Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op het EK voelt hij minder druk, dan kan hij hetzelfde doen als bij United’

Laatste update:

Marcus Rashford beleefde een paar geweldige maanden bij Manchester United en het mooiste kan nog komen: de jonge Engelsman zit namelijk bij de voorlopige selectie van bondscoach Roy Hodgson en het EK in Frankrijk lonkt. Volgens Eric Dier, die zich ook op lijkt te mogen maken voor het EK, is de ontwikkeling van de achttienjarige aanvaller alleen maar goed voor het Engelse voetbal.

/

“Het is een beetje een sprookje, of niet? Het is geweldig voor het Engelse voetbal en ook voor hemzelf, ik ben erg blij voor hem dat hij hier met ons is”, vertelt de middenvelder van Tottenham Hotspur aan Sky Sports. “Hopelijk kunnen we een beetje op hem letten, er zal niet zo heel veel druk op hem staan en hij kan hier doen wat hij ook bij zijn club heeft laten zien.”

Dier, die zelf ook pas 22 is, heeft al gemerkt dat er veel jonge spelers zijn opgeroepen voor the Three Lions: “Ik denk dat Harry Kane (hij debuteerde in maart 2015, red.) misschien de deur heeft geopend voor mensen als Marcus dit seizoen. Het is geweldig en als je goed genoeg bent, maakt je leeftijd ook niet uit. Ik denk dat hij alle lof meer dan verdiend heeft, het zijn een paar ongelooflijke maanden geweest voor hem.”

Denk je dat Roy Hodgson Marcus Rashford bij de definitieve selectie haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou denken juist meer druk toch? Hij wordt nu opgehemeld en dat zou eens vies tegen kunnen vallen op het EK. Snap sowieso niet waarom hij is opgeroepen. Aangezien het geen oefenwedstrijden zijn, maar echt een toernooi en Engeland heeft met Kane en Vardy al 2 goede spitsen.

Als je Kane, Sturridge, Rooney en Vardy hebt dan heeft het toch totaal geen zin om Rashford mee te nemen?

26 mei 2016 om 00:23

Why not? Leer je best veel van ook al speel je niet de wedstrijden

26 mei 2016 om 00:25

Rooney zal kan tegenwoordig ook op t middenveld. Juist als laatste spits zou je zown jonge talent best kunnen meenemen, heeft ie toch al een groot toernooi meegemaakt. Een beetje ala Ronaldo in 94, geeft zown talent toch een ervaring. Al zou ik zelf Carroll meenemen, perfect om in te brengen als je moet scoren en ballen de 16 in gaat pompen.

26 mei 2016 om 00:47

Carroll zou een veel grotere toevoeging zijn inderdaad. Snap wel dat je hem aan het EK wil laten ruiken maar je mag slechts 23 spelers meenemen (voor iedere positie als het ware één reserve) terwijl er blessuregevoelige spelers als Wilshere rondlopen.

26 mei 2016 om 01:35

Sturridge kun je door constante blessures niet op bouwen en rooney speelt op t middenveld. Dan zijn er nog 2.

26 mei 2016 om 12:10

Sturridge is nu gewoon fit, en Hodsgon zet Rooney in de aanval bij Engeland

26 mei 2016 om 12:31

England and Liverpool striker Daniel Sturridge has suffered an injury setback ahead of Euro 2016 that forced him to miss a training session on Wednesday (25 May).

Sturridge, 26, missed Sunday's 2-1 win over Turkey due to club commitments and could be out for Friday's warm-up match against Australia, with Manchester United teenager Marcus Rashford set to start.

En misschien gaat rooney idd in de aanval, maar ik denk iig niet als centrumspits ..

26 mei 2016 om 12:54

Haha niet normaal die blessuregevoeligheid van Sturridge.

Kane en Rooney zullen zeer waarschijnlijk spelen in de basis. Dan heb je Vardy die daarna in de pikorde volgt. Verder kan Hodgson 4231 spelen met Lallana en Sterling op de vleugels, of liever met een nummer tien spelen zoals Dele Alli of Barkley. Misschien dat Sturridge nog afvalt zodat Rashford mee gaat, maar zelfs dan zie ik hem geen minuten maken, heel misschien als invaller in de 85e minuut. Een Carroll zou dan veel meer impact hebben denk ik, maar die staat niet op de lijst.

26 mei 2016 om 13:17

lol nee echt abnormaal die gast

Ik zou carroll nooit verkiezen over rashford. Ik snap wel waar je op doelt, ik neem aan omdat hij een ander type spits is dan de anderen. Maar dan zou ik toch voor een jonge speler met duidelijk meer kwaliteiten gaan. Veel spelen zal hij idd niet, maar zou toch een geweldige ervaring zijn voor hem.

26 mei 2016 om 07:48

Eens

Wat mij opvalt is dat ze het in Engeland een 'sprookje' vinden als er een zelfopgeleide speler het eerste elftal en daarna het Engelse elftal haalt. Is toch wel een kwalijke zaak, er braken de afgelopen jaren zo weinig Engelse talenten door en alles wat los en vast zit werd gekocht.

26 mei 2016 om 12:39

Volgens mij zijn alle engelse spelers in het engelse elftal zelf opgeleid ..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren