Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez velt hard oordeel over blunder: ‘Dit heeft niets met pech te maken’

Laatste update:

Kenneth Perez is niet mals in zijn oordeel over Andries Noppert. De doelman van sc Heerenveen kostte zijn ploeg zondagmiddag twee dure punten, door de bal tegen Pawel Bochniewicz aan te knallen. "Dit is wat er kan gebeuren als je zo dom bent met wegtrappen", vertelt Perez onder meer bij Dit was het Weekend op ESPN.

Heerenveen leidde kort voor tijd met 2-1 tegen AZ, dat het bovendien moest stellen met een man minder na een rode kaart voor Denso Kasius. De verdediger moest al voor rust het veld ruimen omdat hij op het lichaam van Bochniewicz ging staan. Vlak na rust maakte Heerenveen via Luuk Brouwers gebruik van de overtalsituatie, maar toch ging het vlak voor tijd mis.

Noppert leek een diepe bal van de Alkmaarders op te kunnen pikken, maar besloot de bal weg te willen schieten. Dat pakte niet goed uit voor de doelman, die op het WK 2022 nog de eerste keus bij het Nederlands elftal was. Noppert schoot de bal tegen Bochniewicz aan en kon de gelijkmaker van de Alkmaarders niet meer voorkomen.

"Je kan zeggen: 'Hij heeft heel veel pech'", vertelt Perez. "Maar dit heeft niets met pech te maken. Dit is gewoon écht slecht keeperswerk. Raap hem gewoon op! Dit is geen enkel overzicht hebben, van: waar ben ik en wat ben ik aan het doen?"

"Oriëntatie: één van de belangrijkste dingen voor verdedigers en keepers. Hij staat twee meter in zijn eigen zestien, kan de bal zo oprapen en ziet een speler van Heerenveen (Bochniewicz, red.) bij hem. Dus dit is wat er kan gebeuren als je zo dom bent met wegtrappen. Raap hem op!"

Noppert
Noppert erkende na afloop van het duel in het Abe Lenstra Stadion dat hij de fout in ging. "Het overkomt je weer en hoe is het mogelijk?", verzuchtte hij bij ESPN. "Weet je, de gifbeker is nog niet leeg. Laten we het daar op houden. Je probeert het allemaal zo goed mogelijk te doen, voor jezelf, de club en het elftal. Dat zoiets dan gebeurt, waardoor je gelijkspeelt, dan slaap ik daar slecht van. Het is een aardig tikkie."

Noppert legde vervolgens uit wat er mis ging bij de late 2-2 van AZ. "Er is een lange bal, die redelijk de zestien binnenkomt", gaf de doelman commentaar bij de beelden. "Ik ben bang dat als ik ga glijden, dat ik er buiten kom. Ik wil de bal vol raken en volgens mij raak ik hem ook vol. En in dit geval is het geen polletje, maar vliegt hij tegen iemand anders aan."

Noppert kent een seizoen om snel te vergeten. De Tower van de Jouwer ging deze jaargang al vaker de fout in. Zo blunderde hij tegen PEC Zwolle en ging het ook in de vorige speelronde mis tegen Excelsior.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind best wel zielig voor Noppert en hoe iedereen hem afmaakt maar ze hebben allemaal gelijk.
Als je zolang op een laag niveau hebt gespeeld overal tweede keus bent geweest. Vroeg of laat val je door de mand.
Heereveen moet Mous gewoon erin zetten. Mous ofzo was de tweede keeper

28 januari 2024 om 21:19

Mous is nóg slechter. Ergens is het inderdaad triest voor Noppert, maar aan de andere kant pakken ze hem de ervaring van het WK en de penalty’s van Messi nooit meer af.

28 januari 2024 om 21:40

Mous is al een half jaar transfervrij. Mickey van der hart mag het gaan doen wat mij betreft. Even noppert op de bank. Het is al weken onzeker bij hem helaas

28 januari 2024 om 21:44

Het is natuurlijk ook zijn eerste grote tegenslag. Weer een speler die de hemel in wordt geprezen en vervolgens een jaar later compleet door de ondergrens zakt. Dat is de harde realiteit, maar het is ook super zielig. We moeten in Nederland eens stoppen met spelers op basis van heel weinig omhoog te praten waardoor ze alleen maar onder het verwachtingspatroon kunnen presteren.

28 januari 2024 om 21:54

Opzich ben ik het met je eens (zielig voor hem maar terecht). Maar jouw argumentatie slaat natuurlijk helemaal nergens op. Dus omdat hij zo lang op een laag niveau heeft gespeeld en ook nog eens als 2e keus, kan hij dus geen betere keeper zijn geworden en valt hij nu door de mand? Is gewoon een prima keeper voor eredivisie, helaas nu een mindere periode.

29 januari 2024 om 15:28

Meest klote nog voor hem is nog dat hij na zijn goede jaar zijn transfer niet heeft gemaakt zodat die financieel meer binnen was.

Hoezo wordt er zo weinig aandacht besteed aan die eerste goal van AZ eigenlijk? Ik vond Noppert daar net zo goed volledig mistasten. Zo bijzonder was die kopbal van Pavlidis niet, als Noppert op de goallijn blijft staan kan hij easy die bal plukken.
Gaat hij vol voor de bal/duel kan hij de bal wellicht ook nog pakken.

Maar ipv gaat hij op de rand 6 staan waardoor die bal over hem heen gaat. Dat was toch ook super knullig?

28 januari 2024 om 21:24

Hmm maar als Noppert blijft staan, zou Pavlidis hem ook wel anders hebben ingekopt denk je niet? We zullen het nooit weten.. Los daarvan, Noppert had die bal uit de lucht moeten plukken of op de lijn blijven staan idd.

28 januari 2024 om 22:08

Exact, hij had die voorzet al moeten plukken.

28 januari 2024 om 21:49

Ja dat klopt, hij maakt alleen een nog grotere blunder waardoor de andere niet meer noemenswaardig is.

28 januari 2024 om 21:53

Dat was precies wat ik hier thuis ook zei bij dit moment. Matig keeperswerk.

29 januari 2024 om 10:46

Volgens Kees Luijckx van ESPN was de goal van Pavlidis van grote wereldklasse en compleet onhoudbaar voor Noppert. Zo zie je maar hoe meningen kunnen verschillen.

Ze moeten niet gaan zeuren in Heerenveen want als de VAR die sliding die uiteindelijk met rood werd bestraft anders had geïnterpreteerd, net zoals de scheidsrechter, dan was het nog steeds 11 tegen 11.
Zoals de scheidsrechter het eerst zag, namelijk als een ongelukje, dan was het nog steeds 11 vs 11. Het was naar mijn inziens ook en vervelend ongelukje.

28 januari 2024 om 21:42

Voor de VAR was dit toch een hele makkelijke beslissing. Dit was een hele duidelijke rode kaart

28 januari 2024 om 21:49

Vervelend ongelukje met een terecht rood kaartje inderdaad haha

28 januari 2024 om 22:53

De actie van noppert noemen ze dan dom.. die overtreding was bewust en heel erg dom!! En dan ook nog de vermoorde onschuld gaan spelen voor de camera. Hij had alles kunnen doen, opspringen, uitwijken, wegduiken maar wat doet ie een voet vol in die speler stoppen.. absoluut geen vervelend ongelukje

Noppert is prima keeper en heeft net zo vaak Heerenveen gered, nu valt t ff verkeerde kant op. Dit was een blunder maar Bocho liep er ook wel tegenaan. Polletje eerder was geen blunder. Zijn groot aantal spelers die niks leveren en erger nog, ook geen perspectief hebben op hoger niveau. Dat laatste speelt niet bij Noppert. Het zij zo. Noppert komt er wel weer en de fans moeten er 100% achter gaan staan. Het is niet alsof we kampioenschap of Europees voetbal mislopen door hem, daarvoor is t een veel te zwakke en smalle selectie.
Niet meehuilen met de wolven.

28 januari 2024 om 22:56

Helemaal mee eens... noppert is een prima keeper maar heeft even wat pechmomentjes.. in NL elftal keepte hij ook prima op een WK! Dan ben je geen pannenkoek hoor.. De Gea heeft ook wel eens wat slechte potten gehad..

Vreselijk, mensen die fouten maken en vervolgens zeggen dat het hen overkomt. Dan plaats je het buiten je invloedssfeer en kun je er niets aan doen.
Als prof moet je gewoon kijken wat je gedaan hebt en wat je anders had moeten doen. Ik hoop dat iemand in zijn omgeving hem dit wel vertelt, of dat ie minstens Voetbalzone leest 😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren