Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overstap ‘belangrijkste target’ van FC Utrecht definitief afgeketst

Laatste update:

Mees Hoedemakers maakt deze zomer niet de overstap van SC Cambuur naar FC Utrecht. Voetbal International meldt zaterdag dat de club uit de Domstad de stekker uit de onderhandelingen heeft getrokken. Beide clubs waren de afgelopen dagen in gesprek over een overgang van de 24-jarige middenvelder, maar dat heeft nu dus definitief niks opgeleverd.

Afgelopen maandag berichtte De Telegraaf dat Utrecht Hoedemakers als ‘het belangrijkste target’ ziet, omdat het middenveld op dit moment te ‘onevenwichtig’ is. Uit de daaropvolgende onderhandelingen bleek dat Utrecht de vraagprijs van Cambuur te hoog vond. Ook het initiatief van de Leeuwarders om Othmane Boussaid in de deal te betrekken werd afgewezen door Utrecht, waarop de Domstedelingen de onderhandelingen besloten te beëindigen.

De gesprekken tussen beide clubs verliepen de hele week al moeizaam. Cambuur gaf aan Hoedemakers niet kwijt te willen. “Ons standpunt is dat we hem (Hoedemakers, red.) niet willen verkopen”, zei Foeke Booy, technisch directeur van Cambuur, tegenover Voetbal International. “Mees is voor ons een te belangrijke speler om in deze fase van de markt kwijt te raken. De kansen dat wij ons handhaven zijn met Mees een stukje groter dan zonder hem.”

Hoedemakers was teleurgesteld in de houding van zijn club, waarop zijn zaakwaarnemer, Fulco van Kooperen, een mail aan het bestuur van Cambuur stuurde. Daarin deed hij de Friese club het uitdrukkelijke verzoek om alsnog met Utrecht in gesprek te gaan. Volgens hem had Cambuur die morele verplichting richting Hoedemakers, omdat de Zaandammer vorig jaar nog zijn aflopende contract bij Cambuur verlengde zodat de club wat aan hem kon verdienen. Vrijdag meldde Omrop Fryslân vervolgens dat de club van trainer Henk de Jong alsnog openstond voor transferonderhandelingen, maar die zijn dus op niets uitgelopen. De kans wordt daarmee groter dat Hoedemakers Cambuur komende zomer transfervrij verlaat, al staat hij nog wel op de radar bij FC Twente in het geval van een vertrek van Ramiz Zerrouki.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had het de opvolger van Timber moeten worden? Dan had Utrecht namelijk tijd genoeg om eerder te handelen. Zie niet heel veel van Cambuur behalve als het toevallig in de kroeg of kantine opstaat. Wat voor soort speler is Hoedemakers ongeveer?

28 augustus 2022 om 11:23

Een goeie nummer 6. Ben wel gecharmeerd van deze jongen, want hij brengt de selectie van Cambuur in evenwicht. Behoudt het overzicht en is een goeie spelverdeler. Raakt bovendien niet snel in paniek. Voor Cambuur is het jammer dat hij nog maar een jaar vastligt. Dat betekent dat hij in de winter wel zal moeten vertrekken. Ik sluit niet uit dat hij, mits hij zelf wil, na een half seizoen belangstelling uit Engeland of Italië kan genieten. Zou wel passen bij een Atalanta bijvoorbeeld.

Waar heeft Utrecht middenvelders voor nodig? Wat is dat voor beleid als je voorin geen buitenspelers hebt? Redan, Dost en Douvikas zijn alledrie centrumspits. Focus op een verbetering van die aanval joh

27 augustus 2022 om 14:25

Komt door het systeem dat we spelen (3-5-2), wat ook nergens op slaat. Als je zo'n afmaker als Bas Dost in huis hebt moet je gewoon 4-3-3 spelen. Ik hoop dat Fraser het snel gaat wijzigen. Het transferbeleid bij Utrecht is al lange tijd niet te volgen. Zit totaal geen beleid achter en ook meer dan terecht dat Zuidam veel kritiek krijgt. Een van de redenen waarom hij nog op z'n plek zit is omdat hij spelers voor mooie bedragen weet te verkopen. Bijv. Q. Timber dit jaar en G. Kerk vorige jaar.

27 augustus 2022 om 15:26

Als Redan een centrumspits is, is die wel vergeten wat het doel is van een centrumspits. Namelijk scoren. Die man kan echt niet afmaken…

Utrecht heeft dit jaar al heel veel spelers gekocht. Te veel? is ook niet goed. Je moet toch ook weer aan elkaar gaan wennen
Hoedemakers zou wel passen aangezien Frezer altijd verdedigend denkt en speelt en dat is nou eenmaal makkelijker dan aanvallen
Goed je best doen bij Cambuur en volgend jaar een stap omhoog maken

Ik vraag me dan altijd af wat dan de functie is van zo'n zaakwaarnemer. Als je bijtekent en je wilt eventueel kunnen vertrekken, als er een mooie club komt, dan laat je toch gewoon een clausule opnemen in het contract? Of teken bij voor één jaar, dan heb je alle mogelijkheden om zelf controle te houden.

Als je dat niet doet en de club wil je niet laten gaan, dan heb je dat te accepteren. In plaats van zielig te roepen over een morele verplichting. Grow up...

Gewoon een jaartje wachten en hij gaat transfervrij naar twente toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren