Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pechvogel van Liverpool sluit weer aan: ‘Ik heb deze zomer hard gewerkt’

Laatste update:

Daniel Sturridge kampte de afgelopen jaren met het nodige blessureleed en kende afgelopen seizoen een tegenvallende huurperiode bij West Bromwich Albion. De 28-jarige spits kent tot dusver een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen en geeft aan hongerig te zijn. “Dat zal nooit veranderen”, zegt Sturridge in gesprek met Sky Sports.

“Ik probeer iedere dag te beginnen met een positieve mindset. De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat voorlopig heel goed. Het is geweldig om deel uit te maken van het team en te kunnen bijdragen aan het winnen van wedstrijden. Ik voel me geweldig, maar het gaat niet alleen over mij. Dat gaat ook over het team. Het gaat er ook om wat we als groep doen”, stelt de spits, die reeds alle vriendschappelijke wedstrijden namens Liverpool speelde.

In het laatste oefenduel, met Manchester United (1-4 winst), droeg Sturridge in de tweede helft zelfs de aanvoerdersband. Jürgen Klopp heeft al laten weten dat de spits voorkomt in zijn plannen, mits hij fit weet te blijven. “Iedereen drijft zichzelf hier tot het uiterste, omdat het een mooi seizoen kan worden. We hebben het gevoel dat we iets speciaals kunnen doen. Ik heb deze zomer heel hard gewerkt, maar er is nog veel werk te verzetten.”

“Ik wil gewoon het team helpen om wat te winnen, daar draait het allemaal om. We willen iets winnen, daar zijn we in het recente verleden al dichtbij geweest. Afgelopen seizoen was ik hier niet, maar in de Champions League was succes heel dichtbij”, besluit Sturridge, die in de afgelopen vijf seizoenen slechts 98 wedstrijden voor Liverpool speelde. Namens West Bromwich Albion, dat hem een halfjaar huurde van the Reds, kwam hij tot zes duels.

Zie jij Daniel Sturridge komend seizoen een basisplaats veroveren bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima back-up spits voor Firmino.

Was Sturridge bij Liverpool eigenlijk al vergeten. Was een paar jaar geleden samen met Suarez erg goed, misschien kan hij weer terug op dat niveau komen dit seizoen. Met Shaqiri en hem erbij zijn ze zeker ook in de breedte (voorin) sterker geworden

Gaat niks meer worden met Sturridge vrees ik. Te blessuregevoelig.

30 juli 2018 om 12:48

Hoop dat hij de oplossing gevonden heeft, hij doet er zoveel voor. Robben heeft ook ooit de oplossing voor zichzelf gevonden.

Sinds zijn aanhoudende blessures heb ik hem niet meer zo fit en scherp als nu gezien.

30 juli 2018 om 13:54

Toch in potentie 1 van de betere spitsen, alleen die blessures 😖

Blijft een fantastische spits. Indien hij een keer die ongelukkige en slepende blessures achter zich kan laten is het een waardige concurrent voor Firmino. Alleen past laatstgenoemde wel beter in het spel met Maneé en Salah.

Sturridge speelt in de voorbereiding ook wat minder als diepe spits maar meer als een valse 9. Hij zal nooit het verdedigende werk opknappen zoals Firmino dat doet, maar hij kan zo wel prima presteren. Wellicht voor de 1e wedstrijd van het seizoen in de basis laten beginnen.

30 juli 2018 om 15:01

Lovren, Henderson en Firmino zullen wss allemaal niet starten. Hebben veel uren in de benen en weinig training gehad voor aanvang van de competitie.

Ik blijf het zeggen een fitte en blessure vrije Sturrigde hoort bij de beste spitsen en in mijn optiek is hij dan ook beter dan Firmino. Firmino is niet zo een killer als Sturridge. Kijk maar naar het topsiezoen van Sturrige met Suarez. Zoveel goals zal Firmino niet maken in 1 seizoen dus ik zal altijd voor hem kiezen. Ze werden dat jaar ook bijna kampioen.

30 juli 2018 om 14:00

Sturridge maakte toen 23 goals, Firmino maakte er afgelopen 27 (en 13 assists). Nu had Firmino ook de Champions League erbij, maar je snapt m’n punt wel.

30 juli 2018 om 14:19

Met de Champoion Lequeau erbij inderdaad en laten we even niet vergeten hoeveel intikkers en makkelijke kopballen Firmino niet op een presenteer blaadje heeft gahad van Salah en Mane die alle 2 beter zijn dan Firmino. Sturrigde maakte veel meer goals uit acties dan Firmino dus mits fit en blessure vrij is Sturrigde een gevaarlijker spits dan Firmino!!

30 juli 2018 om 14:34

Dat maakt niet uit, intikkers en kopballen zijn doelpunten. Je moet er maar staan.

30 juli 2018 om 14:36

Onzin. Als Firmino gevoel heeft voor ruimte en goed is in zich positioneren is dat ook gevaarlijk. Hij heeft geen individuele actie nodig want hij positioneert zich altijd uitstekend.

30 juli 2018 om 15:11

Niet zo moeilijk met Salh en mane naast je. Geloof me ik zou er meer dan 15 inleggen !! met hun 2 naast me.
Sturridge is een betere spits dn Firmino!

30 juli 2018 om 18:10

Totaal niet mee eens. Firmino is misschien wel de belangrijkste speler bij Liverpool. Juist door hem spelen Sallah en Mané zo lekker. Een Sturridge in vorm is ook gewoon super maar totaal niet vergelijkbaar met Firmino

30 juli 2018 om 14:51

Helemaal mee eens, Sturridge vond ik in potentie nog een niveau hoger dan Kane. Snelheid, techniek, harde trap. Hij had alles.

Wat is er toch opeens met hem gebeurt na dat Suarez weg is gegaan, hij speelde de sterren van de hemel samen met Suarez.
Hij was toen ook een stuk minder blessure gevoelig, zonde want het is over het algemeen een prima speler mits fit.

30 juli 2018 om 14:50

Na het vertrek van Suarez bleef Sturridge nog even scoren hoor tot hij weer geblesseerd raakte.

Erg jammer dat hij zo blessure gevoelig is. Had in mijn ogen veel verder kunnen zijn in zijn ontwikkeling. Wat was hij fenomenaal samen met Suarez toen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren