Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Op zijn positie is Cesc een van de beste voetballers ter wereld'

Laatste update:
/

Het nieuws dat Cesc Fàbregas ging vertrekken bij Barcelona, kwam hard aan bij Pedro. De middenvelder keerde vorige maand terug in Londen, waar hij dit keer de kleuren van Chelsea zal verdedigen. "Op zijn positie is hij een van de besten ter wereld", treurt de rappe vleugelaanvaller, die ook buiten het veld uitstekend met Fàbregas door één deur kon.

"Voor mij is het jammer, want als aanvaller heb je veel baat bij een speler die goed kan passen en Cesc is zo'n speler. Daarnaast is hij ook een goede vriend van me. Ik zal hem enorm gaan missen", denkt Pedro, die nog een ander nadeel ziet. "Chelsea is in de Champions League een van onze rivalen en ze hebben een geweldig team. Met Cesc erbij wordt het nog lastiger om ze te verslaan."

Fàbregas maakte kort voor de start van het WK bekend dat hij Barcelona na drie jaren zou gaan verlaten. De spelmaker, die doorbrak bij Arsenal, tekende een contract tot medio 2019 bij Chelsea. The Blues betaalden ongeveer 35 miljoen euro voor zijn diensten. José Mourinho mocht daarna ook nog Filipe Luis, Diego Costa, Didier Drogba en Mario Pasalic begroeten.

Barcelona had Cesc Fàbregas moeten behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk, de manier waarop Barcelona met hem is omgesprongen. Geweldige voetballer, maar heeft nooit op zijn eigen positie kunnen spelen. En dan ook nog voor een spotprijsje laten gaan. Thanks Barca voor dit uitzonderlijk talent!

31 juli 2014 om 11:16

Xavi had weg moeten gaan en fabregas had zijn plaats moeten krijgen.. Maar goed laten we nu maar de jeugd een kans gaan geven

31 juli 2014 om 11:22

Rakitic had niet een hoeven komen. Cesc kon wel op zijn positie spelen

31 juli 2014 om 11:22

Ik geloof er niks van dat barcelona de jeugd weer een kans gaat geven. Dongou, Muniesa, Montoya, Roberto, Deulofeu, allemaal spelers die voor hun ontwikkeling ergens anders kunnen gaan spelen.

31 juli 2014 om 11:41

cesc is niet goed genoeg voor barcelona, zal het misschien goed doen bij chelsea maar iedereen die een wedstrijd van barcelona zag waarin cesc speelde zag dat hij tekort kwam.

31 juli 2014 om 11:50

Als Fabregas al te kort komt voor Barcelona wie komt er dan niet te kort voor Barcelona. Dit is een complete rasvoetballer die bij iedere club direct in de basis hoort te staan.

31 juli 2014 om 12:00

Grappig, jullie worden allemaal beinvloed door het artikel. Want wie Barca goed volgt, zal hebben gezien dat Fabregas nooit echt goed uit de verf kwam.

31 juli 2014 om 12:02

Officieel is zijn plek toch cam of niet? Deze man die heeft zoon goed overzicht, kapt mooi, goede dribbels, heeft een splijtende paas.. shit ze hadden xavi rustig moeten afbouwen en fabregas op zijn plek moeten zetten... spijtig want het laatst waar ik hem.naar toe wou zien gaan is chelsea!... ik wacht nog altijd op een voetballende coach bij chelsea.. zodra dat er is kunnen we eigenlijk wel smullen van een pracht team.

31 juli 2014 om 12:54

Goede dribbels kapt mooi en toen werd je wakker. Komt het niveau absoluut tekort. Vertraagt het spel enorm en loopt meer in de weg. Is alleen nuttig vanwege zijn passing. Voetballend heeft hij et nooit kunnen bijbenen met de rest in de kleine ruimtes. Leuk in de PL maar niet bij Barca.

Leek net ook alsof ze hem er maar een beetje voor erbij hadden bij barca

Eerst moesten ze er zo nodig alles aan doen om hem terug te halen, jarenlang, iedere transferperiode is alles ingezet om hem maar terug te kunnen halen, en nu springen ze zo met hem om..

Walgelijke club is het aan het worden, en dit is natuurlijk slechts een enkel voorbeeld van de laatste tijd.

31 juli 2014 om 11:28

Helemaal mee eens! Ben blij dat jullie Sanchez hebben gekocht ik hoop dat hij echt gaat vlammen !

31 juli 2014 om 11:28

Ik snap ook niet wat ze nou willen bereiken daar in Barcelona, er is geen enkele vorm van planning of strategie zichtbaar in hun transferbeleid.

Edit:

Oja die walgelijke manier waarop ze Cesc gingen verleiden, gek maken en bijna hypnotiseren om hem terug te halen. Toen dat gebeurde kreeg ik echt een hekel aan Barcelona.

Het was ook wel erg klef hoe zijn Spaanse vriendjes destijds lieten weten hoe graag ze hem bij Barca wilden hebben.

Leuke sentimenten, maar had als club gewoon objectief naar je selectie gekeken en de kwaliteiten - en gebreken - van Fabregas en dan had je hem gewoon lekker in Londen gelaten.

Haha Barca is ook niet echt slim...

Past volgens mij beter bij een aanvallende ploeg. Dit is chelsea nou niet bepaald. Mourinho is een verdedigende coach.

Hij heeft genoeg kansen gehad bij Barca maar kon zich nooit profileren als dat hij deed in z'n toptijden bij Arsenal. Vond hem heel erg traag ogen op het midveld van Barca, dit was mij niet opgevallen toen hij de ene na de andere steekpass van z'n voet liet gaan in z'n Arsenal-tijd. Naar eigen zeggen was Barcelona zijn thuis maar zo op zijn gemak als naast Song en achter RvP zal hij zich niet snel meer voelen ben ik bang. Wie weet bloeit Cesc aan deze kant van Londen weer op, zijn techniek zal hier in ieder geval weer meer opvallen.

Hij wou zelf weg. Prima, mag hij helemaal zelf weten. Gelukkig hebben we maximaal geprofiteerd van zijn vertrek: een dodelijke Kroaat genaamd Ivan Rakitic en één van de beste keepers van de PD aangetrokken van zijn transfergeld. Geweldig gehandeld door Barcelona.

31 juli 2014 om 13:09

Nou, dodelijk is nou ook weer overdreven.. Ik vond dat ze Fabregas op de plek van Xavi moesten zetten. Ik heb barca niet gevolgd, maar ik denk dat hij daar beter uit de verf zou komen.

31 juli 2014 om 14:24

Nee, ik heb Barca wel gevolgd, en het probleem bij Fabregas is dat hij een hele unieke positie heeft. Of in ieder geval een positie die niet bij Barca bestaat. Fabregas' positie is Cam, achter de spits. Messi speelt echter als valse 9, wat betekent dat hij terugzakt tussen de middenlijn en de 16. Precies de positie waar Cesc het liefst wil staan om een spits te bedienen die zich niet laat terugzakken, maar die op de 16 blijft staan. De 3 middenvelders van de 433 bij Barca zijn normaal gesproken Xavi - Busquets - Iniesta. Busquets het meest verdedigend, Xavi controlerend, en Iniesta met ruimte om te dribbelen en dus zijn actie te maken. Fabregas wil te veel naar voren spelen, en handelt te sloom om te controleren, heeft niet het verdedigend inzicht om verdedigende middenvelder te spelen en is te traag en heeft te weinig techniek om een dribbel te starten. Hij kan dus geen van de 3 echt vervangen en viel een beetje buiten de boot. Zijn traagheid zag je ook als hij op de plek van Messi speelde, de valse 9 waar hij ook niet rendeerde. Rakitic is een speler die wél controlerend kan spelen en is dus een betere vervanger voor Xavi dan Cesc.

@ubayesuede: ja slimmerd hij heeft zat kansen gehad maar niet op zijn positie, deze speler is zwaar misbruikt bij barca echt zonde!!

Echt een geweldige voetballer. Je kon met zo op links zetten met op rechts Neymar.Fabregas is velen malen beter dan Sánchez. Ook snap ik de aankoop Rakitic niet. Fabregas is ook wel een stukkie beter dan hem hoor. Dit is ongeveer hetzelfde als wat Real met özil heeft gedaanllebei hartstikke dom. Barcelona is steeds meer aan het afzakken ook van wege dat er in Madrid en Barca geen teamspirit is.

Waarom Ozil weg is bij Real?
Het spaanse bier is niet te zuipen.

Een tien jaar gelden.In de tijd dat spelers stopte of weggingen stond de jeugd al klaar zoals xavi,puyol,inesta. Ik zou er nog wel een paar vergeten. Maar wat ik bedoel.. Ik heb niet het idee, dat het nu op moment ook zo is bij barcalona.. Of weet iemand meer ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren