Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Over een aantal jaar wil ik dat de wereld mij kent als speler’

Laatste update:
/

SC Cambuur legde deze zomer Dejan Meleg en Albert Rusnák op huurbasis vast. De Friezen maakten vorig seizoen indruk na de promotie en kregen ook toen hulp van een paar geleende spelers: de hoop is dat Meleg en Rusnák nu ook een belangrijke bijdrage zullen leveren. Anderzijds willen de Serviër en Slowaak graag veel minuten maken en sterker terugkeren bij Ajax en Manchester City.

Meleg en Rusnák kunnen het goed met elkaar vinden en tegen FC Twente deden ze het direct prima. Rusnák mikte zelfs fraai een vrije schop binnen, waarmee hij de 1-0 op zijn naam schreef. “Over een aantal jaar wil ik dat de wereld mij kent als speler”, zegt hij ambitieus tegen De Telegraaf. Hij hoopt dat kinderen dan tegen hem opkijken, zoals hij zelf bewonderend naar Frank Lampard en Steven Gerrard keek.

Rusnák werd in de voorgaande jaren ook wel verhuurd, maar niet aan clubs waar hij op zijn plek was. Gerard van den Belt beschreef dat de Slowaak tegenover verdedigers met één tand stond. Van de Eredivisie verwacht Rusnák meer. “Hier gaat het echt om de punten en moet je met z’n allen elke week presteren om in de eredivisie te blijven. Die druk is goed voor mij.”

Ik denk dat Albert Rusnák SC Cambuur nog veel punten gaat opleveren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 augustus 2014 om 11:53

Tja, als Meleg dat nou zou zeggen, die heeft nog wat talent.

Volgens sommige 'Ajax-volgers' hier de nieuwe Bergkamp Litmanen en Kluivert in één.

14 augustus 2014 om 12:16

@ Hoppa!

Haha, Haha, Haha, Haha, Haha
*sarcasme modus off*

Meleg heeft wel talent alleen is hij een tijdje heel erg misbruikt. Van nature is het een CAM maar werd veelvuldig op de linksbuiten positie geposteerd. Hier kwam hij door het ggebrek aan pure snelheid dan ook niet lekker uit de voeten. Later werd hij in de spits geposteerd en schoot hij er 12 in in slechts 20 wedstrijden. Oftewel prima gepresteerd.

Dit is een volgende stap in zijn ontwikkeling. Een jaar eredivisie spelen en proberen daar een meerwaarde te zijn. Dan kan hij volgens jaar op de LAM positie uit de voeten.

14 augustus 2014 om 12:33

Je bent het toch hoop ik wel met me eens dat Meleg (samen met zo'n beetje elk gastje wat bij Ajax wordt binnengehaald) direct de hemel in wordt geschreven door alles wat hier een Ajax-hart heeft?

Ik vind het ook logisch dat hij, na goed te hebben gepresteerd in Jong-Ajax, nu in de Eredivisie wordt gestald. En ik denk ook echt dat hij talent heeft. Ik erger me gewoon altijd aan al dat omhooggeschrijf van dit soort jongens door mensen die hooguit een Youtube filmpje van hem bekeken hebben. En dat gebeurt bij Ajax-supporters nu eenmaal meer dan bij PSV supporters, omdat Ajax meer van dit soort jonge gasten in huis haalt vanuit het buitenland.

Het besef bij de supporters (en dat is overal zo) dat niet elk leuk talentje dat boven zijn leeftijdsgenoten uitsteekt uiteindelijk de nieuwe Overmars, Litmanen of Frank de Boer (of Robben, van Nistelrooy of Romario) wordt, lijkt nogal eens zoek. Dan kun je sarcastisch lachen, maar dat verwijt is ook rechtstreeks aan jou gericht.

14 augustus 2014 om 13:06

@hoppa daar heb je helemaal gelijk in maarja je krijgt hier nooit gelijk op deze site met allemaal pro ajaxcieden en 'supporters'.

14 augustus 2014 om 13:13

Ja, ik denk het wel hoor. Dit gaat een hele grote worden vermoed ik, omdat dit een totale speler is. Ik durf wel te zeggen dat dit het grootste talent is van de Eredivisie.

Het zijn veelbelovend spelers, maar nog wel jong. Ee seizoen op hoog niveau presteren zal wel lastig zijn, maar volgens mij zijn dit hele goede spelers voor Cambuur.

Echt een fijne speler om naar te kijken! Doet Cambuur toch goed, hun huurspelers uitkiezen. Rusnak en ook Meleg gaan belangrijk worden voor ze dit seizoen. Ik zie ze wel weer in de middenmoot eindigen en dat is knap!

Dan speel je, met alle respect en godbetert, bij de absolute Europese topclub SC Cambuur en dan verwacht je om ooit een soort Messi, Ronaldo, Kompany en Courtois in één persoon te worden.

Ambitie is mooi, maar als je onhaalbare doelen vooropstelt, dan word je depressief. En als je ze niet haalt, dan lachen ze je nog eens uit ook.

Is het nu zo moeilijk om te zeggen: "hallo, ik ben Rusnák en ga mijn stinkende best doen om een goede speler te worden bij SC Cambuur".

Eigenlijk zegt ie: "sc Cambuur is te klein voor mij".

14 augustus 2014 om 11:53

@ iedereen komt

Eigenlijk zegt ie dat ja en dat is toch geen ramp? Hij komt van City af.. dan is het geen wiskundige rekensom om te bedenken dat hij een paar stappen (want ja, dat is het verschil tussen Cambuur en City) terug te doen om daarna weer terug te komen en het bij de grootste clubs van de wereld te willen maken.

Ja, natuurlijk moet hij het eerst maar eens laten zien bij Cambuur ja.. logisch nu hij daar nu voetbalt, maar hij is overtuigd van zijn kwaliteiten en wil en moet groeien om de wereld te laten zien wie hij is...

Vraag het alle jonge voetballers en de meesten zullen ongeveer hetzelfde zeggen.. het willen maken in de wereld. Niks mis mee en al helemaal niet als je al eigendom bent van een grote club.

14 augustus 2014 om 11:55

Als jij voor je reageert je nou eens wat beter verdiept in het verhaal en de speler en de club. Dan lijkt het namelijk net alsof je weet waar je het over hebt. Nu blijf je maar de indruk wekken dat je heel erg om persoonlijke aandacht zit te springen. Volgens mij weet jij namelijk helemaal niet wiet wie Rusnak is.

14 augustus 2014 om 12:13

punt01,

Nou dat zijn wel een hoop drogredenen en veronderstellingen op een hoop.

1) Je kent er niks van
2) Je kent de achtergrond van de club en speler niet
3) Je vraagt gewoon om aandacht
4) Je weet niet eens wie Rusnák is

Ik ken hem alvast beter dan jij. Ik weet hoe je zijn naam correct schrijft.

Het is een speler die eerder aan een Engelse 4de en 2 klasser werd uitgeleend en daar ook niet aan de bak kwam. Maar dat mag je niet zeggen, dat verstoort de American Dream.

Nu komt hij terecht bij SC Cambuur, een club die een eeuwigheid in het vagevuur heeft gezeten, sinds vorig seizoen terug is bij de grote mensen en zowaar voor hun doen een puik resultaat hebben neergezet. We zullen de billetjes maar dichtknijpen en hopen op weer zo'n seizoen.

Zowel Rusnák als SC Cambuur behoren niet tot de absolute top, niet eens bij de top en zullen dat waarschijnlijk ook nooit doen. En dat mag. Het is niet elke club gegeven om ooit een topper te worden.

Als ik zijn staat van dienst had, dan zou ik bescheiden blijven. Ik zou zeker dromen en ambities hebben, maar nu even gaan zeggen dat ik bij de allerbesten ter wereld wil horen, wetende vanwaar ik kom en waar ik vandaag sta, dan vind ik dat er over. Dat is gewoon onmiskenbare grootspraak.

Jij mag vast een andere mening hebben, maar gebruik aub geen drogredenen en veronderstellingen om je mening als het grote bewijs naar voor te schuiven.

Eigenlijk zeg je:

"wat? Je hebt een andere mening dan ik? Ah, maar dan ken je er niks van!'

14 augustus 2014 om 13:23

Begint ie weer met z'n rijtjes cq opsommingen. Krijg je daar nou een kick van als je zo'n lijstje gemaakt hebt? Denk je dan bij jezelf "goed gedaan iedereen komt".

14 augustus 2014 om 13:47

Let niet op Iedereen Komt, hij typt misschien heel veel en gebruikt grote woorden, maar uiteindelijk zegt hij niks nieuws, of boeiends. Plus de typerende tegenreacties waar je uiteindelijk niet op kan reageren en dat zal hij opvatten als een winst, zulke mensen zijn gewoon vol van zichzelf.

En mag ik jullie erop wijzen dat jullie de tekst van Rusnak dus totaal uit verband zit te rukken. Laat die jongen toch lekker ambities hebben, want dat is hetgene wat hij uitspreekt, ambitie, hij wilt een ster worden. Mooi toch, laat hem lekker. Het is namelijk niet aan jullie om dat waar te maken of tegen te houden, het is alsnog aan Rusnak zelf.

14 augustus 2014 om 12:09

Die jongen mag toch best ambitie hebben? Wij weten hier ook wel dat ons clubje niet de beste van de wereld is. Dat maakt ons ook niet uit, daarnaast zegt hij ook in hetzelfde interview dat hij zijn best gaat doen Cambuur en ons helpen er in te blijven. Hij zegt dat hij hier graag beter wil worden, dus nee hij zegt niet dat Cambuur te klein voor hem is.

14 augustus 2014 om 12:18

Jan Vertonghen speelde ook bij Rkc. De rest hoef ik jou niet te vertellen denk ik.

14 augustus 2014 om 12:23

Vertonghen vertelde toen niet: "ik ga de beste van het universum worden"

14 augustus 2014 om 13:25

Dat heeft deze jongen ook niet gezegd, wel lezen wat hij zegt. Hij zegt dat hij dat de wereld hem kent als speler. Hij heeft niet gezegd dat hij de beste zal of wil zijn.

@iedereen komt: Rusnák heeft juist geen kapsones, maar wil beter worden en iets bereiken. Lees maar eens de Telegraaf van vandaag, waar trainer Henk de Jong vertelt wat hij van de jongens vindt en hoe ze leven voor hun sport. Spelers die in Leeuwarden zich verheven voelen, worden niet gepruimd door de club, medespelers, staf en - niet onbelangrijk - het publiek.
Cambuur is een (volks)club: voor en met elkaar. Niemand is meer dan een ander, dat is de uitstraling en daar voel ik me bij thuis. Een speler die zich beter voelt dan de rest zal nooit slagen in Leeuwarden.

14 augustus 2014 om 12:28

Wat denk je anders dat Henk de Jong over zijn spelers zegt? Dat ze lui en arrogant zijn? Zou niet heel slim zijn.

Daarbij wordt ik altijd een beetje moe van mensen die beweren dat hun club een zogenaamde volksclub is. Wat is een volksclub? Zitten daar voornamelijk arbeiders op de tribune, of wat? Die zitten bij elke club! Net zoals bobo's!

Niemand is meer dan een ander? Heel Cambuur denk anders dat ze beter zijn dan Heerenveen!

14 augustus 2014 om 13:01

Dat zijn ze ook

Daarnaast is het belachelijk dat je een beperkte hardloper als Kompany is één rijtje met Messi en Roanldo durft te zetten.

14 augustus 2014 om 12:32

Je had ook kunnen zeggen dat Courtois niet in het rijtje past omdat hij zo weinig scoort.

Als wat anders? Chef-kok?

Als ze zo goed waren dan werden ze niet aan cambuur verhuurd met alle respect

14 augustus 2014 om 13:48

Zit wel verschil tussen zo goed bij cambuur en zo goed bij Manchester City. Je kan bij Cambuur een top speler zijn en bij Manchester city niet geselecteerd worden. Maar dit had je zelf ook wel kunnen bedenken lijkt mij.

nou zijn debuut was alvast veelbelovend. denk dat hij het zeker leuk gaat doen bij cambuur dit seizoen. maar ik denkniet dat hij ooit nog een vaste waarde kan zijn voor mancity. je moet daar gwn niet heen gaan als jongeling

@fachten

Je hebt je helaas niet verdiept in de mens Henk de Jong. Als hij enthousiast is over een speler, zegt hij dat eerlijk. Hij is geen nepfiguur, maar ècht, straight.

T.a.v. een volksclub: Het stadion ligt in een buurt met veel oudere arbeiderswoningen. Vroeger steunde de Pvda Cambuur om mensen met een kleine beurs ook de kans te geven naar een wedstrijd te gaan. Het huidige publiek is zeer gevarieerd. Wat opleiding, inkomen of achtergrond is, doet er niet toe. Cambuur heeft (momenteel) een vol stadion met supporters. Die leven hartstochtelijk mee. Er wordt gejuicht, aangemoedigd en uitgefloten. Het publiek bij Heerenveen zou je kunnen omschrijven als toeschouwers. Ze 'mogen' ook niet spelers uitfluiten, want dat is 'negatief'....

Cambuur heeft overigens nog een achterstand op Heerenveen, maar dat is niet erg. Het gaat om de eigen uitstraling voor de regio (het leeft in Leeuwarden en een groot deel van Friesland), niet of je beter of slechter bent dan Heerenveen. De sfeer spreekt mij meer aan. Een ander komt graag bij Heerenveen. So what?!

14 augustus 2014 om 21:12

Dat is dan ook gelijk het nadeel bij onze club en stad: het is een rood bolwerk..

14 augustus 2014 om 23:59

Maar Cambuur moet nu wel zelf de broek op houden. Ze doen volgens mij gelukkig geen domme dingen meer, die kunnen zorgen voor een faillissement.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren