Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle mag blijven hopen: ‘Ik heb al met Raiola gesproken’

Laatste update:

Ouasim Bouy sluit niet uit dat hij volgend seizoen bij PEC Zwolle speelt. De middenvelder wordt gehuurd van Juventus en zei na afloop van de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade dat het fiftyfifty is.

/

“Laten we het daarop houden”, glimlachte de man van twee goals voor de camera van FOX Sports. “We zijn ermee bezig, als ik het zo mag formuleren. Ik heb met Mino (zaakwaarnemer Mino Raiola, red.) gesproken en hij geeft ook aan dat het niet alleen van mij afhangt, maar dat het ook de vraag is wat Juventus wil.”

“Ik heb in ieder geval gezegd dat ik het hier naar mijn zin heb, dat ik gelukkig ben en dat ik iedere week speel. Dat had ik ook nodig, daarvoor ben ik teruggekomen”, aldus Bouy, die erkende dat Zwolle pas na rust opleefde tegen Roda. “De eerste helft was slecht en ik heb Ron Jans nog nooit zo tekeer zien gaan. Maar wel met respect, zo is hij altijd.”

Denk jij dat Ouasim Bouy volgend seizoen bij PEC Zwolle speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn. Bouy, Hebling, Saymak en Thomas wordt het dringen op het middenveld

Haha ja, nu wel bij Zwolle onder het loon van juve. Maar straks is ie weer transfervrij wilt ie dan ook onder een 50 duizend euro netto voor Zwolle spelen? Denk het niet.

Had ie toch beter langer bij Ajax kunnen blijven spelen en verhuurd worden aan Zwolle. Ja, hij krijgt nu meer geld maar op de lange termijn had die route meer opgeleverd.

9 april 2016 om 02:27

Zou jij Juventus weigeren?

9 april 2016 om 03:05

Elia ging dat jaar juist weg bij Juve omdat hij er bijna nooit (amper 4 wedstrijden) speelde. Dat was sowieso al een voorbode.

Ik ben bang dat Kishna het ook niet gaat redden in Italië. Het hoeft dan niet een om een gebrek aan kwaliteit ge gaan, je bent een jonge gast en zit daar zonder vrienden en familie in een land waar je bijna niemand verstaat. In Engeland had je tenminste geen taalproblemen gehad.

Ouasim geeft hier aan dat hij blij is dat hij veel speelt en dat hij daarom is teruggekomen, in alle voorgaande jaren heeft hij dus ook bij zijn verhuurde clubs steeds moeten banken en pas bij aanvanv van dit seizoen kwamen ze er dus achter dat hij in de Eredivisie wel een basisplaats heeft (van Ginkel anyone?). Doodzonde gewoon.

Kishna met zijn 1.87 en El Ghazi met zijn 1.88 aan de andere kant had zo mooi kunnen zijn voor Ajax. Met Milik centraal en op het middenveld nu dus Klaassen, Gudelj en Bazoer en Ajax heeft fysiek gezien gewoon een sterk genoeg elftal voor Cl/el.

9 april 2016 om 08:39

Wat ik dan weer jammer vind is dat dit een artikel is over dat Bouy (speler van Juventus) die misschien bij PEC blijft en dat mensen dan hun reacties zo sturen dat Ajax een sterk genoeg elftal heeft voor de CL/el!

Wat hebben Bouy, Juventus en PEC daarmee te maken? Dat je Ajax benoemt omdat Bouy daar wegkomt lijkt me logisch maar in elk topic word het zo gedraaid in de reacties dat men het altijd maar weer heeft over de huidige selectie van Ajax.

Ik klik bewust weinig op Ajax gerelateerde items, aangezien die hele club mij niets boeit. Dan wil ik graag in items over andere clubs vrijwel niets over Ajax zien

9 april 2016 om 09:43

Dat zul je helaas altijd krijgen inderdaad. Ajax fans praten gewoon erg graag over hun club en denken blijkbaar dat iedereen dat altijd en overal maar interessant zal vinden. Iets met Amsterdamse arrogantie ofzo..

Op zich blij mee, al moet ik zeggen dat ik veel meer had verwacht van deze jongen voor het seizoen. Goede voetballer, maar ongelooflijk langzaam en heeft veel bal verlies. Zeker als het even niet loopt heb je weinig aan hem. Als die dat weet te verbeteren zie ik hem nog wel een stap maken, maar anders is hij zelfs voor Zwolle niet per se een toegevoegde waarde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren