Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke ontboezeming over Man City-vedette: ‘Hij was klein en traag’

Laatste update:

David Silva veroverde met Spanje de wereldtitel in 2010 en stapte later die zomer voor dertig miljoen euro over van Valencia naar Manchester City. De middenvelder is inmiddels niet meer weg te denken bij the Citizens, maar Joe Hart, destijds doelman van de Engelse kampioen, was negen jaar geleden niet bepaald onder de indruk van Silva.

“Toen de ‘tovenaar’ in 2010 naar Manchester City kwam, had ik werkelijk geen idee wie hij was”, wordt de doelman van Burnley dinsdag geciteerd door onder meer Marca. “Hij kostte de club dertig miljoen euro, maar Silva was klein, traag en alleen vaardig met zijn linkerbeen. Daarnaast wist hij niet zeker wat zijn positie in het elftal zou zijn.”

Fantasy Hot or Not met onder meer Manchester City-middenvelder David Silva

Hart was wel onder de indruk van de Silva die hij buiten het veld meemaakte. “Hij leek me een fijne kerel, al was zijn beheersing van de Engelse taal niet geweldig”, aldus de voormalige sluitpost van Manchester City. “Silva was niet gelijk een doorslaand succes, maar zijn degelijkheid en kwaliteiten stonden al snel buiten kijf. Er is niets negatiefs over hem te melden, alleen het feit dat hij heel klein is.”

Silva kan volgens Hart ook gemeen zijn. “Als hij iemand had neergehaald of een kopbal had gewonnen, dan bleef hij daar maar over doorgaan. Silva leek oprecht geen interesse te hebben in de mooie kant van het voetbal, hij leek het veel mooier te vinden om af en toe iemand keihard onderuit te halen.” De 33-jarige middenvelder uit Spanje heeft al aangegeven dat hij zijn aflopende contract bij Manchester City niet gaat verlengen.

Moet Manchester City David Silva alsnog een nieuw contract aanbieden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Silva geweldige speler jammer dat hij ni verlengt

Wat een mensenkennis heeft die Hart zeg..

1 oktober 2019 om 18:42

Hij heeft er mee gevoetbald dus hij zal hem wel kennen ja. Of ken jij David Silva ook persoonlijk en kun je dit verhaal ontkrachten?

1 oktober 2019 om 18:46

Ik bedoel het meer sarcastisch, aangezien Hart zijn 1e ingeving was dat Silva van harde tackels zou houden. Terwijl het tegenovergestelde waar is.

1 oktober 2019 om 19:10

Dat hij van harde tackles houdt zou ook niet mijn eerste gedachte over Silva zijn, maar Hart kent hem natuurlijk persoonlijk dus ik ga er van uit dat hij hier gewoon de waarheid spreekt.

Europees en wereldkampioen maar Hart kende hem nog niet. Zegt meer over Hart dan over Silva. Sowieso slaat alles wat hij zegt nergens op, maar goed

Tsja. Silva laat al jaren zien dat voetballers met een goede techniek die met het hoofd spelen overal het verschil kunnen maken. Ook in de pl. Juist daarom is het zo een achterlijke veronderstelling dat een speler als Messi zich zou moeten bewijzen in een andere competitie.

Prachtige speler die zich uitstekend ontwikkeld heeft bij City. Die zullen ze gaan missen. Wellicht zit Beckham op het vinkentouw om hem naar Miami te halen.

Zo ontzettend gek is dit toch niet. Het is echt niet zo dat alle voetballers ervan houden om naar wedstrijden te kijken waarschijnlijk of überhaupt om zich te verdiepen in voetbal buiten hun werk om. David Silva was toen ook een speler van Valencia en niet een van de grote twee clubs. Hij raakte in het WK 2010 toch vroeg zijn basisplaats kwijt als ik het me goed herinner. Hij was wel basisspeler in het EK van 2008 dus Hart heeft blijkbaar geen minuut gekeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren