Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perr Schuurs zorgt voor tranen bij zus Demi met videoboodschap

Laatste update:

Waar Perr Schuurs zich dit seizoen basisspeler bij Ajax mag noemen, timmert zijn zus Demi Schuurs hard aan de weg als tennister. Door hun topsportcarrières leven de broer en zus uit Limburg langs elkaar heen. Hoewel ze dagelijks contact hebben, is het volgens Demi Schuurs al een halfjaar geleden dat zij haar broer gezien heeft. Wanneer de Ajax-verdediger een persoonlijke boodschap inspreekt bij AvondGasten Sport kan ze haar tranen niet bedwingen.

Jeugdinternational Schuurs nam de videoboodschap afgelopen donderdag op na de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Gibraltar (5-0 winst). “Ik spreek je dagelijks, maar ik zie je niet vaak”, zegt Schuurs terwijl hij in de camera van L1 kijkt. “Hopelijk ben je een keertje thuis bij papa en mama, dan gaan we wat leuks doen.” De woorden van haar broer ontroeren zus Demi. “Ik denk dat ik hem al een halfjaar niet gezien heb”, zegt ze, terwijl ze haar tranen niet kan bedwingen.

Ajacied Schuurs vertelt dat hij de loopbaan van zijn zus op de voet volgt. “Als het uitkomt kijk ik via een livestream haar wedstrijden en dat zal ook zo blijven”, aldus de centrumverdediger, die aangeeft ‘gelukkig nooit’ tips te krijgen van zijn zus op het gebied van voetbal. “Dat doe ik ook niet bij haar. Zij weet heel goed wat ze moet doen en dat weet ik zelf ook. Ze weet ook heel goed dat ze dat niet hoeft te doen.”

Schuurs heeft een goede band met zijn zus, maar ziet haar nauwelijks. “Ik heb haar al twee maanden niet gezien, misschien zelfs al langer. Ik hoop dat ik haar zie als ik de volgend keer terug naar Limburg ga. Maar dat wordt moeilijk, want volgende week moet ze weer naar een toernooi.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, het menselijke verhaal achter de topsport.

Mooi verhaal, echt een sport familie. De vader was een ontzettend goede handballer, recordinternational zelfs! Zo zie je maar dat talent vaak in de genen zit, en welke sport maakt klaarblijkelijk weinig uit. In 3 prachtige sporten aan de top komen is niks anders dan bewonderingswaardig.

12 oktober 2020 om 23:42

Je ziet ook regelmatig dat topsporters in meerdere sporten goed zijn en ook daadwerkelijk in meerdere sporten prof kunnen worden.

12 oktober 2020 om 23:47

Ik zou juist willen zeggen dat dit bewijst dat topsport niet in de genen zit. Het gaat om een bepaalde mentaliteit en toewijding die in de opvoeding wordt aangeleerd. De opmerking van primetime laat dit ook zien. Zulke mensen kunnen zich compleet toewijden aan meerdere sporten.

13 oktober 2020 om 00:38

Er zijn bewezen verschillende soorten intelligentie. Nurture VS nature debat is echt wel een mooi ding maar als het gaat over waarom iemand op een bepaald gebied kan uitblinken is dat voor een flink deel tot het brein terug te relateren. Dus ouders ga alsjeblieft je kind niet kapot motiveren. Als het erin zit komt het echt wel tot uiting.

13 oktober 2020 om 07:10

Zo ook de de ouders van Siem en Luuk De Jong. Echt een sportfamilie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren