Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op dit moment zie ik nog niet echt dé meerwaarde van hem bij Ajax’

Laatste update:

Ajax won zondag nipt met 1-0 van Heracles Almelo. De Amsterdammers hadden kansen om meer doelpunten te maken tegen de ploeg van John Stegeman, maar lieten dit na. Ronald de Boer vond Ajax tegenvallen in de Johan Cruijff ArenA: "Als je de statistieken bekijkt, heeft Ajax best wel wat gedaan. Maar het is toch wel een beetje magertjes."

"Aan de 1-0 zat een geur van buitenspel", vervolgt de oud-international van het Nederlands elftal bij FOX Sports. "Hij (David Neres, red.) was dé man bij Ajax, qua gevaarlijkheid. Continu zat hij tussen de linies, maar ook aan de bal was hij gevaarlijk", aldus De Boer, die Klaas-Jan Huntelaar zondag niet goed vond spelen tegen Heracles.

De Boer verwacht echter niet dat de spits volgende week bij de topper PSV gepasseerd gaat worden door trainer Erik ten Hag, ondanks dat Kasper Dolberg weer fit is: "Dat is nog iets te vroeg voor Dolberg. Het is alleen zo dat, als het even niet gaat, Dolberg snel langs de kant staat om in te vallen. Op dit moment zie ik nog niet echt dé meerwaarde van Huntelaar."

Ben jij het eens met Ronald de Boer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had verwacht dat dit over Kristensen zou gaan. Wat een dramatische speler is dat zeg. Kan totaal niet verdedigen en aanvallend voegt ie ook niks toe. Echt een slechtere versie van Veltman, die tenminste nog een klootzak in het veld is.

Huntelaar wederom slecht inderdaad. We weten dat als ie niet scoort, je niks aan hem hebt. Gezien de kansen die hij krijgt scoort ie veel te weinig. Had topscorer Eredivisie moeten worden. Ook vandaag weer goede kansen gehad.

8 april 2018 om 19:53

Ben het compleet met je eens. Ook over Kristensen, die echt handelingssnelheid te kort komt, en is totaal niet wendbaar, als er een speler langs hem heen gaat valt ie vaak bijna om. Misschien is het iets te snel om hem al helemaal af te vallen maar vind hem tot nu toe niet echt indruk maken.
Huntelaar had ik ook meer van verwacht, vooral de kansen die hij mist dat ben je niet gewend van hem. Het enige punt vind ik dat ie wel heel weinig gezocht wordt door zijn medespelers. Je ziet hem zichzelf vrij vaak aanbieden in het centrum en dan spelen ze de bal gewoon niet in, dat zou beter kunnen m.i. Maar overall verwacht je meer van hem inderdaad.

8 april 2018 om 21:16

Als je medespelers continu zien wat voor kansen je mist wordt je vanzelf over geslagen.

8 april 2018 om 20:26

Een mindere versie van Veltman ? Iemand heeft ooit het volgende gezegd over Joel:

Het enige wat ik aan Marc Overmars heb gevraagd, is om intelligente spelers te halen. Intelligente spelers anticiperen. Onintelligente spelers reageren. Altijd. Als je sneller denkt, dan ben je sneller op het veld. Als je reageert, dan ben je altijd te laat.

Precies de reden waarom ze Veltman gewoon op moeten stellen. Daarbij komt dat ik Kristensen vandaag weer enorm veel hopeloze ballen heb zien geven, dan liever een Veltman die wel ondersteuning bied, maar de eindpass aan iemand anders overlaat.

Huntelaar speelt inderdaad weleens mindere wedstrijd maar hij heeft zeker zijn meerwaarde. Hij heeft al redelijk wat punten bij elkaar geschoten.

8 april 2018 om 19:59

En nog .meer punten kwijt dankzij zijn misseers

Scoorde vorige week nog de winnende, Ronald...

8 april 2018 om 20:33

Ja en voor die goal had Huntelaar niets goed gedaan.

8 april 2018 om 22:07

Van een speler van zijn allure (en zijn salaris) mag je meer verwachten dan af en toe een doelpunt. Van de andere kant is Huntelaar altijd een afmaker en veel minder een teamspeler geweest.

Als we het over meerwaarde hebben dan mag trainer coach ten Hag zich achter de oren krabben wat zijn meer waarde is.

Hij heeft nog altijd waarde als pinchhitter... Maar voor de basis heb ik er mijn twijfels over...

9 april 2018 om 02:48

Het probleem is dan wel dat hij de doorbraak van Cassiera blokkeert. Dat is niet goed, Ajax zou beter afschied van Huntelaar kunnen nemen.

Dan is Dolberg geblesseerd, heb je een goed scorende spits in de vorm van cassiera en laat je standaard siem de Jong elke keer invallen. Voor de basis is huntelaar niet altijd goed genoeg. Is niet de de echte tormacher die hij is geweest, maar als back-up en in de kleedkamer handig. Maar zou persoonlijk voor cassiera kiezen als eerste invaller, maargoed daar ziet ten hag het volgens mij niet zo in zitten helaas.

KJH is niet meer de killer van weleer. Als je ziet hoe knullig hij kansen soms verprutst snak je toch naar de killer Dolberg van het vorig seizoen. Misschien is KJH idd beter als pinchhitter. Hopelijk is Kasper snel weer fit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren