Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Penaltymissers Vanaken worden Club mede dankzij wervelende Lang niet fataal

Laatste update:

Club Brugge heeft zondagavond ondanks twee missers vanaf de strafschopstip van Hans Vanaken een comfortabele zege geboekt op OH Leuven. Dankzij goals van Casper Nielsen, Ferran Jutglà en Noa Lang zet de ploeg van trainer Carl Hoefkens een streep onder de tegenvallende seizoensstart: 0-3. De Oranje-international liet zich als invaller veelvuldig zien met succesvolle dribbels en hoogstandjes. Door de zege stijgt Club naar de vijfde plaats in de Jupiler Pro League.

Hoefkens ruimde zondagavond andermaal geen basisplaats in voor Lang, die nog altijd aast op een transfer. Club kwam halverwege de eerste helft met de schrik vrij nadat een goal van Nachon Nsingi afgekeurd werd wegens buitenspel. De regerend landskampioen wist vervolgens zelf wel na ruim een half uur spelen de ban te breken via Nielsen. De zomerse aanwinst strafte een verkeerde pass van Kristiyan Malinov direct af: 0-1.

De bezoekers moesten een tegenvaller incasseren toen Andreas Skov Olsen op slag van rust geblesseerd het veld verliet en werd vervangen door Lang. Club kon echter met een comfortabele voorsprong de kleedkamers opzoeken dankzij Jutglà. Op aangeven van Kamal Sowah kapte hij zowel doelman Valentin Cojocaru als Ewoud Pletincx uit om daarna het leer in een leeg doel te schuiven: 0-2.

De bezoekers voerden de score vroeg in de tweede helft verder op. Lang werd gevloerd in het zestienmetergebied door Mousa Al-Tamari, waarna de bal op de stip ging. Vanaken bleef in eerste instantie oog in oog met doelman Cojocaru vanaf de strafschopstip niet koel, maar omdat de sluitpost van Leuven te vroeg van zijn lijn kwam mocht de penalty opnieuw genomen worden. Lang schoot hierna wel hard raak: 0-3. In de slotfase werd lang opnieuw onderuit gehaald in het zestienmetergebied. De Oranje-international liet het ditmaal opnieuw aan Vanaken over, echter moest de aanvoerder van Club toezien hoe Cojocaru opnieuw redding wist te brengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die blijft gewoon een jaartje langer om België 'heet' te maken

14 augustus 2022 om 22:10

Je moet het ijzer smeden als het heet is en dat moet niet te 'Lang' uitgesteld worden, dus vanuit die redenering moet meneer deze zomer toch wel een transfer maken.

Lang was vandaag belachelijk goed en ongrijpbaar met zijn creativiteit en versnellingen.

14 augustus 2022 om 22:10

Hij heeft vandaag weer de Belgische competite heet gemaakt of niet. Laat grote schoenen achter om te vullen voor zijn opvolgers.

14 augustus 2022 om 22:15

Jaja vervelend hé een voetballer die niet alleen maar clichés uitspuugt

14 augustus 2022 om 22:49

tussen cliches uitspugen en onrealistische zelfbeeld zit nog wel een hele wereld tussen.

15 augustus 2022 om 09:17

MrKrillin, ik vind het wel vermakelijk, een onrealistisch zelfbeeld heeft hij vooral zichzelf mee. Waar ik meer moeite mee heb zijn voetballers die een onrealistisch wereldbeeld hebben omdat zij door het vele geld zich ver van de maatschappij afzetten. Daar is bij Lang gelukkig nog geen sprake van. Pure jongen, beetje gek en vol passie. ik mag dat wel.

15 augustus 2022 om 09:40

Kaal

Het is natuurlijk ook een mannetje dat graag showt hoor. Zag weleens wat foto's en toont graag dat hij het goed heeft. Dus dat lijkt ook wel van toepassing.

Maar los van dat soort gedrag of hoe hij praat. Het gaat om zijn kwaliteiten als speler. Ook al zou hij de allergrootste kwal zijn, we moeten hem op het veld beoordelen. En bij Brugge overall goed gedaan. Belangrijk, goed voetbal, goals, assists. Had wel een dip vorig seizoen 2e helft van het seizoen.
Maar ik zie Lang nog wel een stap hoger zetten dan Brugge. Benieuwd wat zijn plafond is.

Als Ajacied had ik hem natuurlijk graag bij gehouden ipv dure aankopen als Labyad, Daramy etc.

14 augustus 2022 om 22:10

Inderdaad, was heel goed. Moest het nu geen een of andere rand...... zijn, kon hij misschien nog een topper worden.

15 augustus 2022 om 08:31

Prima potje, hopelijk komt er nu een club uit Rusland voor hem, zodat hij zn gewenste top transfer te pakken heeft

Bijzonder dat die vent nog steeds geen transfer gemaakt heeft. Speelt toch wel goed in deze ‘matige’ competitie, verder natuurlijk ook wel af en toe wat leuks in de CL. Clubs staan toch niet in de rij voor de uitblinker in deze competitie..

15 augustus 2022 om 16:08

Dom hoe hij ging praten over de competitie en hemzelf en vervolgens is de ketealare weg en hij is er nog haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren