Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Owusu-Abeyie heeft droom: ‘Ik krijg nu een kans en die moet ik grijpen’

Laatste update:

Quincy Owusu-Abeyie hoopte een contract in de wacht te slepen bij sc Heerenveen, maar in Friesland koos men ervoor de aanvaller geen verbintenis aan te bieden. Owusu-Abeyie is nu opgedoken bij NEC, waar hij meer succes hoopt te hebben. In gesprek met FOX Sports zegt de ex-speler van onder meer Arsenal en Spartak Moskou dat het ‘lekker’ gaat.

/

De aanvaller zegt dat hij het uitstekend naar zijn zin had bij sc Heerenveen, maar dat trainer Jurgen Streppel andere plannen had. “Ik respecteer dat, maar ik moet nu verder. Ik wil in de Eredivisie spelen. NEC geeft mij nu een kans en die kans moet ik grijpen”, legt de proefspeler uit.

Volgens coach Peter Hyballa doet Owusu-Abeyie er alles aan een contract in de wacht te slepen en dat is ook te zien. “Maar hij is helemaal niet arrogant”, verzekert de oefenmeester, die dat een fijne eigenschap van de aanvaller vindt. Over de kansen op een contract durft Hyballa geen uitspraken te doen.

Denk je dat Quincy Owusu-Abeyie van toegevoegde waarde kan zijn voor NEC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zeg doen!!!!
Anders nog wel een leuke speler voor achilles'29 of Fc Twente

14 juli 2016 om 20:34

Haha hoe kom je bij achilles?

14 juli 2016 om 20:53

Buurman van NEC en beetje zelfde niveau als Fc Twente volgend jaar...

14 juli 2016 om 21:22

Zelfde nivo als Twente..maak dat de kat vd buren maar wijs..

14 juli 2016 om 21:41

Achilles'29 is een goed ploegje hoor...en Fc Twente natuurlijk vergane glorie met dank aan munsterman en consorten...

15 juli 2016 om 00:19

FCtwente heeft nog steeds een heel behoorlijke begroting staan met dank aan tientallen sponsoren. Dat maakt dat het transfervrije spelers en of huurspelers een redelijk salaris kan bieden en dat het daarmee ook kan richten op betere spelers dan deze overal geflopte speler.

15 juli 2016 om 01:15

Vooral serieus op ingaan..

14 juli 2016 om 21:34

Eagles bedoel je lol

Ik weet nog wat een sensatie hij was tijdens het WK -20 in 2005. Daarna ging hij naar Arsenal en was het afgelopen. Zo zie je maar dat er voor een geslaagde profcarriere meer nodig is dan technische kwaliteiten.

14 juli 2016 om 20:28

Hij speelde al bij Arsenal.....

14 juli 2016 om 20:56

Yep, je hebt helemaal gelijk. Was ook alweer een tijdje geleden, dus mijn geheugen liet me even in de steek. Bedankt voor de correctie. ;-)

Mag anders wel even op proef bij ons komen. Een ervaren buitenspeler kunnen wij wel gebruiken. Wie weet is hij een schot in de roos.

14 juli 2016 om 21:02

Maar wij zijn ook dringend op zoek naar een buitenspeler. En al helemaal als Limbombe vertrekt. Ik denk dat dit wel goed komt. Hij maakt een erg gemotiveerde indruk.

Zo, heb lang niks van deze gozer gehoord. Zat nog op de Bijlmer Montessori basisschool met hem en zijn tweeling zussen Tyra en Tamara.
Altijd trainen met zijn vader in het park. Toen speelde hij nog bij Ajax. Later zei hij me hij gaat naar Engeland bij Arsenal spelen. Ik vroeg hem toen nog of hij alleen ging. Nee, met de hele gezin was zijn antwoord.

Ik zei hem toen nog zoiets van "je moet echt bekend worden he". Jammer genoeg is zijn carriere niet gegaan zoals we beide hadden voorspeld en gehoopt.
Ben benieuwd als hij nog steeds zo snel is als vroeger. Al was ik sneller hahahaha

14 juli 2016 om 21:50

Mooi verhaal, lekker kort ook

14 juli 2016 om 21:55

Je hoeft het niet te lezen fr.

14 juli 2016 om 23:29

Inderdaad. Leuk dat je dit met ons deelt balr.

On. Hoop echt dat we nog wat moois van hem kunnen zien. Zag hem kind op het jeugs ek spelen en was toen echt fan van hem. Jammer dat die dan nu proef moet draaien en hopen op een eredivisie contract.

16 juli 2016 om 19:33

Dankje, was een spontane reactie die gelijk in me opkwam
Hij heeft ook echt zo een naam die je niet snel zal vergeten.. Vroeger was ie inderdaad een smaakmakertje. Laten we hopen dat we hem nog in de Eredivisie kunnen bewonderen. Zou wel leuk zijn.

Op basis waarvan denken mensen dat deze voetballer iets kan toevoegen aan NEC? Op basis van de tientallen wedstrijden die men van deze man heeft bekeken?

Ik durf te wedden dat 99% van de mensen hier deze speler alleen van naam kent en nog nooit heeft zien voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren