Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz heeft enkele verrassingen in huis en zet Lozano op de bank

Laatste update:

De opstelling van PSV voor het duel met Sevilla is bekend. In de jacht op de eerste driepunter in de Champions League dit seizoen heeft trainer Peter Bosz een basisplaats in huis voor Johan Bakayoko, die de voorkeur krijgt boven Hirving Lozano.

Jerdy Schouten is fit genoeg om te spelen en verschijnt in de basis aan de aftrap. André Ramalho wordt in het centrum van de defensie verkozen boven Armel Bella-Kotchap. De wedstrijd begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7.

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV. Net als in de wedstrijd tegen Arsenal kiest Bosz voor Jordan Teze (rechts) en Sergiño Dest (links) als zijn backs. Het hart van de verdediging wordt gevormd door Ramalho en Olivier Boscagli, waardoor Bella-Kotchap op de bank zit. Op het middenveld staan Schouten en Joey Veerman achter nummer 10 Malik Tillman. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Bakayoko (rechts) en Noa Lang (links). Lozano begint op de bank.

PSV is in de Eredivisie nog altijd foutloos, al bleek Arsenal in de openingswedstrijd van de groepsfase een maat of twee te groot (4-0). Vorig seizoen won PSV in het eigen Philips Stadion in de Europa League met 2-0 van Sevilla, al was dat na de 3-0 oorwassing in Andalusië niet genoeg om uitschakeling te voorkomen.

Sevilla staat slechts 15de in LaLiga, al verloor de ploeg afgelopen weekend pas na een eigen doelpunt van Sergio Ramos met 1-0 van FC Barcelona. "We gaan knallen, maar spelen tegen een veelzijdige ploeg met veel ervaring", werd Bosz op de persconferentie geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Een ploeg die ook durft te voetballen, hebben we afgelopen weekend gezien tegen FC Barcelona."

Voor De Jong wordt het een speciaal duel. De aanvaller, die in blakende vorm verkeert, speelde 94 duels voor Sevilla, waarmee hij de Europa League won. "Ik kreeg direct berichtjes vanuit die hoek”, vertelt hij over het moment dat de loting bekend werd. "Ik zie hier echt wel kansen voor ons, maar wij zullen op en top gefocust en geconcentreerd moeten zijn. Zij hebben de kwaliteiten om dingen af te straffen die bij ons niet goed gaan.”

Sevilla-trainer José Luis Mendilibar kijkt uit naar het treffen in Eindhoven, de stad waar de club in 2006 de eerste van zijn zeven Europa League-bekers won. "Stap voor stap worden we beter en dat betekent dat de resultaten snel zullen volgen. Het wordt een lastige wedstrijd voor beide ploegen."

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Opstelling Sevilla: Nyland; Jesus Navas, Gudelj, Sergio Ramos, Pedrosa; Lukebakio, Fernando, Rakitic; Suso, En-Nesyri, Ocampos.

PSV - Sevilla:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oei oei, ramalho achterin. Als dat maar goed gaat

3 oktober 2023 om 20:11

Onverwacht ja. Maar Peter weet wat 'ie doet. Had zelf ook Bella gezien, maar Ramalho speelt oprecht sterk de laatste tijd.

3 oktober 2023 om 20:12

Ik begrijp niet waarom Ramalho speelt. Die maakt elke wedstrijd een aantal fouten ook al worden ze niet altijd afgestraft. Dat Bakayoko speelt begrijp ik wel, vind Lozano nog niet sterk sinds zijn terugkeer.

3 oktober 2023 om 20:34

Lijkt er niet op anders. CL is heel wat anders dan de eredivisie. Vorige pot is ook al met 4-0 verloren gegaan. Ramalho is gewoon veel te zwak voor CL niveau. Hoop dat het goed gaat.

3 oktober 2023 om 20:38

Bella is de betere verdediger, dat lijkt mij duidelijk. Peter zei net ook dat Bella lang aan de antibiotica heeft gezeten en daardoor minder fit is. Prima te rechtvaardigen om dit keer met Ramalho te starten. Hij mag het echt gaan doen.

Ik ben blij dat Tillman en Schouten er bij zijn. Ramalho snap ik alleen niks van, iemand een logische verklaring? Bakayoko heeft een heel groot potentieel maar ik vind zijn rendement te laag dus had liever Lozano gezien

3 oktober 2023 om 19:59

In geen enkel universum is er een case te maken voor ramalho. Tegen volendam was die prima maar daar had bram van polen ook wat afvallende ballen naar dezelfde kleur kunnen spelen. En uiteraard moet je chucky opstellen in de champions league, veel meer gif!

3 oktober 2023 om 20:05

Ramalho speelt sinds de komst van Bella gewoon goed. En weet niet wat er met Lozano aan de hand is maar die heeft nog niks goeds laten zien.

3 oktober 2023 om 20:09

Je hebt door dat tegen almere en go ahead was? Wedstrijd ervoor schutterde die weer. Het is champions league vnv he? Geen risico’s nemen met die paniekdoos

3 oktober 2023 om 20:15

Bella Ketchup maakt ook een onzekere indruk in de minuten die heeft gemaakt. Kan dat hij tijs nodig heeft maar om nu te zeggen dat hij veel beter is als Ramalho gaat te ver

3 oktober 2023 om 20:41

Bosz legde net uit is niet fit door getrokken verstandskiezen

3 oktober 2023 om 20:24

Ramalho heeft ook goed gespeeld in toppers. Bella Kotchap zie ik ook veel foutjes maken hoor, alleen tegen de mindere goden van de Eredivisie komt er geen gevaar uit. Ik vind het lood om oud ijzer vooralsnog maar neig ook meer naar Ramalho op dit moment. Is ook in vorm. Ik hoop wel dat Bella Kotchap snel op het niveau komt dat hij Ramalho er definitief uitspeelt.

Normaal gesproken laten we het zeker Europees afweten als het erom gaat. Heb echt vertrouwen in deze groep, de druk staat er flink op vanavond. Come on PSV!

Toch vreemd dat die Ramalho nog steeds mag opdraven.

3 oktober 2023 om 20:38

Bosz gaf net gewoon prima uitleg, bella kofschap dus niet 100% fit

Ik begin Bosz-moe te worden. Lozano hoort gewoon basis en Ramalho ipv Kotchap is lachwekkend. Maarja Lozano en Kotchap hebben natuurlijk de voorbereiding gemist en zich het hogeschool voetbal van doctorandus professor Bosz nog niet eigen gemaakt. Houd toch op

3 oktober 2023 om 19:57

Maar die linkerkant die liet zien verdedigend echt zwak te zijn, die mag gewoon op komen draven. Dest en Boscagli zijn mooi weer voetballers, maar komen veel te kort voor dit niveau.

3 oktober 2023 om 20:01

Je kent zijn uitleg helemaal niet, maar trekt wel allemaal conclusies over hoe en wat. Bakayoko kan mij allerminst bekoren, maar het is niet alsof Lozano voorlopig de stenen uit de straat speelt en de ene na de prachtige actie uitvoert. Dat Lozano wordt gepasseerd is een niet geheel onlogisch besluit, want hij moet echt beter.

3 oktober 2023 om 20:12

Dat Lozano niet niet op zijn top was tegen Eagles en Almere vind ik eigenlijk totaal niet interessant. Bij Lozano weet je dat hij er altijd staat als het moet. Vorige CL-campagne was hij de beste speler van PSV en maakte hij het in zijn eentje de defensie van Inter en Spurs gigantisch lastig.

3 oktober 2023 om 20:23

Serieus? Dus omdat hij 5 jaar geleden best aardig speelde moet hij nu hoe dan ook in de basis staan? Het is topsport he.

3 oktober 2023 om 20:32

En daarmee is hij - samen met Luuk - de enige speler in de selectie die aangetoond heeft op dit niveau het verschil te kunnen maken. Natuurlijk moet je hem opstellen

3 oktober 2023 om 20:53

Robben speelde 5 jaar terug ook aardig. PSV moet hem gelijk vast leggen en elke CL wedstrijd in de basis zetten.

Tot nu toe heeft Lozano niks laten zien. Zit dus terecht op de bank.

3 oktober 2023 om 21:06

Bella-Kotchap blijkt dus niet fit genoeg om in dit duel te starten, dus dat is alvast je eerste klacht ongegrond verklaard. Daarnaast vind ik het uiterst lachwekkend om de prestaties (lees: gebrek aan) van Lozano tegen GAE en Almere als niet interessant te beschouwen, om vervolgens met een Champions League campagne van 5 jaar geleden op de proppen te komen. Over oninteressant gesproken.

3 oktober 2023 om 20:09

@Davilla Is natuurlijk niet helemaal waar, Lozano heeft tot nu toe gewoon heel matig gespeeld. Dan is het om het even of je dan hem of Bakayoko opstelt. Wat betreft Ramalho, eens dat hij een bron van onrust is, maar ook Kotchap heeft mij nog totaal niet overtuigd en dat was tegen zwakkere ploegen. Vooral voetballend zwak. Maar nogmaals, Ramalho is het zeker ook niet.

3 oktober 2023 om 20:46

Hahaha Bosz-moe. 21 punten uit 7 duels, 23 voor 2 tegen. Laat Bosz dan maar lekker naar Ajax komen.

Wat een onzin zeg. Genoeg voetbalzone voor vandaag.

Op Ramalho na een goede degelijke opstelling. Ik had denk ik toch voor de ervaring van Lozano gekozen. Wil je 2e worden dan moet dit gewoon gewonnen worden.

Ramalho dat kan je toch niet menen. Zoveel moeite gedaan om een vervanger binnen te hengelen en dan stel je die prutser nog steeds op.

Had liever Bella-Kotchap en Lozano gehad. En wellicht van Aanholt ipv Dest.

3 oktober 2023 om 20:54

Bella is niet fit genoeg
Lozano is echt niet beter dan baka momenteel, om en nabij hetzelfde
van Aanholt ipv Dest is ronduit lachwekkend te noemen

Dit zie ik nu voor het eerst dat in de stoeltjes waar normaal Phillips staat. dat hun daar de letters illi weg hebben gehaald... (vast wegens reclame van het merk Phillips wat niet mag) hetzelfde was toen met de Grolsch Veste bij ons ... toen Grolsch was afgedekt...

Succes Psv... winnen deze pot! hopelijk met net zo goed voetbal wat jullie in de eredivisie laten zien (ook al is dat stuk lager niveau)

Waarom Ramalho, je bent zo sterk als je zwakste schakel is.
Dit wordt bij hem dus het probleem en eenmaal achter dan is het gedaan met je dromen.

En zo pakt Tillman na 1 goede helft tegen Volendam de plek in van Saibari.Zal die Saibari leuk vinden om zo snel mogelijk na zijn contractverlenging aan de kant geschoven te worden. Lekker voor zijn vertrouwen ook.

Luuk De Jong zegt "zij hebben de kwaliteiten om dingen af te straffen die bij ons niet goed gaan." maar Peter Bosz stelt gewoon weer Ramalho op. Het wordt weer een avondje billenknijpen vermoed ik, maar ik ben er klaar voor. Ik hoop uiteraard op een overwinning, desnoods gestolen, maar het gaat echt heel lastig worden. De huidige klassering (15de van de 20) van Sevilla zegt mij weinig, dat was vorig jaar ook zo (eindklassering 12) en toen wonnen ze de Europa League waardoor ze nu dus uit mogen komen in de Champions League.

3 oktober 2023 om 20:05

Hahah die Ramalho vind ik echt een hele onrustige verdediger... snap niet dat hun daar geen versterking voor hebben gehaald afgelopen seizoen.

3 oktober 2023 om 20:27

@fctwent3 PSV heeft Bella-Kotchap gehaald, volgens mij toch als logische vervanger van Ramalho.

3 oktober 2023 om 20:45

ooh oke dat wist ik niet... leek mij ook al gek dat hun daar geen betere speler dan Ramalho voor kochten want vorig seizoen kon je wel zien dat het geen echte topper is.

Hoop dat Psv wint maar met Ramalho achterin vrees ik het ergste en waarom geen Lozano want is de man met de ervaring voorin.

3 oktober 2023 om 20:13

Lozano is heerlijk ook als invaller. Gaat hoe dan ook van waarde zijn.

3 oktober 2023 om 20:29

Ik hoop het, succes en veel plezier zo.
Gok 2-1

Iedereen die klaagt over Ramalho, die hebben Bella K zeker niet zien spelen. Die heeft nog weinig ervaring. En tegen Arsenal was hij niet best. Zijn tijd komt nog wel.
Baka speelt waarschijnlijk vanwege zijn snelheid. Tilmann speelde prima tegen Volendam. We gaan zien of hij het tegen Sevilla ook kan.
We hebben nu eenmaal een grote selectie. Iedereen zal in de loop van het jaar zijn of haar kansen wel krijgen en voldoende speelminuten.

Dit wordt toch wel een soort van examen voor PSV. Tegen Arsenal hadden ze nog een soort van excuus omdat het zo'n sterke tegenstander was. Nu is Sevilla ook geen slechte ploeg, maar toch duidelijk een of twee niveaus minder dan Arsenal. Vanavond kunnen ze laten zien waar ze staan. Het zou mooi zijn als ze met dominant voetbal Sevilla afstraffen, maar ben bang dat ze zover nog niet zijn. Beetje een geval 'te groot voor het servet, te klein voor het tafellaken', maar ik laat me graag verrassen.

Op Dest na was ik ook zo begonnen. Zoals gezegd in het andere topic: Tillman past meer bij Boszball dan Til, en Bakayoko is taakbewuster dan Lozano. Daarbij heb je dan twee supersubs. Ook Ramalho koos ik omdat Bella Kotchap nog niet overtuigd. Veel foutjes. Dat worden tegen Sevilla fouten. Ramalho heeft ons teveel CL gekost, maar alsnog vind ik hem passeren emotiemanagement gezien het alternatief. Hij heeft ook vaak goed gespeeld.

Dest? Daar krijg er een enorm naar voorgevoel bij. Ben er helemaal niet blij mee. Tegen Sevilla moet je organisatorisch zo goed staan, en Dest staat altijd op de verkeerde plek. Ik was liever aan de wedstrijd begonnen zonder duidelijke zwakke plek.

3 oktober 2023 om 20:12

Til is tactisch juist heel sterk en heel betrouwbaar, in die aspecten past hij zeker bij Boszball. Tillman is echter veel completer door zijn betere techniek.

Zoveel foutjes heeft Bella nog niet gemaakt. Alleen die ene bij Arsenal-uit.

Overigens is Dest beter dan PvA, dus logisch dat Peter met hem start.

3 oktober 2023 om 20:17

Bella Kotchap maakt veel foutjes die nog niet afgestraft zijn op Eredivisieniveau. Ik hoop dat hij het beter gaat doen, en dat denk ik ook wel, maar nu is het lood om oud ijzer, waarbij de ervaren Ramalho ook wel een goede vorm heeft.

Dat technische en balvastere maakt Tillman voor mij ook meer geschikt voor Boszball. Denk alleen wel dat die jongen geel gaat pakken, dus dan is Til of Saibari ideaal naarlang de wedstrijd vraagt.

Wat Dest betreft liggen onze meningen te ver uit elkaar. Ik hoop dat dat goed gaat.

PSV heeft los van De wedstrijd tegen Arsenal nog weinig tegenstand gehad, maar ik vind dat Ramalho wel een best wel sterk seizoen door maakt. Persoonlijk miste ik hem tegen Arsenal. Waarschijnlijk zou het ook te snel voor hem gegaan zijn maar ik miste wel iemand die en keer een overtreding maakte. Uiteraard win je daar geen wedstrijden mee, maar je mag een tegenstander best wel laten weten dat hij er niet zo maar langs mag. Ik vond de verdedigers van psv die wedstrijd die wedstrijd te vriendelijk voor de tegenstander.

Bosz gaat gewoon weer naïef aanvallen, net als tegen Arsenal. De verdediging gaat weer overlopen worden.

Dat Ramalho in de basis staat vind ik echt een fikse tegenvaller. In de eredivisie tegen het rechter rijtje gaat het allemaal prima maar bij een tegenstander van formaat komen zijn tekortkomingen (en dat zijn er toch wel een paar) duidelijk naar voren. Bosz heeft vast een betere kijk op het spelletje dan ik maar ik weet wel dat ik vanavond mijn hart vasthoud. Bakayoko of Lozano is mij overigens om het even, hebben beide zo hun kwaliteiten en mocht Bakayoko zijn avond niet hebben, heb je met Lozano wel een heerlijke speler om de 2e helft in te brengen. Saibari heeft het tot nu toe best aardig gedaan maar ik ben ook wel benieuwd wat Tillman op die positie gaat laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren