Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars: ‘Als hij zelf ook wil, is een vierjarig contract snel geregeld’

Laatste update:

Queensy Menig tekende vrijdag een nieuw vijfjarig contract bij Ajax. Beide partijen bereikten volgens De Telegraaf twee weken geleden al een akkoord, maar nu zijn alle papieren dus ook voorzien van de benodigde handtekeningen. “Dit geeft rust en vertrouwen”, zegt de aanvaller tegen Ajax TV.

/

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is eveneens blij met de contractverlenging van Menig: “Hij maakte goede stappen en de trainers zijn ook tevreden. Zijn arbeid is goed, heeft individueel een goede actie, maakt doelpunten en hopelijk worden dat er alleen maar meer. Jongens als Menig zijn nu negentien jaar, dus het is belangrijk dat je hen voor lange tijd vastlegt, anders kun je na twee jaar weer om de tafel. Als zo’n jongen zelf ook wil, dan is een vierjarig contract snel geregeld.”

De negentienjarige Menig zegt tevreden te zijn, ook omdat Ajax zijn ‘droomclub’ is: “Hopelijk kan ik zo snel mogelijk de stap maken. Ik wist dat mijn contract na dit seizoen zou aflopen en heb tegen mezelf gezegd dat ik het op het veld moest laten zien. En dat heb ik gedaan. Ik ging lekker voetballen en binnen no time een nieuw contract zou krijgen.

Menig, naar eigen zeggen een ‘veelzijdige speler’ die voorin overal wel uit de voeten kan, maakte onlangs zijn debuut in het eerste elftal. In het bekerduel met JOS Watergraafsmeer (0-9 winst) kwam hij bovendien één keer tot scoren en later was hij tegen SV Urk (0-4 winst) goed voor een assist. Hij zegt dat zijn debuut sneller is gekomen dan verwacht, maar dat hij nu iedereen binnen Ajax van zijn kwaliteiten wil overtuigen.

Denk jij dat Queensy menig gaat doorbreken in Ajax 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

@poll

Als Ajax iemand contracteert tot 2019 mogen we wel verwachten dat hij doorbreekt lijkt me. Ik ben niet bekend met hem, maar ik ben ervan overtuigd dat hij aardig wat in zijn mars heeft.

29 november 2014 om 00:31

Lennonturbo

Ik ben ook niet echt bekend met deze speler, maar weet iemand of hij nou een vier- of vijf jarig contract getekend? Er staat een foutje in de tekst, ik vind zowel vier- als vijf jarig contract terug..

29 november 2014 om 01:13

Hij heeft hem met 4 jaar verlengt tot de zomer van 2019, contract liep af deze zomer dus 2015.

Een nieuw 4-jarig contract getekend dus, mensen bij voetbalzone liggen half te slapen meerdere artikelen hebben kinderlijke fouten.

29 november 2014 om 06:50

V-Watcher

Haha thanks man, best wel grappig! Een Feyenoorder verteld me dat, terwijl ik het ook kon opzoeken op de officiële website van Ajax bedenk ik me net..

Ik vraag me af of hij het gaat redden. Hij heeft met Kishna en Fisher al 2 spelers voor hem, en zover ik het begrijp komt er veel (echt) talent achter hem aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren