Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Paris Saint-Germain ontvangt bod van 200 miljoen euro op Kylian Mbappé’

Laatste update:

Paris Saint-Germain wil Kylian Mbappé over tien dagen verkopen aan Al-Hilal, zo meldt RMC Sport. De steenrijke Saudi-Arabische topclub is bereid om 200 miljoen euro neer te tellen voor de 24-jarige superster. Mbappé kan voor een een salaris van 200 miljoen euro netto per jaar voor twee seizoenen tekenen en krijgt bovendien een zeer aanlokkelijke clausule: na het eerste seizoen mag hij overstappen naar Real Madrid, zo klinkt het. Ook Chelsea is geïnteresseerd, maar heeft nog geen concreet aanbod gedaan.

De kans lijkt klein dat Kylian Mbappé ooit nog voor PSG uit zal komen. De Parijzenaren verklaren de oorlog aan de 24-jarige superster, die vrijdag niet mee werd genomen op trainingstournee in Azië. Een dag later is Mbappé verwijderd van de reclameposter die wereldwijd verspreid wordt. Zijn plek is ingenomen door Lucas Hernández, die deze zomer overkwam van Bayern München. Marquinhos nam al de meest prominente plek in op de poster, met meteen achter hem Neymar en aanvankelijk Mbappé. Ook nieuweling Lee Kang-in en Marco Verratti poseren op de poster.

Mbappé heeft officieel tot 31 juli om na te denken over de optie die in zijn contract bij PSG is opgenomen. Daarmee kan de aanvaller zijn contract met één jaar verlengen. In dat geval strijkt hij automatisch een loyaliteitsbonus op van liefst tachtig miljoen euro. PSG zet Mbappé onder druk om dat te doen, maar de steraanvaller lijkt dat totaal niet van plan. Mbappé liet in juni al publiekelijk weten de optie niet te lichten. Indien hij bij dat standpunt blijft, gaat PSG op 1 augustus over tot verkoop. De bal zal echter altijd bij Mbappé blijven liggen: hij kan een transfer altijd nog weigeren. PSG is zelfs bereid om Mbappé een jaar lang buiten de selectie te laten, zoals dat in het seizoen 2018/19 gebeurde met Adrien Rabiot.

PSG is ervan overtuigd dat Mbappé achter de rug van de Franse club om een akkoord heeft gesloten met Real Madrid. De Koninklijke zou de aanvaller over een jaar transfervrij gaan inlijven. PSG kan zich dat niet permitteren, zo sprak voorzitter Nasser Al-Khelaïfi onlangs openlijk uit. "Je kunt een van de beste spelers ter wereld simpelweg niet transfervrij laten vertrekken", zei de president van PSG bij de presentatie van Luis Enrique als nieuwe coach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha alsof Mbappe dat wilt... Voor het geld kan hij net zo goed bij PSG blijven. Daarmee speelt hij tenminste nog op CL niveau 🙄

22 juli 2023 om 13:42

Nou ik had het hierover met mijn maten recent. Ik geloof dat hij die stap wel kan zetten. Het is een jongen gemotiveerd door geld en macht - in Saudi Arabië kan hij zijn netwerk aanzienlijk verbeteren.
Daar een paar jaartjes voetballen en in je mid twintigen terugkomen in Europa. Het kan allemaal hoor..

22 juli 2023 om 13:48

Hoe kom je erbij dat Mbappé gemotiveerd is door geld en macht?

Hij heeft beide bij PSG, maar wil toch weg.

22 juli 2023 om 13:51

Ik geloof dus ook dat hij deze stap zal zetten. De voormalig beste speler van de wereld (Ronaldo) speelt al in SA. De huidige drager van de Ballon d’or (Benzema) heeft onlangs ook in SA getekend. Nu kan de toekomstige beste speler van de wereld (Mbappe) natuurlijk niet achterblijven!!

22 juli 2023 om 13:55

Hij bleef bij PSG om de staatshoofden van Qatar en Sarkozy zoet te houden. Saudi is een big player in de wereld nu als het aankomt op investeringen, dus dat is wel een groep waar je goed wil liggen.

Mbappe heeft al vanaf een jonge leeftijd zorgvuldig gepland en nagedacht over zijn keuzes. Niet alleen op het veld of tijdens zijn voetbalcarrière, maar ook van het veld en na zijn voetbal jaren.
Ik zie hem oprecht gaan voor de presidentskandidaat in 2050 ofzo.

22 juli 2023 om 13:56

Jaa het is nooit genoeg he. Daarom speelde die real uit tegen psg voor de poen

22 juli 2023 om 14:17

Messi speelt toch bij Inter Miami?

22 juli 2023 om 14:24

@baby Mourinho - Jij maakt het wel heel spannend. Mbappe heeft mensen die het onderste uit de kan halen voor hem. Je hoeft z'n interviews maar te luisteren om te weten dat het niet de slimste jongen van de klas is. Die wordt heus geen president in Europa hoor en heeft waarschijnlijk helemaal geen politieke ambities. Niets wijst daarop in ieder geval. Die jongen bleef gewoon bij PSG vanwege het pakket dat PSG bood. Daar moet je niet te veel achter willen zoeken.

22 juli 2023 om 14:34

Baby: geen idee waar je dit op basseerd, spelers als Mbappe gaan niet naar de SA, durf ik mijn hand voor in het vuur te steken.

22 juli 2023 om 14:38

ILCAPO, Ronaldo is de beste ter wereld geweest ja. De Ballon D'or hebben we daar namelijk voor uitgevonden. Die heeft Ronaldo toch best een aantal keer gewonnen.

22 juli 2023 om 14:53

Waarom zou Mbappe het niet doen voor een seizoen met een Real Madrid clausule? Half Kameroenees maar ook half Algerijns zoals Benzema die “graag in een moslim land wilde spelen”. Zou zomaar kunnen.

22 juli 2023 om 14:53

Mbappe als president? Volgens mij heeft hij zijn middelbare school niet eens afgemaakt! En zijn standpunten over het gebruik van treinen en privéjets zullen hem ook nagedragen blijven worden. Dit jochie zal het maatschappelijk nooit ver schoppen, behalve dan met de investeringen van het geld vanuit zijn voetbalcarrière. Alleen wordt dat voor hem gedaan.

22 juli 2023 om 14:55

@sirius - Uiteraard heeft hij een goede omgeving. Hij komt van een sports familie die hem vanaf een jonge leeftijd hebben gepusht. Ook is zijn vader voetballer geweest en zaakwaarnemer, dus die kent dat wereldtje wel. Maar ik vind hem ook goed en welbespraakt overkomen in zijn interviews. Ook was hij academisch begaafd op jonge leeftijd en zijn voetbal IQ is top 3.
Het pakket bij PSG is niet financieel want Real wilde ook ver gaan. Het is bekend dat hij gesprekken heeft gevoerd met de hoge pieten in Qatar en Sarkozy. Dan gaat het echt niet alleen over voetbal hoor. Hij kon naar Real en kan na 2 jaar Saudi Arabia alsnog gaan.
En tja over het presidentschap in Frankrijk - tijd zal uitwijzen of hij, met steun van vrienden die hij heeft gemaakt over de jaren, wellicht een gooi kan doen.

22 juli 2023 om 15:00

En Real die wacht zeker eindeloos op Mbappe.. Mooi gebaar naar de rest van het team..

22 juli 2023 om 15:09

Ook niet gratis.. 48M per jaar

22 juli 2023 om 13:45

Mbappe wil gewoon zo dicht mogelijk bij zijn idool Ronaldo zijn

22 juli 2023 om 13:46

Dan speel je daar voor 200 mln netto in een zandbak in een airco stadion zonder publiek

22 juli 2023 om 13:49

Ach wel 200 miljoen netto.

22 juli 2023 om 13:53

Belachelijk veel publiek en sfeer… Zoek maar ff sfeerbeelden op YouTube van 1 van de topclubs in SA op. Ik denk dat je met Qatar in de war bent???

22 juli 2023 om 13:48

Alleen gaat hij niet meer spelen, die laten hem gewoon wegrotten op de tribune

22 juli 2023 om 15:02

Dat kunnen ze zich niet veroorloven ivm met FFP volgend seizoen

22 juli 2023 om 13:50

Ik denk niet dat hij met PSG op CL niveau speelt. Hij zal daar helemaal niet meer spelen namelijk. Ben wel benieuwd wat er gebeurt als PSG voet bij stuk houdt; gaat hij naar een team waar hij eigenlijk niet naartoe wil, of komt Real met een transfer som over de brug..

22 juli 2023 om 20:25

200mil voor een 24 jarige speler voor 2 seizoenen waar hij na 1 al mag vertrekken. Je moet gek zijn om niet te accepteren....tenzij er gekke verplichtingen staan in de contract. Over 2 jaar is hij pas 26.

Mbappe wil niet dus kansloos, Mbappe heeft al zat geld verdient bij psg en wil duidelijk volgend jaar zijn droom transfer naar real maken. Dit is dan ook transfer vrij dus er licht hem een dikke teken bonus in het verschiet! Kan mij niet voorstellen namelijk dat na 1 seizoen hij transfer vrij over kan stappen naar real via die clausule!

22 juli 2023 om 13:43

Hij kan volgend jaar naar Real staat in de tekst. Ik zie het hem wel doen hoor, 1 jaar SA.

22 juli 2023 om 13:57

Idd zou m dan alleen max 20mil per jaar geven en niet meer heeft real al 2x laten zitten voor psg

22 juli 2023 om 13:48

Droomtransfer? Hij kon er vorig jaar heen maar koos voor het geld bij PSG. Vraag me dus nogal af hoe groot die droom werkelijk is.

22 juli 2023 om 13:51

Zijn droomtransfer naar Real? Dan had hij dat vorig jaar moeten doen, maar toen waren de dollar tekens in zijn ogen te groot.

22 juli 2023 om 13:57

"Kan mij niet voorstellen namelijk dat na 1 seizoen hij transfer vrij over kan stappen naar real via die clausule!"

Ik heb het artikel nu 3x nagelezen maar wat jij nu beweert, dat kan ik er niet uithalen.
In de tekst staat vermeld dat hij na een jaar mag overstappen naar Real Madrid mocht hij dat willen maar er staat niet bij dat dit transfervrij is.

"na het eerste seizoen mag hij overstappen naar Real Madrid, zo klinkt het."

Omg waar gaat dit heen zeg

22 juli 2023 om 15:17

Is gewoon normaal in het hedendaagse voetbal.
Dit is ook gewoon een topdeal voor Mbappe. Zijn potentieel maakt hij toch niet waar en hij kan optimaal gebruik maken van de Arabische gekte.

Dit is de beste deal die hij kan krijgen. Topdollar verdienen en minimaal presteren. Hier kan hij tot financieel wasdom komen!

22 juli 2023 om 18:38

Dit is nogsteeds niet normaal. Ook niet in het hedendaagse voetbal. Dit is alleen normaal in het midden oosten.

Ben bang dat dit nog gaat gebeuren ook.
Of een Jaar banken bij PSG of een jaartje geld harken en vervolgens je gewilde transfer maken.

Bizar dit soort bedragen. Ik zie het hem zeker doen, vooral omdat hij na een jaar zou kunnen vertrekken naar Real.

22 juli 2023 om 13:43

Precies dat dus en het is best zorgelijk maar hij wil volgend jaar naar Real en die gaan nu echt geen 200 miljoen betalen als hij volgend jaar komt. Of mpabbe nou een jaartje in SA voetbalt of bij PSG. Ik denk dat hij bij laatstgenoemde club geen 200 miljoen netto vangt. Probleem voor real is natuurlijk dat die over een jaar moeten betalen aan Al-Hilal.

22 juli 2023 om 13:49

Geen probleem, dan wacht Real nog een jaartje.

22 juli 2023 om 14:39

Ze zullen sowieso een jaar wachten maar als hij overstapt naar al Hilal zal real gewoon moeten betalen. Dat hoeven ze niet wanneer hij nog een jaar bij psg kon blijven..

22 juli 2023 om 15:00

En dan is het 2025 en moet Real Madrid opnieuw concurreren met PSG om hem vanuit S-A transfervrij over te nemen.

Zinniger om nu een deal met PSG en Al-Hilal te doen, dan heb je tenminste zekerheid.

22 juli 2023 om 15:15

Concurreren moet je altijd voor Mbappe, transfervrij of niet.

Hoofdstuk PSG lijkt me nu wel gesloten voor hem en Real kan wel aanbiedingen van PL clubs matchen of zelfs overtreffen.

Dit zou het failliet van het voetbal betekenen, wat een drama.

22 juli 2023 om 13:45

Wat een onzin. Als je echt vindt dat voetbal failliet gaat door hoge bedragen en overnames, dan vind je bij City, PSG en Chelsea al. Die hebben toch precies hetzelfde gedaan.

22 juli 2023 om 14:09

Ik denk niet dat hij het heeft over het bedrag maar meer over de competitie...

22 juli 2023 om 13:48

@Consy waarom?

22 juli 2023 om 13:48

Omdat Arabieren niet mogen domineren in welke context dan ook.

22 juli 2023 om 13:52

Pas op he, als je hier waarheden spreekt verwijderen ze je commentaar.

Jarenlang hebben Russen, Chinezen en Amerikanen clubs gekocht en toen mocht het maar zolang Arabieren doen is het not done.

22 juli 2023 om 13:52

Uhm, wat?

Het is gewoon zuur als een van dé supersterren van het hedendaags voetbal vertrekt uit Europa. Of dat nou naar China, de VS of het midden oosten is. Je ziet ze dan minder vaak schitteren op het hoogste niveau.

22 juli 2023 om 13:53

Omdat het niveau van de Saoedische competitie buiten de sterren die ze deze zomer hebben aangetrokken nog altijd van het niveau AFC/Katwijk is. Dan is het heel leuk dat daar wat sterren spelen, maar die spelen tegen gasten die er helemaal niks van kunnen, dus hoe leuk het om te kijken is gaat nog maar de vraag zijn. Daarnaast kunnen ze zich niet meten met de absolute wereldtop omdat ze nog altijd niet mee kunnen doen met de Champions League.

22 juli 2023 om 13:57

Het is niks nieuws - Ronald de Boer en Xavi speelden in Qatar, Iniesta in Japan, Pele en Cruijff in de USA, Oscar, Anelka en Lavezzi in China, en nu is het Saoedi-Arabie. Elke keer paniek in Europa, en telkens viel het behoorlijk mee.

22 juli 2023 om 13:59

Nee die gasten kunnen er niks van daarom presteert ronaldo daar oo zo geweldig hahaha niet dus

22 juli 2023 om 14:04

@jeffrey: dat Ronaldo daar niet presteert betekent niet dat het nivo van de tegenstanders persé zo hoog is. Ronaldo is gewoon al ver over zijn top heen en kan er gewoon niet zoveel meer van

22 juli 2023 om 14:04

@ RZA: Waarheid als een koe!

22 juli 2023 om 14:12

@zidaneshow, misschien omdat die Arabieren de gehele sport vernietigen. Van f1 naar voetbal etc.
Misschien handig om je daar in te verdiepen...
Plus dat ze daar uiteraard niet gebonden zijn aan een financial fair play.
Over voordelen van Sa gesproken dan😉

22 juli 2023 om 14:12

Ook toen was er vrij veel commentaar en vond menig voetballiefhebber het verschrikkelijk zonde. Jij met een aantal anderen blijken over een vrij selectief geheugen te bezitten

22 juli 2023 om 14:13

Idd de meeste clubs uit de pl zijn eigendommen van rijke Amerikanen maar als het Arabieren zijn altijd al geweest dan is het wereldnieuws dat is met dubbele maten meten en die landen worden 'zandbak' genoemd zo denigrerend

22 juli 2023 om 14:15

Geloof mij sa is veel beter dan Russische of chineze competitie en dit al voor Ronaldo daar kwam

22 juli 2023 om 14:20

@rza_1987 - Dat is natuurlijk totale onzin. Ten tijde van de Russen, Chinezen en Amerikanen was er ook massale kritiek. Het is allemaal 1 pot nat.

22 juli 2023 om 14:21

Maar nu vertrekken er ook toppers die niet 35 of einde carrière zijn. Is wel een héél groot verschil met Ronald de Boer op zijn 38 ste. Dit is echt ongezien wat er nu gebeurt en de contracten die worden gegeven zijn gewoon absurd!

22 juli 2023 om 14:22

Laat me niet lachen zeg. Beter dan de chinese competitie heb je eventueel gelijk in. Maar de russische competitie was gewoon van een hoger niveau. Overigens hebben we het niet over het niveau van de competitie. Het gaat er om dat SA hetzelfde doet als Rusland rond 2010 deed, en China in de periode 2015-2020. Gewoon strontveel geld pompen in een competitie die weinig voorstelt. Door zoveel mogelijk topspelers voor mega bedragen te halen. SA doet het alleen met nog meer geld

22 juli 2023 om 14:48

China trok ook gewoon spelers in hun topjaren aan, kijk de oude VZ nieuwsberichten maar terug. Allemaal reageerders in paniek dat we naar de Chinese competitie moesten gaan kijken.

22 juli 2023 om 15:17

“Geloof mij da is veel beter dan de Russische of Chinese competitie”

Dit meen je toch niet serieus hè?😭 je beseft dat 3 kwart van die competitie bestaat uit semi profs die naast hun voetbal nog werken?😭 Russische competitie was gewoon een behoorlijke competitie die niks onder deed voor de eredivisie.. en zelfs de Chinese competitie stond een flink stuk hoger aangeschreven.. verder zie ik je nog meer onzin reageren over Amerikaanse eigenaren dit en Arabieren dat, maar ik denk dat je niet helemaal door hebt dat wat hier gebeurd vrij weinig met eigenaren te maken heeft maar dat de overheid dit financieert… en laat dat nu net het gene zijn waar de kritiek vandaan komt, of betaald de Engelse overheid ook een transfer van Chelsea of united?

22 juli 2023 om 15:47

Dan ken je de sa competitie niet mijn vriend onzin over Amerikaanse eigenaren? gaat het opzoeken de overheid finanieert niet maar de engelse bond die jaarlijks ong 100 milj euro financieert maar heb het over de eigenaren die domineren de pl en zie wie hier onzin uitkraamt

22 juli 2023 om 13:56

Dit kan ook juist een zegen zijn. Het Europese voetbal was al kapot gemaakt door plastic clubs en consortiums van clubs die spelers als ‘assets’ zien. Laat de geldwolven (spelers) en proleten (multimiljonair clubeigenaren) maar lekker naar het Midden-Oosten gaan. Dan kunnen we hier gewoon weer met eigen talent en traditie clubs een competitie opzetten die weer om kunde, beleid en sportieve ambitie draait ipv commercie.

22 juli 2023 om 14:19

Tja, een leuke gedachte, maar dat gaat niet gebeuren. Enkel in de middelgrote competities of lager zie je nog veel elementen van wat voetbal ooit was. Met betrekking tot de top competities zit je dan al snel onder de subtop te kijken, aangezien de meeste clubs al een rijke eigenaar of investeringsmaatschappij hebben.

22 juli 2023 om 14:44

"dan kunnen we hier gewoon weer met eigen talent en traditie clubs een competitie opzetten die weer om kunde, beleid en sportieve ambitie draait ipv commercie."

Tuurlijk en het volgende WK wordt toegekend aan een duo-organisatie tussen Israël en Palestina. Beetje Disney+ dit.

22 juli 2023 om 15:09

Ik kijk eerlijk gezegd haast alleen nog maar eredivisie, la Liga en serie a omdat je daar nog overwegend spelers uit het land zelf ziet, de meeste clubs nog een herkenbare speelstijl hebben en nog een eigen identiteit hebben. Dus dat die Engelse super league en de paris globe trotters nu worden uitgekleed en met eigen munt worden terugbetaald voor wat ze het laatste decennium hebben gedaan vind ik stiekem wel mooi

22 juli 2023 om 14:02

Leuke one liner, maar leg dan ook even uit waarom je dat vindt.

22 juli 2023 om 14:34

Ik kan niet wachten tot FM24. Al je klote spelers kunnen dumpen in SA. Ik vind het heerlijk. Zo hou je fijn de spelers die er niet willen spelen in Europa. Beetje kaf van koren scheiden

22 juli 2023 om 14:39

Nee man is een zegen! Laat de broodvoetballers gaan en hier terug naar de basis waardoor deze sport groot geworden is! Supporters en clubliefde!
Passie kun je niet kopen en liefde ook niet. Succes in de zandbak met de dagjes mensen laat de rouwe clubs opstaan en ik denk dat je dat sowieso al een beetje ziet leven in de lagere divisies. Op de lange termijn zie ik hier alleen maar een voordeel van.
Was sowieso al klaar met CL en top voetbal alle diva’s kaartennaaiers en jankerds. Maar ik heb makkelijker praten aangezien ik geen topclub support gelukkig.

22 juli 2023 om 14:46

"laat de broodvoetballers gaan en hier terug naar de basis waardoor deze sport groot geworden is! Supporters en clubliefde!"

Dat is niet waar de sport groot door is geworden. Als je wilt dat voetbal terug gaat naar de roots, dan moet je amateurvoetbal volgen.

22 juli 2023 om 20:32

Je had beter moeten zeggen: het failliet van het Europese voetbal. Nu krijg je onnodige discussies over Arabieren...

Lekker je zakken vullen. Gekkenhuis dit

Wauw. Als ze dit voor elkaar krijgen petje af. Mbappe ook een geld wolf zie het hem zo doen. Als ik perez was mag mbappe de hoogste boom in met zijn spelletjes.

Soap gaat door. Mbappe wilt daar natuurlijk niet heen. Of Mbappe gaat een jaar niet spelen of Real komt alsnog met een bod ..

22 juli 2023 om 14:10

Niemand wilt er heen, maar die zak geld..............

Hahahahaha laat me niet lachen. Als dit gebeurt is voetbal stuk, maar ik neem toch aan dat dit nooooit gaat gebeuren.

22 juli 2023 om 13:46

Voetbal is al stuk grote vriend. Al in de jaren 80 begon fifa aan haar marketing campagnes en wk verkopen. Toen blatter werd aangekondigd is het sportief gezien naar de afgrond gegaan.

22 juli 2023 om 15:33

Het is allemaal misgegaan toen ze in Nederland in de jaren 50 begonnen met profvoetbal.

Mocht dit waar zijn, en vertrekt Mbappe naar Saoedie-Arabië, dan mag je hem wat mij betreft voor altijd als de nummer 3 van deze generatie zien, achter Haaland en Vini Jr. Dit zou financieel een goede keuze zijn, maar sportief vind ik dit echt helemaal niks.

22 juli 2023 om 13:51

Hoezo? Hij blijft maar maximaal 2 jaar in Saudi-Arabië.

22 juli 2023 om 14:12

Ik zie hem daar niet naartoe gaan de komende jaren, maar mocht dat wel zo zijn, is hij voor Europese clubs sowieso onhaalbaar. Geen enkele club in Europa gaat hem enigszins dat betalen.

22 juli 2023 om 15:02

Hangt af van de aanbiedingen in 2025 - als de Saoedi’s tegen die tijd niet willen verlengen, dan moet-ie toch ergens naartoe. Waarom dan niet PSG of Real Madrid?

Die Saudi’s gaan het hele voetbal verpesten voor zover het al niet verpest was door geld. Die mensen hebben geld als water en geven het uit alsof het niks is. Zorgt alleen nog maar voor meer ongelijkheid

22 juli 2023 om 14:16

Het gaat mij niet zozeer om het geld. Het maakt in die context niet uit waar het vandaan komt. Die miljardairs verknallen het gehele voetbal. Met betrekking tot die sjeiks vind ik het vooral schandalig dat ze zichzelf verrijken met grondstoffen en noem het allemaal maar op, terwijl dat geld naar de bevolking zou moeten. Bovendien hebben een aantal ook behoorlijk wat op hun kerfstok, maar schijnbaar maakt dat enkel uit als je de Russische vlag op je paspoort hebt staan.

22 juli 2023 om 15:05

Joh het is maar voetbal. Mensen kijken ook met veel plezier naar Ajax en Feyenoord, ook al spelen de beste voetballers niet daar.

In elk geval nemen die voetballers na twee jaar voetballen hun geld weer mee naar huis, en vergokken het daar, ipv dat het bij 1 of andere sjeik in zijn geldpakhuis blijft.

Hahahaa de grootse onzin ooit. Dit nieuwa komt toevallig alleen uit hoek van parijze kranten die dicht bij psg staan . Om zo een biedings oorlog te starten. Nee mbappe gaat zijn droom niet aan de kant schuiven. Dit hele saga heeft hij hard voor gewerkt . Veranderd zijn droom niet .

Jaartje zakken vullen in Saudi-Arabië en dan naar RM

als mbappe naar al hilal gaat. dan denk ik dat voetbal officiel klaar is.... wat aan nare bedragen leggen ze ook neer. of die ploegen moeten ook mee kunnen doen aan de champions leauge. of het is gewooon klaar.

22 juli 2023 om 13:49

Het valt me nog mee dat er nog geen lobby is om op wat voor manier dan ook de Champions League te herzien zodat de olieclubs in Azië ook mee kunnen gaan doen. Dan halen ze weer een drempel om daarnaartoe te gaan weg.

22 juli 2023 om 13:50

Als Israël het wel kan Waarom zou SA het niet kunnen. Maar dat zou volgens vele politiek gezien weer niet correct zijn.

22 juli 2023 om 13:54

De AFC Champions League moeten ze dan wel kunnen winnen, in 2022 verloren ze de finale nog.

22 juli 2023 om 14:05

@Thegunner030, Exact was jij zegt, en dat is precies de ingang die ze zullen bewandelen (inclusief miljarden euro’s richting de UEFA) om ook clubs uit SA toe te laten tot de Champions Leaugue!! Als clubs uit Israël (qua ligging ook midden-oosten zoals SA) aan de CL mogen deelnemen dan ook clubs uit SA!!!!

22 juli 2023 om 14:11

@thegunner030 - Wel met de kanttekening dat Israel nauw samenwerkt met de EU en dus in politiek opzicht een link heeft. Dat is bij SA wel heel anders.

22 juli 2023 om 14:16

De eerstvolgende stap is een CL finale in SA.

22 juli 2023 om 14:38

Onderschat de samenwerking tussen de EU (en ook Nederland, ik zie nog beelden van Willem Alexander voor me in SA) en SA niet. Zeker gezien financiële belangen is die samenwerking er ook volop!!

22 juli 2023 om 14:46

Nou sirius, dat is niet heel anders.Volgens mij was het altijd voetbak en politiek gescheiden houden. Sinds dat regenboog gebeuren is dat in 1x veranders SA heeft goede banden met alle grote landen wereldwijd. Zeker als je ziet dat SA grote export land is als het gaat om olie. Het is gewoon vriendjespolitiek.

22 juli 2023 om 15:12

Om te switchen naar een andere confederatie, heb je de toestemming nodig van de confederatie waar je naar toe wilt gaan en van de Fifa. Er is geen reden voor Saoedi-Arabië om het niet te proberen in ieder geval. Maar niet omdat Israël bij de UEFA zit, die zitten bij de UEFA omdat ze uit de AFC (azië) zijn getrapt door de overige landen na een boycot dat werd opgestart door Koeweit en Noord-Korea, grappig genoeg. Vele landen in de AFC weigerden tegen Israël te spelen. Israël is zelfs eerst naar Oceanië gegaan voordat ze toegang kregen tot de Uefa. Dus de situatie van Israël is anders dan die van Saoedi-Arabië, die hadden geen plek meer in eerste instantie.

Je hebt andere gevallen zoals Australië (van Oceanië naar Azië). Dat was een win-win situatie. Australië hoefde niet meer telkens tegen een Zuid-Amerikaans land een playoff te spelen om naar het WK te gaan, de andere landen in Oceanië waren niet langer puur een speelbal voor Australië, de AFC kreeg een sterk land erbij uit de Engels-sprekende wereld. En dat alles leidde uiteindelijk tot een WK-deelname voor Nieuw-Zeeland, meer WK-deelnames + een Asian Cup voor Australië en een Confederations Cup-deelname voor Tahiti.

Israël is overigens niet het enige land in de UEFA met een verleden in de Afc; Kazachstan stapte ook over van Azië naar Europa, dat gebeurde in 2002. Het idee daarachter was dat Kazachstan historisch gezien meer binding had met Europees voetbal, als onderdeel van de Sovjet-Unie. Ze waren niet op hun plek in Azië, en uiteindelijk gingen de UEFA en de FIFA akkoord.

Dit alles betekent niet dat je kan zeggen dat Saoedi-Arabië geen toegang tot de UEFA mag krijgen. Dat is uiteindelijk iets wat ligt aan jouw persoonlijke voorkeuren. Theoretisch gezien heb je geen reden nodig, alleen toestemming. Persoonlijk zou ik het niet willen.

En weer een Mbappé soap deze zomer

Jawel hij zal gaan. Het Ronaldo effect

Ik heb wel een idee. Als Al-Hilal mij nou één tiende betalen, wat ze Mbappé willen betalen, dan is Al-Hilal véél goedkoper uit. Ik zal zonder mopperen plaatsnemen op het bankje en ik zal elke dag zeggen dat de Saoedische competitie de beste ter wereld is. Daarnaast zal ik netjes mijn contract uitdienen en niet tussentijds overstappen naar Real Madrid. Mbappé kan ondertussen direct naar Real Madrid. Win-win toch?

Buiten Europa voetballen zie ik hem niet doen, daarvoor is hij nog veel te jong en te goed. Het wordt tijd dat een Europese grootmacht in actie komt om hem over te nemen.

Saudi-Arabië is voetbal echt aan het verkloten zeg haha. Iedere speler in Europa die te koop is proberen ze te kopen

Zou toch pijnlijk zijn als een superster op zijn 24e al naar de Saoedische competitie gaat. Maar ja het is bizar wat voor geld ze gaan geven aan Mbappã©. 200 miljoen voor PSG en dan 400 miljoen per jaar voor Mbappã© zelf. Dat zijn echt absurde bedragen. Ben benieuwd wat hij wil doen maar zou alweer jammer zijn als je door geld alweer achter Mbappã© grijpt. En die clausule in 2024 heb je voor nu bar weinig aan want Real heeft nu een aanvaller nodig...

22 juli 2023 om 13:54

Ik geloof hier echt niks van. Mbappe, een van de beste voetballers ter wereld zo niet de beste, gaat.niet in zn prime naar Saudi Arabië. Hij komt naar Real. Ik denk deze zomer al. Real gaat echt een monsterbod uitbrengen. Richting de 250 mln

22 juli 2023 om 14:07

Je doet alsof je in feiten praat. In feite weet niemand nog wat er gaat gebeuren, laat staan met wat voor bod Real Madrid eventueel komt. Niet alles geloven wat je voorbij ziet komen op het internet.

ik hoop serieus dat hij dit doet, gewoon omdat het ontzettend grappig is.

lekker daar voetballen tussen de lamme en de blinde haha

genieten wij gewoon lekker van de CL en de europese top competities, zit hij daar beetje in de woestijn zijn geld te tellen, prima toch.

Ja Euro is geen drol waar meer voor buitenlanders buiten Europa. Dus het is goedkoop inkopen. In China is de Euro ook in waarde gehalveerd. Ja dan kan je wel dubbel neerleggen ineens. Je kan kiezen om voor Real Madrid te kiezen en CL te winnen en voor carriere gaan. Of je casht even 400 miljoen in 2 jaar en je bent klaar voor de komende 30 jaar. Tegenwoordig is het vrij normaal om dat te doen. Ronaldo en Messi hebben beide signaal gegeven aan de wereld dat het normaal is. Als Mbappe gaat, dan zijn eigenlijk alle competities wel failliet. Iedereen speelt nu in de Premier League of voor een enorm hoog salaris. Je keihard uit de naad werken voor een stront salaris dat elk 5 jaar bijna halveert door inflatie. Ja, als ik keuze krijg om straks ook 5x meer te verdienen, dan doe ik dat ook. Je kan immers je vrijheid voor terug kopen met meer vakantiedagen of zelfs leukere weekenden bezorgen. Ja nu hele tijd op houtje bijten is ook niks. Voor rijke mensen is inflatie nog pijnlijker. 20 procent inflatie op 10 miljoen is toch zo een 2 miljoen wat in waarde verdampt.

22 juli 2023 om 13:55

Ik denk dat je het met 400 miljoen misschien zelfs wel langer kan uitzingen dan 30 jaar hoor. Misschien wel 35 jaar ofzo.

22 juli 2023 om 14:03

Weet niet hoor maar volgens mij zijn ronaldo en messi geen 24 en daarbij hebben die 2 wel veel meer gepresteerd als mbappe. Dus zit toch wel een heel verschil en die 2 hebben het bijna 15 jaar op het hoogste niveau volgehouden eerst maar zien of onze geld princes dat ook waar kan maken

22 juli 2023 om 14:46

Een salaris dat elke 5 jaar halveert door inflatie? Waar haal je die wijsheid vandaan? En 400 miljoen is voldoende voor altijd en voor meerdere generaties. Economie heb jij in ieder geval niet gestudeerd.

Verder zou het natuurlijk zonde zijn als hij naar SA gaat.

Die voetballerij moet een keer klappen, net als de huizenmarkt destijds deed. Dit zou inderdaad letterlijk het failliet van het voetbal zijn en dus de start kunnen zijn voor bijv de Uefa om eens daadwerkelijk wat te gaan doen ipv dat belachelijke ffp. Een x aantal spelers uit eigen land, minimaal aantal spelers uit eigen opleiding, max transfersommen, max aantal transfeds noem maar op. Goed nieuws kortom, het begin van het einde en dus een nieuw begin hopelijk

22 juli 2023 om 13:59

Dat is er al, het aantal non-EU spelers is in de meeste landen al beperkt.

22 juli 2023 om 14:04

Misschien ook een max aan salaris instellen? Of zoals ze dat bvb in america doen 3 of 4 spelers die zo veel mogen verdienen houd t vanzelf op

22 juli 2023 om 14:51

Er is nogal een juridisch probleem als werkgevers met elkaar afspreken om de lonen in hun sector kunstmatig laag te houden. De taart is enorm, en de voetballers willen hun deel.

Haha wel slim zeg, zo kan Mbappe naar Real en verdient PSG er nog geld aan , want Real gast geen 200 miljoen betalen nu voor 1 jarig contract

22 juli 2023 om 13:53

Real gaat dat wel doen. Meer dan 200 miljoen zelfs.

Ik weet niet of Mbappe dit echt wil, maar dit is wel een mooie ontwikkeling voor zijn salarisonderhandelingen met PSG en Real Madrid.

Fake nieuws. Mbappe gaat naar Real deze zomer.

Volgens bronnen is het binnen een paar dagen rond maar uiterlijk eind juni. 200-250 mln euro. Salaris 25m netto excl bonussen voor gouden schoen CL en. Mbappe gaat niet naar Saudi Arabie.

22 juli 2023 om 14:48

Real gaat zeker geen 200 miljoen aftikken voor een eenjarig contact. Ben benieuwd van welke Twitteraccount je deze onzin haalt.

Mbappe gaat gewoon een jaartje extra cashen, om daarna naar Real te gaan. Op dat jaar pakt hij veel meer dan zijn salaris en bonus bij PSG samen

Het komt goed uit met betrekking tot onderhandelingen, maar ik zie Mbappe absoluut niet naar SA vertrekken. Als de sportieve uitdaging bij PSG al tegenvalt, valt SA helemaal af. Het is enkel mogelijk als hij gewoon zoveel mogelijk wil verdienen, maar dan zou Real Madrid sowieso al afvallen. PSG lijkt in financieel opzicht immers verder te willen en kunnen gaan.

22 juli 2023 om 15:38

Ik denk iet graag in complotten, maar ergen sheb ik toch wel het idee dat dit een deal is tussen twee sjeiks om Real tot actie te dwingen. In de hoop dat Real deze zomer al een aanbieding ipv wachten tot hij uit zijn contract loopt?

22 juli 2023 om 15:52

Het is op zich gewoon win-win-win-win: PSG vangt een royale transfersom, Real verzekert zich van Mbappe over een jaar in 2024, en de Saoedi’s hebben een jaartje plezier van Mbappe als demonstratiespeler. En Mbappe zelf heeft een jaartje goedbetaalde sabbatical, waar hij het rustig aan kan doen.

Zelf kijk ik al jaren geen CL meer, met uitzondering van Nederlandse ploegen. Het zullen de komende jaren toch steeds standaard de vaste ploegen zijn vanaf de kwart finales. Maar door dit soort bedragen gaat de lol er nog meer vanaf.

Het voetbal verliest met het jaar meer zijn charme. Bij topclubs in Engeland zit het stadion vol met toeristen, want voor de lokale “normale” burger is het niet meer te betalen. Clubs hebben alleen nog maar buitenlanders in selecties, waardoor dingen zoals rivaliteit totaal verdwijnen.

En het totale idiote smijten van geld .. als ploeg A niks meer wint gooien ze het seizoen erop nog eens 150 miljoen ertegenaan. Nu lees je weer 200 mil voor Mbappe.. deze waanzin moet gewoon eens stoppen. Tijd voor een transfercap met maximale uitgaves.

Ben benieuwd of Chelsea serieus kans zou maken. Als ze €120M voor mudryk betalen kunnen ze ook €200M voor mbappe neerleggen.

Z’n maatje Nkunku speelt er al en Mbappe had laatst nog “ik ga mijn popcorn pakken 🍿” onder diens post gereageerd.

22 juli 2023 om 15:36

Er is alleen geen 120 miljoen voor Mudryk betaald...

Hahah PSG kan veel willen behalve bepalen waar hij gaat spelen, Mbappe kan ook naar de rechter gaan als PSG hem weigert op te stellen en hij gewoon zijn verplichtingen na komt. PSG speelt altijd een vuil spelletje met Mbappe, hij heeft al bijgetekend en nu wilt hij zijn optie niet lichten tot 2025 en wordt hij opeens verkocht, Mbappe heeft gelukkig de laatste inspraak. Real moet gewoon een bod doen van 75 miljoen en daarmee moet PSG maar genoegen mee nemen. Wat een verschrikkelijke club is dat zeg. Hoe behandel je grote sterren, daarom is het en zal het altijd een kleine club blijven in het moderne voetbal.

22 juli 2023 om 15:07

Als een speler zijn club kan aanklagen als-ie niet wordt opgesteld, dan heeft elke club elk jaar twintig rechtszaken aan de broek.

Maar ik heb niet het idee dat Mbappe per se dat ene jaar nog wil uitzitten? Hij kan meer verdienen als hij deze zomer verkocht wordt aan ofwel Real, of Al-Hilal, en ook meer verdienen als hij een langjarig contract tekent bij PSG. Het zal dus wel een van deze opties worden lijkt me.

Kan mij niet schelen of hij voor een smak geld naar SA gaat of naar Madrid. Juist mooi dat deze clubs concurrentie krijgen uit andere delen van de wereld. Wat er in Europa bij veel clubs op de bank zit is schandalig zonde. Mensen die zeggen dat het voetbal naar de klote gaat door SA of Qatar? Nou, het is Europa die het voetbal met geld heeft verziekt. Niet zeiken als men elders nog meer geld over heeft voor een spelletje.

22 juli 2023 om 14:40

Chapeau voor je reactie die tegen de standaard reactie ingaat op veel voetbalfora. Namelijk een reactie vanuit een andere invalshoek!

22 juli 2023 om 14:51

Een andere invalshoek. Dat doet me altijd denken aan al die Forum wappies. Die komen daar ook altijd mee aanzetten. Verder prima dat het Gabstra niet kan schelen dat 1 van de beste voetballers in de woestijn gaat voetballen. Ikzelf zie hem liever wel in een competitie die ik daadwerkelijk kijk. Net zo als ik Haaland graag zie voetballen. Magoed ik hou dan ook van voetbal.

22 juli 2023 om 15:03

Nou goed toch dat je in je bubbel blijft hangen! Waarom zou je ook de moeite nemen om de situatie eens anders te bekijken dan je standaard automatisch al doet?? Lees de reactie van Gabstra nog maar eens na, klasse reactie! En uiteraard hoef je niet van mening te veranderen..

22 juli 2023 om 15:23

Volgens mij zitten de forumwappies juist in een bubbel. Door alles van de andere kant te bekijken, alles af te zeiken en teveel op social media door te brengen. Op die manier kom je in een bubbel.
Verder heb ik de reactie gelezen van Gabstra en daarmee het automatisch van de andere kant bekeken. Dus hoe kom je erbij dat ik in een bubbel zit. Ik geef gewoon mijn mening. En dat is dat ik Mbappe graag zie spelen. En dat is niet in de woestijn in een competitie die totaal niet aanspreekt.
En complimenten uitdelen voor iemand met een andere invalshoek lijkt me ook erg overdreven.

22 juli 2023 om 15:38

Ik bekijk het vanuit mezelf, ga niet bewust tegen de stroom in. Enige forum waar ik actief ben is VZ. Geld verziekt al jaren het voetbal en dat is in Europa begonnen. Sinds het Bosman arrest is het hek van de dam. Verder heb je het over lieden die lopen af te zeiken maar als ik je reacties zo lees mag je best een keer in de spiegel kijken. En Mbappe? Die gaan we nog vaak genoeg zien.

Dit wordt een vechtscheiding om te smullen. Wat te denken als ie weigert om te vertrekken? Kleedkamer 2? 😂

22 juli 2023 om 15:17

Dat heeft toch weinig zin. Hij heeft nu twee clubs die m dolgraag willen hebben (al-Hilal en Real), als je Mbappe bent, waarom ga je dan je contract uitzitten? Dat gebeurt alleen met spelers die nergens anders aan de bak kunnen.

Als dit doorgang vindt is voetbal officieel dood.

Het zal wel loslopen allemaal. Uiteindelijk gaat Mbappé dit jaar of volgend jaar naar Real. Je kan geen competitie opbouwen zoals die Arabieren nu proberen. Het enige wat ze nu doen is sterren kopen waar het beste wel zo'n beetje van af is. Het niveau in de competitie stelt niets voor natuurlijk, al roept Ronaldo wat anders. China probeerde het een paar jaar geleden ook door enorme bedragen te bieden. Het enige dat spelers doen is even poen scheppen, maar daarna met hangende pootjes terugkeren. Je wordt er niet beter en is dus carrière technisch op de lange termijn niet slim.

Het voetbal is stuk...

.Tja, money rules ...... En het meeste geld zit daar . Voetbal wordt er niet leuker op. Of je moet lekker naar d'r amateur velden gaan Daar valt nog te genieten

Hahaha wat een grap. Mbappe kan ook zoveel krijgen van psg, maar blijkbaar wilt hij het niet meer en dan gaat hij ineens naar saudi Arabië geloof je het zelf?

Wat verschrikkelijk. Dan krijgt Ronaldo misschien tot gelijk...

Gaat natuurlijk niet gebeuren. Mbappe is nog te Jong om zo’n stap te maken. Die wacht gewoon op Real Madrid.

Hij gaat niet spelen bij psg…..kijken wie er de grootste heeft de voetballer of de sjeik ….ik zou lekker gaan….1 voorwaarde ik vertrek na 1 seizoen transfervrij simpel ff 250 miljoen banken en naar real….of hij vindt het wel prima en blijft voor 2 miljard daar 🤣

Hoe het gemiddelde persoon over Mbpappe denkt is wel schikbaren zeg....

De jongen is iets langer bij PSG gebleven waar de media en de overvolle bankrekening van PSG het de grootste soap ooit van hebben gemaakt.

Denk dat hij de concurentie op het hoogte niveau echt wel wil aan gaan en de champions league + balon dor binnen wil slepen.

Real madrid of nog een jaar bij PSG(contract is contract denk ik dan toch)?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren