Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Overbodige spelers kunnen City 585.000 euro per week gaan kosten’

Laatste update:
/

Manchester City doet er alles aan om enkele overbodige spelers van de loonlijst te halen. Josep Guardiola moet komende dinsdag de definitieve selecties voor de Premier League en de Champions League inleveren. In elke selectie mogen 'maar' zeventien voetballers van buitenlandse afkomst staan. Na de komst van Claudio Bravo heeft Guardiola nu negentien buitenlandse voetballers tot zijn beschikking.

Britse media gaan er nog steeds van uit dat Samir Nasri, Eliaquim Mangala en Wilfried Bony geen toekomst in Manchester hebben. Minimaal twee van drie worden geacht om in te stemmen met een overgang. Saillant: Nasri, Mangala en Bony werden voor 111 miljoen euro naar het Etihad Stadium gehaald. Ook Joe Hart mag vertrekken; de doelman kan op huurbasis worden overgenomen.

/

De kranten in Engeland rekenden uit dat Manchester City in totaal 585.000 euro per week aan salaris moet uitkeren als de overbodige voetballers er niet in slagen om een nieuwe club te vinden. De Eastlands-club is bereid om geïnteresseerde clubs tegemoet te komen, door bijvoorbeeld een deel van het weeksalaris voor zijn rekening te nemen en/of genoegen te nemen met een lagere huursom.

Hart geniet concrete interesse van Sunderland, dat Vito Mannone maanden moet missen. The Black Cats kunnen een vermeende huursom van acht miljoen euro echter niet bekostigen. Mangala kan in Italië of Spanje aan de slag, terwijl Nasri belangstelling van Besiktas geniet. De Turkse club wil per se dat Manchester City een groot deel van het salaris van de middenvelder voor zijn rekening neemt. Bony genoot interesse van West Ham United, dat vandaag de komst van Simone Zaza bekend zal maken.

Yaya Touré leek ook weg naar de uitgang, maar hij heeft laten weten dat hij het laatste jaar van zijn contract per se wil uitdienen. Guardiola is positief verrast over de instelling van de middenvelder, die elke week een kwart miljoen euro opstrijkt. De Ivoriaan, die Guardiola kent uit hun gezamenlijke periode bij Barcelona, is enkele kilo's verloren en is ervan overtuigd dat hij aan spelen gaat toekomen.

Denk jij dat Samir Nasri deze maand bij Manchester City vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Plus al die jeugdspelers die nooit een kans krijgen, kost ook klauwen vol geld met die belachelijk hoge salarissen

28 augustus 2016 om 10:17

Als je een uitzonderlijk talent bent, krijg je overal de kans. Kijk naar bv. Iheanacho

28 augustus 2016 om 11:06

Ach als je zo gaat praten kosten de cafetaria vrouwtjes ook geld. Doe normaal man. City genereert in een maand om alle jeugdspelers te betalen voor een jaar.

En het ergste is het boeit ze waarschijnlijk helemaal niets, vooral die Engelse clubs maken het voetbal doodziek ...

28 augustus 2016 om 09:43

Want enkel de Engelse clubs geven veel uit en betalen veel aan salarissen? Daar twijfel ik aan, ook de Duitse, Italiaanse en Spaanse clubs doen vrolijk mee, net zoals de Aziatische.

28 augustus 2016 om 11:04

Nergens is het zo erg als in de Premier League. Als er voor een talentje van Liverpool al 18 miljoen euro word betaald die werkelijk nog niets heeft laten zien, weet je dat er iets goed mis is. Vooral als dit slechts 1 van de vele voorbeelden is. Spelers die in Duitsland, Italie of Spanje 2-5 miljoen euro kosten, gaan in Engeland weg voor minstens 15 miljoen euro. Daarom is er zoveel kritiek op het Engels voetbal, en dan met name het beleid dat daar gevoerd word.

28 augustus 2016 om 12:54

@sirius
Nergens is de gemiddelde club zo rijk als in de Premier League

Nasri zou voor iedere Engelse club een versterking zijn.

28 augustus 2016 om 12:52

Als hij eindelijk weer een beetje gaat vechten voor zijn plek wel.

8 miljoen om Hart voor een jaar te huren? Oei, best veel geld. Alhoewel het voor Sunderland de gok waard kan zijn, Hart kan je zomaar in de Premier League houden en dat is ook veel geld waard

Eerder dat Sunderland het wel kan betalen, maar dat ze het niet willen. En ik denk dat Toure wel meer dan 250 duizend per week verdient.

Bruno Zuculini wordt verhuurd aan Rayo Vallecano, meldt de Spaanse club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren