Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz en Leverkusen blameren zich tegen club uit 2. Bundesliga

Laatste update:

Bayer Leverkusen is in de derde ronde van de DFB Pokal uitgeschakeld door Heidenheim, momenteel de nummer zes uit de 2. Bundesliga. De ploeg van Peter Bosz kwam in de eerste helft op voorsprong, maar in de tweede helft toonde de thuisploeg veerkracht tegen die Werkself. Heidenheim scoorde nog twee keer en knikkerde Leverkusen zodoende uit het bekertoernooi: 2-1.

De ploeg van Bosz wist in de laatste twee Bundesliga-wedstrijden goed werk af te leveren. Waar het eerste duel onder de Nederlander nog verloren ging tegen Borussia Mönchengladbach (0-1), werden VfL Wolfsburg (0-3) en Bayern München (3-1) wel verslagen. Bosz had met Heidenheim dus op papier de makkelijkste tegenstander met Leverkusen tot nu toe, maar de thuisploeg bood kranig weerstand en moest pas in de slotfase van de eerste helft een goal incasseren.

Een snelle aanval van achteruit belandde bij Julian Brandt, die naar het vijandelijke doel snelde en knap raak schoot: 0-1. In de tweede helft ging het echter al snel mis bij Leverkusen. Bij een counter ontsnapte Nikola Dovedan uit het oog van de verdediging en rende naar het doel van Lukas Hradecky. Nadat Dovedan eerst nog een verdediger uitspeelde, wist hij zijn team op gelijke hoogte te brengen door ook Hradecky van dichtbij te verschalken: 1-1.

Heidenheim was opvallend gevaarlijk en wist ook nog een keer de lat te raken. Twintig minuten voor tijd werd het zelfs 2-1 voor de ploeg uit de 2. Bundesliga. Maurice Multhaup reageerde alert op een strakke voorzet en wist de bal over de lijn te manoeuvreren. Bosz probeerde met wat ingrepen het tij nog te keren in de tweede helft, maar Heidenheim hield stand, waardoor de stunt een feit was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig maar een schande vind ik het niet echt. Het niveau van de Buli 1 en Buli 2 clubs ligt toch dichterbij dan je zou denken, het heeft puur te maken dat Buli 2 net dat extra geven om een wedstrijd te winnen. Dortmund en Bayern hebben er zelfs moeite mee om van ze te winnen.

5 februari 2019 om 20:29

Inderdaad. Dat wou ik ook net zeggen, zie reactie hieronder.

5 februari 2019 om 20:31

Het heeft er grotendeels mee te maken dat Bosz bijna de helft van zijn elftal had gewisseld in vergelijking met de winstpartij tegen Bayern. 5 andere spelers.

Dan maar alles op de competitie.......

5 februari 2019 om 20:32

Aan de opstelling te zien dacht Bosz daar al voor de wedstrijd zo over. 5 wissels in vergelijking met afgelopen zaterdag tegen Bayern.

5 februari 2019 om 21:00

Altijd gedacht dat die DFB Bokal ertoe deed in Duitsland, het niet weg zouden geven. Maar toch.

Nou blameren? Het is niet goed nee maar Heidenheim is wel gewoon 2. Bundesliga. Die kunnen ook best wel wat.

5 februari 2019 om 20:37

Als je paar dagen ervoor van Bayern wint, moet je hun gewoon vierkant kunnen spelen, niet meer, niet minder

5 februari 2019 om 20:41

Niet als je met een B-elftal komt aanzetten. Dan kan je de deksel weleens op de neus krijgen. Zo geschiedde..

6 februari 2019 om 01:41

Als Feyenoord met 6-2 van Ajax wint zouden ze Excelsior ook vierkant moeten kunnen spelen, maar zo werkt het in het voetbal niet. Het vergt een andere mentaliteit om tegen kleinere teams te spelen dan tegen topteams, en verder zoals blackpool al zegt...

Zie je in Nederland toch ook veel dat een kleintje wint van de grotere budget. Het kan gebeuren..

Heidenheim kan volgend jaar zomaar promoveren dus zo een schande is het niet. Vergelijkbaar met als AZ van go ahead zou verliezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren