Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijk: Serie A-club meldt zich plotseling bij FC Groningen voor bankzitter

Laatste update:

Salernitana hoopt zich deze transferperiode te versterken met Daleho Irandust, zo meldt Gianluca Di Marzio op X. De Italiaanse club heeft de middenvelder van FC Groningen op de korrel en bracht zelfs al een bod uit. Een transfer lijkt reëel, daar Irandust mag vertrekken bij zijn huidige werkgever.

Eind vorig jaar kwam naar buiten dat een viertal spelers van FC Groningen op de nominatie staat om te vertrekken: Liam van Gelderen, Nordin Musampa, Paulos Abraham en dus Irandust. De transferperiode is een kleine twee weken oud en alle vier spelers staan nog onder contract in de Euroborg.

Daar kan dus spoedig verandering in komen. Irandust geniet concrete interesse van Salernitana, dat uitkomt in de Serie A, het hoogste niveau van het Italiaanse voetbal. De interesse is opmerkelijk te noemen, daar de linkspoot bij Groningen amper aan spelen toekomt.

Irandust deed in slechts acht van de twintig Keuken Kampioen Divisie-duels die de Trots van het Noorden dit seizoen speelde mee. Twee keer mocht de 25-jarige Zweed aan de aftrap verschijnen. Hij wist niet te scoren, maar verzorgde wel twee assists.

Irandust speelt sinds de zomer van 2021 voor Groningen, dat hem destijds voor enkele tonnen overnam van het Zweedse BK Häcken. De aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten werd gepresenteerd als een grote versterking, maar Irandust kon de verwachtingen nooit volledig waarmaken.

De drievoudig international spendeerde een groot deel van zijn tijd in Groningen in de ziekenboeg en wanneer hij wel fit was, kon hij niet altijd rekenen op een basisplek. Onder geen van de vier trainers die Irandust meemaakte bij Groningen wist hij een sterkhouder te worden.

Desondanks wacht mogelijk een overstap naar Salernitana. De ploeg uit Salerno speelt voor het derde jaar op rij in de Serie A, maar doet dit seizoen mee om de onderste plekken. Onder leiding van trainer Filippo Inzaghi staan I granata momenteel laatste, met drie punten achterstand op de veilige zeventiende plek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had echt hoge verwachtingen van deze man. Jammer genoeg is die in 3 seizoenen nog geen 4 spelers voorbij gekomen. Missen we helemaal niets aan. Zal me overigens niets verbazen als deze man in Italie wel opeens kan voetballen.

12 januari 2024 om 21:32

Constant geblesseeerd ja, elke keer in de voorbereiding mooie en goede dingen laten zien om vervolgens helaas.weer geblesseerd te zijn. Talent heeft die zeker wel

12 januari 2024 om 21:52

De keren dat die niet geblesseerd was kwam die ook geen stoeptegel voorbij ( buiten de voorbereiding om). Hij heeft 1 goede wedstrijd gespeeld, dat was vorig seizoen tegen Twente in eigen huis.

Potentieel de beste speler van Groningen., maar ontzettend veel geblesseerd.

Als deze jongen een constant niveau zou vasthouden en minder geblesseerd was, dan een absolute meerwaarde. Zeker als je ziet wat er nu in de basis staat te stuntelen.

13 januari 2024 om 10:53

Blokzijl is n.m.i. toch de speler met het meeste potentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren