Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-PSV’er eist hoofdrol op bij pijnlijke thuisnederlaag voor Stevens

Laatste update:

TSG Hoffenheim blijft samen met Hannover 96 onderaan staan in de Bundesliga. In eigen huis creëerde de formatie van Huub Stevens tegen SV Darmstadt 98 amper kansen, waardoor de bezoekers met een 0-2 zege aan de haal gingen. Uitblinker was Slobodan Rajkovic: met een assist en een doelpunt was zijn bijdrage in de overwinning van Darmstadt cruciaal.

/

De oud-speler van FC Twente, PSV en Vitesse liet zich de gehele wedstrijd gelden en kreeg ook de eerste grote kans, maar hij kopte op de lat. Net in een fase waarin Hoffenheim sterker werd, en dreigend was via bijvoorbeeld Kevin Volland, sloeg Darmstadt vervolgens wel trefzeker toe. Rajkovic verlengde een hoekschop, waarna Aytac Sulu van dichtbij de bal binnenkopte. Doelman Oliver Baumann ging hierbij pijnlijk in de fout.

De ploeg van Stevens kon geen vuist maken, ook niet na rust. Darmstadt leunde achterover en loerde op de countermogelijkheden. Pas ruim een kwartier voor tijd was er een eerste doelpoging van de thuisploeg: het schot van Nadiem Amiri kwam echter niet binnen het doelkader. Niklas Süle mikte even later een stuk beter, maar doelman Christian Mathenia redde prima, en niet veel later besliste Darmstadt de wedstrijd uit wederom een hoekschop. Rajkovic tikte van dichtbij de 0-2 binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schreuder gaat ook lekker daar.

1 jaar PSV 13 wedstrijden
2 jaar Fc Twente 23 wedstrijden
1 jaar Vitesse 24 wedstrijden

Oud PSV'er.......

Clickbait much..?

Die Baumann is zo inconsistent. Kan geweldige wedstrijden keepen, maar ook bij veel wedstrijden zoveel blunders maken. Ik snap niet waarom hij dit niet uit zijn spel haalde? Dit soort trekjes had hij ook bij Freiburg.

Hoffenheim heeft echt een goede selectie, maar ik snap nief waarom ze zo ondermaats presteren. Van Kramaric kan men niet teveel verwachten, want hij heeft gewoon al een jaar niet gespeeld bij Leicester City. Maar met deze selectie moet je eigenlijk rond de middelmoot zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren