Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle legt Doue vast tot medio 2021: ‘Een typische Franse verdediger’

Laatste update:

PEC Zwolle heeft zich definitief versterkt met Marc Olivier Doue. De achttienjarige verdediger trainde al enige tijd mee bij de club uit de Eredivisie en is beloond met een contract. Vrijdag zette hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2021, met een optie voor nog een jaar.

Doue komt uit de jeugdopleiding van Girondins Bordeaux en daalde afgelopen zomer neer in Zwolle. De Franse verdediger trainde lange tijd mee en is erin geslaagd om een driejarig contract af te dwingen. Eerder deze week deed Doue nog ruim twintig minuten mee in de met 4-1 verloren oefenwedstrijd tegen Ajax.

“In de periode dat Marc Olivier met ons meetraint heeft hij een goede indruk achtergelaten. Het is een typische Franse verdediger, die het duel niet schuwt en veel potentie heeft”, reageert technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubwebsite. “Het doet de club goed, hem voor langere tijd aan ons te verbinden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand mij uitleggen wat een typische Franse verdediger is? "Hij gaat in duel" Ja lekker, mag je verwachten van elke verdediger.

12 oktober 2018 om 17:37

Als ik aan Franse verdedigers denk, denk ik juist vooral aan snelheid, atletisch vermogen en kracht. Varane, Umtiti, Zouma, Sakho etc

12 oktober 2018 om 19:14

Thuram.... alles behalve dat.... maar gewoon een beest ...... een sloper....

Dus de vraag wat echt typisch een Franse verdediger is, vind ik een erg goede ....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren