Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke actie El Ghazi: 'Hij vroeg me in welke hoek ik ging schieten'

Laatste update:

Kolbeinn Sigthórsson was zaterdagavond goed voor een hattrick tegen NAC Breda, maar had eigenlijk vier keer moeten scoren. De aanvaller mocht in de tweede helft aanleggen voor een strafschop, maar schoot het buitenkansje hoog over het doel van Jelle ten Rouwelaar. Sigthórsson blijkt even hiervoor uit zijn concentratie te zijn gehaald: nota bene door een ploeggenoot.

/

Kort voordat de IJslander ging schieten, stapte Anwar El Ghazi naar hem toe. "Als je met een strafschop bezig bent, moet je je daar op focussen", zegt Sigthórsson in De Telegraaf. "Maar hij vroeg me in welke hoek ik zou schieten. Dan wist hij dat voor een eventuele rebound. Dat had ik nog nooit meegemaakt."

Volgens Sigthórsson wilde El Ghazi de penalty ook nemen, maar ging dat niet door, omdat de spits bovenaan de lijst stond. Nu Sigthórsson de strafschop om zeep hielp, komt El Ghazi de volgende keer misschien aan de beurt. "Als hij hem neemt, zal ik hem ook even vragen waar hij gaat schieten", lacht Sigthórsson.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit zo vreemd dan? Mij lijkt het juist effectief. Maar het kan ook wel nadelig zijn. Maar zo vreemd vind ik het niet hoor.

29 september 2014 om 07:46

Ja een beetje dubbel, nu dit ter sprake komt.
Maar aan de andere kant het kan inderdaad iemand uit zijn concentratie halen.
Tja maar dat hij hem zo slecht in schiet.... tussen de palen krijgen moet toch wel lukken lijkt mij.

29 september 2014 om 07:57

Wie vroeg t m uit bij barca dan vorig jaar? Schoot ie op dezelfde manier over. Beetje jammer dit. Verder ben ik blij dat ie weer doelpunten heeft gemaakt (al mochten 2 ervan er echt niet in). Goed voor t vertrouwen, is altijd hardcblijven werken

29 september 2014 om 07:59

Waarom voelt Sigthorsson zich geroepen dit in de media te uiten. Zwak verhaal. Als het hem dwars zit moet hij dat met El Ghazi bespreken. Hij maakte er 3 en dat was genoeg voor de winst dit keer dus is het geen drama, maar een spits mag een penalty eigenlijk nauwelijks missen.

Ben overigens wel benieuwd of hij ook in eerlijkheid heeft geantwoord dat hij helemaal geen hoek ging kiezen maar gewoon hoog over zou peren, maar dat vertelt hij er dan net niet bij. Als het eens echt telt weet een tegenstander voortaan wat hij moet doen om die jongen van zijn apropos te brengen.

29 september 2014 om 08:02

Omdat de media hem ernaar vraagt hè. En het is helemaal niet slim van El ghazi want de rebound komt niet automatisch terrecht in de hoek waar je een penalty schiet. Gewoon de nemer met rust laten dus vind ik.

29 september 2014 om 10:12

Voetbalzone verdraait dit hele stuk weer. Hij vertelde dit juist om aan te geven hoe professioneel El Ghazi was.

29 september 2014 om 10:59

Demoos toen schoot hij linksonder en haalde Valdes hem eruit (voor hem dus rechtsonder)

30 september 2014 om 01:19

Dat hoeft niet want dat doen zijn teamgenoten wel!
Spitsen als van Basten en Cocu en ook de Boer hebben allemaal pingels gemist, dat wil niet zeggen dat hij er niet in hoort natuurlijk. Maar het kan dus wel gebeuren. Concentratie is belangrijk dus als Al Ghazi dit echt wil weten moet hij het op de training vragen.

29 september 2014 om 08:15

Ik vind dit ook biet vreemd, leuk bedacht van el ghazi. Al vraag ik welke kleur onderbroek siggi aanheeft een penalty mag nooit zo hoog over.

29 september 2014 om 10:03

Je moet de penaltynemer met rust laten. En misschienn wilde hij wachten tot de keeper een hoek zou kiezen.....

29 september 2014 om 11:37

Volgende keer moet de keeper dus gewoon kijken waar el ghazi staat en dan de hoek kiezen haha

29 september 2014 om 12:54

Nu juist niet meer, volgende keer kijkt de keeper waar el ghazi of iemand anders die van te voren bij de penaltynemer staat en dan weet hij welke hoek het word.

29 september 2014 om 23:30

Alsof hij dan wel scoort

Goed geregeld van El Gazi... Volgende mag hij nemen

30 september 2014 om 01:15

Dus bewust om hem af te leiden denk jij? Zou des te erger zijn,

Die bal vliegt nog steeds in een baan rond de aarde

En toen schoot je over hahaha... had beter op het tribune kunnen staan

Dat is toch geen rede om hem richting de maan te schieten?

30 september 2014 om 01:21

Het lichaam waarschijnlijk iets te ver naar achteren.

29 september 2014 om 10:23

Hoezo ?
Enige wat Anwar nu weet is op welke tribune stoel hij de bal kon opvangen.

Maar zonder gekheid beetje onzin als je je door zo een vraag van nota benen een teamgenoot uit concentratie kan laten halen.
De tegenstander zegt altijd wel iets als je een strafschop neemt dan gaat er dus nooit 1 in

Boh die was echt slecht genomen. Overigens vond ik 2 van zijn doelpunten ook niet goed geschoten, maar ja goal is goal.

29 september 2014 om 08:40

Was niks slechts aan.
De tweede staat de keeper verkeerd want hij kan niks anders dan in de hoek schieten waar hij nu in schiet.
En de 3e kon hij ook niks anders en dat de keeper hem dan weer niet heeft is ook slecht.

29 september 2014 om 08:59

Hoezo niet goed geschoten... net langs de paal in de korte hoek, dat keeper hem niet heeft ja... en bij die andere schuift hij hem onder ten Rouwelaar dus ja ook prima geschoten... nee het zijn geen schoten in de kruising, maar ja gord geplaatst is ook altijd goed!

30 september 2014 om 01:23

Een goede pingel gaat hoog en hart in de hoek.

Bij de volgende penalty kan Anwar dus mooi het stadion uitlopen. Gewoon, in het geval van een rebound.

Hmmm, keepers opgelet... de hoek in duiken waar El Ghazi staat.
Naja, goed, niet dat het veel uitmaakt met zo'n maantrap maar dat totaal terzijde.

29 september 2014 om 07:39

Hoezo je kan ook van links naar rechtslopen

29 september 2014 om 07:39

En bij een rebound kan de bal ook nog eens alle kanten op

29 september 2014 om 23:37

Klopt, denk meer dat hij doelde als de keeper hem wegbokste... dan is het vaak zo dat hij hem naar buiten bokst.

Ach, dat zegt genoeg over het zelfvertrouwen van Sigi. De vraag is geen gekke als je het mij vraagt, alleen kwam die op het verkeerde moment aangezien Kolbein niet de persoon is die wekelijks zijn doelpunten maakt. Hij moet namelijk vertrouwen kweken door doelpunten te maken en dan is een penal het ideale moment. Echter schoot ie hem huizenhoog over omdat hij af was geleid. Maar ach, 2-5 is een prima uitslag!

Een slap excuus van Sigthorsson, als je een echt gefocuste voetballer bent knal je die bal gewoon binnen. Ik vind het alleen maar slim van El Ghazi om te vragen ivm een eventuele rebound.

29 september 2014 om 07:50

ja vind ik ook, el ghazi vraagt toch helemaal niets raars en hij geeft ook gelijk aan waarom hij het vraagt.

29 september 2014 om 09:35

Het hele punt is dat hij geen gefocuste voetballer was nA de vraag van elghazi...

30 september 2014 om 07:52

Daar zou hij toch mee moeten kunnen omgaan als prof.

Geen gekke vraag. Ik heb het ook maltijf gevraagt, en heb een aantal keren uit een rebound kunnen scoren..( ook bij vrije trappen kun je dit vragen)

29 september 2014 om 08:10

Dit zei sigthorsson waarschijnlijk met een lach

Haha ik heb dit nog nooit gehoord. Leuk om te zien hoe El Ghazi over voetbal nadenkt, zo zou elke prof het ook moeten doen. Scenarios afspelen in je hoofd en anticiperen en overal het beste proberen uit te halen.

29 september 2014 om 10:09

Als je echt na zou denken, dan vraag je zoiets vóór de wedstrijd en zéker niet op t moment dat iemand een penalty gaat nemen. Òf hij wilde hem zelf nemen, òf het is meer van..."Kijk mij scherp zijn".

29 september 2014 om 10:49

Denk het niet hoor. Sigthorsson weet echt nog niet voor de wedstrijd al in welke hoek hij gaat schieten bij een eventuele penalty. Dat bedenkt een voetballer vaak pas in de wedstrijd of zelfs tijdens een aanloop. Dus ga je het niet voor de wedstrijd al vragen natuurlijk.

En waarom zou hij aan Sigthorsson willen bewijzen dat hij scherp is? Dat slaat nergens op.

Haha humor natuurlijk maar ergens zegt t ook wat.. Lekker je spits even wat vertrouwen geven voor de penal doe je dan niet. Want owee als die hem mist hahaha

Tja idd beetje dubbel. Enerzijds kan t hem uit de concentratie houden, anderzijds is t handig als je medespelers weten in welke hoek die gaat.

30 september 2014 om 01:12

Nee het lijkt me niet handig want de weet de keeper het ook wel. Je moet gewoon attent zijn en inlopen je weet toch niet hoe die terug kaatst of naar de zijkant of naar voren of paal kan ook nog.

Probeert hij nu iemad de schuld te geven of ligt dat aan mij.?

Ik had het idee dat 'sigi' de hoek zelf ook nog niet wist en maar wat deed.

Het is inderdaad zoals een aantal hieronder al aangeven een verhaal met 2 kanten...ik vind het sowieso geen gekke vraag.Ik ben alleen wel benieuwd naar het antwoord van Siggi, want je kan veel van zijn pingel zeggen, onder andere dat hij hem belachelijk slecht inschoot, maar een hoek koos hij in ieder geval niet.

Moet je afspraken over maken, vind het wel een professionele houding van EL ghazi.

En Sigthorsson heeft zijne excuus al klaar staan, logisch.

"maar hij vroeg me in welke hoek ik zou schieten. Dan wist hij dat voor een eventuele rebound. Dat had ik nog nooit meegemaakt."

Sigthorsson dacht: "rebound, rebound? Waar heb je het over gek? *bam* uit het stadion die bal. Ga hem maar halen Ghazi".

29 september 2014 om 11:03

Anwar moet ook elke training voor straf 10 ballen uit de sloot vissen, dus hij is wel wat gewend.

On: Siggy laat de volgende keer denk ik Schone trappen.

30 september 2014 om 01:10

Maar het is toch ook wel lullig om tegen de nemer te beginnen over een rebound.
Met andere woorden jij gaat hem vast missen. Dat is niet waar de penaltynemer vanuit gaat en maakt hem wel onzeker natuurlijk als iemand het over missen begint uit je eigen team nog wel.
Lijkt me in ieder geval niet tactisch om te doen. Ik kan me de irritatie wel voorstellen.
En irritatie is niet goed voor concentratie. Dus voortaan maar niet meer zo doen lijkt me.

Echt Sigi? Serieus? Wat vervelend voor je knul. Echt heel schandalig dat ie dit naar buiten brengt. Enige juiste reactie was: ik nam hem waardeloos. En dan de rest intern oplossen. Heel, heel zwakke reactie.

29 september 2014 om 10:12

Wat moet hij dan doen....Iedereen zag toch dat El Ghazi naar hem toeliep, iedereen dacht wat doet ie nou.

29 september 2014 om 11:01

Volgens mij vat je dit compleet verkeerd op. Achteraf kan hij er eerder om lachen en is dit gewoon een anekdote met een knipoog. Niks geen frustraties. Alleen nu jouw reactie dan.

29 september 2014 om 11:50

Zie gewoon liever dat een oudere speler een jonkie in bescherming neemt.

Gewoon flut als je een penalty mist. Deze koele kikker was net niet koel genoeg.

Een hoek kies je als spits toch liever op het laatste moment.

Als zo een onschuldige vraag je volledig uit je concentratie haalt, ben je niet professioneel bezig. En als je dan toch onzeker wordt zou ik altijd voor een lage bal kiezen in plaats van een hoge, waarbij de kans groter is dat het misgaat.

Wat een slap excuus zeg. Ook heel makkelijk om de schuld in de schoenen van een jong talent te schuiven. Heel oncollegiaal ook omdat achteraf nog even te vermelden. Zegt veel over Sigthorrson.

Wat een in en in slecht person is Sightorsson zeg.
El Ghazi daar in tegen erg gretig. Logische vraag ook, want als sigi zou zeggen dat die het links is kan el ghazi vol naar links springen zonder eerst te kijken en als die er in gaat gaat die er in maar ook al is het maar 1% kans dat die mis gaat zit el ghazi er in ieder geval links bij.

En NOG Nooit Meegemaakt? Dus alles wat je nog niet mee hebt gemaakt is niet normaal?
Dan zijn er wel heel veel dingen die voor sigi nieuw zijn wat een schijnheilige achterbakse dolk in de rug steker bah bah bah

Een speler die op het punt staat om een starfschop te nemen moet je nooit uit zijn concentratie halen. heel simpel. ookal begrijp ik El Ghazi enigzins wel, stel de penalty word gehouden dan kan hij of een teamgenoot de rebound erin knallen stel hij wordt gehouden. als je weet waar Sigi dan schiet is het makkelijker om te weten waar die bal komt. dit soort dingen voortaan voor de wedstrijd bespreken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren