Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook tweede zomeraanwinst Manchester City is geen grote naam

Laatste update:

Manchester City wil volgend seizoen weer kampioen worden en is volgens de tabloids van plan om nog enkele grote namen aan te trekken. De eerste versterkingen van the Citizens zijn echter nog niet bijzonder bekend: na de Turkse aanvaller Enes Ünal, die werd overgenomen van Bursaspor, maakt City vrijdag melding van de komst van de Fransman David Faupala.

Faupala is net als Ünal een aanvaller van achttien jaar oud en is overgenomen van Racing Lens, waar hij vorig seizoen nog in het tweede elftal speelde. Het is onduidelijk hoe City de jongeling op het spoor is gekomen en wat de club voor komend seizoen van plan is met Faupala. Ook is niet bekend wat de aanvaller gekost heeft: City meldt op Twitter dat Faupala een driejarig contract heeft getekend in het Etihad Stadium; meer wordt er niet gemeld.

De volgende aanwinst van City lijkt Fabian Delph te gaan worden. De middenvelder van Aston Villa wordt al geruime tijd met the Citizens in verband gebracht en volgens de BBC zal de transfer van Delph snel afgerond worden. De ploeggenoot van Leandro Bacuna en Ron Vlaar verlengde in januari nog zijn contract bij Villa, maar is nu toch op weg naar de uitgang.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken Faupala van FM 15, misschien City ook? Daar is hij namelijk een redelijk talent, en transfervrij.

10 juli 2015 om 18:33

Wat denk je zelf? Dat ze ieder redelijk talent van fm15 maar gaan kopen? Want op een pc-game heeft hij potentie?

Als iedereen zich daardoor laat leiden wordt het nog lachen!!

10 juli 2015 om 18:42

Football manager is een prima spel om te scouten hoor, het scoutingsysteem is beter dan die van vele clubs..

10 juli 2015 om 18:43

@Snoekduik1

Volgens mij heeft een Engelse club wel de database van FM gekocht, dus zo onbetrouwbaar zou het dan toch niet zijn?

10 juli 2015 om 18:45

Everton idd

10 juli 2015 om 18:47

Nee niet ieder talent maar het kan toch een keertje gebeuren? Er zijn wel meerdere clubs die FM gebruiken hoor, zo gek is dat niet. Ze zullen hem gerust wel bekeken hebben voordat ze hem kochten.

10 juli 2015 om 18:52

Was FIFA dan niet de reden dat Ajax Kennedy Bakircioglu kocht

10 juli 2015 om 19:39

Pure opvulling voor de selectie net zoals botox

11 juli 2015 om 04:47

Precies drie seizoenen voor hun 21ste. Over drie jaar zijn ze homegrown, investering voor de lange termijn dit.

8 miljoen voor Delph is een koopje. Jong, degelijke speler van Pl niveau, homegrown en goedkoop!

10 juli 2015 om 18:43

Delph had een aflopend contract in januari... Dus misschien is er afgesproken dat Delph voor een zacht prijsje weg mag

10 juli 2015 om 18:53

Had zn contract verlengd met een clausule dat hij weg mocht voor 8 miljoen, alleen als de kopende club europees speelde. Zoiets had ik gelezen teminste

10 juli 2015 om 21:22

Dat zeg ik ja, nu in een recenter artikel zegt VZ zelf dat het voor 11 miljoen euro is, dus het kan 8 miljoen pond geweest zijn.

Voor Aston Villa is het alsnog 8-11 miljoen meer dan voor zijn verlenging

Denk dat City volgend jaar behoorlijk tegen kan gaan vallen. Hebben met Milner en Lampard toch twee belangrijke krachten al verloren en voor de rest hebben ze een redelijk oude selectie. Het zou best wel eens een jaartje teveel van het goede kunnen zijn voor veel van deze spelers. Delph wordt gehaald voor zijn home-grown status, dat wordt de volgende Rodwell/sinclair. Sterling is bij lange na niet zoveel geld waard en eordt sowiezo overschat.

@redactie

Vlaar is geen ploegmaat meer van Delph. Hij overschatte zichzelf en dacht dat hij te goed was voor Aston Villa dus nu is hij transfervrij.

10 juli 2015 om 21:23

Aston Villa is ook niet zo goed. Vlaar is gewoon erg blessuregevoelig en meer een domme kracht.

Vlaar zal wel gaan cashen in een nietszeggende competitie.

Mancheser City contract onbekende spelers maar ik neem aan dat de scouting haar werk goed doet.

Ze zijn inderdaad van FM 15. Het plan is om ze te verhuren aan een lagere club in de BPL of lager. Vervolgens komen ze terug en worden ze spelers die regelmatig invallen en uiteindelijk worden ze doorverkocht voor veel meer geld, zodat ze uiteindelijk iemand van hoog kaliber kunnen halen zoals Götze

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren