Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle verlengt met Fins international en laat vijf anderen vertrekken

Laatste update:
/

PEC Zwolle heeft de optie in de verbintenis met Thomas Lam gelicht. De man die onlangs voor het eerst werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Finland ligt nu tot medio 2016 vast in Overijssel. De 21-jarige verdediger is dit seizoen een vaste waarde in het team van hoofdtrainer Ron Jans.

Lam kwam dit seizoen 24 keer in actie in de Eredivisie en speelde tevens 3 wedstrijden in het bekertoenooi. Hij maakte zes doelpunten. Voor Lam had PEC Zwolle dus goed nieuws, maar dat geldt niet voor een kwintet anderen.

Denis Mahmudov, Aleksander Bjelica, Dimitros Ferfelis, Steven Fernandes Pereira en Soufian Moro hebben te horen gekregen dat hun optie niet gelicht wordt. Dat houdt in dat PEC Zwolle komende zomer afscheid neemt van de vijf.

Thomas Lam kan in de toekomst hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bjelica gaat het niet redden. Kan goed voetballen maar heeft de verkeerde instelling om te slagen (zie het Sparta incident).

23 maart 2015 om 21:12

Wat een onzin! Off: Kent iemand Soufian Moro wel? Ik heb die vent laatst gezien op de training, kapt gewoon het halve team van PEC uit, ongelooflijk goed! Let je op Frank? Is namelijk een geboren Amsterdammer, hoef je geen blonde scandinaviers meer te halen.

Bjelica snap ik niet helemaal.
Heeft een aantal maal meegedaan en deed dat niet verkeerd.
De andere beslissingen zijn logisch

23 maart 2015 om 18:39

Je moet formeel aangeven voor het eind van de maand wie er niet doorgaan. Vaak zie je daarna dat er toch nog verlengd wordt

23 maart 2015 om 21:16

Dan vind ik Moro nog beter, die beweeglijkheid zie je bij niemand van PEC. Moro speelde 8 wedstrijden waarvan 7 als invaller bij een achterstand. Hoe bedoel je kans geven? Echt een dom beleid van PEC dit, hopelijk zijn er nog verstandige clubs over die de diamantjes Moro en Perreira oppikt.

nou zitten niet echt verrassingen bij die moeten vertrekken of het moet Bjelica zijn

23 maart 2015 om 19:43

Moro deed het toch wel goed?

23 maart 2015 om 19:55

Moro heeft in totaal 8 wedstrijden gespeeld op het doelpunt na tegen Utrecht niet veel indruk gemaakt.

Begrijp dat de contracten moet verlengd worden. Bjelica is een moeilijke jongen. Dat werd tenminste bij Sparta gezegd. Wel zuur voor Pereira, dat hij tegen Twente vroegtijdig naar de kant werd gehaald, en dus nu moet hij vertrekken.

23 maart 2015 om 16:46

Na 10 minuten al? Niet overdrijven, Pereira heeft bijna de hele tweede helft gespeeld toen. Nog steeds weinig, maar 10 minuten is wel heel overdreven

Ik zelf, als seizoenskaarthouder Pec, betreur t vertrek van Denis Mahmudov. Altijd erg doelgericht en vol strijdlust( zie prestaties Sparta).
Ik denk dat pec net als Furdjil Narsingh hier weer een prima buitenspeler laat lopen voor noppes.

23 maart 2015 om 17:07

Denis Mahmudov is geen buitenspeler, maar een spitta. Hij wordt zwaar onderschat, jammer.

Die griekse invasie heeft dus helemaal niks opgeleverd bij Zwolle...

23 maart 2015 om 17:01

Ja dat zijn een hoop misperen geweest.

Bjelica in de winterstop gekomen, gelijk in de basis en in maart mag hij al weer weg. Gaat snel

23 maart 2015 om 17:39

Valt mee. Karagounis is een prima speler voor Pec, die blijft ook nog wel even. Ioannidis was niet wat we er van verwachtte, dat heeft de staf ook toegegeven. Ferfelis, wat gewoon een Duitser is, werd in eerste instantie al gehaald als 2e/3e spits.

Dit was zo ongeveer wel te verwachten. Belangrijker is de vraag wat er met de volgende spelers gaat gebeuren.
Necid, Brama, Hahn, Becker, Ehizibue, De Boom.

Het grote voordeel van Zwolle is dat er bij clubs als Excelsior, Cambuur, GAE en NAC ontzettend veel contracten aflopen.

Voor Moro en Pereira idd zuur, Vooral Pereira schijnt enorm veel talent te hebben, maar soms moet je een stap achteruit doen om er later 3 vooruit te doen!

23 maart 2015 om 18:35

ik heb wat wedstrijden van hem in jong pec zwolle gezien jammer dat hij niet een echte kans tot nu toe heeft gekregen! Wat ik heb begrepen is dat er belangstelling is voor hem vanuit het buitenland

Denis Mahmudov zou uitstekend bij Go Ahead passen. Een jongen dat zwaar onderschat wordt, heeft kwaliteiten om te stijgen mits hij de kansen daarvoor krijgt. In de Topklasse scoorde die aan de lopende band.

Bjelica was gehaald omdat PEC vlak na de winterstop gewoon geen Cb's meer had, dankzij schorsingen en blessures. Als er dan een transfervrije rondloopt, die ook nog eens echt wel kwaliteit heeft, dan lijkt het me toch niet gek om die een half jaartje te proberen.

Ik vind het persoonlijk ook jammer van Mahmudov, ben ik wel gecharmeerd van. Denk dat hij ook voor Eredivisie ploegen wel een meerwaarde kan zijn.

Is dit meer een geval van dat clubs hun contract moet opzeggen, maar dat het niet betekend dat ze weg moeten.
Of moeten ze echt weg?

23 maart 2015 om 19:22

Ja, dit mort namelijk voor 1 april. Hierna kan het contract alsnog verlengd worden, als je niet opgeefd dat je noh niet verlengd worden de contracten automatisch verlengd.

Kan stappen maken, mag bij Twente wel op de plek van Martina of lachman.

Voor de financiën zal het waarschijnlijk ook noodzakelijk zijn om spelers te verkopen. Saymak is denk ik het meest in de picture, gevolgd door Drost en Thomas (alhoewel, ik zie geen groei meer, zeker fysiek niet). Dan zal het moeilijk zijn om in categorie I veel aan transfers uit te geven. Ben bang dat het succes ons komend seizoen gaat opbreken, zowel financieel als sportief. Nu maar hopen dat Ben Hendriks nog wat uit de hoge hoed kan toveren.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren