!

2 januari 2024 om 13:39

Van Duinen moet zorgen dat hij zo snel mogelijk verhuurd wordt aan een ED ploeg.

Ben heel heel benieuwd naar PSV. Gaan ze nog wat doen op de transfermarkt? Gaan ze het volhouden om ongeslagen te blijven? Wordt ondanks het puntverschil op andere factoren nog steeds interessant.

Iedereen gaat nu net dat stukje gemotiveerder zijn om de 1e te zijn die PSV verslaat.

3 januari 2024 om 12:07

Komen 2 interessante uit wedstrijden aan Utrecht uit en ajax uit.

PSV moet 10 januari toch tegen Twente spelen voor de beker? Of heb ik dat dan verkeerd gelezen?

2 januari 2024 om 12:00

17e volgens mij maar dat zou ik ook ff moeten checken.

2 januari 2024 om 12:01

Volgens mij is PSV-Twente voor de beker op 17 januari.

2 januari 2024 om 15:25

Dat heb jij verkeerd gelezen, 17 januari

Weet iemand eigenlijk hoe dat werkt in contracten met huurspelers? Je huurt nu zo'n Bella Kotchap maar die is eigenlijk alleen nog maar geblesseerd. Geldt dat dan als soort ontbindende voorwaarde voor salarisbetaling? Ik heb geen idee hoor maar kan me best indenken dat clubs die gaan huren dit soort clausules willen.

2 januari 2024 om 14:05

Zal er aan liggen wat je afspreekt. Een blessure is natuurlijk wel gewoon een risico van het vak. En stel een speler wordt in een vreemde competitie uit de wedstrijd geschopt: moet de clubeigenaar het dan maar bekostigen?

"doelman Niek Schiks, verdediger Emmanuel van de Blaak, middenvelder en uitblinker bij Jong PSV Tygo Land en de aanvallers Tai Abed en Emir Bars zijn toegevoegd aan de selectie."

Tygo Land zit officieel bij de A-selectie, die is dus niet "toegevoegd".

Ik ga het nu alvast zeggen: Let op Emir Bars, een toptalent naar mijn mening. Altijd gevaarlijk in de actie en ook nog een redelijk schot. Die heeft de potentie om een grote te worden bij PSV.

Ik zou sowieso zoeken naar een CV en een creatieve sterke middenvelder. Ik vind Veerman toch niet echt een speler met snelheid en zijn fysiek komt hij ook tekort.. Dat wordt in deze team wat gecamoufleerd vanwege de rest van de team, geloof me.

Wij staan bovenaan. En dat geven er niet meer weg noa terug super. Bella kotchap is niks helaas. Ledezma zal niet veel toevoegen leuke spele voor in de breedte. Fysiek erg zwak. Blessure gevoelig ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren