Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Patrick Cutrone valt in en vertolkt heldenrol voor winnend AC Milan

Laatste update:

AC Milan heeft ook de tweede groepswedstrijd van de Europa League in winst omgezet. Twee weken na de 0-1 overwinning op F91 Dudelange zegevierde het team van trainer Gennaro Gattuso in Groep F over Olympiacos, dat met een voorsprong de rust was ingegaan en door de nederlaag op een punt blijft staan: 3-1. Patrick Cutrone vertolkte een heldenrol door als invaller twee doelpunten voor zijn rekening te nemen. In de andere groepswedstrijd won Real Betis met 3-0 van Dudelange; de Spanjaarden hebben nu vier punten.

Milan startte goed aan de wedstrijd in het San Siro en dacht na zes minuten aan de leiding te gaan, toen een kopbal van Jack Bonaventura uit een pass van Suso in de onderhoek leek te belanden. Samu Castillejo stond echter buitenspel toen hij de bal op het allerlaatste moment nog aanraakte. De openingstreffer van Olympiacos viel uit het niets. Leonardo Koutris zette voor vanaf links, waarna Miguel Angel Guerrero voor Cristian Zapata kwam en José Manuel Reina met een kopbal in de verre hoek verschalkte: 0-1.

Het zelfvertrouwen van Olympiacos groeide. Een krachtige inzet van Nahuel ging naast en hij liet ook na om te scoren toen Reina te laat uit zijn doel kwam. Vanuit een lastige hoek kreeg hij de bal niet in het lege doel. Gonzalo Higuain was de enige die in de eerste 45 minuten namens Milan voor gevaar kon zorgen. De aanvaller schoot de bal na een vrije trap over het doel van Jose Sa, die naderhand ook met zijn knie een nieuwe poging onschadelijk maakte.

Milan begon furieus aan de tweede helft, maar stelde Jose Sa amper op proef en moest tegelijkertijd rekening houden met de tegenaanvallen van Olympiacos. Twintig minuten voor tijd viel de gelijkmaker alsnog. Na een heerlijke voorzet vanaf de linkerkant van Ricardo Rodriguez kopte de in de 54e minuut voor Castillejo ingevallen Cutrone de bal in de bovenhoek: 1-1. Zes minuten later schoot Higuain de 2-1 binnen, op aangeven van invaller Hakan Calhanoglu, en opnieuw Cutrone bepaalde de eindstand, ook na voorbereidend werk van Calhanoglu.

Denk jij dat AC Milan als groepswinnaar eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Italiaanse ploegen gaan lekker deze week :D

Eerste helft was echt dramatisch, ja er missen 2 of 3 basisspelers maar dan moet je deze Griekse club alsnog oprollen al speel je met een heel b team. Na de wissels zag je ook dat Milan zoveel beter was, vooral Cutrone is zo goed. Geen speciale techniek of waanzinnige snelheid maar hij staat altijd goed en is altijd gevaarlijk. Zo blij dat Milan met hem, Donnarumma en Calabria 3 zelf opgeleide talenten heeft!

4 oktober 2018 om 20:53

Inderdaad, en doet eeuwig pijn dat “onze” Locatelli niet genoeg vertrouwen kreeg, want wat wil ik hem graag op de cvm positie zien en al helemaal ten koste van Biglia..

4 oktober 2018 om 22:18

En dan hebben ze nog Tsadjout, Plizarri en Bellanova bij de hand als zelf opgeleide talenten. Ik heb grote verwachtingen van dit Milan

Euhm... VZ? Volgens mij heeft Reina vandaag bij Milan in het doel gestaan en niet Donnarumma hoor. Die kreeg rust.

Als Lazio nog wint is het een perfecte reeks deze week, althans bijna perfect, Atalanta ging niet door de voorronde.

4 oktober 2018 om 21:03

Ja jammer van Atalanta. Die deden het vorig jaar erg leuk.

4 oktober 2018 om 21:19

Verdiende het ook gewoon om door te gaan tegen Kopenhagen, jammer van de strafschoppen. Desondanks pakt de Serie A vooralsnog veel punten dit jaar. De Premier League is inmiddels ingehaald.

Eerste 65 minuten was Milan echt drama, ze waren echt tegen zichzelf aan het voetballen maar je kunt dan toch spreken van gouden wissels want Olympiacos werd ineens wel heel makkelijk van de mat gespeeld. Ondanks de bizar slechte eerste helft natuurlijk wel een dik verdiende overwinning.

Ik zag de blamage al in de lucht hangen: thuis verliezen tegen een B-team's B-team, Gattuso zo goed als ontslagen, een domper voor de komende wedstrijden... Maar toen was daar ons wonderkind Patrick. Ook een heerlijke wedstrijd van Hakan, die hopelijk zijn vorm zo weer teruggevonden heeft.

4 oktober 2018 om 21:51

2 spitsenkoppel cutrone-Gonzalo is the next big thing🔥hopelijk ziet Rhino zit in

4 oktober 2018 om 21:51

Dit in*

4 oktober 2018 om 23:26

Hoe speelde calhanogli

4 oktober 2018 om 23:27

Twee assist en een bal op de paal. Was een van de betere in het veld.,

4 oktober 2018 om 23:28

Heerlijk zoals 8 vd 10 wedstrijden van hem. Zeer creatief en kan goed voetballen. Dat heeft milan nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren