Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ould-Chikh: 'Een grote club en een prachtig stadion, dit is een droom'

Laatste update:
/

Bilal Ould-Chikh zette donderdagavond zijn handtekening onder een vijfjarig contract met Benfica. De achttienjarige vleugelspeler is overgekomen van FC Twente, dat tevergeefs probeerde om Ould-Chikh een nieuw contract te laten ondertekenen. De tiener, die negentien duels voor de Enschedeërs speelde, is blij met zijn overgang naar Lissabon.

"Ik weet dat Benfica een grote club is, de kampioen van Portugal", vertelt Ould-Chikh via de officiële kanalen van as Aguias. "Benfica heeft veel goede spelers en speelt in de Champions League. Het stadion is prachtig. Het is voor een jonge jongen een droom om in zo'n stadion en voor zo'n club te spelen. Ik ben erg gelukkig met mijn overstap."

"Ik ben naar Benfica gekomen om te leren van spelers met veel ervaring en technische kwaliteiten. Om mezelf te ontwikkelen als voetballer. Het is een nieuwe stap in mijn carrière en ik ben erg gelukkig dat ik mij speler van Benfica mag noemen. Ik wil veel en hard werken, zo snel mogelijk aan deze historische club wennen en voor mijn kans gaan." Benfica, de werkgever van Ola John, versterkte zich deze zomer met onder meer Adel Taarabt (Queens Park Rangers) en Mehdi Carcela-González (Standard Luik).

OFFICIEEL - Benfica maakt melding van de komst van Bilal Ould-Chikh! Contract voor vijf seizoenen. #fctwente #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Bilal Ould-Chikh ooit tot basiskracht van Benfica gaat uitgroeien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap die jonge wel als de Nederlandse top weg blijft .
Nog een jaar twente lijkt me voor al die spelers niet goed .
Alleen jammer dat we hem in nederland niet meer zullen zien spelen

31 juli 2015 om 08:01

Bij Twente zou hij waarschijnlijk wel aan spelen toekomen aangezien de selectie aardig is uitgedund.

31 juli 2015 om 08:02

Een jaar Twente zou juist uitstekend voor hem zijn geweest. Door de financiële problemen was hij zeker geweest van een basis plaats en veel spelen is op dit moment belangrijk voor zijn ontwikkeling. Maar deze jongen heeft een mega mentaliteit probleem. Vorig jaar heeft hij kansen gehad en een paar leuke wedstrijden gespeeld. Maar toen hij er naast kwam te staan ging hij lopen janken in plaats van knokken. Bovendien moet je als jonge speler je ontwikkeling voorop stellen en niet het geld. Hij had nog iets gepresteerd maar kwam met volkomen idiote financiële eisen op de proppen bij Twente. Ondanks dat hij een groot talent is zie ik hem de top niet halen door zijn zwakke mentaliteit. Nog een jaar Twente was het beste wat hem had kunnen overkomen. Money, money,money. Veel succes in het 2e van Benfica.

31 juli 2015 om 11:02

Vergeet niet dat deze jongen op een enkele invalbeurt na nog niets gepresteerd had. Als je hem dan vergelijkt met Ola John (die het ook niet heeft gehaald) was Ola John zeker twee stappen verder in zijn ontwikkeling en was destijds maar 1,5 jaar ouder dan Ould-Chikh nu is. Ben bang dat dit weer een speler is die uiteindelijk middelmaat wordt. Een groot talent op die leeftijd zegt niets. Mooi voorbeeld daarvan is Vincent van den Berg. Groot talent in de jeugd van Arsenal in 2006/2007, maar speelt nu (geloof ik) op amateurbasis ergens in Nederland.

Deze jongen is gehaald voor Benfica B.
Ik denk ook niet echt dat hij door gaat breken.

Fijn jongen dat je t een prachtig stadion vind,
Je zult er veel op de tribune kunnen zitten, en wie weet een keertje op de bank,
Wat hebben die mannen toch een slecht zelfbeeld, als je bij twente niet onomstreden in de basis staat, denk je dank echt dat je bij Benfica in de basis staat. Maar goed je bent nu natuurlijk ook al op de leeftijd gekomen dat de centjes wel erg belangrijk geworden zijn dus snap t wel.

Weer een kansloos verhaal.
Eerst stoer zeggen dat je voor de ervaring komt en na het eerste seizoen klagen dat je geen kans krijgt...

En ondertussen is je salaris perceptie zo gestegen dat je alleen nog in het midden-oosten aan de slag kan.

Nee jij komt er wel, succes jongen 👌🏻

Bij twente mokhtar niet uit de basis kunnen spelen en nu naar benfica. ..succes....

Over een paar jaartjes met hangende pootjes naar een middenmotertje in een C competitie. Dat is je toekomst. Zeker niet het stadion van Benfica.

Ik hoop voor die jongen dat die kwaliteit van de tribunezitjes daar ook even heeft getest, want ik heb zo'n vermoeden dat die daar de komende 5 jaar heel veel tijd zal doorbrengen, en dan is het fijn als die wel een beetje confortabel zijn.

Er kan geen bedankje vanaf richting Twente, waar hij toch het e.e.a. aan te danken heeft. Ondankbare hond, alleen maar euro-tekens in zijn ogen. Laat hem daar lekker op de bank of in het 2e wegrotten.

hopelijk bewijst hij jullie allen het tegendeel want jullie kopiëren alles van de media... jonge jongens slagen niet in t buitenland blablabla.. elk persoon is anders en de een ontwikkeld zich sneller dan de ander..

Financieel onafhankelijk na 5 jaar goede keuze money talks bullshit walks .... Spelen of niet spelend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren