Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellè maakt einde aan aparte serie van Italië; Kroatië stelt teleur

Laatste update:

Italië heeft donderdagavond zijn eerste overwinning van 2015 geboekt, maar makkelijk ging het niet. De ploeg Antonio Conte was met minimaal verschil te sterk voor Malta, na remises tegen Bulgarije, Engeland (oefeninterland) en Kroatië plus een nederlaag tegen Portugal (oefeninterland). Italië gaat nu aan kop in Groep H: Kroatië kwam namelijk niet verder dan een gelijkspel tegen Azerbeidzjan. Noorwegen profiteerde van de misstap van de Kroaten en staat een punt achter de nummer twee.

/

Italië - Malta 1-0
De ploeg van Conte slaagde er niet in om in de eerste helft een opening te forceren, ondanks enkele goede mogelijkheden. Pogingen van Andrea Pirlo, Graziano Pellè en Eder belandden niet achter Andrew Hogg. Malta had in de 29e minuut een dot van een kans. Alfred Effiong liet zich niet door Leonardo Bonucci van de bal zetten en miste op een haar na het doel van Gianluigi Buffon, die ook antwoord had op een poging van afstand van Rowen Muscat.

Na de onderbreking verhoogde Italië de druk op de defensie van Malta en stapelden de kansen op de openingstreffer zich op. Het was uiteindelijk Pellè die in de 69e minuut voor de winnende zorgde: na voorbereidend werk van Antonio Candreva werkte hij het leer met de borst tegen de touwen.

/

Bulgarije - Noorwegen 0-1
De eerste helft was niet bepaald van een hoog niveau: weinig kansen en geen van beide ploegen slaagde erin om te domineren. Bulgarije speelde vooral op de counter, terwijl Noorwegen al combinerend probeerde om voor gevaar voor het doel van Bozhidar Mitrev te zorgen. Na rust waren de rollen juist omgedraaid. Het enige doelpunt kwam echter uit een standaardsituatie. Na een vrije trap van Stefan Johansen schoot Vegard Forren de 0-1 hoog in het doel.

/

Azerbeidzjan - Kroatië 0-0
Kroatië liet als koploper van Groep H eerder op de avond twee punten liggen. Het team van bondscoach Niko Kovac speelde een degelijke eerste helft zonder echt gevaarlijk te worden. Alleen Sime Vrsaljko kreeg een goede kans, maar de verdediger schoot rakelings naast. In de tweede helft voerden de bezoekers de druk op en had de 0-1 meerdere keren kunnen vallen: Ivan Perisic raakte drie minuten na de verplichte onderbreking de bovenkant van de lat, Mario Mandzukic liet twee opgelegde mogelijkheden onbenut en Mateo Kovacic en Marko Pjaca mikten eveneens in doelrijpe positie naast.

Eindigt Italië als eerste in de groep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had Pelle maar geneutraliseerd tot nederlander. L de jong is internationaal niet goed. Kjh laatste jaren matig bij schalke. Rvp op 10 zetten op zijn natuurlijke positie.

3 september 2015 om 23:10

Pelle is rasItaliaan, die had dat zelf denk ik ook niet gewild.

3 september 2015 om 23:11

Mooi voor Pelle!

3 september 2015 om 23:28

Volgens mij zei hij toen hij nog bij Feyenoord zat dat hij dat graag zou willen.

Ah, klopt inderdaad ja:

"De 27-jarige Italiaan maakte eerder al een grap over een mogelijke interlandloopbaan in het Nederlandse shirt, maar hij herhaalde dat zondag na de wedstrijd tegen Heracles Almelo. "voor het Italiaanse elftal word ik nooit geselecteerd. Ik ruil zo mijn paspoort in", vertelde Pellè in gesprek met De Telegraaf.

"als voetballer voel ik me meer Nederlands dan Italiaan", vervolgde de duurste aankoop in de historie van AZ. "Ik ben nog maar een halve Italiaan." Na dit seizoen is Pellè al vijf jaar in Nederland, vier bij AZ en één jaar bij Feyenoord, wat betekent dat hij in aanmerking komt voor een Nederlands paspoort. Hij speelde al elf jeugdinterlands voor Italië, maar voor de Azzurri kwam hij nooit uit."

3 september 2015 om 23:13

Rvp zijn natuurlijke positie is meer linksbuiten, ten minste op die positie debuteerde die bij Feyenoord als ik het niet mis heb?

4 september 2015 om 00:16

hy was een valse spits beetje zwervend over het veld

Was inderdaad een rare serië, voetbalzonë

Pelle, de beul van Malta.

Ja ja 1-0 tegen Malta. Erg goed zeg...... Lijkt me dat de problemen nog niet uit de weg zijn.

4 september 2015 om 10:56

Ja en nederland 0 1 ijsland goed zeg ijsland was een land zoals malta en italie doet het nooit goed tegen een lagere land altijd midelmatige scores ze verlieze in iedergeval niet

4 september 2015 om 12:07

Nou je hebt mindere landen en je hebt landen va neht kaliber Malta. daar kun je met gemak snel 2-0 maken. En dan rustig achterover leunen. En Ijsland is van een hoger kaliber dan Malta is.

Italië moet maar tegen makkelijkere tegenstanders oefenwedstrijden spelen, dan halen ze meer punten voor de wereldranglijst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren