Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC komt met contractnieuws: ‘We zijn blij dat hij bij de club blijft’

Laatste update:

Kingsley Ehizibue heeft zijn eerste profcontract getekend bij PEC Zwolle. De vleugelverdediger, afkomstig uit de jeugdopleiding, blijft zodoende de komende twee seizoenen aan de club verbonden.

/

Ehizibue maakte vorig seizoen in de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg zijn debuut in het eerste elftal van PEC Zwolle. In totaal kwam hij in vier officiële duels in actie. Ehizibue is zeer te spreken dat hij de komende twee seizoenen voor PEC speelt. “Het is erg fijn dat PEC Zwolle toekomst in mij ziet en dat ik hier de kans krijg om mij verder door te ontwikkelen. Als jeugdspeler droomde ik ervan om een profcontract af te dwingen”, zo zegt hij op de clubsite.

“Dat dit nu ook is gelukt voelt voor mij als een droom die uitkomt. De komende jaren streef ik er naar om een vaste waarde te worden.” Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is content dat Ehizibue langer bij PEC blijft. “Het is mooi dat er opnieuw een speler uit de eigen voetbalacademie doorstroomt naar de hoofdselectie van PEC Zwolle. Kingsley heeft vorig seizoen al ervaring opgedaan in de Eredivisie en krijgt in Zwolle de tijd om zich verder te ontwikkelen. We zijn blij dat hij bij PEC Zwolle blijft.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

alle ballen op kingsley.

mooi dat deze jeugdspeler blijft. erg sympathieke gozer ook

Alle ballen op Kingsley!
Dat wordt dit seizoen wat meer speeltijd denk ik, al zal hij als rechtsback natuurlijk wel nog back-up blijven.

29 juni 2015 om 19:54

Deze komt uit de jeugd beste man. Geen proefspeler

29 juni 2015 om 20:13

Deze man bedoelt denk ik Pereira. Overigens een Nederlandse speler, ooit verkozen tot beste speler/verdediger van Copa Amsterdam

Prima toch van Zwolle om hem een profcontract te geven
Ehizibue is zeer te spreken dat hij de komende twee seizoenen voor PEC speelt.
Allicht ben je blij dat je dit afdwingt daar train je voor daarbij.
er kom wat voor kijken eer je zo iets bereikt .
Zal wel wat meer speelminuten krijgen, dan die 4 wedstrijden van vorig seizoen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren