Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paul Pogba beleeft droomrentree en schiet AC Milan uit Europa League

Laatste update:

Manchester United heeft zich met een nipte overwinning geplaatst voor de kwartfinale van de Europa League. Het heenduel met AC Milan eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor een 0-1 zege in San Siro volstond voor de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer. Paul Pogba, die voor het eerst sinds 6 februari weer in actie kwam, kroonde zich tot matchwinner door drie minuten na diens invalbeurt van dichtbij te scoren. Ook Donny van de Beek keerde terug bij de wedstrijdselectie, al bleef de voormalig Ajacied negentig minuten lang op de bank.

Trainer Stefano Pioli kon voor het eerst sinds het duel van 28 februari met AS Roma (1-2 winst) weer beschikken over Zlatan Ibrahimovic, die wegens een spierblessure in zijn linkerbovenbeen niet in actie kon komen. De Zweed was echter nog niet fit genoeg om in de basis te starten. Net als Pogba, die na blessureleed terugkeerde in de wedstrijdselectie van the Red Devils en op de bank startte. Hoewel het voetbal voor rust met name van de kant van United niet oogstrelend was, waren het wel de bezoekers die voor het eerste gevaar van de wedstrijd zorgden.

Al in de tweede speelminuut ontsnapte Mason Greenwood op de rechterflank aan de aandacht van de Milanese verdediging, al leverde diens voorzet niet het gewenste resultaat op. Na een klein kwartier spelen deed Bruno Fernandes een duit in het zakje met een schot vanaf de rand van het zestienmetergebied, maar de Portugees kreeg zijn inzet niet tussen de palen. Halverwege het eerste bedrijf kwam United voor het laatst in de buurt van het vijandige doel, toen Daniel James een penalty hoopte te versieren na een tackle van Franck Kessié; scheidsrechter Felix Brych wuifde het appel van de buitenspeler echter gedecideerd weg. Milan noteerde via Alexis Saelemaekers de grootste kans voor het rustsignaal.

Na goed combinatievoetbal belandde het leer binnen de zestien voor de voeten van Saelemaekers, maar het schot dat volgde werd op fraaie wijze uit de rechterbenedenhoek getikt door doelman Dean Henderson. Marcus Rashford was met slechts zestien balcontacten duidelijk niet in goeden doen, waardoor manager Solskjaer hem in de rust besloot te vervangen voor Pogba. Die beslissing sorteerde al drie minuten na de hervatting het gewenste effect. Na meerdere mislukte pogingen van Milan om zich in de eigen zestien onder de druk van de opponent vandaan te voetballen, kreeg Pogba de bal op de rand van het vijfmetergebied voor zijn rechtervoet. Na een schijntrap volgde een echt schot, waarmee de Fransman de 0-1 en diens eerste Europese treffer van het seizoen noteerde.

Na ruim een uur spelen moest de onfortuinlijke Samu Castillejo het veld ruimen voor Ibrahimovic, die zich tien minuten na zijn invalbeurt liet zien. Uit een voorzet Hakan Çalhanoglu kopte de spits hard op doel, maar Henderson wist zijn ploeg met een uitstekende reflex op de been te houden. In het slotkwartier zakten de Engelsen nog verder in en Milan probeerde meermaals een doorbraak te forceren, al leverde de aanvalslust geen treffer meer op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2e helft wel meer genoten dan de 1e, blij dat Pogba back is. Had liever gehoopt dat deze 2 ploegen elkaar later zouden tegenkomen in dit toernooi, ook zou ik me als Milan Fan zijnde irriteren aan die onterecht afgekeurde doelpunt van Kessie vorige week, weet niet of dit daardoor percee verdiend was, vond beide teams echt aan elkaar gewaagd.

18 maart 2021 om 23:04

Was een leuke wedstrijd, jammer dat beide teams zoveel namen misste. De 2e helft zag je een glimsp van hoeveel mooier het had kunnen zijn met Ibra,Pogba, laat staan als Cavani,Martail,Calabria,Bennacer en Rebic erbij waren.

Jammer maar helaas voor Milan. Hadden in deze tweeluik zeker meer verdient. United zeer effectief en dan te bedenken dat Milan vorige week nog een doelpunt onterecht afgekeurd kreeg.
Spijtig, had het Milan wel gegund.

Milan had meer verdiend, maar alsnog, hoe we gespeeld hebben met een half c team ben ik wel trots, ik had niet verwacht dat het zo close zou worden. Kop omhoog en door, Forza Milan.

18 maart 2021 om 23:29

Juist, Toto wel naar de kloten maar al bij al trots met dit C elftal. Man utd misten ook veel spelers maar bij ons ontbraken te veel dragende spelers. Ik kan het blijven herhalen, spelers als castillejo, krunic, dalot en zeker ook calhanoglu mogen wat mij betreft vertrekken. Rebic mag zich ook stevig herpakken anders zou ik hem ook weg doen voor een goede prijs. Als we deze kunnen vervangen door toppers, Brahim en Tomori aantrekken hebben we een stevige ploeg. Laatste maanden focussen op die CL ticket, Forza Milan kop omhoog!

18 maart 2021 om 23:39

Diaz zou ik alleen halen als de prijs 15miljoen of lager is. Verder eens dat Tomori een goeie aankoop zou zijn! Die rechtsbuiten van Stuttgart zou ik graag zien komen, Congolees volgens mij Wamangituka als ik zijn naam goed heb gespeld. Thauvin zou ook welkom zijn aangezien hij niet mega duur is. Maar met een *fingers crossed* CL plaatsing zouden we toch wat meer uit moeten kunnen geven gezien het CL geld.

19 maart 2021 om 00:01

Diaz op de 10 in een goed draaiende team, zou geweldig spelen. Natuurlijk is hij niet het type speler dat achter een bal moet aanhollen laat staan verdedigen.

Heel goede invalbeurt van Pogba. Die verandert echt de wedstrijd op zijn eentje (zelfs zonder de goal). Die fase op het einde met Zlatan was wel discutabel. Frenkie kreeg daar een paar weken geleden een penalty voor. Het zat toch niet echt mee voor Milan met de arbitrage in het tweeluik.


Hopelijk ziet iederen nu wat voor ZWAAR overhypte speler Bruno is. Hij heeft statistieken en dat is het enige, want zijn veldspel is 9 van de 10 keer verschrikkelijk. Hoe kan je als middenvelder in één helft de bal 20 keer verliezen en 54% passing?
Pogba, de meeste ondergewaardeerde speler imo. Heeft nog geen 4 minuten nodig om de wedstrijd te beïnvloeden. Als je niet kan inzien hoe goed hij is als voetballer en wat voor kwaliteiten deze man heeft, houdt het op voor mij. Iemand van zijn statuur die zo kan omgaan met de bal en de bal kan manipuleren is ongekend, normaal zijn dit de kleinere spelers. Ik moest dit even kwijt aangezien ik dit al jaren zeg en mensen het niet willen inzien, maar dan spelers als Bruno gaan hypen.
PS. Ik ben niet eens een Man Utd fan, maar als voetbalfan kan ik alleen maar genieten van zulke spelers.

18 maart 2021 om 23:02

Ga voor de lol eens opzoeken hoe United het deed voor en na de komst van Bruno, ongekende lading onzin die je hier neerzet. Nee hij was niet goed vanavond, lekker belangrijk.

18 maart 2021 om 23:14

En wat ik zeg, zijn statistieken zijn goed. Maar kijk je de wedstrijden is die nergens in de buurt van wat mensen doen lijken. Hij speelt een 4, scoort een penalty en is dan motm en willen mensen doen alsof die de redder is. Zijn veldspel in het algemeen is belachelijk en dat valt niet te ontkennen want dat is niet alleen vanavond maar heel vaak zo.

18 maart 2021 om 23:18

Hmmm blijkbaar ben jij de enige kenner en zie jij dingen die anderen niet zien? Misschien ben jij wel voetbalschizofreen?

18 maart 2021 om 23:47

Waar zeg ik dat ik de enige kenner ben? Ik geef alleen aan wat ik denk.

19 maart 2021 om 00:04

Discussie is zinloos, gezien de termen in je comment. Bruno overschat, dan snap je er werkelijk waar geen reet van. Sinds zijn komst bij United heeft hij het spel dusdanig beïnvloed en zijn ze beter gaan spelen. De tweede plaats in de PL komt meer door Fernandes dan Pogba... maarja, als jij al jaren zegt dat iemand slecht is, overhypt of weer ik veel, dan is de kans groot dat diegene een keer minder goed speelt. Dan pak je nu je kans.., best kinderachtig.

19 maart 2021 om 00:13

Ik zei dat ik het jaren had over Pogba, niet Bruno. Heb Bruno nooit zien spelen tot hij bij United kwam. Je kan zeggen wat je wil over mijn statement, maar als je mijn comment hierboven over zijn goals leest snap je wat ik bedoel. Maar goed had al zo’n reactie verwacht aangezien hij zo geliefd is, maar ik zie het niet.

18 maart 2021 om 23:11

Waar heb jij het nou weer over. Bruno overschat? Hij speelde een rampzalige wedstrijd, een van de slechtste die ik heb gezien van zijn kant, en dus ga jij dit maar roepen.
Het hele team is veranderd door hem. En met zijn statistieken zeggen dat het "statistieken en dat is het enige" is, klinkt bijzonder naief. Je komt niet zomaar aan die statistieken.
Daarnaast is Pogba een heerlijke voetballer maar heeft hij wel inconsistentie issues gehad. Dit hele seizoen waar hij kon speler was hij fenomenaal, zo ook deze wedstrijd.
Jij doet net alsof Bruno ten koste van Pogba wordt gehyped, slaat nergens op. Ze zijn beide nodig voor succes, en zoiets zie je vanavond ook wel.

18 maart 2021 om 23:18

Tuurlijk kom je niet zomaar met die statistieken, hij heeft 35 goals voor united waarvan er maar 11(!) uit open spel. Wat ik probeer te zeggen is dat zijn statistieken zijn spel en prestaties enorm verbloemen en dat is gewoon een feit.

19 maart 2021 om 07:02

Statistieken zijn een reflectie van prestaties. In de PL:Bruno heeft een xA van 9,7. De nummer 2 van de pl 8,3.Bruno heeft 81 key passes. De nummer 2 en 3 op de ranglijst 76 en 73.Hij is verder nog nummer 1 op aantal passes de 16 meter in, op Through Balls, op shot creating actions, op goal creating actions. Het zegt genoeg dat je moet refereren naar zijn goals en het feit dat hij veel penalty's heeft gescoord. Alsof het de belangrijkste taak van een middenvelder is om veel goals te scoren. Fernandes creëert ontzettend veel en schiet ze er ook met regelmaat in. Als bonus is hij ook nog erg zeker in zijn penalties wat ook gewoon een kwaliteit is.Jouw mening wordt onderuitgehaald door tal van statistieken die aantonen dat Fernandes een uitstekende aanvallende middenvelder is. Dat je dan roept dat zijn statistieken zijn spel en prestaties verbloemen is lachwekkend en juist alles behalve een feit. Want nogmaals: De controleerbare feiten onderstrepen dat Fernandes 1 van de beste middenvelders is momenteel.Dat wil zeker niet zeggen dat hij altijd fantastisch is. Hij behaald die statistieken omdat hij enorm veel risico in zijn passing legt en er mislukt ook veel. Daarnaast speelt hij ook met aanvallers voor zich die behoorlijk wisselvallig zijn. Het gebeurt dat Bruno soms ook een draak van een wedstrijd speelt, net als andere spelers dat wel eens hebben. Maar in het geheel is hij ontzettend vaak beslissend en van onschatbare waarde voor United. Hopelijk blijft Pogba fit en kunnen we eindelijk langdurig genieten van de tandem Pogba - Fernandes.

19 maart 2021 om 10:31

Het is de manier waarop voor mij en dat zie ik als ik naar de wedstrijd kijk. Enorm veel risico in zijn passing maar als je het zo vaak forceert op momenten waar het gewoon niet kan, geeft aan mij aan dat hij het gewoon probeert en niet erbij nadenkt. Al die xg en xa stats zijn leuk maar mensen leunen te veel daarop, zie de eyetest en gebruik de stats om de eyetest te beargumenteren en niet alleen puur op stats beoordelen. Laat ik het zo zeggen, als mensne spelers verdedigen en het eerste wat ze doen is zijn stats erbij halen om hun punt te maken, zegt genoeg voor mij. Als je iemand wil overtuigen dat een KDB, Iniesta, David Silva, Yaya, Fabregas en nog meer talloze spelers van wereldklasse zijn haa je niet hun stats erbij als eerst, je laat beelden zien van ze want je kan zien hoe goed ze zijn zonder de stats. Maar goed heb gemerkt dat veel mensen het oneens zijn (wat prima is) of niet begrijpen wat ik bedoel. Smaken verschillen i guess.

19 maart 2021 om 12:34

@realblueajax ik begreep je instantly bij je eerste post! Je bent een liefhebber van de schoonheid van het spel waar we allemaal op onze eigen manier van houden. Als zijn cijfers niet goed zijn is Bruno fernandes een nobody in het veld. Zijn cijfers maken hem een personality en United was nooit van het vingerlikkende voetbal. Ook in de tijd van Fergie werden er veelal laat in de wedstrijd overwinning over de streep getrokken. Bruno Fernandes is precies goed voor United want als hij ook nog een stylist van het allerhoogste niveau zou zijn dan had real madrid, psg, barca, city of bayern hem wel gehaald van sporting. Die halen meestal de echt verfijnde complete spelers.

19 maart 2021 om 14:02

Precies @straatvoetbal. Fijn om te weten dat er toch iemand is die snapt wat ik bedoel en het eens is, zonder gelijk in de verdediging te schieten.

20 maart 2021 om 08:08

Tja, en als mensen meetbare feiten wegwuiven en met kreten als 'eyetest' aan komen zetten dan zegt mij dit ook genoeg. We zitten hier op een forum waar alleen tekstueel gereageerd kan worden. Hoe sterk is jouw argument dat mensen met statistieken en niet met video's om de kwaliteit van een speler aan te tonen komen dan denk je? Feit is dat jouw argumentatie dus niet verder komt dan 'dat zie ik als ik kijk' om vervolgens meetbare feiten weg te wuiven. Dan geef je dus volledig subjectief commentaar en bekritiseerd je mensen die hun mening wel onderbouwen met iets tastbaars. Vindt je dat zelf ook niet vreemd? Als je jouw mening nou beargumenteerd met bijvoorbeeld de stelling dat zijn passing percentage lager zou zijn dan van andere toppers en je vindt dat zijn hoeveelheid balverlies niet acceptabel is (hypothetisch voorbeeld dit) dan heb je tenminste nog degelijke onderbouwing. Sowieso kan je van Fernandes fantastische video's maken natuurlijk en bij een speler als de Bruyne wordt juist ook gerefereerd naar zijn statistieken. Al met krijg je de kritische reacties vooral omdat je totaal geen sterke argumentatie voert.

18 maart 2021 om 23:13

Tja, als je Tomori voor je hebt staan, en Kessie achter je, dan ga je een moeilijke avond te gemoet haha 😅 die twee schuwen totaal geen duel, altijd er vol op

18 maart 2021 om 23:13

Hou toch op man. Bruno is gewoon een speler van wereldklasse en heeft in z’n eentje het team een aanvallende boost gegeven.

18 maart 2021 om 23:15

Lekkere mening dat gebaseerd is op 1 wedstrijd. Als je je wat meer verdiept in wat Bruno in een jaar tijd, teweeg heeft gebracht, sinds zijn komt. En dat Pogba dat in zijn jaren niet gelukt is.

Er zijn zoveel wedstrijden geweest dat het andersom was. En als een United fan, kan ik het weten
Pogba speelt de laatste maanden pas goed. Het niveau wat we al zo lang van hem verlangen.

18 maart 2021 om 23:53

Je zou dan moeten weten dat zijn goals zijn veldspel enorm verbloemen. Pogba was jullie beste speler toen jullie de EL en league cup wonnen, je kan niet zeggen dat hij geen impact had. Hij is hevig misbruikt met zijn posities op het veld door veelste ver naar achter te spelen.

19 maart 2021 om 11:30

Hij is 4x verkozen tot speler van de maand. Dat is geen 1 speler gelukt in 1 jaar. Dat zegt ook genoeg.
Door zijn cijfers wordt er meer gecreëerd en dus ook gescoord. Dat komt door Bruno. Een speler die risico moet nemen in zijn spel. Anders creëer je niks als je niet creatief genoeg bent. Met die 2 niet creatievelingen achter hem. Zak hij wat meer in. Mawr om uit posities te spelen. No way.

Pogba speelt onder de Franse ploeg ook op dezelfde plek, als bij United. Mer de mogelijkheid om naar voren te gaan.
Dus nee... hij wordt niet hevig misbruikt. Pogba speelde gewoon niet goed. Zijn meerdere redenen voor aangegeven hoe dat komt
En grotendeels ligt dat ook echt aan hem zelf. En de matige spelers om hem heen. De afgelopen jaren.

Je geeft Pogba teveel credits op 2 wedstrijden weer.
In die cups waren andere spelers belangrijker.

Dst Pogba een goede spelers is. Is geen twijfel over.

Je kan deze 2 spelers niet vergelijken. Spelers die geweldig samen kunnen spelen. Daar waar ze beide ook daardoor beter zullen spelen.

19 maart 2021 om 12:14

Zijn inderdaad niet te vergelijken en dat wilde ik ook niet doen. Ik noem ze wel samen op maar dat was los van elkaar. Ik begon over Pogba omdat ik vind dat hij over het algemeen niet de respect krijgt die hij verdient imo.

19 maart 2021 om 14:30

Daar kan over gediscussieerd worden.

Weet niet of je er veel van mee hebt gekregen.
Maar de afgelopen interlandperiodes heeft hij iedere keer zich geuit het niet naar z'n zin te hebben. En weg te willen. De droom over Real. Zijn zaakwaarnemer die daar regelmatig een duit in het zakje doet.
Daarbij presteerde hij (los vanaf de afgelopen maanden) gewoon ondermaats.
En echt gewoon niet goed. Zeker als je de kwaliteiten van Pogba kent. Hij liet het gewoon niet zien.
Daarbij was hij meer op sociale media bezig dan zich te concentreren op het voetbal.

Veel mensen ergerde zich daar aan. Aan al die punten die ik opnoem. Dat is imo ook teveel. Als je op het veld presteerd. Maakt het niet uit wat je erbuiten doet.
Veel mensen leven voor de club. Zijn jaren lang fan. Een speler is maar even voor de club. Dus kan die ergenissen en de mindere waardering wel begrijpen.

Los van dat ook iedereen wel weet wat Pogba in huis heeft. En dat laat hij nu ook zeker zien. En ook op sociale media is hij wat rustiger. En krijgt hij ook meer die waardering.

Hoop dat hij in deze vorm blijft. En bij tekend.

18 maart 2021 om 23:15

Mensen die moeten benadrukken dat "ze iets al jaren zeggen" om hun gelijk te willen halen, daar houdt het op voor mij. Pogba is een goede voetballer, maar is de laatste maanden een schim van wat hij ooit was. Dat jij dan Bruno Fernandes degradeert tot een overhypte speler, dan snap je er bar weinig van. Hij heeft zijn statistieken, hahaha.... ehm, met zijn statistieken haalt hij wel punten binnen. Is dat niet belangrijk?

18 maart 2021 om 23:26

Zijn goals zijn zeker belangrijk, echter verbloemen die zijn algemene spel. En pogba is de laatste 6 weken geblesseerd geweest en daarvoor was die ook enorm belangrijk voor united. En iemand overhypt noemen kan gewoon, betekend niet dat ze slecht zijn per sé maar gewoon niet zo goed als men voor doet.

19 maart 2021 om 07:19

Waarom rep je alsmaar over de goals van Fernandes?? Bruno moet creativiteit verzorgen en dat doet hij overduidelijk op een vrij uitzonderlijk niveau.

18 maart 2021 om 23:28

Je hebt gelijk, vreselijk die Bruno... Hopelijk verkoopt Man Utd hem aan een Nederlandse club, dan kan ie nog een beetje bijleren en dan hebben Pogba en van de Beek geen last meer van zijn concurrentie

18 maart 2021 om 23:55

Hahah ik vind hem vreselijk maar goed, meningen verschillen in voetbal en dat is niet erg. En Bruno is nooit concurrentie voor Pogba😉

19 maart 2021 om 00:06

Gelukkig zijn United fans lyrisch over Fernandes. Daar gaat hem om... Man U zal eerder Pogba verkopen, dan Bruno. Dat is 1 ding wat zeker is.

19 maart 2021 om 00:17

Hahah het is persoonlijk voor jou eh. En ik hoop dat ze Pogba verkopen zodat hij ergens beter kan spelen.

19 maart 2021 om 01:04

Zelf zou ik het jammer vinden als Pogs weggaat. Zou eerder de manager willen zien vertrekken zodat iem met voetballend verstand een duidelijk plan kan maken ipv verdedigen en freestyle counter voetbal spelen.

19 maart 2021 om 01:10

Als Pogba zou blijven zie ik dat ook graag gebeuren voor hem dan, want Ole is de slechtste coach in the prem tactisch gezien. Maar ik zie hem liever weg gaan aangezien ik verder niks heb met Man United.

19 maart 2021 om 00:55

Bruno overschat. Wat lachwekkend. Draagt ook veel bij qua voetbal. Vandaag inderdaad complete bagger. En dan noem je pogba als meest opgewaardeerd. Die heeft ook vaak genoeg bagger gespeeld. Bruno heeft genoeg belangrijke goals zonder penalty's gemaakt of (voor)assists geleverd.

19 maart 2021 om 01:03

Als United fan kan ik begrijpen vanwaar je komt en ben ik er gedeeltelijk mee eens. Bruno heeft vanavond heel rot gespeeld en heeft dit we vaker gedaan. Hij scoort veel penalties maar geeft ook veel assists. Je kan zeggen dat z’n assists enkel bij stilstaande fases komen maar daardoor zijn de aantal goals uit stilstaande fases ook omhoog gegaan. Het ding met Bruno voor mijn gevoel is als hij goed is, is hij echt heel goed maar wanneer hij slecht is forceert hij het teveel en lijkt hij daardoor slechter. Maar hij scoort zeker meer dan alleen maar penalties hoor... vrije trappen en ook beauty’s in open spel.

Milan lijkt allergisch te zijn geworden voor voetballen in San Siro. Niet normaal dat ze in 2021 al vijf thuisnederlagen hebben geleden en buitenshuis wel veel betere resultaten halen. Voordeel van deze uitschakeling is wel dat ze nu volle focus kunnen leggen op een top-4 plek in de Serie a, wat gezien de huidige vorm van de ploeg al moeilijk genoeg zal worden.

18 maart 2021 om 23:07

Deze telt niet, Milan B wint niet zomaar van Manu B 😅 en andersom natuurlijk. De winnende goal werd namelijk gemaakt door A speler Pogba

19 maart 2021 om 00:09

Maurootje,
United speelde niet met een B-team. Zowat de beste spelers die opgesteld konden worden stonden op het veld.
Henderson doet het echt naar behoren. Doet niet zoveel of eigenlijk helemaal niet onder voor de Gea. Martial raakt dit seizoen zowat geen pepernoot. Dus dan is Greenwood wel een goede vervanger die de nodige ervaring op kan doen.

Kortom, Milan heeft het goed gedaan tegen een zowat A-team United!

De vele afwezigen doen Milan de das om . De selectie is helaas nog niet sterk genoeg in de breedte . Op dit niveau kunnen spelers als Krunic Meite en Castilejjo etc echt niet meer . Desondanks zat er alsnog wel meer in want vond Milan zeker niet veel minder over 2 duels . Hopelijk ontlopen de grote ploegen elkaar en krijgen we een paar mooie halve finale potjes.

Mooi dat Utd door is. Die moeten weer terug naar de top. Wel vrij onverdiend over 180 minuten.

18 maart 2021 om 23:02

En milan moet niet terug naar de top ?

18 maart 2021 om 23:24

Hoeft van mij niet nee. Heb weinig met Milan..

Lastige wedstrijd maar de winst is wat telt. Vond ons vandaag sterker dan Milan, die mij een beetje tegenvielen kijkende naar vorige week. Blij dat Pogba weer terug is voor het belangrijkste deel van het seizoen.

Milan misschien over twee potten wel wat beter, maar toch ook echt niet goed genoeg. Mist duidelijk in de laatste fase iemand die een teamgenoot alleen voor de keeper kan zetten of een goede voorzet kan afleveren. Toch uiteindelijk wel knap gepresteerd met een half geblesseerd team. Jammer dat het alleen zo eindigt, zeker met zo'n prutsgoal. Nu een cruciale fase voor de boeg in de Serie A. Benieuwd of dit team mentaal de rug kan rechten in Florence dit weekend.

Zuur, maar heb er vrede mee, uit gaan tegen Manu is geen schande en Milan speelde erg leuk met Saelemaekers, Tomori en de altijd uitblinkende Kessie. Met Ibra erin werd het gelijk gevaarlijker. Van de voorrondes EL naar op een haar na kwart finale eruit door MANU, ik had er voor getekend vooraf. Nu kan Milan zich richten op de 2e plek behouden en daarmee de veel mooiere CL avontuur ingaan. Succes MANU met EL. Kessie zou trouwens niet misstaan in de top van Engeland, zou echt een tank van een middenveld zijn;Pogba- Kessie.

18 maart 2021 om 23:06

Haha, nu je het zegt. Te bedenken dat we drie (!) penalties overleefd hebben voor uitschakeling in de voorronde. Nog steeds de meest bizarre penalty reeks die ik ooit heb gezien. Nemen we dat maar mee dit seizoen

18 maart 2021 om 23:10

Nu heb ik wel; dat is wel zuur; wat nou als we in de voorrondes er al uitlagen, hadden we dan wel de 1e plek behouden ivm minder belasting en daarmee minder blessures? We zullen het nooit weten. Nu heb je eigenlijk voor niets EL gespeeld naar mijn gevoel 😅 alleen finale telt. In CL krijg je teminste nog moker veel geld mee

18 maart 2021 om 23:17

Hahah, tja. Als als. In ieder geval hebben die jonge jongens weer wat ervaring opgedaan. Volgend jaar speel je (hopelijk in de Cl), ook weer veel wedstrijden in de week. En een wedstrijd tegen een topclub als United kan nooit kwaad natuurlijk.

18 maart 2021 om 23:20

Zie die Kessie graag bij United. Schijnt graag voor United te willen spelen?!Ruilen tegen Fred en of Matic???

18 maart 2021 om 23:40

Schijnt? Bron aub haha, heb hem namelijk alleen maar horen zeggen in interviews dat Milan zijn thuis is.

19 maart 2021 om 06:41

Die bron is hij zelf geweest Voordat hij naar Milaan ging. Tuurlijk is Milaan zijn thuis. Maar je hebt altijd een droomclub toch? Daar is niks mis mee lijkt me. Zo was John Terry United fan. Maar legende voor Chelsea.Of United interesse heeft en of hij ook werkelijk een keer voor United gaat spelen. Is het tweede.

Geweldig resultaat. Ondanks de vele kritieken doet Ole het prima! Natuurlijk kan en kon het beter, maar dat hou je altijd. Wisselbeleid is ook vaak een punt van kritiek, tot nu toe bewijst hij zn gelijk. Voorlopig mag hij van mij wel blijven. Pogba .... Tja, geweldig natuurlijk! maar moet hij blijven, of toch verkopen en van dat geld wat anders kopen? Ik ben er nog niet over uit.

18 maart 2021 om 23:23

Vind dat die keuze pas aan het eind van het seizoen gemaakt.moet worden.
(Alis de keus allang gemaakt. En tekent hij voor 2 jaar)

Maar als er weer Geen prijs en top 4 gehaalt wordt.
Mag en moet hij imo vertrekken..

United moet in de zomer volledig voor Sancho gaan want, James en Greenwood komen echt veelste kort om op de flanken te spelen ondanks dat Greenwood als spits stond opgesteld. 1 op 1 situaties worden bijna nooit opgezocht en zelfs dan verliezen zij deze behalve als het op snelheid is. Doe mij maar Sancho dat achter de verdediging kruipt maar ook het spel kan maken op de flanken. Ik ben dan ook totaal geen van die 4-2-3-1 formatie. Ik zou een 4-3-3 met de punt naar achteren willen zien en Pogba en Bruno als 2 8’en in een vrije rol maar daarvoor heb je een goede stofzuiger a la CDM nodig. Rice/Ndidi en Sancho deze zomer.

We hebben goed naar onze mogelijkheden gespeeld, maar wat is het soms pover. Ben blij dat Pogba terug is, speelde een goede pot en is samen met De Gea en Bruno de enige wereldspeler die we hebben. Ook Rashford laat soms dingen van wereldklasse zien, alleen heeft hij een enorme dieptegrens. Verwacht ook niet dat United deze competitie zal gaan winnen, ook omdat ze deze competitie niet serieus nemen.

19 maart 2021 om 00:34

Het probleem is dat geen enkele speler bij jullie, buiten Fernandes misschien, die goede periode kan vasthouden. Pogba is een wereldspeler op zijn goede dag, maar is ook vaak pover. De Gea was een wereldkeeper, maar dit seizoen en vorig seizoen veel vaker zwakker dan eerst. Bruno is de enige die het stabiel blijft laten zien, al is zijn veldspel wel echt minder geworden de laatste weken. Rashford idem, kan een periode geweldig zijn en is dan ook te vaak weer echt zwak. Dat moet er op een gegeven moment wel echt uit als je weer mee wil doen voor de titel. 1 of 2 mindere wedstrijden kan, maar het gaat nu telkens nog naar de 8-10. Ik weet alleen niet hoe je dat eruit gaat krijgen eigenlijk.. Meerdere aankopen zoals Fernandes? Zodat de rest weer moet bijbenen bij een hoger niveau?

19 maart 2021 om 01:18

Ik denk dat we moeten beginnen met een andere trainer. Ole is een goede trainer, maar niet genoeg om alle kwaliteiten uit deze selectie te benutten. Spelers als Martial en James worden te lang het hand boven hun hoofd gehouden, terwijl ze al jaren niet presteren of gewoonweg niet goed genoeg zijn. We hebben een type Tuchel nodig, die een duidelijke visie heeft voor lange termijn, niet een trainer die wedstrijd voor wedstrijd leeft.

19 maart 2021 om 08:45

Dat is toch een beetje raar, volgens mij kijkt Ole echt naar de lange termijn. Kijk hoe de sfeer, uitstraling en structuur is veranderd binnen de club. Hij bouwt aan een team en dat zal per transferperiode gaan staan. Volgend jaar verder jonge spelers integreren. Laird, Mengi, Garner (doen het geweldig on loan). Shortire, Galbraith, Hannibal, Hughill, McNeil). Twee a drie hele goede aankopen (hoeft niet eens Haaland of Sancho te zijn) en er staat echt een hele goede selectie.

En weer v/d Beek op de bank, hoezo zit hij bij de selectie van het NL elftal, is toch ongelooflijk

19 maart 2021 om 07:32

Hij zit feitelijk eigenlijk juist pas net weer op de bank, want hij lag er even uit met een blessure.

Hoe doet Tomori het bij AC? Gaat AC gebruik maken van de optie tot koop die ze bedwongen hebben?

19 maart 2021 om 10:39

Doet het erg goed, en zoals het er naar uit ziet, gaan ze dat doen ja

Is Lindelof pas getrouwd of heeft hij zijn hele leven al een dubbele achternaam en valt het me nu pas op? Blij voor Manchester United, maar als ik die foto met die verschrikkelijk blije Pogba zie, had ik het AC Milan ook wel erg gegund.

19 maart 2021 om 11:56

@ikea
Het is een schande een Pogba die blij is omdat hij na zijn zoveelste blessurepech een belangrijke goal maakt, hoe durft deze man blij te zijn? On topic: toch heeft Man Utd behoorlijk gemazzeld, over twee wedstrijden gezien was Milan gewoon de betere en ook in deze wedstrijd had de scheidsrechter hem zomaar op de stip kunnen leggen na de overtreding op Zlatan, was misschien niet opzettelijk maar het was wel een overtreding.

19 maart 2021 om 13:34

Heel begrijpelijk dat hij ongelooflijk blij is, maar ik snap dat het tevens een zeer pijnlijk beeld is voor een AC Milan fan en om die reden had ik het AC Milan gegunt. Ach ja.

19 maart 2021 om 18:21

Het is inmiddels al weer wat jaartjes geleden dat Pogba voor Juventus speelde en ik geloof niet hij ooit problemen heeft gehad met supportersgroepen of iets dergelijks. Ik denk meer dat Milan supporters van de uitschakeling balen op zich en dat ze zich niet zo druk maken om Paul Pogba, als Pogba weg gaat bij Utd zouden denk ik heel veel Milan spelers en supporters het prachtig vinden als hij bij hun komt spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren