Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain geeft zege in extremis weg en speelt weer gelijk

Laatste update:

Paris Saint-Germain hoopte AS Monaco voor het eerst sinds het seizoen 2006/07 op eigen veld te kunnen verslaan, maar liep zondagavond tegen een flinke tegenvaller aan. Lucas Moura zette le PSG in minuut 71 op voorsprong, maar in de dying seconds maakte Anthony Martial nog gelijk in het Prinsenpark. PSG speelde hierdoor alweer voor de zesde keer dit seizoen gelijk in de Ligue 1 en de achterstand op koploper Olympique Marseille bedraagt zeven punten.

/

PSG won dinsdag nog met 3-2 van Barcelona, maar door het puntverlies tegen Monaco zal de druk op trainer Laurent Blanc weer onverminderd toenemen. De regerend landskampioen was in de eerste helft ook de onderliggende partij en mocht van geluk spreken dat het bij rust nog 0-0 stond. Yannick Ferreira Carrasco kreeg nog de grootste kans, maar hij schoot via de vingertoppen van doelman Salvatore Sirigu tegen de lat. Monaco begon ook sterk aan de tweede helft en had na een uur absoluut op voorsprong moeten komen.

Layvin Kurzawa had de bal voor het inschieten, maar Gregory van der Wiel toucheerde het leder nog en daardoor ging de inzet naast. PSG bleef daardoor in leven en sloeg een kleine twintig minuten voor tijd zelf toe: Lucas schoot binnen na voorbereidend werk van Jean-Christophe Bahebeck. PSG dacht de voorsprong wel over de streep te kunnen trekken, maar in de tweede minuut van de blessuretijd zorgde Martial met een schot van dichtbij voor de 1-1..


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Monaco uiteindelijk het punt gekregen wat ze verdienden. Monaco had de beste kansen en was gevaarlijker met ocampos, carrasco en dirar voorop. Mooie uitslag voor marseille dit, psg in deze vorm is zeker niet onverslaanbaar. Kan niet wachten tot 9 november.

5 oktober 2014 om 23:04

Win alsjeblieft en wordt kampioen. Marseille de prachtigste club uit Frankrijk, en daarbij wordt die poenerige club aan de kant gezet

5 oktober 2014 om 23:15

Ik hoop ook echt dat marseille kampioen word lyon is wel mijn favoriete club in Frankrijk maar hoop dat ze t grote geld kunnen verslaan

5 oktober 2014 om 23:15

Inderdaad, hoop ook vurig op Marseille. Allez L'OM!

6 oktober 2014 om 07:19

Haha ik weet ook dat hij daar geen invloed op heeft. Maar het was meer zo dat hij fan is en dat ze als het ware maat de overwinning moet schreeuwen

6 oktober 2014 om 20:53

Inderdaad zou prachtig zijn, de titel voor Marseille! Maar het seizoen is nog lang en er is nog van alles mogelijk voor de concurrentie. Maar hoop natuurlijk vurig op de titel voor L'OM!

5 oktober 2014 om 23:33

Belachelijk dat Blanc Pastore wisselde voor Cabaye. Pastore was echt ontzettend goed, na zijn wissel was alle creativiteit verdwenen.
Wordt een leuke wedstrijd, eindelijk weer is een klassieker waarbij wij beide echt vechten voor de titel.

Het is ren zege voor het voetbal dat deze clubs puntverlies leiden, hey zou leuk zijn als die bende in Parijs helemaal in elkaar zakt.

5 oktober 2014 om 23:35

Zal niet gebeuren hoor vriend, het zit even tegen maar uiteindelijk zie ik ons gewoon kampioen worden en ver komen in de Champions League.

Man man wat speelt Cavani dramatisch!

lekker voor ze, hoop dat ze degraderen, matig elftal

5 oktober 2014 om 23:20

Degraderen zullen ze niet hoor, daar ben ik zeker van

trouwens die 1-1 allemaal de schuld van cavani matige spelef kan die bal niet eens aannemen

6 oktober 2014 om 09:53

Hij speelt toch gewoon centraal -_-

Wel een heellllll slecht begin van het seizoen voor Psg. Niet te geloven als je het vergelijkt met vorig seizoen. Apart dat het ze maar niet lukt. Aan de andere kant, zolang ze resultaat boeken in de CL is er niks aan de hand. Dan kan Olympique Marseille eindelijk weer eens kampioen worden. Die verdienen het nu ff meer.

Dankjewel monaco, die doelpunt heeft mij 400 gekost met 20€ inleg wat s voetbal toch onvoorspeelbaar... Laatste secondes, slecht voor me hart

Moeten richting de klassieker wel een serie gaan neerzetten, Marseille speelt erg constant en heeft een voorsprong opgebouwd die je niet verder moet laten oplopen.
De kans dat je wint tegen Marseille schat ik wel hoog in, als wij echt moeten doen we het meestal wel.
Sowieso vind ik het erg leuk dat zij het zo goed doen, een klassieker tussen 2 teams die echt vechten voor de titel is altijd leuker. Dat is de laatste jaren wel anders geweest.

6 oktober 2014 om 15:17

Ehm en tegen Monaco moesten jullie niet?
Tegen Ajax moesten jullie niet?
Onzin dat "jullie" er staan wanneer het moet.

Echt genieten dat Paris Saint-Germain punten blijft verspelen.
En daarbij natuurlijk een goed presterend Marseille, wat ik altijd al de mooiste club van Frankrijk vind.

6 oktober 2014 om 01:00

was meer genieten toen psg barca een draai om de oren gaf!

6 oktober 2014 om 07:15

Ach, gefrustreerd.wij worden toch wel poulewinnaar. En sinds wanneer ben jij fan van Psg?

Juist.

6 oktober 2014 om 09:51

Denk dat jij eerder gefrustreerd bent want je steld waardeloze vragen. Sinds wanneer ik fan ben van psg heeft er niks mee te maken over het feit dat psg barca een pak slaag gaf?. - poulewinnaar worden Ja net zoals hoe makkelijk jullie van psg zouden winnen . JUIST

6 oktober 2014 om 14:50

Nee hoor, natuurlijk baalde ik enorm van het verlies, maar verliezen hoort er nou eenmaal bij in topsport. Het is echt werkelijk waar een groot schande dat jullie met deze selectie, ja ook zonder Zlatan, niet kunnen winnen van middenmoters.

Ik heb al gekeken op jouw account en je bent lid sinds een paar dagen. Zeker nadat Paris Saint-Germain Barcelona heeft verslagen?

Kom op zeg, kleuter. En dat PSG van Barca won heeft in dit geval niks te maken met kwaliteit, maar met onderschatting van de tegenstander en de arrogantie van Barcelona.

6 oktober 2014 om 15:19

Sinds wanneer is 3-2 een pak slaag? ... Op het einde van dat duel had psg alle geluk van de wereld.

6 oktober 2014 om 16:29

Oh jaman want barca verliest van middenmotors hou ajb op man.

En het is schandaliger dat barca met nog geen enkele tegengoal een goal tegen krijgt van verratti een kopbal nog wel hij is korter dan messi en dit is zijn eerste goal van psg in 2 seizoenen.

6 oktober 2014 om 21:00

Inderdaad genieten dit. Nu al ligt Marseille 7 punten voor op PSG. Hopelijk kan Marseille weer eens de titel pakken en dus de poenclubs uit Monaco en Parijs aftroeven, dat zal echt fantastisch zijn!

De overwinning op Barcelona was simpelweg uitstel van executie voor Blanc. Zijn laatste dagen lijken geteld met wederom een gelijkspel, het spel was weer niet echt goed.

Ondanks de matige resultaten van PSG in de competitie zijn ze nog altijd ongeslagen. Het zal een onderlinge strijd worden tussen PSG en Marseille wie er dit jaar kampioen van Frankrijk wordt.

PSG zonder Ibra. Is het zelfde als voetballen zonder voetbal. Dat gaat moeilijk. Je kan flesjes gebruiken maar dat speelt niet zo fijn he. Zelfde als psg zonder de grote man. Het gaat.. Maar niet goed zoals het hoort. Dscht echt toen ze zonder hem wonnen van barca. Wauw geweldig. Ook al was barca doelman slecht. Prima match. Maar nu dit.. Ik verwacht Zlatan bij psg volgende match terug. Hij zal namelijk spelen voor 70% tegen rusland. Zweden en psg staff zetten alles op alles om hem fit te krijgen. Heel Zweden hoopt op hem. En dat is logische. De beste man moet d'r maar een paar goals in gaan knallen want ja zoals hij zegt. I dare to my self. dare to zlatan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren