Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Onzekerheid over toekomst van Angeliño

Laatste update:
/
Arsenal ziet in Jonjoe Kenny een geschikte versterking voor de positie van rechtsachter. De verdediger is eigendom van Everton, maar maakt indruk op huurbasis in het tenue van Schalke 04. (The Sun)
/
Benfica heeft interesse in Lucas Paquetá, maar is niet bereid om 28 miljoen euro over te maken. De eerdere interesse van de Italianen in Florentino Luís van Benfica biedt mogelijk uitkomst in de vorm van wisselgeld. (A Bola)
/
RB Leipzig wil in principe langer door met huurlingen als Angeliño en Patrik Schick. De coronacrisis kan ervoor zorgen dat de Bundesliga-club niet in staat is om beide huurlingen over te nemen.
(Kicker)
/
Het vertrek van Elseid Hysaj bij Napoli lijkt onvermijdelijk. De verdediger, die door AS Roma en Schalke 04 wordt begeerd, en de Serie A komen maar niet tot overeenstemming over een nieuw contract. (Sky Italia)
/
Atalanta, Juventus en Internazionale strijden om ‘de nieuwe Josip Ilicic’. De jeugdige aanvaller van Lech Poznan genoot jaren geleden al interesse uit Milaan, maar toen was de familie tegen een verhuizing. (Sky Italia)
/
Bayern München heeft nog altijd interesse in Leroy Sané, ondanks eerdere onderhandelingen die op niets uitliepen. De gesprekken met Manchester City zullen hoe dan ook van voor af aan moeten beginnen. (Kicker)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou het toch zonde vinden als Griezmann naar de Franse competitie gaat. Zo'n bepalende speler bij Atletico! Jammer dat hij het (nog) niet waar heeft kunnen maken bij Barça.

3 april 2020 om 11:31

Opzich is daar nog niet eens zo heel veel mis mee, zolang ze de ruimte krijgen om te schitteren in de Champions League. Ik kan bijvoorbeeld erg genieten van het voetbal van PSG wanneer Mbappé en Neymar samen op het veld staan.

3 april 2020 om 22:16

Zelfde voor Paqueta. AC Milan wordt in dat bericht ook niet genoemd..

Florentino Luis is het volgende wereldtalent van Benfica als ik het goed heb. Lijkt me dan zeer sterk dat ze die gaan betrekken in een transfer van “maar” 28 miljoen.

3 april 2020 om 18:14

Florentino Luis zou een ideale nummer 6 zijn voor Man Utd of Spurs. Zo'n voetballende controleur missen zowel Man Utd als Tottenham. Afgelopen winter vond ik het al onbegrijpelijk dat Spurs niet voor Florentino Luis ging, maar wel voor Gedson Fernandes, terwijl Florentino Luis veel meer een type is dat zij missen dan Gedson Fernandes en ook nog eens beter is. Al helemaal als je ook Luis kon huren met optie tot koop. Het schijnt dat Luis in dezelfde situatie zat als Fernandes door ruzie met trainer.

Goed bericht dit: "atalanta, Juventus en Internazionale strijden om ‘de nieuwe Josip Ilicic’. De jeugdige aanvaller van Lech Poznan genoot jaren geleden al interesse uit Milaan, maar toen was de familie tegen een verhuizing. (sky Italia)" Moeten we zelf uitvogelen om wie het gaat?

3 april 2020 om 12:44

Ik denk dat het gaat om Filip Marchiwinski. Zijn naam is namelijk al eens eerder genoemd hier. Is ook een erg groot talent trouwens.

Als ik het beleid bij City uit zou zetten, zou ik opgelucht ademhalen dat RB Leipzig niet bij machte is de clausule te lichten en Angelino gewoon terughalen. En dan dit keer wel een fatsoenlijke kans geven. Is toch een linksback met veel potentie die vooral in aanvallend opzicht veel toe kan voegen.

3 april 2020 om 18:11

Angelino heeft in veel wedstrijden gewoon z'n kans gegrepen. Hij speelde toen best matig en was vooral verdedigend kwetsbaar. Vooral verdedigend heeft City meer stabiliteit nodig. Misschien dat met een topfitte Laporte en een topper naast hem, Angelino beter tot z'n recht komt, want met Fernandinho, Stones en Otamendi achterin heb je niet echt fijne rugdekking.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren