Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opstelling van zwaar gehavend AZ bekend; Mertens en Lozano bij Napoli

Laatste update:

Een zwaar gehavend AZ begint vanaf 18.55 uur aan het nieuwe seizoen in de Europa League. De ploeg van Arne Slot werd in de aanloop naar het duel geteisterd door het coronavirus, maar neemt het in het Stadio San Paolo toch op tegen Napoli. Slot heeft de opstelling bekendgemaakt voor het treffen met de topclub uit de Serie A, die zelf aantreedt met ex-Eredivisionisten Dries Mertens en Hirving Lozano.

Door de vele besmettingen in zijn selectie had trainer Arne Slot slechts negentien spelers tot zijn beschikking. Een van de meest opvallende afwezigen is Myron Boadu, de vaste spits van AZ. Omdat stand-in Ferdy Druijf én zelfs de nog nooit ingezette Thijs Oosting van Jong AZ eveneens positief hebben getest, beschikt AZ niet over een spits. Slot heeft ervoor gekozen om Dani de Wit, eigenlijk een aanvallende middenvelder, op die positie te laten spelen.

"Ik overweeg niet om een compleet ander systeem te spelen", liet de trainer in de aanloop naar de wedstrijd al weten. Net als in de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo van zaterdagavond speelt AZ in een 4-3-3-formatie Achterin krijgt Pantelis Hatzidiakos de voorkeur boven Ramon Leeuwin, die tegen VVV nog speelde. Op de rechtsbuitenpositie speelt Yukinari Sugawara in plaats van Stengs, die terugzakt en als aanvallende middenvelder gaat spelen.

Sugawara heeft nog nooit als basisspeler op het veld gestaan bij AZ, maar krijgt vanwege de vele afwezigen de kans. Hoewel hij eigenlijk een rechtervleugelverdediger is, wordt hij door Slot nu ingezet als rechtsbuiten. De trainer kan naast zijn spitsen ook niet beschikken over Timo Letschert, Jordy Clasie, Ron Vlaar, Zakaria Aboukhlal en reservedoelman Beau Reus. Talenten als Maxim Gullit, Mo Taabouni, Tijs Velthuis en Kenzo Goudmijn zijn er wel bij en zitten op de bank.

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjö, Stengs, Koopmeiners; Sugawara, De Wit, Karlsson

Opstelling Napoli: Meret; Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Di Lorenzo; Lobotka, Fabián Ruiz; Politano, Mertens, Lozano; Osimhen.

Wat verwacht jij van Napoli - AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het valt nog relatief mee, alleen voorin is het wel een stuk minder. Napoli wint wel, maar hopelijk niet met al te grote cijfers.

22 oktober 2020 om 18:17

Als ze niet vlug scoren wordt het prijsschieten, ik vrees een 0-4

22 oktober 2020 om 18:23

Zó! Jij hebt veel vertrouwen in AZ met zo’n gehavend team.

22 oktober 2020 om 18:27

Vol erop klappen en hopen op een wonder, anders wordt het erg eenzijdig ben ik bang

22 oktober 2020 om 18:19

Idd nog een prima opstelling

22 oktober 2020 om 19:46

Juist een spits als Boadu (snel voor op de counter) wordt wel echt gemist. Zo heeft AZ totaal geen stootkracht.

Ik heb Hysaj ook altijd al beter gevonden op doel dan op rechtsback.

Haha Napoli gaat zonder keeper spelen? Dan zie ik nog kansen voor AZ! On-topic: AZ moet een goede dag hebben om dit Napoli te verslaan. Denk daarnaast dat De Wit het niet eens zo slecht gaat doen als hangende spits, heeft zeker scorend vermogen en vooral in de 16 meter

Beter is compact spelen, met Leeuwin voor Sugawara. Waarom wil AZ de loper uitleggen? Ga een soort van 532 spelen. Dat 433 trauma van Nederlandse clubs wordt zo langzamerhand wel een probleem.

22 oktober 2020 om 17:58

Dit is een 4-4-2 opstelling. De Wit laat zich inzakken.

22 oktober 2020 om 18:10

Leeuwin wil je niet tegenover Mertens zien

22 oktober 2020 om 18:18

Leeuwin heeft Mertens in zijn zak

Jammer dat az niet op volle oorlogsterkte naar Napoli is vertrokken.

Ik ben bang dat dit een afslachtpartij gaat worden.

Balen man! Gisteren ajax verloren nu weer coefficienten punten door de wc door corona.

22 oktober 2020 om 18:00

Net of alleen Az er last van heeft,gister ook Shaktar

22 oktober 2020 om 18:03

Innde wedstrijd heeft az er alleen last van gezien de opstelling van napoli. Shakhtar is de rijkste club van Oekraïne met miljoeneninkomsten. Die hebben genoeg kwaliteit om dat op te vangen. Bij Az zie ik nu spelers als Karlsson en Suguware.. Is toch een ander kaliber.

Heerlijke aanval heeft Napoli. Voor AZ zaak om niet te veel ruimte achter hun laatste linie te laten liggen want anders gaan ze geslacht worden in de omschakeling.

Ligt het aan mij of is dit helemaal zo’n slechte opstelling nog niet? Ik zie een klein resultaat niet als mission impossible. Vechtlust zullen ze nodig hebben maar zo’n situatie kan ook het goede in spelers naar voren halen en er zit zeker ook nog kwaliteit in de ploeg.

22 oktober 2020 om 18:31

Ideaal is het niet, maar rampzalig ook niet. De basis-elf dan, want de bank is wel wat mager. Ik heb goede hoop op acties van Karlsson, die vent is on fire!

Hopelijk kunnen ze de schade beperkt houden. Klein verlies zou niet erg zijn. Misschien zelfs een puntje “stelen”.

'sugawara heeft nog nooit als basisspeler op het veld gestaan bij AZ, maar krijgt vanwege de vele afwezigen de kans. ' Vorig jaar tegen Manchester begon hij in de basis. Beetje slecht stukje als je wel berichten verwijderd die erop attenderen dat de betreffende speler vorig jaar nog in de basis begon.....

Achteraf is altijd makkelijk praten dit had dus helemaal niemand verwacht. Soms kan de baal raar rollen maar er us keihard voor gewerkt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren