Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle grijpt naast eerste zege door late strafschop van Haller

Laatste update:

PEC Zwolle heeft opnieuw niet kunnen winnen. De Blauwvingers hadden de zege zaterdagavond voor het grijpen, maar Sébastien Haller bezorgde FC Utrecht in blessuretijd toch nog een punt: 1-1. De Fransman benutte een strafschop na een overtreding van Calvin Verdonk en de verdediger kreeg bovendien een rode kaart.

/

Het door Ron Jans getrainde Zwolle domineerde in de eerste helft niet, maar zocht wel met een voorsprong de kleedkamer op. Kingsley Ehizibue profiteerde na een klein kwartier van een botsing tussen Robbin Ruiter en Kevin Conboy en zette de 1-0 op het scorebord. Utrecht werd pas in de slotfase van de eerste helft serieus gevaarlijk: Haller tikte de bal van dichtbij tegen Mickey van der Hart aan, nadat het leer was doorgekopt. Zwolle ging dan ook met een tevreden gevoel rusten en was kort na de onderbreking dicht bij de 2-0.

Anass Achahbar werd op het laatste moment gehinderd door een verdediger, anders had de aanvaller voor de tweede Zwolse treffer kunnen zorgen in het IJsseldelta Stadion. Nicolai Brock-Madsen deed later ook een poging, maar die ging net naast het doel van Ruiter. Naarmate de wedstrijd vorderde, ging Utrecht meer naar voren spelen. Na 91 minuten werd die aanvalsdrang beloond: Verdonk veroorzaakte met een overtreding op Giovanni Troupée een strafschop en die werd benut door Haller.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onnodig, maar als je zelf niet de 2-0 maakt dan kan dit gebeuren. Bij vlagen weer goed voetbal gezien, de punten komen vanzelf.

10 september 2016 om 21:11

Karma. Door die 1-0 van jullie.

10 september 2016 om 21:20

Vanwege de speler die op de grond lag? Utrecht deed elke keer exact hetzelfde. Feit is dat je voetballend gewoon nog minder klaar hebt gespeeld dan PEC vandaag, een prestatie op zich.

10 september 2016 om 21:29

Dat was botsing met ruiter zelf

11 september 2016 om 04:58

Dat viel wel mee toch? Jullie zijn amper je eigen 16 uitgekomen?

Verder mee eens dat het een dramatische pot is waar de rol van de scheids beslissend was. Dat gezegd hebbende kan ik wel leven met een gelijkspel, beide teams verdiende geen overwinning.

10 september 2016 om 21:22

Ik gok dat jij de wedstrijd niet hebt gezien.
De 1-0 was de allereerste kans voor Zwolle en ook daarna was Utrecht beter.

De 1-1 was inderdaad onnodig, maar wel anders dan hoe jij het bedoelt.

10 september 2016 om 21:27

Ik zeg ook zeker niet dat het een onterechte uitslag was, PEC heeft namelijk niet goed gevoetbald, het is alleen onnodig weggegeven.

10 september 2016 om 21:31

Een draak van een wedstrijd. Terechte uitslag. Utrecht liet net zo weinig als PEC zien.

10 september 2016 om 21:44

jij zeg eerst dat pec bij vlagen goed gevoetbald heeft en de punten vanzelf komen, en nu zeg je dat ze niet goed gevoetbald hebben. tegenstrijdig?

10 september 2016 om 21:52

Utrecht was voor de 1-0 beter en het begon ergens op te lijken. De 1-0 had eigenlijk afgekeurd moeten worden. Conoy had een blessure aan het hoofd, als scheids moet je dan ingrijpen. Al stonden de rest van de Utrechters te slapen.

Verder heb ik compleet gestoord aan het de vele malen buitenspel lopen. Uit een counter kan ik het nog begrijpen, maar dit was in alle keren niet het geval. PEC kwam amper in de problemen, en als je laatste staat, kan ik begrijpen dat je de 1-0 wil koesteren. Utrecht kon daar niet mee omgaan.

Ten Hag heeft gewoon slechte spelers gehaald. Ludwig is maar een matige middenvelder. Strieder knapt wel verdedigend werk op, maar was vandaag slecht. De aankoop van Conboy heb ik nooit begrepen. Koch is een jeugdige verdediger die volgend jaar alweer zal vertrekken.

Al met al gaat dit een hele moeilijke jaar worden voor zowel Utrecht als Pec.

10 september 2016 om 23:24

Anders geformuleerd; de wedstrijd zelfs was redelijk matig, maar je zag bij vlagen dat PEC het voetballen niet verleerd is.

11 september 2016 om 00:33

Hoe is dat tegenstrijdig? Pec heeft niet goed gevoetbald over de gehele wedstrijd gezien, bij vlagen werd er echter leuk gespeeld.

Het was echt heel slecht vandaag haha, gewoon lachwekkend soms van onze kant.
Zelfs een punt is teveel, maar tja dan is het alsnog zuur dat je het zo laat weggeeft.

Behoorlijk triest dat je maar 1 kans creëert ( gelukkig is dat dan ook een doelpunt ), voor de rest helemaal niks laten zien vanavond, geen combinaties, niets.
Het moet echt beter volgende week anders word je gewoon geslacht door AZ en zal het alleen nog maar moeilijker worden om uit deze sleur te komen.

10 september 2016 om 21:17

Ik deel je mening. Beiden partijen speelden niet op hun best vandaag. Alhoewel had Utrecht toch wel de dominantie. Ook heeft Utrecht deze wedstrijd weer de scheids tegen. Man man, wat een drama m.b.t scheidsrechters. Succes Zwolle, al zie ik het, als het spel zo doorgaat somber in.

Dramawedstrijd waar geen winnaar verdiend was geweest. Wel heeft PEC geluk gehad met de scheidsrechter want Leeuwin werd een keer heel opzichtig vastgehouden in de zestien en die 1-0 is twijfelachtig in mijn ogen. Normaal gesproken hoort een scheidsrechter te fluiten. Al met al een onterecht gelijkspel want beide ploegen verdiende niks.

10 september 2016 om 21:42

Ik zat er precies achter. Die speler bleef expres liggen omdat de situatie dreigend was. Hij was ook gelijk weer op de been. Wedstrijd was zeer matig. Zwolle wilde niet voetballen. En utrecht probeerde het maar lukte ook vaak niet.

10 september 2016 om 22:30

Jij bent geen arts, dus dat slaat nergens op.
De scheidsrechter ook niet, dus moet hij affluiten.

11 september 2016 om 05:01

Conboy heeft geen seconde zijn open ogen gehad volgens mij

Ik zat eerlijk is eerlijk wel iets verder weg, maar leek er heeeel slecht uit te zien van waar ik zat.

10 september 2016 om 22:07

Wij hadden de scheids niet tegen, maar hij was ook niet altijd rechtvaardig namens ons. Die overtreding van Janssen op Achahbar had een heel andere kleur moeten zijn dan geel.

10 september 2016 om 22:15

Idd. Die had er in de 1e helft al af gemoeten met 2x geel of direct rood voor die tackle met 2 benen.

Ik ben echt geschrokken van het niveau van Utrecht. Dit kan echt niet meer zo doorgaan. Utrecht heeft amper kansen gecreëerd tegen dit Pec. Ik ben bang dat dit een heel zwaar seizoen gaat worden.

10 september 2016 om 23:39

Ik ben meer geschrokken van de coach van Utrecht. Hij heeft het over een heersende "watjescultuur" in Nederland. Als dat je reactie is op het te snel inbrengen van een speler na een weggeraking mag je gaan twijfelen of al zijn eigen hersenen wel helemaal goed functioneren. Blijkbaar geen opleiding gehad na zijn voetbalcarrière, en al helemaal niet het vermogen om logisch na te denken.

11 september 2016 om 07:25

Viel mij idd ook op. Dat rent maar langs dat veld te ijsberen en te bleren. Als het even niet loopt zoals meneer het wenst heeft iedereen het gedaan, maar zeker niet Erik ten Hag. De dorpsgek van Utrecht.

10 september 2016 om 23:50

Kwam inderdaad zeer warrig en gefrustreerd over. Klasse reactie van Jans trouwens. Niet alleen dat het zeer gevat is, maar ook omdat Jans terecht aangaf dat Ten Hag zich al stoorde over dat hij 4 wedstrijden niet de scheidsrechter meehad terwijl PEC vanaf december 4 wedstrijden heeft gespeeld waarin wij de scheidsrechter wél meehadden. Waaronder vandaag.

Er heeft zeker 1 iemand zijn geloofwaardigheid verloren vandaag: trainer ten Hag!

Een hoofdwond en buiten bewustzijn. Speler liep zelf het veld uit en speelde binnen 1 minuut weer.

Zoek het bij je zelf. Dit is veels te makkelijk!

Ik ben positief verrast door Brock Madsen vandaag. Deed niet alles goed, maar liep wel voor elke bal en hield de verdediging van Utrecht goed bezig. Jammer dat Achahbar vrij ongelukkig speelde en de ruimte die ontstond niet kon verzilveren.

Verder was het allemaal niet geweldig, maar kwamen wij niet echt in de problemen. Utrecht had het meeste balbezit, maar PEC leek het goed onder controle te hebben. Tot die laatste minuut toen Verdonk zijn zoveelste bepalende blunder in dit prille seizoen maakte. De grootste winst van vandaag is dat hij volgende week niet meedoet, maar dat Schenkeveld zijn positie in mag nemen. Als Schenkeveld volgende week een overtuigende pot weet te spelen zal dit het laatste zijn wat wij van Verdonk hebben gezien. Althans, dat hoop ik.

11 september 2016 om 00:18

Gebruik anders de juiste namen?Verhoek en Achenteh? Ik neem aan dat je Verdonk en Achahbar bedoeld

11 september 2016 om 00:21

Haha, het is al laat op de avond .

Ondanks dat de penalty terecht was, vraag ik me af of de rode kaart dat ook is. De driedubbele straf bij een overtreding in het strafschopgebied zou toch afgeschaft worden? Van Polen was namelijk nog achter Verdonk en als de driedubbele straf er niet meer is is het mijn inziens sowieso geen rood. Hoe denken jullie hierover?

11 september 2016 om 05:15

Troupee was doorgebroken maar op dat moment was er alweer een verdediger. Ik vond rood dus te zwaar. Wel terechte strafschop.

Had sterk het idee dat het een soort goedmakertje was. Zonde, ook voor zo'n jongen. Maar kunnen we gewoon eens afspreken dat die Mulder een tijdje in de JL gaat fluiten? één en al drama vandaag.

Denk dat er zeker nog 2 penalty-momenten waren, gestrooid met makkelijke gele kaarten, bijna elk lichamelijk contact een vrije trap en natuurlijk de achterlijke beslissing bij de goal van Pec. Buiten het feit dat beide clubs niet goed speelde werkt het ook niet mee als het spel om de 30 seconde stil ligt.

Overigens nog wel een compliment maken aan de Zwolle-supporters, die hebben de club de gehele wedstrijd goed gesteund. Ik had dat niet gekund in ieder geval. Zat me echt groen en geel te ergeren aan alles. de scheids, kwaliteit van utrecht, defensieve tactiek van Pec. Nee het was niet mijn wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren