Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain en Manchester City balen: 'Dit is wat ik altijd wilde'

Laatste update:

Hij werd in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Josep Guardiola zou weer met hem willen samenwerken bij Manchester City, maar Sergio Busquets blijft gewoon bij Barcelona. De middenvelder tekende vrijdag een nieuw contract bij de club waar hij al zijn hele loopbaan voor speelt, tot de zomer van 2021. In deze verbintenis zit ook nog een optie voor twee extra jaar.

/

Het is dus goed mogelijk dat Busquets het voorbeeld van Andrés Iniesta volgt en zijn hele carrière bij Barcelona blijft spelen. “Ik ben heel blij met dit nieuws”, zei de middenvelder. “De onderhandelingen verliepen in een normaal tempo en ik hoop dat alles zo goed blijft gaan zoals in de afgelopen jaren. We volgen hier bij Barcelona de juiste weg en een contractverlenging was alles dat ik wilde.”

De 27-jarige Busi, zoals hij op de clubsite wordt genoemd, is sinds zijn debuut een belangrijker pijler gebleken binnen het elftal dat onder meer drie keer de Champions League, zes landstitels, vier Spaanse bekers, en drie wereldbekers won. Met de Spaanse nationale ploeg werd hij zowel Europees als wereldkampioen.

Denk je dat Sergio Busquets zijn hele loopbaan bij Barcelona zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De belangrijkste schakel op het middenveld. En dan ook nog amper bal verlies! 1 van de beste op zijn positie!!!!

28 mei 2016 om 12:10

Zeg maar gerust de beste. Een verschrikkelijke speler, maar zo goed. Voor een CVM zo technisch.

28 mei 2016 om 12:34

Geef maar lass diarra ipv busquets echt een akelig persoon op de velden..

28 mei 2016 om 12:48

Nou lass is niet echt een busi. De persoon busquets is voor maar een van de irritante spelers ooit. En als er 1 speler is die ik niet mag dan is hij het wel. Maar wat kan die jongen toch het tempo in een wedstrijd bepalen.

28 mei 2016 om 13:55

Haha echt he, heb zon hekel aan die gast net alsof hij mij persoonlijk iets geflikt heb haha

Maar wat kan hij voetballen zeg, echt prachtig om naar te kijken

Dit is een rasechte catalaan!
Heb echt respect voor hem en Iniesta en Messi!
Komen nog veel prijzen bij onder met Busquets.

Me nooit echt zorgen gemaakt dat Sergio ging vertrekken. Maar ik ga ook niet ontkennen dat de combi City-Guardiola me wel het meest concreet leek om hem toch kwijt te geraken.

Die gasten zitten allemaal heel erg goed ; ze verdienen goed geld, ze pakken prijzen en er zijn slechtere plaatsen in de wereld dan Barcelona om te wonen.

Neymar is een gelijkaardig verhaal ; er zullen nog veel artikels komen die gewag maken van een aanstaand vertrek maar als puntje bij paaltje komt zie ik ook hem "gewoon" bij Barcelona blijven ondanks interesse van Psg's of andere Cities.

28 mei 2016 om 14:17

Wat mij opvalt is dat wanneer spelers van barcelona en dan vooral de catalanen en jeugdspelers naar engeland verhuizen ze toch altijd heimwee blijven hebben. Vandaar lijkt het me ook echt niet verstandig zou hij naar city gaan. Kijk maar naar pedro, die zal nu wel beseffen waar hij vandaan kwam

Een van de beste middenvelders op aarde, de beste van zijn soort, en een betere acteur dan Di Caprio. Goeie zet van Barcelona.

28 mei 2016 om 13:09

Zeker een topmiddenvelder en een onderschatte speler. Zo belangrijk is hij en misschien wel de beste op zijn positie. De beste man heeft net als di Caprio recht op nog 10 oscars

Ben echt benieuwd hoe ze hem straks gaan vervangen. Hij is toch een van de belangrijkste schakels in dat team.

28 mei 2016 om 12:36

Hij is 27, die jongen kan nog makkelijk 5-6 jaar mee

28 mei 2016 om 12:44

Sergi Roberto zou op den duur de plaats van Busquets in kunnen nemen.

Heeft veel kwaliteiten die Busquets ook bezit ,
uiteraard nog niet zover ontwikkeld als bij Busquets

28 mei 2016 om 13:14

helemaal niet. Sergi Roberto is een box to box middenvelder. Vandaar dat hij ook ingezet wordt op Rb.
maar de beste vervanger is Sergi Samper van Barca B.

28 mei 2016 om 13:48

En dat is Busquets eigenlijk ook,maar dan een die zich ontwikkeld heeft naar een moderne,completere variant op de klassieke box-to-box middenvelder
En dat heeft Roberto ook in zich.

Samper is meer een klassieke verdedigende middenvelder

28 mei 2016 om 14:19

Ik denk dat roberto het zeker in zich heeft om op die plek te spelen, al denk ik dat samper ook nog veel te bieden heeft. Voorlopig staat er nog geen waardige vervanger klaar maar dat is gelukkig de komende jaren ook nog niet nodig

29 mei 2016 om 09:15

Samper heeft zeker veel te bieden
En zou als invaller van Busquets de positie prima in kunnen vullen op zijn eigen manier.

Ben in ieder geval blij dat Samper en Kaptoum vanaf de voorbereiding bij het 1e worden gehaald,benieuwd hoe ver en snel ze hun goede ontwikkeling door kunnen zetten.

28 mei 2016 om 16:47

Ik denk dat samper hem op den duur moet gaan vervangen. Het is alleen de vraag of samper dit absurde niveau van sergio ooit gaat halen.

My favo all time player the best dm ever Sergio Busquets

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren