Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Padt vervult heldenrol bij krappe zege FC Groningen op FC Utrecht

Laatste update:

FC Groningen heeft zondagmiddag geheel tegen de verhoudingen in gewonnen van FC Utrecht. De ploeg van Erik ten Hag creëerde zeer veel kansen, maar het waren de noorderlingen die aan het langste eind trokken, mede door een uitblinkende Sergio Padt. Utrecht was over de hele wedstrijd de betere partij, maar Groningen bleek effectiever: 2-1.

FC Utrecht was in de eerste helft verreweg de betere, maar het was de Trots van het Noorden die tweemaal scoorde. Het thuispubliek kon al na acht minuten juichen, nadat Django Warmerdam een knappe solo produceerde en tussen vijf tegenstanders droog de 1-0 binnenschoot. Daarna kregen de bezoekers kans op kans, maar Padt bleek een sta-in-de-weg voor de Domstedelingen, waarbij Dario Dumic en Willem Janssen ook nog eens de paal troffen.

Waar Utrecht domineerde en kansen verzuimde, daar verdubbelde Jesper Drost vijf minuten voor de pauze de voorsprong. Een goede aanval zorgde ervoor dat de middenvelder opeens alleen voor David Jensen stond. Drost bleef koel en schoof het leer rustig achter de Deense doelman. Na de onderbreking ging Utrecht verder met domineren, wat leidde tot gemiste kansen voor onder anderen Jean-Christophe Bahebeck en Zakaria Labyad.

Juninho Bacuna kon na een uur spelen het duel beslissen, maar hij strafte de gemiste kansen van Utrecht niet af en trof het aluminium. Bahebeck bracht vervolgens leven in de brouwerij door van dichtbij de aansluitingstreffer voor zijn rekening te nemen. Daarna moest Padt wederom kordaat optreden bij pogingen van Labyad, Dumic en Cyriel Dessers. Het slotoffensief van de bezoekers sorteerde echter geen effect, waardoor Groningen de eerste competitiezege binnen heeft.

Een terechte zege voor FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk… Zo veel beter zijn, zo veel meer creëren en toch met niks naar huis gaan. Heb er eigenlijk geen woorden voor wat ik net heb gezien. Groningen erg laf maar wel uiterst effectief gevoetbald. Utrecht gewoon sterk maar heeft pech of mist dan de koelte voor het doel.
Die Padt is trouwens echt belachelijk goed. Niet normaal joh. Van Weert vind ik daarentegen een erg naar mannetje en een zwakke spits.

Groningen-fans gefeliciteerd!

Off: Wat is er trouwens gebeurd met die Euroborg? Was vroeger echt een kolkend stadion maar dit was een beschamende ambiance. Belachelijk veel lege stoelen en heb verder alleen maar de Utrecht-fans gehoord

27 augustus 2017 om 18:49

Volgens mij heb je ook gezien hoe Groningen speelde, laf en met een handbalverdediging, daar komt geen mens naar kijken of je moet echt fan van zijn van de club, dagjesmensen zal je met dit voetbal niet trekken.

27 augustus 2017 om 19:10

Dit voetbal vertonen ze al jaren, overigens hebben we een redelijk oud publiek over het algemeen en het meest kritische publiek van Nederland zowat. Ga voor de grap maar eens naar de Facebook pagina van FC Groningen. Ook al winnen we met 7-0 van Real Madrid, er zijn altijd mensen aan het zeiken. Dat heeft invloed op de gespannen sfeer in de "Noordlease stadion" verschrikkelijke naam overigens.

27 augustus 2017 om 19:15

Vond de sfeer anders heerlijk.

27 augustus 2017 om 19:54

We spelen al jaren het saaiste voetbal dat je kan bedenken en eindigen vervolgens rond plek 9. Het gat met de subtop wordt de laatste jaren alleen maar kleiner, en ons elftal wordt eigenlijk elk jaar minder. De tijd van spelers als Suarez, Nevland, Tadic, Van Dijk en andere toppers ligt 5-10 jaar achter ons. Dit heeft destijds hele hoge verwachtingen gekweekt onder de aanhang. In plaats van dat we een stap hoog konden maken zakken we jaarlijks verder weg. De tijd dat we voor plek 4-6 meededen ligt al ver achter ons, en we zien zelden tot nooit meer potentiële toppers aan het werk. En zoals je wel kan merken zijn wij Groningers van nature ook wel erg kritisch (desondanks zit ik er zelf wel elke week, soms met plezier maar steeds vaker zonder)

28 augustus 2017 om 06:32

Aggg het is nooit goed. Dit systeem van vandaag is voor het eerst en we werden door Utrecht erg ver terug gedrongen. Maar het systeem kan ook erg aanvallend gespeeld worden. Met kane en warmerdam als halve vleugelspitsen. Als ze dit systeem nou eens vasthielden en daarop ingespeeld raakten. Dan kan het nog een mooi seizoen worden. Een groot deel van Groningen supporters zijn succes supporters en komen alleen als het goed gaat. Reken maar erop dat het vol zit als we derde staan in de winterstop. Met doan en antuna hebben we juist weer potentiële toppers gehaald maar ze zijn nog te jong. Volgend seizoen zullen zij er staan. Maar ook dit seizoen zijn er jongens als mahi, bacuna en warmerdam die allemaal een stap hogerop aankunnen. Dat aangevuld met veldwijk (snap niet dat hij niet speelde) jensen kane en drost (die onder groningen supporters altijd afgezeken word omdat die elkaar ook allemaal napraten) heeft het elftal weinig zwakke plekken. Alleen centraal achterin is het niet best maar das nu opgelost door met 3 man achterin te spelen en reijnen op de bank te zetten. De grootste fout op technisch beleid is het kopen van memisevic voor een fors bedrag. Die kan er niet veel van en staat nu zelfs achter van nief in de pikorde centraal achterin.

28 augustus 2017 om 07:01

Lege stoelen komt ook nog door de vakantieperiode,maar je zult het vaker zien het voetbal is niet om aan te zien. Vorige week stel lamme schapen door de Arena.

2x op de paal, 2x geen penaltie gekregen, 2x van de lijn gehaald, een keeper die een bal met zijn kuit nog net weet te stoppen en verder 26 schoten voor ons en 3 of 4 van Groningen. Echt bizar dat je dit niet wint. Ongelooflijk wat een pech.

27 augustus 2017 om 18:50

2x geen penalty? Wat een grap dan had Labyad er 2x af gemogen

27 augustus 2017 om 18:55

Bahebeck en de handsbal. Waren natuurlijk beide penalties. In ieder geval 1tje.

En waarom moet Labyad eraf dan? De ene geel die hij kreeg was niet eens een gele kaart (en als je hem geeft ook van die gast van Groningen) en verder geen actie gehad wat geel was toch?

27 augustus 2017 om 19:02

De penalties momenten moet ik terug zien om over te oordelen, zat aan de andere kant van het veld namelijk.

Met Labyad had ik het over die natrappende beweging, er zijn verschillende keren geweest waar een scheids daar rood voor geeft. Maar des al niet te min hadden we helemaal niks verdiend, nja we hadden verdiend om met 0-5 het veld af te lopen.

27 augustus 2017 om 19:12

Ahhh. Die actie waar die echt schandalig onderuit werd gehaald en in zijn val zijn been omhoog doet? Bedoel je die?

Daar raakt hij in ieder geval bij lange na niet iemand en was tevens ook niet echt een natrappende beweging. Ben het wel met je eens dat deze scheidsrechter rood had kunnen geven, maar niet omdat het rood had moeten zijn, maar omdat we toch al alles tegen hadden vandaag.

27 augustus 2017 om 22:22

Haha ik kan met dit resultaat nog harder om je lachen dan normaal. Labyad maakte gewoon een natrappende beweging. Dat het niet als zodanig beoordeeld is is puur geluk. Over het algemeen een naar mannetje en dat bewijst ie vandaag wederom. Voor de rest een volledig onverdiende zege. Utrecht was veel beter maar niet effectief genoeg. 3 punten smaken in elk geval heerlijk!

28 augustus 2017 om 02:21

Net maar even de herhaling bekeken en geen natrappende beweging. Dat hij vervelend is voor tegenstanders snap ik dan weer wel.

Als supporter zal ik ook blij zijn met de 3 punten. Dat is dan ook gelijk het enige waar je blij mee kunt zijn, want verder was zeg maar alles niet zo best. De sfeer, de tactiek, de spelers. noem maar op.

28 augustus 2017 om 10:03

De sfeer niet best? De Noordtribune heeft vandaag de ploeg naar de overwinning geschreeuwd. Heb Utrecht ook amper gehoord.

28 augustus 2017 om 11:57

Die nieuwe Ultra groepering van jullie ook nauwelijks gehoord in het uitvak hoor..

28 augustus 2017 om 05:51

Ik weet niet waar jij die penalty's vandaan wil toveren! Dan zeg ik dat de zeer matig leidende Mansholt 3 x rood ipv geel had moeten geven aan Utrecht. Wat een gefrustreerde acties waren dat die veel te licht bestraft zijn. Neemt niet weg dat Groningen zwaar onverdiend heeft gewonnen en dat Utrecht een leuke ploeg heeft om naar te kijken.

Deze wedstrijd kan je samenvatten met de volgende statistieken.
FC Groningen
5 schoten
3 schoten op doel

FC Utrecht
28 schoten
12 schoten op doel

Gefeliciteerd Groningen maar met die spel gaat het nog wel zwaar worden

Utrecht had hier de 3 punten verdiend. Wat waren die goed ondanks de wedstrijd in Rusland. Echt een chapeau voor Ten Hag en zijn mannen. Leuk elftal om naar te kijken!

En dan wij, ik ga er geen woorden aan vuil maken. Alleen dat Padt een standbeeld verdient.

Totaal aantal schoten: 5-30. Eindstand: 2-1. Dit is dus wat men noemt een echt onverdiende zege. Nou ja, hebben we die pot ook alvast gehad dit jaar.

27 augustus 2017 om 22:02

Een zege is zelden onverdiend, als je 30 keer mag aanleggen en er gaat er maar 1 in dan is dat een gebrek aan effectiviteit in tegenstelling tot Groningen die 2 keer scoort uit 5 mogelijkheden. Buiten dat staat Padt natuurlijk niet voor spek en bonen in het doel en keepte een wereldpartij. Als de keeper van mijn cluppie of Zoet van PSV bij Groningen in het doel had gestaan dan had Utrecht ongetwijfeld gewonnen.

Jemig zeg wat onverdiend. We hebben zoveel kansen niet kunnen benutten en dan vallen de goals meestal aan de andere kant. Pijnlijk maar zo is het voetbal. En wat keepte die Sergio Padt een wereldpot. Elke keer stond hij er weer. Dankzij hem heeft Groningen vandaag 3 punten gepakt.

Utrecht bijna de hele wedstrijd gedomineerd. Een wonder dat Groningen hier wint.

Hoe konde we deze nou verliezen? Die manschot komp uit houten en heeft waarschijnlijk daarom vandaag alles tege gefloten wat maar kon! Dat in samen spraak met de dosis pech krijgje dit!

27 augustus 2017 om 18:53

Klopt.. Hij woont hier tegenover. Maar laten we het niet over de scheids hebben. We hebben niet gescoord en dus verloren.

27 augustus 2017 om 19:50

Nee dat wil ik ook zeker niet sugeren hoor! Ma hij was wel heel eenzijdig in het geve van ze kaarten!

27 augustus 2017 om 19:01

Hij was aan beide kanten bedroevend slecht,ene keer een handsbal affluiten de andere keer door laten spelen. Gele kaarten geven om niks. Vervelend mannetje die Manschot.

27 augustus 2017 om 19:13

We hebben echt niet verloren door Manschot, maar hij was echt maar aan 1 kant bedroevend slecht.

27 augustus 2017 om 23:16

Als je de geschiedenis van Manschot en Utrecht er op na kijk zie je dat hij altijd niet voor Utrecht fluit.
Alsof hij bang is dat men zegt, ja je woont vlakbij Fc Utrecht.
Misschien moet die bende in zeist eens ervoor gaan zorgen dat een scheidsrechter uit een buurt nooit een club uit de regio fluit.

Dan krijg je nooit dit soort verhalen. Dus een scheidsrechter uit venray niet een wedstrijd van
VVV laten fluiten.
scheelt een hoop gezeur.

Maar goed dat is mijn mening.

28 augustus 2017 om 14:09

Het spijt mij wel, maar die Manschot had utrecht met 8 man moeten laten eindigen en fluit alles mee voor Utrecht. Maar ook al was hij volgens jou medeschuldig, Utrecht moet er gewoon minimaal 5 in schoppen!

Dit is echt ongekend. Als je tegen zo'n handbalverdediging met 120 minuten in de benen zoveel kansen creëert dan is het een wonder dat je niet met 2-7 wint.

Wat een geweldige keeper is Padt trouwens. Echt een pluim voor hem. Dit anti-voetbalelftal steunt op deze jongen en dat doe hij echt goed.

Als Utrecht zo blijft voetballen en een keer niet tegen Padt spelen kunnen ze nog hoog gaan einidgen!

27 augustus 2017 om 18:58

Padt is in Groningen en omstreken al een legende aan het worden. Dit is niet de 1e keer dat hij zo keept. Al 2/3 jaar lang haalt hij dit niveau

27 augustus 2017 om 20:15

Precies alleen als VI weer begint vinden ze hem waardeloos en zie je de publieke opinie meebewegen maar is echt een goede keeper. Zijn inzicht en hoe hij op de lijn staat is prachtig om te zien. Helaas zul je ook eens een fout maken en dan kunnen de zure lui weer lekker los gaan.

28 augustus 2017 om 09:13

Bijzonder dat gejammer over anti voetbal. Dat klinkt bijna of er geen doorkomen aan was.. ik heb toch echt gezien dat een aantal gasten de bal er simpelweg niet in krijgen, doordat ze verkeerde keuzes maken. Leuk team hoor Utrecht maar die doelpalen staan zowel in Rusland, Groningen en andere stadions. Wat mij betreft doet Groningen dit elke week als t punten oplevert.

28 augustus 2017 om 09:15

Het probleem is alleen dat dit niet genoeg punten gaat opleveren. Nu hebben ze nog geluk maar tegen Feyenoord gaan ze er met 7 of 8-0 af...

Als je niet scoort dan win je niet. Zo simpel is het. Groningen gefeliciteerd met de overwinning. Kwa veldspel en fitheid heb ik er alle vertrouwen in dat het een mooi seizoen gaat worden voor ons. En die bahabeck is wel echt een pareltje weer hoor.

27 augustus 2017 om 22:24

Mee eens. Daar gaan jullie nog een boel plezier aan beleven. Bijna alle aankopen renderen goed bij Utrecht. Voetballend ook een prima ploeg. Zou willen dat groningen iets meer laat zien maar goed.

28 augustus 2017 om 06:44

Utrecht heeft echt een top elftal dat misschien wel top 3 gaat eindigen. Daarom is het zo ontzettend knap van Groningen dat het 3 hele grote kansen heeft gecreëerd en daarvan er 2 eringaan.

Leuk elftal dat Utrecht. Groningen alle geluk van de wereld.. Van nieff van weert,Drost allemaal zwaar onder de maat. Padt is een held,ziet er ook aardig afgetraind uit.

27 augustus 2017 om 19:03

Mahi was verreweg de slechtste op het veld samen met Van Weert, Drost deed het nog redelijk voor zijn doen. Zegt ook genoeg denk ik

28 augustus 2017 om 14:14

Pardon, Drost onder de maat? Was verre weg de beste veldspeler in zijn rol! Een echte meelopersreactie over Drost! Over van Nieff ben ik het met je eens, dat is echt geen back en Faber en consorten moeten dat nu eindelijk eens in gaan zien!

Mensen die bij die poll ja stemmen hebben of de wedstrijd niet gezien, geen verstand van voetbal of ze Zijn voor Groningen

27 augustus 2017 om 19:16

Ik ben een Groningen supporter maar ik ben het zeker met je eens dat Utrecht hier bestolen is. Uiteraard ben ik blij met de drie punten maar de manier waarop, man man man. Als we elke speelronde als een natte krant spelen gaat dit seizoen echt dramatisch worden. Padt heeft zeker ons hachje gered vandaag.

Toch mijn complimenten voor Utrecht die na zo'n zware uitwedstrijd in de benen toch nog zeer sterk speelde. Ik zie ze zo weer als 4e eindigen dit speeljaar, ondanks deze pechdag.

28 augustus 2017 om 12:02

Zeker waar.. als je deze wedstrijd nog 10x zo tegen elkaar speelt. Lopem jullie zeker 7 a 8 keer zonder punten van het veld. Padt heeft idd jullie gered.

28 augustus 2017 om 14:18

Oom al ben je supporter van Groningen, je moet wel heeeel groen wit zijn als je het lef hebt om te zeggen dat Groningen het verdiend heeft. Bij de 2-0 keken wij elkaar allemaal lachend vol ongeloof aan. Maar goed, het zat een x flink mee, maar zoveel geluk kan je niet blijven houden.

Echt niet te geloven fit utrecht had hier gewoon moeten winnen. Gelukkig zag ik wel positieve dingen er tussen zoals bahebeck en dumic die heel sterk speelde en veel beloven voor dit seizoen en emanuelson was echt de beste op het veld voor mij. Jammer dat We de punten nu niet hebben maar als We over 2 weken weer zo spelen komt het helemaal goed.

Hahaha wat een belachelijke cijfers staan hier weer bij deze wedstrijd. Utrecht was veel en veel beter, meeste spelers hadden minstens een 8 verdiend. Een hele grote aanfluiting die beoordeling hier

Schoten: Utrecht, 28 Groningen, 5
Punten: Groningen, 3 Utrecht, 0

Heerlijk onverdiend en een heerlijke sfeer!

Wat een krankzinnige wedstrijd.
Die twee treffers van Groningen kwamen echt uit de lucht vallen.
Utrecht was heer en meester en kreeg kans na kans.
De overwinning van Groningen was dan ook behoorlijk onverdiend.
Vond de opstelling van Groningen al behoorlijk merkwaardig.
Groningen gaat met dit spel niet veel zieltjes winnen vrees ik en er zal toch echt rigoureus iets moeten gaan veranderen!
En als Padt daadwerkelijk weg gaat, gaan ze helemaal in de problemen komen (want dit is zo niet even op te vangen)

Ordinair lekker 3 punten gepakt! Zeer zuur voor Utrecht die beter zijn en verder zijn dat zag je aan alles. Maar goed lesje effectief zijn en hangen en wurgen volhouden. Snap niet dat hij Veldwije uit de basis haalt daar staat zoveel meer dan Tom. Drost waar ik helemaal geen fan van ben was dan wel goed voor zijn doen! Verder snap ik ook niet dat hij Bacuna er zo snel afhaalt..Tenminste iemand die een bal nog even vast kan houden..genieten van de punten en eindelijk wat meer sfeer in het stadion! Utrecht pakt nog genoeg punten daar ben ik niet bang voor

Ik ben toch blij dat groningen gewonnen heeft. Padt is terecht man of the match zelfs met 5 verdedigers vond ik onze verdediging zwak. Mahi speelde heel matig vooral eerste helft. Het is ook wel weer iedereen had vorige week commentaar op drost (ik ook) scoort die nu een doelpunt.

Ik als Grunn fan vond dat Utrecht gewoon op alle fronten beter was.vond de fc gewoon slecht voetballen.
Tuurlijk gaat het om de punten maar dit was niet om aan te zien.

Padt is echt een held!! Beste keeper die ik ooit bij Groningen (in 28 jaar tijd) heb zien voetballen. Vorig jaar al bijna in zn uppie er voor gezorgd dat we geen degradatie voetbal speelden. Hoop dat Nijland hem niet verkoopt, want dan ben ik bang dat we dit seizoen wel in de verkeerde play-offs terechtkomen...

Knap van Groningen dat ze zo stand konden houden, want voetballend kwamen ze er niet echt aan te pas.
je zag duidelijk dat utrecht aan het begin nog moest wennen aan (weer) andere mensen in de verdediging, dumic er nu weer in voor Leeuwin bijv. ik snap dat mensen rust krijgen na zo'n zware wedstrijd in rusland, maar toch.
zeker bij de 2-0 stonden ze echt te schutteren ineens stonden er 3 Groningers in scoringspositie.
voorin, had ik die nieuwe fransman lekker de hele wedstrijd laten staan en niet een spits voor een spits wisselen als je achter staat.
Punten voor groningen maar met het spel van utrecht zit het wel goed.

Die 30% van de stemmers die zeggen dat Groningen terecht gewonnen heeft. Moeten denk ik ff hun Groningen bril afzetten...

Utreg was vele male beter maar verzuimde hun kansen af te maken. Oke, dit kwam mede door Padt. Groningen is nauwelijks gevaarlijk geweest. Hebben 3 of 4 kansen gehad en waren daarmee effectiever. Utreg heeft mischien wel 22 kansen gehad. Padt heeft Groningen echt op de been gehouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren