Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez noemt ideale trainer voor Ajax: ‘Mensen zullen wel raar gaan opkijken’

Laatste update:

Kenneth Perez vindt dat Ajax Dick Schreuder moet aanstellen als trainer, zo heeft de Deense analist gezegd in een interview met Voetbal International.

Ajax maakt momenteel een teleurstellend seizoen door. De Amsterdammers staan momenteel vijfde en zijn ook niet meer actief in Europa of in de strijd om de TOTO KNVB Beker. Toch kan het herstel van Ajax snel gaan volgens Perez.

“Het kan zo omslaan, bijvoorbeeld als Ajax een goede trainer aanstelt”, steekt Perez zijn betoog van wal. “Als ik Ajax was, zou ik gaan voor Dick Schreuder. Schreuder is momenteel actief in Spanje, bij derde divisionist Castellón.

“Met de aankopen van Sven Mislintat zit je nog wel even in je maag gesplitst. Ze hebben een lang contract en het is moeilijk om daar vanaf te komen. Je hebt daarom een trainer nodig die iets van zo’n selectie kan maken”, gaat de ESPN-analist verder.

“Ik zie in Schreuder een soort tweede Arne Slot. Hij kan spelers echt beter maken, kijk bijvoorbeeld naar Thomas Beelen bij PEC Zwolle.” Beelen vertrok afgelopen zomer naar Feyenoord, waar hij zich inmiddels in de basiself heeft gespeeld.

“Ik denk dat Schreuder het echt aankan. Natuurlijk gaan mensen raar opkijken dat je een trainer haalt uit het derde niveau van Spanje. Daarom zul je hem rugdekking moeten geven en ik heb het gevoel dat de nieuwe algemeen directeur, Alex Kroes, wel voor zijn mannen staat.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij staat bij alle drie de topclubs op de radar denk ik, maar ajax zou vanwege zijn broer weleens moeilijk kunnen zijn. Ook al slaat dat eigenlijk nergens op.

21 maart 2024 om 09:39

Hij is wel kaal, wat is eigenlijk de laatste niet-kale hoofdtrainer (muv interims) van Ajax? En was De Boer kaal geworden zonder haartransplantatie? Of was dat Ronald?

21 maart 2024 om 13:35

Maurice Steijn had gewoon haar hoor😉

21 maart 2024 om 09:58

Zou kunnen, alleen kan Ajax zich weer geen experiment veroorloven. Iedere trainer is in die zin een gok, maar ik zou voor een trainer gaan die al wat jaren die meer ervaren is.

handig, kan het "schreuder out!" spandoek hergebruikt worden. In tijden van inflatie moet je toch op de kleintjes letten

21 maart 2024 om 08:31

en verduurzamen vooral

21 maart 2024 om 08:38

Een trainer die nooit een grote club getraind heeft is lastig inschatten. Maar de idee is niet gek om hem te nemen.

21 maart 2024 om 09:18

Niet getraind, wel jeugdopleiding doorlopen en debuut gemaakt bij PSV. En dat was in de jaren nadat PSV de EC1 gewonnen heeft, dus PSV echt wel grote spelers had en een grote(re) club was. Of het veel gaat toevoegen, blijft uiteraard de vraag.

Zijn broer zal hem dan wel het 1 en ander influisteren. Die komt nooit lijkt me.

21 maart 2024 om 08:41

Of juist wel. Makkelijk geld verdienen. Heeft zo meteen een oprotpremie te pakken.

We zullen zien. Persoonlijk ben ik benieuwd naar de totale staf.
Waarom staat bijv. Bogarde nog niet op het veld als we het ene na het andere doelpunt tegen krijgen?

21 maart 2024 om 08:57

Hoezo verwacht je dat Bogarde dat gaat veranderen?

21 maart 2024 om 14:59

Heeft ie in het recente verleden bewezen.

21 maart 2024 om 09:03

Denk dat bogarde een prima trainer is voor de achterhoede, wel heb ik het idee dat hij iets groter gemaakt word dan dat hij is...

21 maart 2024 om 10:10

Volgens mij werkt Bogarde sinds een paar maanden als assistent bij Standard Luik nadat hij samen met Kluivert vertrok uit Turkije.

Dit zei hij vorige week toch ook al? Toen was het zelfs nog een voordeel dat hij een derdedivisieclub in Spanje heeft op dit moment.

Vraag me wel af hoeveel wedstrijden van Castellon en Zwolle in de KKD Perez heeft gezien. Schreuder blijft voorbij komen maar persoonlijk kan ik er weinig zinnigs over zeggen. Zag PEC weleens in het schakelprogramma of KKD overzicht maar dan houdt het op. Duidelijk was dat PEC vorig seizoen gewoon een van de beste KKD selecties had. Weet niet of hij dit in Spanje nu ook heeft.

Doctorandus Perez roept weer iets, en denkt dat ie de hele wereld weer choqueert. Het is en blijft speculatie, namedropping. Morgen roept ie weer wat anders. Nu is het aan Ajax en de alom geroemde Alex Kroes om de boel weer aan de praat te krijgen.

21 maart 2024 om 08:59

Perez zal voorop lopen om na de 1e officiele wedstrijd te roepen dat Schreuder er niks van kan en ajax voor een meer gevestigde naam had moeten gaan.

Zijn naam is zowel voor als achter een groot risico momenteel bij Ajax, maar een gek idee vind ik het totaal niet mote ik zeggen.

Vorig jaar bij PEC met alles en iedereen ruzie gemaakt en compleet kamikaze voetbal gespeeld.

In mijn ogen een zeer, zeer beperkte trainer, bij PEC waren we blij dat hij weg ging. Het alternatief bij ons is dan wel weer erg matig te noemen

21 maart 2024 om 11:07

Gelukkig hebben ze nu bij Zwolle een trainer die het team sprankelend en avontuurlijk voetbal laat spelen, waarbij het publiek na thuiswedstrijden altijd uiterst tevreden huiswaarts keert.

21 maart 2024 om 14:06

hahaha ik zei niet voor niets dat ons alternatief bij PEC drama is

21 maart 2024 om 14:33

Wat is nu dan het beste alternatief? Mee eens dat de keuze voor de huidige trainer drama is.

Waarom geen Patrick kluivert

Nooit meer Schreuder bij Ajax, nooit meer

Dit is echt minimaal de achtste naam die Perez al noemt, om straks uiteindelijk te kunnen zeggen:
"ja ik had het gezegd".

Dick Schreuder heeft een andere visie qua spel dan zijn broer. Je kan het in het straatje van Arne Slot en Peter Bosz leggen. Aanvallend en hoog druk zetten.
Maar leuk dat een trainer dan al afgebrand zou worden vanwege wat een broer eerder heeft gedaan en vergeleken met de huidige trainer en Steijn was het helemaal zo slecht nog niet

21 maart 2024 om 14:41

Helemaal mee eens Dick Schreuder is totaal anders als zijn broer en beter als de huidige trainer en steijn en ik denk zelfs beter als Pascal janssen en Frank de boer. Ik zou voor hem gaan en anders sws voor een buitenlander! Dick schreuder heeft bij verschillende clubs gewerkt ook bij een club die om de prijzen moest spelen wel op een heel ander niveau hoogste amateur niveau en nu in Spanje heeft hij dat weer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren