Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pato legt schuld bij AC Milan: ‘Het werk van de dokters deugde niet’

Laatste update:

AC Milan nam Alexandre Pato in de zomer van 2007 voor liefst 22 miljoen euro over van Internacional, maar met name in zijn laatste seizoen kampte hij met veel blessureleed. De aanvaller van São Paulo neemt het de medische staf van i Rossoneri kwalijk dat die hem niet goed heeft behandeld. Dat zegt Pato tegen Estadão.

/

De voorhoedespeler haalde in september in gesprek met Sport TV al uit naar Milan en doet dat nu dus opnieuw: “Ik heb bijna twee jaar lang niet op regelmatige basis wedstrijden kunnen spelen. Daarom keerde ik ook terug naar Brazilië. Ik wilde weer kunnen voetballen zonder mijzelf te blesseren. Toen ik blessures begon te krijgen bij Milan, vloog ik overal naartoe om de behandelingen te ondergaan.”

“Maar het probleem was dat het proces naar de rentree op het veld niet goed werd begeleid. Sommige blessures waren het resultaat van het feit dat ik te gretig probeerde terug te komen. Ik liep niet één keer dezelfde blessure op, maar allemaal kleine blessures. Toen ik naar Brazilië terugkeerde, was ik binnen een week helemaal speelklaar.”

“Mensen dachten dan ook dat ik het probleem was, maar de tests uitgewezen dat het werk van de dokters van Milan niet deugde. Het medische werk dat Corinthians voor mij heeft gedaan, had Milan ook kunnen doen”, vervolgt Pato. Het hoofd van de medische staf van Milan, Jean-Pierre Meersseman, zei in 2012 al eens dat de blessuregevoeligheid van de speler voor Milan een ‘mysterie’ was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat hij nog eens terugkomt naar Europa, blijft toch een goede aanvaller. Dat doelpunt in de CL tegen Barcelona.

10 september 2014 om 19:25

Goede goal was t jah.. Maar hij was stuk sneller voor zijn blessures.

10 september 2014 om 19:26

Ja hoop het ook. Altijd al een zwak voor die jongen gehad. Kon zeer goed voetballen maar is in brazilie helaas ook nog niet echt opgeleefd. Speelt daar niet slecht maar steelt niet de show zoals neymar dat deed in brazilie

Toch opmerkelijk verhaal aangezien het Milan-lab jarenlang bekend stond als de beste en meest vooruitstrevende van allemaal.

10 september 2014 om 19:16

Het Milan-lab is al enkele jaren geleden opgedoekt i.v.m. de hoge kosten.

10 september 2014 om 22:04

Bianconeri_,

Dat lijkt me sterk dat ze het hebben opgedoekt. Kijk eens op de website van AC Milan:

acmilan.com/en/club/milan_lab

Maar hier kan ook:

meerssemanlab.com/meersseman_lab/inside_ac_milan_l...

10 september 2014 om 19:23

Nou sinds de tijd van menezes stond t al bekend dat milan t probleem was. Braziliaanse dokters kwamen met statements en bewijzen toen der tijd..

Milan lab is allang niet meet zo subliem. Ik vind 't lullig voor hem en ook voor t braziliaanse national team, want pato moest DE spits van Brazilie worden... Zoveeel potentie... Hij dolde ieder italiaanse team toen hij maar 17-18 was... Echt zondee....

Nu is hij, dankzij die blessures, trager geworden.

10 september 2014 om 19:24

@ Lazylen,

Inderdaad, ik weet nog dat AC Milan een paar jaar terug echt een prima dokter had (kan even niet op z'n naam komen, maar heb wel vaker gehoord dat hij echt een prima dokter is), maar sinds hij is vertrokken bij AC Milan, zijn er redelijk veel blessures bij AC Milan.

Toen die dokter vertrok bij AC Milan, toen speelde Alexandre Pato inmiddels al een tijdje bij AC Milan en nadat die dokter dus vertrok, begon Pato steeds blessure gevoeliger te worden en er waren/zijn er nog steeds spelers die nu nog meestal last hebben van lange blessures bij AC Milan en dat terwijl dat al die jaren daarvoor nog wel meeviel.

Maar wat baal ik ervan dat Pato het niet helemaal heeft weten te maken bij AC Milan. In zijn eerste vier seizoenen bij AC Milan, vond ik, Pato echt goed. Hij scoorde veel, hij kon erg goed meevoetballen en hij gaf ook nog redelijk wat assists.

Na die vier seizoenen begon dus, helaas, de blessuregevoeligheid van Pato en sinds hij terug is gekeerd naar Brazilië, heb ik wel eens een paar wedstrijdjes van hem gezien, maar het leek niet op de Pato die ik kende van zijn beginperiode bij AC Milan.

10 september 2014 om 19:58

Lieven Maesschalck?

10 september 2014 om 21:39

Klinkt Belgisch! :D

10 september 2014 om 22:12

Lieven is geen dokter, maar een kinesist. En die werkt daar nog sporadisch voor.

Volgens mij werd hij door Milan overgenomen verkocht aan Internacional en later verkocht aan Corinthians

10 september 2014 om 20:37

Gekocht van Internacional, verkocht daarna aan Corinthians en tenslotte nu bij São Paulo.

Pff wel een Torresje in dat filmpje.

Jammer dat Pato zo blessuregevoelig is, in potentie was het 1 van de beste spitsen ter wereld.

10 september 2014 om 20:41

Ja vreemd inderdaad, heb hem daar in de periode na Milan nog nooit over gehoord.. Beetje natrappen lijkt me, aangezien hij zelf ook totaal niet zijn niveau haalde toen hij fit was. Ook opvallend dat het verval in zijn spel en de blessures alleen maar erger werden ten tijde van de relatie met dochter Berlusconi

Vreemd, ze hebben bij Milan spelers gehad die tot hun 36 nog topfit waren dankzij hun lab. En die blunder van dichtbij is ook hun schuld zeker.

Gaan we nou zeiken over die blunder. Die jongen is gewoon niet goed geholpen punt uit. Maar niemand kan mij zeggen dat hij niet 1000 x beter is dan Fred hij had gewoon op het WK moeten staan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren