Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opta Team van de Week: Oppermachtig PSV hofleverancier met drie spelers

Laatste update:

Wie waren volgens de statistieken van Opta de beste spelers van de afgelopen speelronde in de Eredivisie? PSV, dat FC Emmen zaterdagavond met 6-0 van de mat veegde, is deze week hofleverancier met drie spelers. Ook Ajax en Feyenoord, die allebei wisten te winnen afgelopen weekeinde, zijn vertegenwoordigd.

Doelman: Sonny Stevens (Excelsior), statistiek: zes reddingen - Stevens maakte voor het eerst sinds 15 februari 2015 (tegen Ajax) minstens zes reddingen in een Eredivisie-duel.

Rechtsback: Vyacheslav Karavaev (Vitesse), statistiek: negen balheroveringen - Karavaev verstuurde meer passes dan iedere andere speler tijdens Excelsior - Vitesse (62).

Centrale verdediger: Jurgen Mattheij (Excelsior), statistiek: acht balheroveringen - Mattheij maakte zijn zesde Eredivisie-doelpunt voor Excelsior (allemaal in eigen huis), het was zijn eerste treffer die hij niet met hoofd maakte.

Centrale verdediger: Nils Röseler (VVV-Venlo), statistiek: acht uitverdedigende acties - Röseler hield voor het eerst sinds zijn terugkeer bij VVV de nul in opeenvolgende thuisduels in de Eredivsie.

Linksback: Angeliño (PSV), statistiek: zes voorzetten uit open spel - Angeliño boekte na negen Eredivisie-duels met PSV al evenveel zeges als in 34 wedstijden met NAC Breda.

Middenveld: Jordy Clasie (Feyenoord), statistiek: 92% passnauwkeurigheid (75 passes) - Zeven van de elf Eredivisie-doelpunten van Clasie maakte hij van buiten het strafschopgebied.

Middenveld: Gastón Pereiro (PSV), statistiek: acht schoten, waarvan vier op doel - Pereiro kwam voor het eerst tot acht schoten in een Eredivisie-wedstrijd.

Middenveld: Lasse Schöne (Ajax), statistiek: honderd balcontacten - Schöne maakte tien van zijn laatste elf niet-penalty-goals in de Eredivisie van buiten het strafschopgebied.

Rechtsbuiten: Brandley Kuwas (Heracles Almelo), statistiek: twee schoten (twee doelpunten) - Kuwas maakte zeven van zijn laatste elf Eredivisie-goals van buiten het strafschopgebied, vier daarvan kwamen uit een directe vrije trap.

Spits: Luuk de Jong (PSV), statistiek: zeven schoten, waarvan drie op doel - Alleen Vitesse (twaalf), Ajax en sc Heerenveen (tien) kwamen in 2018 tot meer Eredivisie-treffers met het hoofd dan Luuk de Jong (acht, exclusief PSV).

Linksbuiten: Lazaros Lamprou (Fortuna Sittard), statistiek: vijf schoten, waarvan drie op doel - Lamprou werd de eerste Fortuna Sittard-speler ooit met twee goals in zijn eerste basisplaats voor de club in de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren