Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Overbodige middenvelder Manchester City alternatief Sneijder bij Nice’

Laatste update:

OGC Nice zou achter de schermen druk bezig zijn met de komst van Wesley Sneijder, maar de Oranje-international is niet de enige middenvelder op het verlanglijstje van de Franse club. Volgens Nice-Matin heeft de Champions League-opponent van Ajax zijn oog laten vallen op Samir Nasri, die overbodig is bij Manchester City en dus mag uitkijken naar een nieuwe club.

Ofschoon de dertigjarige Nasri vorige maand indruk maakte in enkele oefenwedstrijden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, ligt zijn toekomst in principe niet bij the Citizens. De voormalig Frans international komt niet voor in de plannen van Josep Guardiola en werd de afgelopen voetbaljaargang al op huurbasis gestald bij Sevilla. Zijn contract loopt echter nog twee jaar door in het Etihad Stadium, waardoor City een transfersom van minimaal tien miljoen euro zou verlangen.

Nasri debuteerde in de Ligue 1 voor Olympique Marseille en kwam vervolgens via Arsenal in 2011 bij City terecht. Met die club wist hij onder meer twee landstitels te winnen, maar de spelmaker zou nooit uitgroeien tot een dragende speler. De Fransman lijkt bij Nice te gelden als alternatief voor Sneijder. Laatstgenoemde is transfervrij nadat zijn contract bij Galatasaray eerder deze zomer werd ontbonden, maar volgens onder meer het Algemeen Dablad vormen de financiële eisen van de geboren Utrechter vooralsnog een struikelblok voor les Aiglons.

Aan welke speler zou jij de voorkeur geven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou echt een wereldaankoop voor Nice zijn, wie zag dat balletje buitenkant-voet in de voorbereiding?

1 augustus 2017 om 17:12

Ja en morgen gaat ie naar FCTwente of Sturm Graz. Zo wordt ie elke dag met een andere club in verband gebracht. 2 Dagen geleden meldde VZ hier nog dat hij voor 13, zoveel in 3 jaar naar Fenerbahce ging. Kan dus ook de prullenbak in haha.

1 augustus 2017 om 17:16

Oeps, heb Ben Arfa met Nasri verward. Exc.uses

2 augustus 2017 om 02:19

Ja nu je het toch over Ben Arfa hebt, heel jammer dat hij nooit echt een top carrière heeft gehad. Want de man had heel veel talent en kon een genot zijn om naar te kijken.ik hoor vrij weinig van hem sinds zijn transfer naar Psg. Ben Arfa & Nasri zouden twee leuke aankopen zijn voor Olympique Nice .

Jammer dat hij niet gewoon bij Sevilla gebleven is. Paste goed bij de Spaanse competitie. Daar heeft hij vorig seizoen laten zien wat voor goede voetballer hij is. Technisch zo goed. Natuurlijk was het nog niet de Nasri die we van Arsenal kennen. Denk ook niet dat we die ooit terug gaan zien maar hoop t stiekem wel.

Nice moet 100% voor Nasri gaan als hij haalbaar is ondanks het niet een makkelijke jongen is. Maar Ben Arfa bijvoorbeeld heeft het daar ook heel goed gedaan en die valt qua persoonlijkheid denk ik te vergelijken met Nasri.

Nasri moet in ieder geval z.s.m. Weg bij city. Ondanks ik denk dat hij best bij Guardiola's spel zou passen denk ik niet dat hij hem veel gaat gebruiken. Heeft gewoon te veel concurrentie. Ik hoop dat hij gewoon terug naar Spanje gaat.

1 augustus 2017 om 15:06

Pep wou hem vorig seizoen behouden maar Nasri wou weg. Nu is het te laat nu zijn er andere spelers voor zijn plek.
Nasri past perfect in Pep zijn spel creatieve speler die het spel dicteert en de bal nooit verliest.

1 augustus 2017 om 15:10

Nasri kan nog wel van pas komen maar het krioelt van de aanvallende middenvelders in de selectie van City. Een vertrek is gewoon het beste. Terug naar Sevilla gaat niet gebeuren denk ik aangezien Banega daar weer zit. Nice zou een prima club zijn, al wacht hij misschien het resultaat tegen Ajax even af.

1 augustus 2017 om 16:48

Maar is gij fysiek goed genoeg om continu te pressen?

1 augustus 2017 om 17:47

Hij heeft het iets langer dan een half jaar volgehouden onder Sampaoli daarne viel hij weer terug. Waarschijnlijk niet dus nee. Hij was wel Sevilla zijn beste en meest belangrijke speler in die periode.

Ik zou meer de voorkeur aan Sneijder, bij hem weet je meer wat je aan hem hebt. Nasri heeft bewezen dat ie nog steeds niet volwassen genoeg is. Maar Nice was gek genoeg om Balotelli en Ben Arfa een kans te geven, dus Nasri zal dan geen probleem zijn :D

1 augustus 2017 om 15:07

Ben arfa ging het goed en balo nu ook, verder is nasri helemaal niet zon probleem als die andere twee. Nasri had gewoon bij Frankrijk issues, Thats it. Bii zijn clubs waren er juist geen probleem

Sneijder of Nasri, ik zou het wel weten!

Nasri heeft nog veel meer te bieden dan Sneijder. Doet het deze voorbereiding geweldig en je kan hem veel makkelijker in een team plaatsen dan Sneijder. Om Sneijder moet je het team namelijk heen bouwen.

Waarom nasri niet naar Chelsea die zoeken toch nog een middenvelder.

Nasri wil niks inleveren van zijn 11.000.000 jaarsalaris die hij bij City ontvangt, anders had hij nu allang een nieuwe club gehad. Ook de reden dat Sevilla hem niet wilde/kon overnemen.

Ik zie hem er zelfs voor aan om een "bogarde" te doen en gewoon 2 jaar te banken.

1 augustus 2017 om 16:22

Daarom denk ik ook dat hij bij City blijft of daadwerkelijk naar China gaat.

2 augustus 2017 om 02:21

Wow verdiend Samir Nasri serieus 11 miljoen pond bij Manchester City? Dat is echt weggegooid geld voor iemand die het nauwelijks heeft laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren